Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Your eyes, my scent. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Your eyes, my scent. - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Your eyes, my scent.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Your eyes, my scent. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 17:45

Choco ştiu sentimentul, e foarte enervant când un băiat te abordează aşa. Bine nu dau vina pe băieţi, acum nu ştiu poate altfel nu pot să îşi exprime emoţiile pe moment.
Oricum am trecut şi eu prin aşa ceva şi foarte bine ai expus acţiunea şi povestea. La început nu ştiu de ce, dar am crezut că te referi la o eventuală frecare cu zăpadă. xD

Choco :) : Nu, de fapt, era un strain, cu cel putin 10 ani mai mare decat mine. :| Care tot palavragea verzi si uscate, :| Cam atat. :)
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Your eyes, my scent. - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 18:00

De ce nu mă miră ? Eu una o păţesc mai zilnic, deja a devenit un obicei şi nu mă surprinde.
Se miră de ce le spunem " toţi sunteţi la fel " şi ne fac pe noi în diferite moduri. Ha, cine vorbea. Poate sunt egoistă dar femeia e mult mai importantă decât bărbatul, în spatele lui mereu se a afla o femeie ce îl va îmbărbăta şi iubi pricăjitul din macho. * laughs *
Eu una nu-l băgam în seama, aşa fac mereu, dacă le acorzi atenţie nu te vor lăsa niciodată.

Revenind, îmi place mult de tot ce ai scris, cum ai scris. Ai un stil simplu, fluent şi ce te prinde în acţiune. a hug
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Lun 17 Dec 2012, 18:27

N-am mai trecut de mult pe aici. :| Rusineee.

Multumesc de anunt! S-o faci in continuare! =))))

Ce pot spune.. ti-am citit toate compunerile si sunt s.u.p.e.r.b.e.

Nu stiu.. eu una ador compunerile scurte, povestioarele de genul. in love

Vineeee! Cand vine urmatorea creatie? :x :)))

Spor la scris in continuare! kiss
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Mar 18 Dec 2012, 18:21

Heeii. Scuze ca nu am mai trecut pe aici si multumesc de anunt.
Mi-au placut compunerile, foarte frumoase. Doamne cat pot sa ma enerveze si pe mine oamenii care s ebaga singuri in seama desii incerci sa-i ignori. hmm...?! Ei nu stiu sa-si vada de treaba lor? Oricum, s-a vazut cat de nervoasa erai pe acea persoana, ti-a iesit foarte bine compunerea. happy Sa vi si cu urmatoare curand si sa ma anunti si in continuare. Bafta la tastat si multa inspiratie. dap !
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Mier 19 Dec 2012, 17:51

Désolé Choco pentru intarzierea mea. Am avut o surpriza neplacuta cand am intrat pe Fairtopic si am observat ca ai pus deja 2 povesti. hmm...?! Asa. Let's begin.

The Savior.

Impresionant si trist. Mai are rost sa-ti spun ca ai o imaginatie care o intrece pe a mea de 1000000 de ori? Cred ca nu. Dar tot iti zic : Ai o imaginatie care o intrece pe a mea de 1000000 de ori. Emotionant. Ai darul de a transpune orice vis, idee in cuvinte. Esti scritorul perfect.

Scrisul tau ma poseda. Vraistea de ganduri ce fug , sar si se zbenguie in cutia craniana , se linisteste si parca se ordoneaza in mici sertare , atunci cand te citesc. Pentru ca asta fac. Te citesc . Pentru mine intamplarile narate de tine nu sunt simple intamplari. Le transform in scenarii micute si pline de viata , care le continui noaptea pana cad lata de somn.

Vine!

Am murit de ras! Pe bune =)))) Cede-ma ca stiu sentimentul! -.-' Prima data m-am gandit : "Ok, tipul are chef de joaca, nu-l baga in seama pe gigolo asta , doar stii ce vrea defapt." A doua oara : "Situatia devine jenanta. Daca nu pleaca , schimb foaia." Urmatoarele dati am intrat in vorba cu ei si mi-am batut joc de ei. Pe ultimul l-am intrebat daca a mers ziua anterioara in Istambul. uimit , raspunse ca nu. Apoi l-am lamurit, spunandu-i ca am citit in ziar , ca a intrat ciuma :-" A plecat dupa :))
Ai ai povestit usor, ironic asa cum imi place mie. Acum am chef sa-mi bat joc de cineva. Se ofera careva? =))
Okok hmm...?! o sa incetez cu sarcasmul.
Pe tine Choco , te pup si te imbratisez strans de tot. a hug
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Your eyes, my scent. - Pagina 3 Asss10Your eyes, my scent. - Pagina 3 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 11:55

Singurătate.

Au intrat la mine în casă, în sufragerie. Eu stăteam pe fotoliu, în fața bradului împodobit, tastând de zor. Mi-am ridicat privirea pentru o clipă, analizând persoanele ce îmi invadaseră spațiul. Vărul meu și prietena lui – pe care, de altfel, nu o suportam. Am înghițit în sec, strâmbându-mă ușor. N-aveam de gând să le răspund la întrebări, eram hotărâtă. Începuseră să discute despre cele mai neinteresante lucruri posibile – cursuri de nu-mai-știu-ce, dar îmi distrăgeau atenția. Deja greșisem de două ori, iar eu de obicei când scriam NU greșeam. M-am încruntat, vizibil stingherită și furioasă, totodată. Uram când veneau rudele în vizită. Nu puteau pur și simplu să stea la ele acasă, să se încuie într-o cameră și să se lege de pat? Măcar aș fi avut niște liniște, dar nuu.. Am oftat, gest care le-a atras atenția. Și tu ce mai faci, cum mai este cu școala? Aproape că am mârâit. Ce naiba vă pasă vouă, îmi venea să urlu din toți rărunchii. În schimb am îngânat un “Bine, cred” sec. Nu s-au lăsat, așa că au început să îmi pună și mai multe întrebări. Răspunsurile veneau tot în rafale, la fel de seci și de scurte ca și primul. Am avut un impuls de a mă ridica și de a părăsi camera, însă mi-am zis că poate pleacă. Prietena vărului meu a vărsat suc pe ea. Am zâmbit.

Așa mai merge.

Multumesc pentru comentarii si sper sa va placa. :)
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 12:06

Vaii Choco, ai un umor ironic şi rău în tine, mi-a plăcut la nebunie o frază:

.. a scris:
Nu puteau pur și simplu să stea la ele acasă, să se încuie într-o cameră și să se lege de pat?

Mi-a plăcut mult, chiar a fost haios, chiar dacă pentru tine a fost groaznic. Eu de obicei nu prea stau cu rudele, nici la telefon nu vorbesc cu ele, mă ştiu retrasă. Nu îmi suport rudele pentru că mă întreabă tot felul de lucuri despre viaţa mea. Nu mă văd cu ei timp de un an şi cqnd o fac le pasă ? WTF ? Trebuia să-ţi pese si când nu ne vedem. Mă rog.
Revenind, îmi place mult stilul tău de a scrie, e uşor si fluid. Tip : jurnalist. Cam aşa. ^^
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 12:29

:)) Haha, esti sigura ca nu suntem surori din alta mama? Stii la ce ma refer. Povestioara asta e hilara, serios. Deja am gresit de doua ori si eu nu gresesc niciodata cand scriu :)) Cam asa e si la mine, cand vad ca am treaba , de ce chiar atunci imi pun cele mai tampite si seci intrebari? hmm..realy? De acum incolo , cand vin musafiri , o sa lipesc o foaie cu toate raaspunsurile pe spatele meu. Mereu acelasi intrebari: "Ce faci?" "Cum merge cu scoala?" "Ai vreun prieten" -.-'LOOL.

Asa, m-ai facut sa zambesc si deabia astept noi povestioare , draga mea! kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 13:39

Deci eu acum râd, la propriu.
Sincer ultima fază din scriere e super amuzantă, am putut să gust din mulţumirea fetei.
Chiar mi-a plăcut şi da, îmi dau seama ce simte, adică când doreşti puţină linişte ţi se oferă zgomot. : ))
Şi nu doar, întrebări puerile care oricum răspunsurile vin seci, aşa cum ai enumerat mai sus.
Faină lucrarea, să mai aduci! *hug*
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 14:09

Asta chiar a fost haios. lough Saracuta de tine, Choco, cred ca erai nervoasa la culme. Mda, cam asa sunt rudele. roll Partea cea mai enervanta este cea in care incep sa te ia la misto cu intrebari de genul " Ce-ti mai face iubitul?", iar tu zica nu ai si eu continua cu" E, nu ai! Cum sa nu ai, nu mai mintii." Urasc partea asta cel mai mult, daca omul le zice ca nu are inseamna ca asa este! hmm...?! Uneori este dragut sa stai cu rudele, insa alteori este un chin. happy
Partea in care ai zis ca prietena varului tau a varsat suc pe ea, iar tu te-ai bucurat, a fost super amuzanta. lough Mi-a placut mult, a fost relaxant sa-ti citesc creatia. happy Multumesc de anunt si sa vi cat mai curand cu una noua. a hug
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Dec 2012, 18:05

'' Asa mai zic si eu.. :) ''

Ce pot spune? :))) Genial. :)) Iti inteleg frustrarea.. Si eu sufar de aceasta chestie. lough

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 12:22

Șapte + una metode de a muri

I-am privit membrele agitându-se continuu. I-am privit ochii ieșindu-i din orbite. I-am privit buzele învinețindu-se, căpătând culoarea morbidă a unei vânătăi abia căpătate. Am privit firicelul de salivă curgându-i din colțul gurii, lăsând o dâră umedă pe bărbia sa. Am încercat să mă simt în vreun fel, tristă, veselă, deprimată, dar nimic. Tot ce am reușit a fost o grimasă strâmbă, ușor distorsionată. Tipul murea în fața mea, din cauza mea, iar eu nu făceam decât să mă strâmb. Stând pe burtă, cu încheieturile mâinilor și gleznele legate cu bandă adezivă, nu cred că era o poziție tocmai confortabilă.

Îi legasem o sârma groasă în jurul gâtului și în jurul gleznelor, sperând să nu aibă o condiție fizică prea bună. Deja stăteam de vreo zece minute așteptând să îi amorțească picioarele și să vrea să și le întindă, astfel încât sârmă să îi sfâșie pielea și apoi carnea. Gerul de afară mușca efectiv din obrajii mei ce sufereau și-așa din pricina unui vărsat de vânt timpuriu. Argh, amorțește odată! Simțeam că în următoarele cinci minute aveam să îl fac să își întindă picioarele în mod forțat, însă vroiam să îl văd cum se chinuie, cum suferă. Câteva picături de sânge începură a aluneca pe suprafața albă a pielii gâtului. Începea să se relaxeze, am gândit zâmbind tacit.

Da, planul meu avea să funcționeze, unul a murit, mai erau șapte. Aveam de lucru.
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 12:23

O.M.G. Avem nevoie de un exorcist aici. O_O GE-NI-AL. Nu stiu ce mi-a placut mai mult, felul tau de a povesti sau povestea in sine (d) In orice caz, mi-ai satisfacut apetitul , daca il pot numi asa. Pot sa fur un pic metoda aceasta? ^^" Trebuie sa fac cateva vizite. (D) Nu-mi zi ca si tu ai varsat de vant! Si eu am avut acum doua luni , a fost oribil. O_O Eram moartea in persoana. Daca nu , scuze. Ma stii; mereu incerc sa inteleg de ce ai scris asta, aia . lough Call me a lunatic. dap ! Cat despre titlu, pff..no comment. Ar trebui sa te faci scriitoare de carti horror. Daca vrei , facem un parteneriat. =))) Eu iti dau idei, tu-mi dai idei und so weiter (ca tot am vorbit de germana azi yeah Die Aleex! take this! ) =))
Can't wait for another one a hug

Choco :) : Nu, de fapt nu am varsat de vant, am avut acum doi ani. Dar imi trebuia ceva acolo si cum mi-a venit aceasta idee, am zis ca de ce nu? Mersi pentru aprecieri. :)
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 15:48

Choco, de acum încolo vreau să te văd scriind asemnea lucruri. Ţi se potrivesc de minune, te prinde genul de povestiri scary, poliţiste. Presupun că vor mai fi şapte asasinări, unul mai impresionant şi mai înfricoşător fată de celălalt. Oh, abia aştept, crede-mă. Ce idee genială, doamne, chiar mi-a plăcut la nebunie această mică creaţie atât de zguduitoare. Adu mai repede următoarele părţi, eu deja m-am abonat la tine. * laughs *
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Joi 03 Ian 2013, 19:15

Am citit şi eu. *giggle* Mi-a plăcut mult, adică cum să îţi spun te pricepi la chestii din ăştea, dar nu numai. Mi-a plăcut felul în care ai povestit şi faptul că personajul care era şi criminalul avea nerăbdarea aceea ce îl măcina, ier modul în care l-a chinuit pe tipul ăla, chiar genial. <3
Întrebare, o să faci o serie scurte din chestia asta? Mă gândeam aşa fiindcă ai scris la final că mai erau doar şapte. *giggle*
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 12:39

Scâncet de durere

Amețeala mă făcea să cred că oglinda îmi multiplica imaginea. Am clipit des de câteva ori sperând să scap de senzația ce pusese stăpânire pe simțurile mele. Bălănganindu-mă până în dreptul patului am căzut, pur și simplu, între așternuturi. M-am forțat să mă întorc pe o parte, după care cred că am adormit. Un somn fără vise.

Când am deschis ochii, în cameră era întuneric. Ceasul indica puțin după miezul nopții, iar trupul meu nu mai avea mult și începea să urle de durere. M-am ghemuit în poziție de fetus știind că este posibil ca intensitatea durerii să scadă. Pentru o clipă am avut dreptate, deși, relaxându-mă, am simțit cum spasmele mă curpind din nou. Am scâncit încet de frică să nu trezesc pe nimeni. Probabil că și lacrimile ar fi ieșit la iveală dacă nu îmi mușcam cu înflăcărare buza. Nu voiam să plâng, nu voiam să fac la fel ca acum ceva timp. Era o obișnuință pentru mine ca, din când în când, să am de-a face cu astfel de dureri sâcâitoare. Nu puteam spune că mă obișnuisem cu ele, dar știam că după un anumit interval de timp aveam să simt din nou senzația de carne sfâșiată.

Am oftat prelung, odată ce durerea începu să pălească încetul cu încetul. M-am ridicat stângace din pat, bâjbâind prin întuneric până la întrerupător. Am aprins lumina, după care am ieșit din cameră cu gândul să mă duc în bucătărie după un pahar cu apă. Dintr-o dată, durerea m-a săgetat, nelăsându-mă să ajung în pragul ușii. M-am sprijinit de perete, alegând să mă duc la baie. Dacă tot voia să se lupte cu mine, aveam să lupt și eu cu ea. Am spulberat liniștea din încăperea răcoroasă cu fâșâitul picioarelor mele pe gresie. Înghețasem deja, dar nu aveam de gând să mă întorc după papuci. M-am aplecat, gata să îmi vărs conținutul stomacului în closet. Și totuși, nimic nu se întâmpla. Disperată de tot chinul prin care trecusem, am decis că nu aveam să mă opresc aici. Îngrețoșată deja de tot ce făceam, mi-am băgat două degete pe gât, așteptând.

Valul fierbinte de acid și urme vagi ale cinei de cu o seară înainte mi-a ars gâtul. Simțeam usturimea și totodată ușurarea că nu se mai afla în mine, că îmi părăsise corpul. Am vărsat totul afară într-o ultimă sforțare și apoi m-am sprijinit de caloriferul călâi de lângă. Reușisem; și de această dată reușisem să trec peste. Cu genunchii tremurând, m-am ridicat ducându-mă în dreptul chiuvetei. M-am spălat pe față și pe dinți, încă simțind arsura ce îmi afecta esofagul.

Obosită, am băut un pahar cu apă, după care m-am dus înapoi în pat. De data aceasta parcă așternuturile erau mult mai primitoare.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 13:39

A fost bună asta. XD E îngrozitor noaptea când ţi se face rău, toţi trecem prin aşa ceva, până la urmă tot ne vom simţi bine, dar mai întâi trebuie să facem faţă procesului de a vomita. Îngrozitor!
Da, deci nu ştiu ce să spun dacă mi-a plăcut sau nu, căci totuşi vorbim aici de un fenomen natural neplăcut. XD Dar aşa cum ai expus totul e foarte bine, îmi place. : ))
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 13:49

Cat.. de.. misto!!

Serios, foarte tare. lough Nu m-am gandit niciodata ca cineva ar putea descrie raul tin timpul somnului, care te trezeste, si vomitatul, atat de artistic!
Nu stiu ce sa zic.. m-ai lasat fara cuvinte. Foarte interesanta compunerea. in love

Sa mai descrii chestii de genul.. E ceva normal scris atat de fabulos! in love
Spor la scris! kiss
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 15:08

Scuze ca ajung numai acum , dar nu m-am aflat in dispozitia necesara de a comenta (D) Mno, ce as mai putea zice? :)) Toata lumea are cel putin un episod cum ne-ai descris tu. Iuk! :| Totusi, n-am mai vomitat de cativa ani. dap ! *Taci Meli, nu vezi ca nu e vorba de tine? -.-'* hmm...?! In orice caz, mi-a placut foarte mult, aproape ca m-ai facut sa-mi fie rau. what? Astept noi creatii. in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 12:07

Sinceritate.

Da, iata-ma din nou aici, incercand sa scot cuvintele din mine, caci nu le mai pot suporta, nu le mai pot tine in frau. Ma sacaie de ceva timp acest lucru si tare as vrea sa pot da frau liber sentimentelor, insa bariere multe se pun in calea mea si nu ma lasa sa fac asta, nu pe cat as vrea. Am de gand sa multumesc, sa critic, sa spun adevarul. Vreau sa fiu sincera si, macar acum, sa ncerc sa nu pun bariere. Sinceritate.

Atena. Ea este cea care mi-a inspirat intotdeauna incredere si putere. M-a facut sa o respect si sa port sentimentul de admiratie pe care il port pana acum. Ea a fost alaturi de mine, m-a ajutat si nu m-a criticat. A fost dura, mi-a spus unde greseam, dar totodata m-a ajutat sa imi indrept erorile. Ea a stat la baza formarii caracterului puternic pe care, as putea spune, il am astazi. Ea m-a intrebat ce fac si m-a bagat in seama de fiecare data cand eram prin preajma. Mi-a cerut parerea si mi-a impartasit opiniile ei. M-am apropiat de ea, am devenit prietene, desi respectul si admiratia nu au scazut niciodata. Ea m-a facut sa vad lumea cu alti ochi in anumite situatii, m-a ajutat cu unele probleme. Pot spune ca sunt invidioasa pe ea? Da, pot spune asta, dar este o invidie placuta, contrar asteptarilor. Este un sentiment de caldura, care ma face sa vreau sa devin mai buna si sa pot tine pasul cu ea. Ea a fost una dintre putinele persoane care nu mi-au provocat sentimente contradictorii, care nu m-au facut sa ma intreb de cat de juste ii erau faptele. Niciodata nu i-am pus in cumpana deciziile, niciodata nu m-am indoit de ea. Da, este una dintre acele persoane. O admir, este un model pentru mine, un model de ambitie si inteligenta si de tarie de caracter. Daca ia o decizie si stie ca este decizia corecta, nu poate nimeni sa afirme contrariul. Poate mai greseste, dar eu una nu am vazut-o intr-o situatie delicata fara a iesi din ea cu eleganta si tact. Maturitatea de care da dovada si obiectivitatea cu care trateaza problemele sunt calitati de pret pe care eu i le voi admira si pe care sunt sigura ca le pretuieste cu grija. Iti multumesc.

Apollo. Desi personalitate masculina, pentru mine intruchipeaza un fel de ideal feminin. Nici pe departe la fel de stabila ca si Atena, este stapanita de emotii, de tot felul de sentimente, contradictorii sau nu. Ea mi-a aratat cum este sa tii la o persoana, cum trebuie sa pretuiesti pe cineva drag. Ea mi-a spus ca atunci cand iubesti pe cineva, fie ca-i vorba de iubire fraterna, ori de pur amor, trebuie sa arati asta prin orice mijloace posibile. Ea a fost cea care m-a ajutat sa imi deschid mai mult sufletul catre persoanele care, poate, asteptau de mult asta. Ea mi-a fost aproape, m-a sustinut de cate ori aveam o problema si m-a ajutat sa trec peste zambind. Desi am vrut si eu sa o ajut, mai mult decat cateva cuvinte nu am putut sa ii ofer, pur si simplu nu am reusit sa gasesc nimic important. Si ea imi va spune: “Nu trebuie sa fie ceva maret ca sa ma faca sa zambesc, nu trebuie sa fie decat ceva sincer, din inima.” Si asa este, atunci cand daruiesti din inima, daruiesti totul. De la ea am invatat ca fiecare zi trebuie traita pana in ultima secunda si nu irosita pe lucruri aparent importante. Ea mi-a aratat ce este distractia, ce este un zambet si cum se rade din tot sufletul. Ea mi-a umplut timpul cu lectii de viata si mi-a spus ca speranta moare ultima. Ei bine, asta iti spun si eu: “Spera si nu vei regreta!” Sunt sigura ca vom avea multe ocazii in care sa ne impartasim una alteia momentele frumoase, mici clipe pe care viata ti le da pentru a-ti face existenta mai frumoasa. Sunt sigura va voi reusi sa ii multumesc asa cum trebuie pentru tot ceea ce a facut pentru mine, dar, pana atunci, ma voi limita la a-i spune un sincer “Multumesc”.

Artemis. Cu ea nu m-am inteles din prima, fiecare a vrut libertatea si intimitatea ei si niciodata nu am reusit sa ne completam reciproc. Totusi, pentru ea simt ceva mai presus de respect – caci o respect si asta nu se va schimba. Ma simt atrasa de ea, dar pana intr-un punct unde intervine forta magnetica. Polii de acelasi fel de resping. Nu spun ca suntem la fel, caci nu am avea cum, insa simt ca este un fel de latura a mea, mai rebela, mai nestapanita, care vrea sa fie libera si independenta. Inca de la inceput ma atrageau anumite aspecte la ea, felul in care vorbea si se comporta, felul in care isi rezolva problemele. Poate uneori mai dura, poate alteori incapatanata, firea ei s-a modelat conform cu circumstantele si a reusit sa atraga si atentia celor din jur. S-a facut remarcata in multe feluri, a ajuns departe si acum este undeva sus. Chiar daca ea considera ca poate mai mult, eu stiu ca este puternica si ca munceste mult pentru a se mentine la acest nivel superior. Chiar daca a avut parte de anumite esecuri, de aumite lovituri din partea unor persoane de la care poate nu se astepta, ea s-a ridicat si a continuat sa lupte pentru visurile ei. Singura sau cu ajutorul cuiva, dar mai mult singura, ea a reusit sa cladeasca in jurul sau un fel de armura care sa ii tina pe iscoditori la distanta, care sa o ajute sa poata trece mai repede peste. Ea a fost cea care mi-a aratat in nenumarate cazuri ca lumea este rea, ca nu este ceea ce pare si ca suferinta poate deveni o rutina. Mi-a spus clar ce avea de spus, fie ca era sau nu dureros, fie ca ar fi putut sau nu deranja. Am apreciat asta la ea. Multumesc.

Nyx. Intitulata in antichitate ca fiind zeita noptii, se aseamana cu cea pe care o voi descrie in continuare. Este si va fi un model pentru mine, din multe puncte de vedere. M-a ajutat si am ajutat-o, a fost o chestie reciproca pana la urma. Mi-a aratat multe lucruri si, citind ceea ce a scris, am constatat ca este cu mult peste nivelul obisnuit unei fiinte umane. Stie sa dea glas tuturor sentimentelor dintr-un om. Stie cum sa ma faca sa ma simt constransa numai citindu-i creatiile. Stie sa ma enerveze, sa ma intarate, sa ma intristeze, stie cum sa faca toate acestea si nici macar nu ma cunoaste. De la ea am invatat ca, daca privesti lumea cu zambetul pe buze, ceva bun se va intampla. De la ea am invatat ca soarele straluceste mai frumos daca si eu zambesc si ca luna este mai curata daca o privesc cu atentie. De la ea am invatat ca un spirit liber nu este liber numai prin definitie, ci este liber atunci cand se poate contopi cu natura. Am invatat de la ea cum este sa zbori alaturi de pasari, cum este sa iti deschizi anvergura aripilor si cum este sa traiesti intr-un aer curat, nepoluat. M-am invatat sa iubesc multe lucruri ce odata mi se pareau banale si sa imi traiesc viata dupa propriile reguli, prin prisma propriilor dorinte. M-a invatat ca daca vreau ceva cu adevarat, acel lucru se poate intampla si mi-a spus de nenumarate ori ca imi multumeste. Ei bine, acum este randul meu sa ii multumesc si sper sa o fac asa cum se cuvine. Vreau sa iti multumesc pentru ca mi-ai deschis ochii, pentru ca ai facut ca lumea sa se deschida inaintea mea, pentru ca ai pictat-o in nuante minunate, pale, deschise, pastelate. Iti multumesc pentru tot.

Hades. Din nou, in viziunea mea reprezinta o personalitate feminina a gandurilor negre. Mi-a aratat ca lumea este neagra – desi nu-i chiar asa – si mi-a spus cat de inutili sunt oamenii. Intr-adevar, daca privesti dincolo de aparente vei intalni mai mult mere stricate, decat mere bune de facut placinta, insa daca stai si analizezi fiecare lucru minuscul in parte, te pierzi si ajungi sa nu mai vezi padurea sin pricina copacilor. I-am spus si probabil ii voi mai spune ca, chiar daca gandesti negativ, lumea tot nu se va schimba in bine, ci dimpotriva. Mi-a aratat ca oamenii au doua fete, ca nimic nu este ceea ce pare si ca viata te pune la grea incercare din can in cand, din ce in ce mai des. Da, probabil ca asta este rostu ei, nu sunt sigura, probabil ca asa si trebuie sa fie, dar oamenii trebuie sa fie mai presus de atat. Noi avem responsabilitatea de a ne ridica deasupra norului negru al societatii si sa vedem prin el, inspre ceilalti oameni care fac la fel, care se ridica. Iti multumesc ca mi-ai deschis ochii in anumite privinte si iti multumesc ca mi-ai spus intotdeauna adevarul, chiar daca poate a fost suparator. Am apreciat asta si sper ca o vei face si in continuare, fara menajamente. Intr-o zi, daca vom apuca sa ne vedem, sper sa putem impartasi mai mult decat ganduri negre si sa ne ridicam si noi deadupra intunecimii din societate, sa pasim catre o alta lume, scaldata in lucruri bune. Dupa cum ti-am si spus, “adevarul nu se cauta de carii”, asa ca indiferent de cat ar parea de ciudat sau de nelalocul lui, intotdeauna fii sincera si uimeste oamenii prin spontaneitatea ta. Este una dintre calitatile tale cele mai de pret, asa ca ai grija de ea si nu lua urma societatii. In rest.. Multumesc.

Hermes. O alta personalitate feminina intruchipata de un zeu masculin. Stau si ma intre, de ce oare sunt mai multi zei decat zeite? Probabil pana si antichitatea avea ceva impotrvia noatra. Da, asta trebuie sa fie, dar nu am de gand sa ma plang si in continuare, caci acest paragraf ii este destinat altcuiva. Tu – cu referire la ea – m-ai invatat cum este sa spui ceea ce crezi, cum este sa spui ceea ce simti. Mi-ai aratat cat de mult conteaza o parere sincera, spusa din inima, in fata unei pareri false, spusa doar de ochii lumii. Mi-ai aratat ca falsitatea este peste tot si ca mai bine am incerca sa ne facem de ras fiind noi, cei adevarati, decat sa ne facem de ras vrand sa parem altceva sau altcineva. Am incercat sa vad si eu lumea asa cum o vezi tu, dar nu am putut. Am incercat sa ma transpun in pielea ta, dar nu am reusit. Poate totusi a fost mai bine asa. Poate ca daca as fi avut puterea de a face asta nu as fi reusit sa mai revin in propriul spirit, deoarece ai o personalitate atat de puternica, incat cred ca m-ar acapara. Umorul tau ma uimeste, ai o baza culturala inapoi si asta te ajuta sa faci remarci subtile pe care nu multi le inteleg. Aroganta si egoismul te caracterizeaza, trebuie sa o spun, insa ai limite si asta este bine. Pana la urma, orgoliul este un lucru de valoare pentru oamenii care chiar stiu ce vor. Iti place puterea, si asta am descoperit. Este o persoana in mainile careia prea multa putere nu cred ca ar scapa de sub control. Sper sa ramai aceeasi, sa nu te schimbi s sa nu lasi loc societatii in sanul sentimentelor tale. Schimba tu oamenii din jur daca poti, nu ii lasa pe ei sa o faca. Alaturi de acest sfat, iti daruiesc un sincer “Multumesc”.

Mai sunt si alte persoane dragi mie pe forum, care m-au invatat si ajutat in nenumarate dati. Am reusit sa ma apropii de voi si asta mi-a acordat cea mai mare sansa a vietii mele. Va multumesc tuturor celor care cititi si celor care au rabdarea sa ma accepte asa cum sunt eu, plina de prea multa energie. Cu un nou val de multumiri, risc sa devin penibila, asa ca ma voi multumi la spune “Jos palaria in fata voastra” si sper sa va intalesc cu adevarat, sa pot vorbi cu voi fata in fata si sa va pot admira si respecta ca de la egal la egal, nu doar din fata monitorului. Atat.
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 12:22

M-ai lasat fara cuvinte. Nu m-as fi asteptat la asa ceva, insa tu aduci mereu ceva ce ma uimeste. Nu sunt foarte buna la multumiri , insa tu stii cat de mult apreciez acest dar. Il consider un dar, cuvinte spuse din inima , fara nici o retinere. Sunt convinsa ca data ai fi avut posibilitatea sa-mi spui aceste cuvinte in fara , intensitatea momentului ar fi fost enorma. M-ai descris asa de bine, incat e dureros. E dureros sentimenul acela pe care il primesti, cand observi cat de putin te cunosti tu pe tine instri. Se numeste confuzie? Poate.
Sa nu stric momentul cu autoanaliza ea de doi bani. Si eu iti multmesc , draga mea. kiss
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 13:03

Mă întrebam, măi ce oare o vrea de la mine, nu i-am comentat lucrarea precedentă. Da, îmi cer scuze, am uitat să-ţi las com, am fost cam prea îndrăgostită în ultima vreme, dar să ştii că am citit-o.
Mi-a plăcut foarte mult ce-ai făcut acum, aici, este un mod foarte frumos de a spune ce crezi, de a complimenta şi mulţumi persoanelor cu care ai luat contact şi este la fel de bine gândit. Nu faci complimente şi te referi direct, ci subtil şi chiar mi-a plăcut asta, foarte inventiv şi original, felicitări.
Sincer m-am simţit la Hermes şi Artemis . Poate nu era despre mine, n*iba ştie, dar totuşi ce-ai zis la cele două divinităţi/ zei, respectiv o persoană anume, eu m-am simţit, aşa o mică bucăţică. Foarte frumoase cuvintele pentru fiecare în parte, sincer am recunosc o singură persoană acolo .* laughs * Celelalte par foarte interesante, uimitor de diferite între ele, dar uite cum ai avut tu parte de toate la un loc. a hug
Foarte frumos şi dacă m-am simţit undeva în plus sau nu trebuia, scuzele mele. * laughs *.

Ultima editare efectuata de catre Enya in Sam 12 Ian 2013, 15:33, editata de 2 ori
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 13:24

Am să fiu mai profundă de data aceasta Choco, sper că nu este vreo problemă.
---
Nu contează neapărat cine, unde se regăseşte, din fiecare fragment scri regăsim câte ceva în noi, dar Choco s-a redus la aceste părţi, punându-ne într-o anumită "categorie" ca să spun asa, dar într-un sens bun.
Mi-a plăcut că te-ai legat de Zei şi felul în care ai scris a dat de gol sentimentele pe care le trăieşti de fiecare dată când vorbeşti sau sta în preajma persoanei respective, magic moment, înţeleg perfect şi sincer eu văd mult mai mult decât ai scris, fiecare vuând ascunde şi alte înţelesuri, lucru care mi-a făcut inima să tresară de bucurie.
Am citit fiecare parte şi m-am pus în locul tău, am încercat să privesc prin ochii tăi, nu ştiu dacă am reuşit să fac asta, dar un lucru e cert, titlul este foarte sugestiv, nu ştiu dacă toţi când l-au citit au înţeles esenţa lui, poate nici eu, dar încerc să mă explic puţin.
Cred, că ai încercat să ne transmiţi fiinţa ta, defapt la asta mă cam gândesc când citesc totul ca să spun aşa. Nu neapărat o trăire care poate ai avut-o, ci simţurile tale, să ne faci să vedem prin tine lumea înconjurătoare.
Nu ştiu, am rămas fără cuvinte, e greu de explicat, câteodată trebuie să simţi şi cam aşa reuşeşti tu să faci cu noi, Choco, ne determini să simţim cu fiecare por, atingere, etc.

Lucrarea finală e superbă, nu fiindcă ai scris mai stilistic, eu nu văd aşa, ai scris ca tine, ai scris cu sufletul şi sufletul nu are o regulă şi nici un mod de a vorbi scrie elevat, el este direct şi are impact asupra atunci când îţi spune ceva.
Şi am să-ţi mulţumesc şi aici pentru tot! Mersi! *hug*

Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 15:02

Inițial, nu înțelegeam despre ce e vorba, iar când am văzut că ai scris despre zei, m-am gândit că te-ai referit strict la ei, explicând pentru ce-i apreciezi. Am fost extrem de plăcut surprinsă să văd că ai asemănat personalitățile celor dragi cu ale zeităților respecitve și sunt convinsă că o asemenea idee nemaipomenită nu putea fi decât rodul minții tale sclipitoare. De fiecare dată când încep să am senzația că ți-ai arătat întreg potențialul și nu mă mai aștept la alte surprize, reușești să mă uimești.
       Am citit fiecare frază, lăsându-mă cuprinsă de emoția cu care ai scris și care este mai mult decât evidentă. Dacă nu s-ar baza pe niște sentimente sincere și profunde, aceste cuvinte nu ar fi atât de frumoase.
       Îți mulțumesc din tot sufletul că, atunci când ai plăsmuit aceste rânduri, te-ai gândit și la mine. Sunt cu adevărat mișcată de intenția ta și pot spune că sunt mândră că te cunosc.
       Vreau să știi că, deși nu am vorbit și altfel decât prin intermediul calculatorului, ești o persoană foarte specială pentru mine, pe care o prețuiesc din toată inima. love
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 18:07

Hey! ^ ^
Am ajuns si eu pe aici, sau mai mult, am picat din pat aici.
G-E-N-I-A-L-A= Esti geniala, Choco! Iti ador aceste capodopere. Sunt foarte frumoase, iar pentru mine sunt profunde (D). Reusesti sa ma scoti din minti. Abia astept sa vad ce vei mai scrie. Ai o descriere minunata, fetita Maicii Domnului.
La next, MP scrie pe tine. (D)
Te pup si spor la scris! Ja ne! kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Your eyes, my scent.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-