Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Vin 31 Mai 2013, 15:20 | |
| Buna draga Choco, ce ai tu aici? O capodopera, o capodopera, asta ai tu aici. Tin sa spun ca (,) comentariul lui Crii a spus cam acelasi lucru cu ce urma sa spun eu. Faci chestia cu confuzia involuntar? Adica, iti place sa te joci cu sentimentele noastre mereu? Mda, de parca n-as stii raspunsul... Si pana la urma ce s-a intamplat cu el? I-a bagat o radacina prin ochi? Please tell me she did so, plase tell me she did so! No? Okay..:( ^ scuze, mintea-mi creeaza tot felul de scenarii plauzibile, neplauzibile in timp ce te citesc. Astept noi genialitati! <3
PS: Amintirile chiar strica totul. |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| | | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 01 Iun 2013, 11:36 | |
| În primul rând, felicitări încă o dată pentru frumosul rang de admin. Îl meriți pe deplin. :* Creația a fost surprinzătoare, dar foarte bine realizată, exact ca întotdeauna. Ai un mare talent, îți spun. Exprimi sentimentele pe care vrei să le exprimi, când vrei să le exprimi și acest „amănunt” pe care mulți îl trec cu vederea contează mult în opera fiecărui scriitor. Mult succes în continuare, atât la școală, cât și în viață! O vară fericită! Kiss. |
| | | Rewind Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 13 Puncte : 24 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 01 Iun 2013, 22:34 | |
| Ai nişte compuneri foarte frumoase şi pătrunzătoare, o realitate dură trecută prin ficţiune. Sentimentele transmise sunt unele din cele mai puternice şi chestia aceasta merită toate laudele. Cu siguranţă lucrările tale îmi vor rămâne întipărite în suflet, datorită perfecţiunii lor. Eu una am rămas cu mii de întrebări în cap după această lucrare, este misterioasă, iar sfârşitul este plin de suspans. Chiar m-ai uimit. |
| | | Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 01 Iun 2013, 22:49 | |
| Inca o creatie absolut superba de la micuta mea geniala! Incep sa iubesc din ce in ce mai mult ceea ce scrii. Stii foarte bine cat de mult iti apreciez stilul de a scrie si cat de mult ma capteaza acest stil. Apropo, scuze ca am intarziat asa de mult. Stiu ca sunt o javra, dar stii si tu asta. Multumescu pentru ca m-ai anuntat si sper sa ma anunti si data viitoare. iss from Dara! Love ya! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mier 05 Iun 2013, 21:37 | |
|
Stand up and fight!              Draga mea, știi cum să îi faci pe alții să se simtă bine, să fie fericiți și să mai uite de cele ce se tot întâmplă în lume, așa că acum e rândul meu să îți arât că îmi pasă. Poate că mă îngrijorez prea mult, poate că mă aprind prea repede și poate că judec fără a-mi fi date toate circumstanțele, dar încerc să fac în așa fel încăt să las problemele deoparte atunci când vine vorba de cei la care țin cu adevărat. Sunt egoistă și sunt conștientă de asta, căci mai mereu mă gândesc numai la mine, numai la propriul meu bine și la ce se poate întâmpla dacă aș face totul numai și numai pentru persoana mea. Probabil că n-aș mai reuși să ies dintr-o negură de nepătruns. Dar iată că din nou vorbesc despre mine și nu asta ar trebui să fac, tu ești cea importantă. Tu ești cea care ar trebui să zâmbească și să își dea seama că este o persoană importantă și că i s-ar duce dorul dacă ar dispărea. Tu trebuie să realizezi cât de mult țin unii oameni la tine și câtă suferință le-ai cauza numai din cauză că te gândești la ce-i mai rău. Știu că uneori te simți singură, iar eu nu am ce face, căci nu pot fi mereu lângă tine, dar trebuie să îți spui că există și oameni care te vor avea mereu în inima lor, fie că dau dovadă de egoism, ipocrizie sau alte sentimente umane, naturale. Cerându-mi iertare că iar voi vorbi despre persoana mea, sper să nu ajung în situația în care să-ți creez neplăceri și dacă o să fie cazul, atunci întoarce-mă pe calea cea bună, căci așa voi face și eu. Nu uita că eu sunt aici, sunt și acolo cu tine și poți oricând să îmi ceri ajutorul, voi face tot ce-mi stă în putință să vin. Nu plânge, zâmbește și arată-le cât ești de frumoasă așa și cât de mult apreciezi viața pentru a da importanță relelor din ea.              Luptă și nu te lăsa învinsă și chiar de-ar fi să cazi, voi fi pregatită să te ridic și să te ajut să îți începi iar călătoria.
|
| | | Ameli. Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhere. Nr. mesaje : 725 Puncte : 797 Reputatie : 26 Hobby-uri : gym Stare de spirit : niciodata la fel.
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Mier 05 Iun 2013, 21:45 | |
| Hellaaau. So, imi place atat de mult mesajul transmis de creatia ta. Sincer, nu am ce comenta avand in vedere je nu e critic. Deci tot ce trebuie sa facem e sa "stand up" nu ? asta e important ! Iubesc cretiile tale si modul in care descrii. Ai niste idea atat de inspirate si originale, pana ajung eu acolo unde esti tu vine Sfarsitu' ! :))) Felicitari pentru tot ceea ce scrii !
PS : Scrie o carte :>, dar sa iti spui cand o termini. Vreau sa fiu prima care o citeste ! :x |
| | | Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 09 Iun 2013, 13:00 | |
| Sunt atat de idioata ca n-am mai trecut pe aici! Vaca! Imi cer scuze!!!! Ultima creatie a fost geniala, tu esti geniala. Cu siguranta persoana la care te-ai referit s-a simtit speciala citindu-ti creatia:x Chocolina, ti-am mai spus si iti voi mai spune acelasi lucru pana cand voi muri: Esti geniala, fato, mai da si la altii:)) Oricum, sper ca vei aduce inca o creatie in curand, care va fi la fel de frumoasa sau poate ca o sa te intreci pe tine insati in genialitate, iar eu sper sa nu mai intarzi. Te pup:* |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 09 Iun 2013, 13:11 | |
| Vaaaaai, cât de mult mi-a plăcut această creație. Mă impresionezi de fiecare dată cu modul în care îți exprimi sentimentele, prin care ne faci să simțim exact ce vrei tu să simțim. Adoor felul în care scrii, mă faci mereu să-mi doresc să te strâng de gât, să-ți iau talentul și creierul și să le bag într-un borcan sau două. Bine, asta a fost ciudat. Okei, revenind, sper că ești conștientă de cât de bine scrii și cât te respect, chiar dacă mi-ai furat-o pe bitch. Nu te iert pentru asta să știi! :)) Serios. (D) Bine, am dispărut. Puf! |
| | | maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 17 Iun 2013, 18:26 | |
| Hello. Imi cer mii de scuze ca nu am lasat comentariu mai devreme, n-am nicio scuza. Chiar imi pare rau. Revenind la creatie: mi-a placut foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte mult mesajul pe care l-ai transmis, atat de perfect conturat, structurat intr-o compunere cu o estetica fascinanta - fara pic de greseala. M-am indragostit de tot ceea ce ai scris, este asa de natural si de minunat.
|
| | | Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Joi 20 Iun 2013, 10:36 | |
| Îmi pare rău că ajung deabia acum dar sunt fericită că am avut de citit mai mult. Ultima creație mi-a plăcut cel mai mult deși toate sunt frumoase și te îndeamnă să te gândești la lucruri, întâmplări din viața ta. Te pup scriitoare talentată |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Joi 20 Iun 2013, 11:18 | |
| O lucrarea foarte frumoasă, care te motivează să fii fericit. E simplă e pură, e melancolică pot spune, dar e foarte frumoasă şi aşa de drăguţ scrisă. Choco, nu am ce să mai adaug, ştii cât de mult îmi place cum scrii. Sper să aduci în curând şi altă lucrare. *hug* |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Vin 19 Iul 2013, 14:58 | |
| Fără nume              Nu pari să fii genul care să se întristeze din cauza oricărui lucru, dar nu uita că fiecare om are dreptul să fie trist sau supărat, oricât de puțin, dar are dreptul și uneori trebuie să fie așa. Eu voi fi lângă tine, fie de vei vrea, fie de nu, eu o să fiu acolo și o să te ajut, o să te fac să plângi dacă trebuie, numai ca să îți iau greutatea de pe inimă. Știu că uneori te subapreciezi deși în ochii lumii pari arogantă și chiar superioară, știu că ești sinceră cu tine și uneori chiar exagerezi în sensul negativ în ceea ce te privește. E bine să fii mereu în concurență cu tine, dar trebuie să îți dovedești ție că poți și să le arăți asta și celorlalți. Chiar dacă unii nu vor vrea să te vadă, așa cum ești, tu știi cine ești, noi știm cine ești. Știu ce poți, tu știi ce poți, așa că zâmbește-le și spune-le că, indiferent de ce vor spune ei, tu vei merge pe drumul tău și vei ajunge departe. Vei ajunge mai departe decât ar putea ei să ajungă vreodată imaginându-și și o să rămâi acolo și-o să le arăți cât s-au înșelat.              Știi cum să faci ca lucrurile să fie în favoarea ta, așa că fă-o și închide-le gura.
“Life keeps getting in the way Whenever we try, somehow the plan Is always rearranged”
|
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Vin 19 Iul 2013, 15:39 | |
| Buna. :) Vreau sa-ti spun ca -virgula- cu aceasta creatie mi-ai facut ziua mai buna si mi-ai redat optimismul necesar fiecarei zile. Desi e foarte scurta lucrarea ta, randurile acelea sunt superbe si foarte bine scrise, aproape ca mi-ai facut pielea de gaina. Abia astept sa mai postezi si sa mai scrii, asa ca iti urez spor! Te pup.:* |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Vin 19 Iul 2013, 16:01 | |
| M-a pus pe gânduri, de fapt mi-am imaginat o şcenă frumoasă în cap, timp în care citeam creaţia. Foarte bine scris, căci alt lucru nu cred că ar descrie cât de minunat ai înşirat aceste rânduri care aduc încredere în oameni. : ) |
| | | iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Vin 19 Iul 2013, 16:23 | |
| Ohh. Am murit un pic cand am citit, dar o sa-mi treaca. Ai reusit in cateva cuvinte sa redai atat de multe incat nu stiu cu ce sa incep. Sau... Mai intai vreau sa stii ca persoana pentru care ai scris aceste mici cuvinte, a inceput sa lacrimeze involuntar cand si-a dat seama despre ce e vorba. Zambetul i l-ai adus pe buze inca de cand a vazut mesajul tau, largindu-se, radiind de bucurie si usurare. Cred ca ar vrea sa-ti multumeasca, dar nu stie cum. Printru-un simplu "multumesc"? Nu, n-ar fi de ajuns pentru tot ce ai facut pentru ea. Prin mai multe multumesc-uri? :\ That was stupid. Nu se prea pricepe la asta, dar cu timpul o sa se invete. O vei invata. In al doilea rand, persoana pentru care ai scris asta nu vrea sa-si spuna numele, vrea sa ramana in anonimat, nu ar suporta sa stie lumea ca pana si ea are un punct slab, ca poate fi zdruncinata. Pentru asta iti multumeste; nu cu un "multumesc" simplu, spus cu o falsa grimasa, menit sa te confuze, deoarece stie ca pe tine nu oricine te poate pacali, ca poti vedea prin oricine si orice. Iti multumeste cu acel "multumesc" spus din...nu, nu din suflet, deoarece poti sa-ti pierzi sufletul foarte usor, ci din toata fiinta ei; onoarea, ratiunea si aroganta. Nu are rost sa-ti spuna ca va incerca sa-i puna pe toti la locul lor, pentru ca, de obicei, o face, insa nu reuseste intotdeauna. E bine ca se mai da cateodata cu capul de prag. Iti multumesc. |
| | | maudlin S-Class
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Sam 20 Iul 2013, 14:27 | |
| Talent mic ce eşti! Doamne, este aproape ireal modul în care surprinzi nişte sentimente şi dai nişte lecţii de viaţă într-un mod atât de cursiv şi frumos! O să-ţi "întorc" vorbele pe care mi le-ai spus la prima mea creaţie: mi-ai dovedit încă o dată că atunci când apreciezi pe cineva o faci cu toată puterea şi fiinţa ta. Este mai mult decât minunat ceea ce faci, ceea ce ai făcut şi ceea ce vei face cu următoarele tale creaţii. Felicitări pentru creaţie, este de-a dreptul minunată! |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 11 Aug 2013, 22:50 | |
|
Încă aștept              Mă apropii de piatra rece a mormântului și o privesc indiferent. Nu îmi mai amintesc surâsul tău, atingerile tale, nu îmi mai amintesc cum arăți. Nu îmi amintesc decât cum în fiecare seară de-atunci mă culc cu un gol în mine și mă trezesc la fel, doar ca golul crește. Nu îmi amintesc decât cât de fericit eram și cum, dintr-o dată, n-am mai fost. Nu-mi amintesc decât cum stingeai lumina, căci ți-era teamă să nu mă îndepărtez de trupul tău luminat de veioză. Mi-amintesc cum așezai tacâmurile, crezând că, indiferent dacă mâncam budincă sau beam ceai, trei rânduri de furculițe și cuțite trebuiau să fie pe masă, orânduite ca la carte. Mi-amintesc cum îți încrețeai fruntea ori de câte ori trebuia să îți fac injecțiile cu insulină și cum îmi spuneai cât urăști diabetul. Îmi amintesc că nici sângele nu-ți mai plăcea, că era precum o altă picătură de venin și că te-ai oprit din a-l mai bea, lucru ce ți-a șubrezit și mai mult sănătatea. Mi-amintesc de tine și totuși nu te pot revedea, nu mi te pot imagina. Au trecut nouăzeci de ani și încă nu te-ai întors. Te-am așteptat și încă aștept. Și voi mai aștepta alți nouăzeci de ani dacă trebuie. Te voi revedea într-o zi și, chiar dacă acum nu pot să îți văd fața, atunci te voi recunoaște.
|
| | | Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 12 Aug 2013, 00:00 | |
| Ohh, Doamne ! Cat de frumos poate sa fie Choco . Ai descris atat de bine acea iubire eterna, care nu se stinge si nu se uita niciodata Esti la fel de minunata ca si creatiile tale Mai vreau mai multtt Asa ca hai adu repejor urmatoarea creatie Kisses and hugs ^^ |
| | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 12 Aug 2013, 00:22 | |
| Bună, Choco. Sunt uimită și încă mi se zgribulește pielea de pe întregul corp. M-am cutremurat când ți-am citit creația. Tot peisajul acela trist, dar înfiorător, mi-a fost prezentat direct în fața ochilor. Am rămas plăcut surprinsă să văd că acel băiat este dispus să trăiască veșnic pentru a-și revedea iubita. Wow. Incredibil. Atât de trist, fermecător... nu găsesc un adjectiv potrivit. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu mi-am putut imagina vreodată că ai să scrii așa ceva. Sublim. Nu, nu pot să spun nimic acum. Am rămas mută, nu-mi mai pot mișca degetele pe tastatură. Mulțumesc de anunț. Când îmi voi reveni, voi da un edit și voi spune mai multe. Deocamdată, sunt uluită îndeajuns de mult încât să nu-mi găsesc cuvintele. O seară plăcută. |
| | | iPrieten? Jōnin
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 12 Aug 2013, 10:28 | |
| Mi s-a facut pielea gaina. Povestea e criptica [ you don't say ] si te induce automat in aura ei specifica. Te-ai priceput mereu sa scrii spooky stories, il tai pe cel care ma contrazice. Dragostea pluteste printre cuvintele tale, ai imbinat foarte frumos doua elemente contradictorii; moartea si dragostea. Astept noi creatii de acest gen, sper sa ma anunti si data viitoare, asa cum faci de obicei, spor la scris. :** |
| | | Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 12 Aug 2013, 10:52 | |
| Sânziana, draga mea, creatia asta a fost mai mult decat perfecta. Tot ceea ce a insemnat in ea metafora si subanteles al cuvintelor mi-a strabatut fiecare portiune din minte si inima. De-ai fi stiut tu cat de mult timp am asteptat sa gasesc macar cateva cuvinte pentru a-mi explica ce simt, iar tu ai reusit. Toate intelesurile pe care le-au avut cuvintele tale au trecut prin mine exact ca niste amintiri de mult pierdute, exact ca un urlet intre extaz si agonie, exact ca isteria gasirii acelui lucru de mult pierdut. Poate nu sensul exact al timpului pe care tu l-ai folosit, dar felul in care ai descris totul, m-a facut si pe mine sa relativizez aceeasi poveste, insa cu alti doi protagonisti. Stii foarte bine parerea mea despre felul in care scrii, stii foarte bine ca faci tot ceea ce faci la limita perfectiunii si stii foarte bine ca iubesc asta. Multumesc mult pentru anunt si presupun ca stii ce vreau sa spun cu „Sper sa-l primesc muult timp de acum inainte”! Pupici! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 12 Aug 2013, 11:33 | |
| Simplu şi la obiect, aşa l-am regăsit eu. Persoana care descrie totul era se pare îndrăgostită de obiceiurile destul de simple, dar complexe ale acelei fiinţe care acum nu se mai regăseşte în universul său. Sper totuşi că descrii din perspectiva unui băiat/bărbat. Treaba cu diabetul mi s-a părut faşcinantă, apoi treaba cu sângele, m-a dus cu gândul că ea devenise vampir, dar ura sângele, iar acum el o aştepată, parcă din nou. Foarte frumos ai scris şi ideea îmi complace foarte tare, prea bine ştii că îţi admir stilul de a povesti. Fără alte adaosuri, abia aştept să citesc următoarea frântură de imaginaţie. :3 |
| | | maudlin S-Class
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Lun 12 Aug 2013, 11:38 | |
| Cât de frumos... și profund. Ai transmis niște sentimente mai mult decât puternice prin niște cuvinte simple. Ai conturat ideea în această mini-operă atât de frumos, întrucât la final mi s-a făcut pielea de găină (vorba lui Kit). Mereu ne uimești cu talentul tău, mereu finalele sunt unele dintre cele mai frumoase, atât și conținutul, desigur. Abia atept să ne mai aduci lucrări și sper să fie una asemănătoare cu asta. Pupici și mulțumesc de anunț. |
| | | Choco. Sensei
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. Dum 01 Sept 2013, 11:35 | |
|
I look at youAscultati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]              Mă uit la voi, vă văd plecând, dispărând și am un gol în stomac. Îmi spun că o să mai vorbim, că nu o să ne depărtăm, că o să păstrăm legătura ce s-a format între noi. Totuși, mi-e frică. Mi-e frică să vă pierd, mi-e frică de faptul că s-ar putea să vă schimbați sau ca eu să mă schimb și mi-e frică atunci când mă gândesc că, poate, nu vom mai avea ce să ne spunem. Vă pierd, chiar dacă voi spuneți că sunteți aici, nu mai sunteți. Iar dacă nu sunteți aici parcă nu mai este la fel, iar asta mă deprimă. N-am să vă contest însă deciziile și vă vreau binele, tot binele din lume. Vreau să vă știu fericiți și împliniți, să aveți parte numai de bucurii, să zâmbiți mereu. Eu o să vă privesc din urmă și-o să zâmbesc și eu, știind că am cunoscut cândva asemenea persoane. Doamne, cred că dacă aș putea, v-aș strânge în brațe până n-ați mai putea respira. Deja mi-e dor de voi, de vocile voastre, de râsul vostru. Singurul lucru pe care-l regret este că n-am apucat să vă cunosc mai bine, însă sunt fericită și cu atât. Sunt fericită că am avut onoarea de a sta de vorba cu voi și că m-ați văzut ca pe o prietenă a voastră. Deși sună așa, nu vreau să fie și nici nu este rămas bun. Este doar pe curândul pe care-l voi ține minte până când veți fi iar aici. Sunt dispusă să vă spun pe curând, dar nu sunt dispusă să vă uit. N-o s-o fac.              Mă uit la voi și zâmbesc. Ce mari ați crescut.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Your eyes, my scent. | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|