Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Your eyes, my scent. - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Your eyes, my scent. - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Your eyes, my scent.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

Your eyes, my scent. - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 21:10

Vaai Choco câte capodopere pe aici! in love
Mi-au plăcut extrem de mult cele în limba engleză mai ales întrucât este o limbă superbă, și ai dreptate, unele compuneri nu au același farmec în română. Și ziceai că eu sunt sadică la scrierile mele hmm...?!
Post-ul în care ți-ai exprimat sentimentele și ai asemănat personalitățile celor dragi cu ale zeităților respecitve este superb, ai scris niște cuvinte atât de sincere și frumoase puppy eyes Mi-a plăcut foarte mult. Sper să mai existe momente asemănătoare. dap !

Ultima editare efectuata de catre Elly. in Sam 12 Ian 2013, 21:11, editata de 1 ori
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Your eyes, my scent. - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Sam 12 Ian 2013, 21:11

Ce frumoasa a fost ultima compunere.
Si eu am crezut initial ca e sctrict vorba despre zitati..
Doamne, Choco, cat de frumos! in love

Dar, compunerea peste care am sarit data trecuta, a fost asta:

Șapte + una metode de a muri

I-am privit membrele agitându-se continuu. I-am privit ochii ieșindu-i din orbite. I-am privit buzele învinețindu-se, căpătând culoarea morbidă a unei vânătăi abia căpătate. Am privit firicelul de salivă curgându-i din colțul gurii, lăsând o dâră umedă pe bărbia sa. Am încercat să mă simt în vreun fel, tristă, veselă, deprimată, dar nimic. Tot ce am reușit a fost o grimasă strâmbă, ușor distorsionată. Tipul murea în fața mea, din cauza mea, iar eu nu făceam decât să mă strâmb. Stând pe burtă, cu încheieturile mâinilor și gleznele legate cu bandă adezivă, nu cred că era o poziție tocmai confortabilă.

Îi legasem o sârma groasă în jurul gâtului și în jurul gleznelor, sperând să nu aibă o condiție fizică prea bună. Deja stăteam de vreo zece minute așteptând să îi amorțească picioarele și să vrea să și le întindă, astfel încât sârmă să îi sfâșie pielea și apoi carnea. Gerul de afară mușca efectiv din obrajii mei ce sufereau și-așa din pricina unui vărsat de vânt timpuriu. Argh, amorțește odată! Simțeam că în următoarele cinci minute aveam să îl fac să își întindă picioarele în mod forțat, însă vroiam să îl văd cum se chinuie, cum suferă. Câteva picături de sânge începură a aluneca pe suprafața albă a pielii gâtului. Începea să se relaxeze, am gândit zâmbind tacit.

Da, planul meu avea să funcționeze, unul a murit, mai erau șapte. Aveam de lucru.

Deci.. huh? Nu creeeed! huh?
E una dintre cele mai superbe compuneri sadice pe care am citit-o in toata viata mea! huh?
Premiul Nobel, jur! Asta meriti pentru compunerea aia! =))))

Sa mai aduci. kiss Repede!
Spor la scris. a hug
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Your eyes, my scent. - Pagina 4 Asss10Your eyes, my scent. - Pagina 4 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 13 Ian 2013, 21:11

Durere.

Înțeleg.. Înțeleg că suferi și că îți este greu. Înțeleg că te doare, înțeleg că suferința ta este sfâșietoare, înțeleg că totul în lume acum îți pare inutil. Înțeleg și totuși.. Și pe mine mă doare, și eu sufăr, și eu am fost afectată. Nu m-a afectat ca pe tine, nu m-a durut ca pe tine, dar m-a durut. Atitudinea ta mă doare și mai tare. Ești indiferent și mă eviți, nu mai ești cel de dinainte. Te-ai schimbat și ai început să mă schimbi și pe mine. Te vreau înapoi! Îl vreau pe vechiul “tu”, care nu avea timp de toate, dar care găsea totuși o cale de a le rezolva. Mi-e dor de tine, de cel care ai fost cândva, vesel, indiferent problemelor, puternic și de neclintit. Ai ajuns o frunză-n vânt, ai devenit ceea ce nu erai, nu te mai recunosc.

Și înțeleg.. Chiar înțeleg, am trecut prin astfel de momente, de aceea înțeleg. Dar de ce trebuie să îi provoci pe ceilalți, să îi rănești? De ce trebuie să mă rănești pe mine? Eu ce ți-am făcut? Nu știu cum să mă comport, nu știu ce ți-aș putea spune, așa că mai bine tac. Ai ajuns în asemenea hal încât îmi interpretezi până și tăcerea, mă acuzi de lucruri pe care nu le-aș face niciodată, mă faci să vreau să țip. Am simțit că trebuie să plec, că o încăpere cu două uși nu ne poate adăposti pe amândoi și am plecat. Ai venit și tu în urma mea, nepăsător și ai intrat în camera ta, te-ai închis acolo.

Cuvintele tale mă dor, mă sfâșie și nu îmi dau pace. Presimt că nu am să dorm la noapte, am să mă gândesc și-am să mă tot gândesc. Oare.. cu ce am greșit?

Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 13 Ian 2013, 21:19

Bună Choco. a hug
Pfff, sincer nu ştiu ce să zică, m-a cuprins o stare de melancolie numai când am citit ce-ai scris, pe lângă faptul că mă aflam eu iniţial într-o stare. Ai descris foarte frumos toate acele sentimente şi întrebări pe care şi le pune o persoană derutată, tristă şi cel mai probabil acaparată de nişte actiuni violente, neaşteptate.
Nu mai este nici o mirare acum că tu mă transpui acolo, m-am obişnuit cu talentul tău şi cu toate micile tale creaţii ce ascund atâtea lucruri adevărate şi reale, fără retuşuri, ci ideile pure, neprelucrate.
Mi-a plăcut enorm ce-ai scris, chiar dacă eram tristă m-a făcut să mă simt bine, ca şi cum citindu-ţi creaţia mă eliberam de toată aceea presiune exercitată asupra-mi.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 13 Ian 2013, 22:09

Am rămas cu gura căscată când am citit..
Și eu m-am simțit la un momendat la fel, aveam aceleași cuvinte în cap (evident dacă aș fi încercat să le scriu nu mi-ar fi ieșit așa niciodată rusinos )
Și pe mine m-a cuprins o stare de melancolie, chiar și nostalgie după cum am spus mai sus.
Foarte frumos Choco, scri atât de liber și frumos in love Felicitări.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Lun 14 Ian 2013, 20:38

Suflet de copil.

Mă uit împrejur, încerc să găsesc acel ceva ce mă fascina de fiecare dată când deschideam ochii, acum ani și ani. Încerc să desopăr iar frumusețea, ispititoare naturalețe care acum mă lasă rece. Încerc să descopăr unde mi-e sufletul înghețat, unde s-a ascuns tocmai de mine, purtătoul său. Îmi vreau anii înapoi, îi vreau cu atâta ardoare, încât simt cum mi se sfâșie carnea de pe mine, dar.. E doar carne, materie ce se descompune, materie putredă. Eu vreau mai mult, îmi vreau sufletul și spiritul, îmi vreau anii frumoși, tinerețea, copilăria. Unde e copilul din mine, acum, când am cea mai mare nevoie de el? Unde este când țip și plâng, cu lacrimi amare ce nu pot fi șterse atât de ușor ca atunci..? Unde este eul meu interior, unde se ascunde, de ce se ascunde? Teama mă cuprinde, unde sunt eu? Unde am plecat, m-am dus și-am dispărut de tot, unde oare? Am sperat să găsesc răspunsul acestei întrebări, dar și el plecase odată cu ceilalți, lăsându-mă singură cu întrebările, adevărate erinii care mă sfâșie pe interior, pe exterior, oriunde.

Unde sunt, unde mă aflu, unde? Vreau să știu, vreau să aflu locul în care m-am ascuns de mine, locul în care am fugit de propriul eu. Vreau să-l aflu pe cel care mă va aduce înapoi, deși nu cred să existe asemenea persoană. Dar poate.. tu? Tu vrei să mă înalți și să mă cobori? Vrei să mă aduci acum, aici, pretutindeni, oriunde, oricând? Vrei să fii eternitatea mea, să îmi șoptești că sunt a ta? Dar nu sunt a ta, nici măcar eu nu mă pot poseda, tu ești infim. Nu, eu trebuie să mă cuceresc, să mă renasc tot ca mine. Trebuie să mă aflu, să mă regăsesc și să mă trezesc ca o noutate. Trup și suflet, sunt a mea, îmi aparțin.

Mă vreau!

Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Lun 14 Ian 2013, 20:59

Durere

Presupun ca ai citit "Amintiri din Copilarie" si ai aflat ca defapt, copilaria lui Nica este copilaria copilului universal. La fel si aceasta confesiune. Este o confesiune pe care toti trebuie sa o facem la un moment dat. Toata lumea , fete/baieti, trece prin acel moment cand intalneste pe cineva , ce-l pune sub o suferinta cruda. Sau ma rog, cat am putea suferi noi la 14-15 ani.
Tacerea ta imi sparge timpanele. Ma pot rezuma la aceste cuvinte.

Suflet de copil

Simt ca (,) cuvintele pe care le-ai scris tu , sunt menite sa induioseze. Sincer, pot sa spun ca nu sunt 100% de acord cu tine. Am trait si o sa mai traiesc foarte mult, deaceea timpul nu are nici o valoare pentru mine. Tu scrii foarte frumos, draga mea, dar trebuie sa ma intelegi. Copilaria inseamna enorm pentru majoritatea, dar nu foarte mult pentru mine. Nu am fost nefericita , dar am fost inconstienta de anumite lucruri. Nu-mi amintesc mare parte. Faceam prostii si spuneam aberatii intruna si nu vreau ca aceasta greseala sa se repete. Acum sunt calculata si o sa raman la fel pentru tot restul vietii.
Sper ca nu te-ai suparat pe mine, tu scrii exceptional. a hug Te astept cu noi creatii
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Lun 14 Ian 2013, 21:38

Bun!
Iti multumesc ca m-ai anuntat! Stii ca imi plac operele tale (D). Deci, e foarte frumos. Fiecare propozitie e la locul ei si formeaza un text splendit. E multa durere. Asta am simtit din prima iar tu ai descris-o foarte bine.
Sa mai scrii! kiss + Sa ma anunti!
Spor la treaba si te pup! kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Lun 14 Ian 2013, 22:18

Îți mulțumesc foarte mult că m-ai anunțat scumpo in love
Nu ști ce zâmbet am avut când am văzut că am un PM de la tine. Ce ai scris este așa emoționant, chiar trist, dar cred că majoritatea trec printr-o fază a vieții în care se simt așa, iar tu, ca de obicei, o exprimi atât de frumos încât uiți că este chiar trist uneori puppy eyes
Abia aștept să văd ce îți mai trece prin căpșorul ăla, pupici kiss.
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Joi 17 Ian 2013, 18:08

Hello, Choco. kiss

Durere. Dulce durere. in love
Ce compunere frumoasa! O citeam si speram sa nu se mai termine. Puteai s-o faci si tu putin mai lunga, heiii. -.-'' A fost oricum geniala. El s-a schimbat... si s-a schimbat si ea. Si parca sunt amandoi de nerecunoscut. Ador compunerea aia. in love

Iar cea cu copilaria e.. oarecum profunda. Multi isi vor inapoi copilaria, mai ales cei care, s-au maturizat, probabil, prea devreme.

Astept sa ne mai aduci creatii de-ale tale. kiss
Spor la scris si te rog sa ma anunti in continuare. a hug
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Joi 17 Ian 2013, 20:53

Îmi cer scuze că ajung aşa târziu. Frumoase cuvinte şi sentimentele, desigur, sunt sigură că toţi le-am avut la un moment dat. Nu ştiu ce să zic, doar faptul că tu descrii atât de expresiv şi bine sentimentele umane, ai tu un dar al tău.
Mi-a plăcut ce-ai scris, mi-a adus aminte de nişte incidente ce mi-au schimbat radical viaţa şi chiar dacă atunci erau melancolice, ei bine, acum sunt foarte frumoase. :)
Sper să mă anunţi când vei mai posta, încă odată îmi cer scuze pentru întârzierea mea; liceul.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 18:42

Și mi-e groază.

Am ajuns să trăiesc într-o lume în care comunicarea nu se mai face decât prin intermediul tastelor de la calculator. Am ajuns să trăiesc într-o lume în care oamenii nu mai înțeleg pe deplin sensul cuvântului “comunicare”, ca să nu mai spun de etimologia sa, termen ce în sine depășește orizontul lor de cultură. Am ajuns să cred, să conștientizez de fapt, că cel mai mare blestem al meu este acela de a trăi într-o lume în care să fiu înconjurată de oameni inculți, care nu mai știu să vorbească corect.

Se presupune că a vorbi românește este o necesitate, un lucru care trebuie știut și gata, dar zi de zi mi se confirmă contrariul. Ignoranța și incultura sunt două lucruri diferite, însă combinația dintre cele două mi se pare dezagreabilă de-a dreptul. Mi-e teamă, mi-e groază, mi se face frig. Simt în ceafă suflul marilor poeți și compozitori ai literaturii române, oameni de care s-a auzit peste hotare pentru munca și talentul lor. Aud parcă cum ignete de durere și de spaimă ies din mormintele lor, pângărite de atâtea greșeli, de atâtea erori ce devin, treptat, orori ale lingvisticii. Mi-e greu să înțeleg cum de se poate trăi cu nimic, cum de un om nu simte nevoia de a citi, de a se cultiva, de a afla. Mi-e teamă să aflu mai multe răspunsuri, căci poate voi deveni și eu ignorantă, la fel ca ei.

Oare voi trăi înconjurată de oameni cu care să nu pot comunica în niciun fel, oameni ca aceștia vor ajunge să mă conducă și să îmi spună, în termeni simpli ce nu există în DEX, cum și ce să fac? Voi ajunge să mă lovesc la tot pasul de greșeli gramaticale de ordin primar, ce se învață în clasele primare? Mi-e groază când mă gândesc la soarta mea, este tristă și nu îi văd limanul, opreliștea, ceva care să mă facă să gândesc pozitiv. În fine, uneori cred că eu sunt cea care greșește, care nu mai știe să scrie corect. Mă duc, mă documentez și aflu că problema nu-i la mine. Că vorba-ceea, “Când un om îți spune că ești beat, nu-l crede, însă când mai mulți îți spun asta, du-te să te culci.” De ce am scris oare “nu-l” cu cratimă? Ei, este o treabă complicată, vedeți voi, de obicei particula negativă “nu”, în forma sa scurtă “n-“, se desparte prin cratimă, liniuța aceea simpatică, de complementul direct, ori indirect.

Deja am bulversat câteva persoane, mai mult ca sigur, dar situația e atât de gravă, încât oamenii nu mai înțeleg ironia, sarcasmul. Trebuie să le spui în față că sunt proști, altminteri îi vezi afirmând, dând din cap cu un zâmbet tâmp pe față. Ah, și ce-mi vine să-i iau la palme, să îi trezesc la viață, să vadă odată că gramatica nu e substantiv propriu și că “literatura română” nu este vreun nume excentric. Să își dea și ei seama ce înseamnă valoarea și să reușească să critice așa cum trebuie, fără a scrie “noștri” și “voștri” cu doi de “i”, ori să aplice vestitul pronume fără prepoziție “româna care o vorbesc unii”. Să învețe și ei că înainte de “deoarece” se pune virgulă și că subiectul și predicatul se înțeleg atât de bine, încât țin neapărat să nu fie despărțite de nimic, fie și de-o simplă, amărâtă, enervantă virgulă.

Mi-e groază de viitorul meu. Ori de-al meu, ori de-al altora care îl implică și pe-al meu..

Ultima editare efectuata de catre Choco :) in Dum 20 Ian 2013, 19:01, editata de 1 ori
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 18:53

Prima!!!!!
Superb! Genial ! Trsit pentru mine si realist! stii doar ca te iubesc,no?=))
Eu una acum sunt in intarziere cronica, sunt pe cale sa omor un baiat deci poate mai editez inca o data! ^^
Spor si te pup!

Ultima editare efectuata de catre Kyoto in Dum 20 Ian 2013, 19:21, editata de 1 ori
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 19:03

Îţi înţeleg creaţia foarte bine, căci şi eu gândesc în mare parte la fel şi îmi e groază de cum au să abordeze uni limba română, de fapt cum o tratează mulţi în zilele noastre.
Nici eu nu sunt perfectă, după cum ai văzut, am greşeli şi totuşi îmi doresc nespus să le corectez şi să ştiu exact cum se scrie corect. Fiindcă e mult mai bine când vorbeşti corect şi clar, decât prost şi pe neînţeles.
Nu critic lumea din zilele noastre, nici alţii de peste hotare nu îşi stăpânesc bine limba şi fiindă lumea virtuală e din ce în ce mai populară, e şi normal să existe o limbă anume pe internet.
Nu trebuie să ne mirăm, însă totuşi consider că nu toţi au uitat de limba lor, însă o mare problemă este că adăugăm cuvinte din limba engleză, rar din alte limbi cum ar fi: germana, franceza sau japoneza sau mai ştiu eu. Totuşi ar fi bine dacă ne-am reduce la limba noastră.
Chiar şi aşa toţi vrem să explorăm diverse orizonturi. Dar gata că ies din subiect, lucrarea îmi place enorm, îmi place şi cum gândeşti. Ai scris frumos şi expresiv, ţi-ai îndeplinit misiunea de a face auzit acest mesaj. ; )

Ultima editare efectuata de catre ▶ ▷ Quinn ◀ ◁ in Dum 20 Ian 2013, 19:36, editata de 1 ori
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 19:12

Wow, chiar mi-a plăcut ce-ai scris aici. Să ştii că aşa şi este, unii sunt atât de proşti că nu-şi dau seama cum să scrie " mă-ta " şi " tac-tu " sau restul cuvintelor. Uneori sunt atât de proşti că nu se prind când ne batem joc de ei. Hahahah, pe mine una mă amuză. Ei bine, nu trebuie să fim aşa răi, toţi greşim, eu o mai fac, cred că şi de multe ori, dar asta-i altceva. Din greşeli învăţăm, dar greşelile lor sunt peste limita normalului.
Mi-a plăcut foarte mult ce-ai scris, extrem de mult, ăsta-i purul adevăr pe care toţi trebuie să-l ştim. Nu putem să trăim într-o astfel de lume, de ţară în care toţi pică pentru greşelile lor gramaticale şi de exprimare, stupide, banale şi extrem de esenţiale în vocabularul oricărei persoane. Doamne Dumnezeului, nu ştiu unde se va ajunge...
Ai spus un adevăr aici, chiar n-am ce adăuga mai mult.
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 19:27

Eram sigură că nu sunt singura care este chiar înspăimântată de oamenii care nu cunosc gramatica limbii române, propria lor limbă. Ai foarte mare dreptate Choco și chiar sper ca lucrurile să ia brusc o întorsătură în bine..slabe șanse, dar sper. Mulțumesc mult că m-ai anunțat. kiss
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Dum 20 Ian 2013, 19:57

Adevarat ai grait! Traim intr-o lume in care toata lumea populatia incepe sa se 'distanteze' de limba romana. Ajungem niste analfabeti inculti si ignoranti. Ajunge sa mi se faca rau cand ma uit la televizor si-l vad pe prostul (putin spus) de Becali care face cateva dezacorduri de te doare capul. -.- Einstein a spus odata : "Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul." Nu e de mirare ca omul si-a folosit mai mult din creier. yeah STaI fatha ka poate nU InTEleg asthia ce vreu sa spun. -.- Puneti mana pe o carte, nu musca.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mar 22 Ian 2013, 21:33

Aș vrea..
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Aș vrea să nu mai văd suflete chinuite, să nu mai văd cum se rănesc, cum se distrug. Aș vrea să văd cum ar fi un loc în care oamenii să nu se rănească reciproc, în care să nu existe invidie, ori indiferență, în care să nu poți spune decât adevărul. Aș vrea să pot aduce un strop de fericire pe chipurile triste ale celor care nu mai au familie, care nu au prieteni, care se simt singuri. Aș vrea să îi pot îmbărbăta, să le pot spune că totul va fi bine, fără să mint. Aș vrea să fac ceva care să schimbe totul, ceva care, prin sacrificiu, să aducă mai mult decăt larimi și durere. Aș vrea ca, renunțând eu la fericire, fericirea altora să le fie redată. Aș vrea să vă pot strânge în brațe, să vă pot linilti, dar nu pot. Sunt neputincioasă și știu, sunt conștientă de dureroasa mea soartă de simplu muritor. Vreau să ajut și nu pot..

De fapt, nu-i decât o minciună, una mare. Vreau, dar nu pot. Poate pot, dar nu vreau. Mi-e greu, trăiesc înconjurată de oameni care și-au pierdut speranța, care mă fac să mă gândesc dacă mai merită trăită această viață. Eu știu răspunsul, îl știu și-l respect, dar alții nu au aflat încă valoarea vieții, a adevăratelor sentimente, a adevăratei prietenii. Poate că nici eu și poate că-i doar o preafrumoasă iluzie, dar încerc. Încerc să nu mă afund în tristețe și încerc să văd și lucruri bune printre atâtea dezastre. Reușesc, dar nu de fiecare dată. Și-atunci îmi spun “la ce bun”? La ce bun să încerc atât pentru ceva irealizabil? Căci eu vreau să alin sufletele aflate în agonie, dar îmi dau seama că nimeni nu mă va alina pe mine.. Și-atunci ce rost mai are, când știu deja că voi suferi? Știu și totuși îmi spun că aș suferi dacă toți ceilalți nu ar mai face-o. O sută, o mie de ani, o eternitate de-ar fi și-aș suferi.

Nu sunt un suflet nobil, sunt la fel de păgână sau poate chiar mai mult decât toți ceilalți. Sunt mai profană decât un ucigaș, dar gândesc cu mintea limpede și cred că soluția e sacrificiul. Sacrificiul nu ar aduce însă fericirea tuturora. Nu ar ajuta oamenii care încă țin la mine, nu ar face decât să îi afunde și mai mult în mocirlă. Nu ar face nimic bun, nimic de luat aminte, nu ar ajuta. Vreau să ajut și chiar și-așa, mâinile îmi sunt legate, vreau să pot simți tot și să îi scutesc pe ceilalți de durere, vreau să fiu eu cea care dă o nouă șansă și să nu cerșesc bunătate.

Vreau.. și-atât. Sunt egoită și vreau eu totul, sunt atât de egoistă încât nu mă gândesc și la ceilalți, dar sunt pe-atât de egoistă pe cât îmi permite sufletul care îmi zice că un sacrificiu nu ar cauza nimănui suferință. Sunt conștientă de contrariu, dar dacă ar exista fie și cea mai mică ocazie de îndreptare, nu aș ezita. Sper s-o pot face atunci când va veni timpul.

Atât.
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mar 22 Ian 2013, 22:52

As vrea sa-ti spun ca esti exceptionala, draga mea Choco, dar mi-e groaza ca n-o sa intelegi...

Acum sincer, scrii atat de frumos. Atat de profund si de emotional. Iar ultima compunere... Ce suflet superb ai, Choco! in love Am o mamica asa de buna. kiss Nu stiu ce sa mai spun. In momentele de genul acesta imi culeg cuvintele de pe jos... Vreu sa stii ca ador tot ce scrii, mai ales cand o faci cu intensitatea din ultima compunere.

Spor la scris in continuare! kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mier 23 Ian 2013, 09:15

Exact la asta mă gândeam aseară.. chiar am fost uimită de coincidență.
Bineînțeles că scri atât de frumos încât mă faci să rămân fără cuvinte, orice chestie este atât de simplă și impresionantă în același timp la tine..
Mă bucur că simți aceste lucruri, probabil mai mulți o fac, inclusiv eu, dar niciodată nu cred că vom putea face ceva. Îți mulțumesc că m-ai anunțat, pupici kiss.
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mier 23 Ian 2013, 14:59

a hug Imi place ca gandesti asa Choco. Defapt, ador asta. Nu stiu cum sa-ti spun, dar imi place cand nu gandim la fel. :)) Imi da oportunitatea sa-ti spun opinia mea. O lume fata minciuni, violenta...Daca ar fi totul bine si frumos, cand vom mai simti si noi ca traim? Adica, cand vom mai simti adrenalina care ne urca-n gat si ne lasa fara respiratie? Eu sincer n-as rezista. :| Nu vreau sa crezi ca ceea ce ai scris tu e gresit. Asa gandeste toata lumea. Pacifistilor! :)) Toata lumea vrea voie buna pe pamant. yeah Ce n-as da sa vina acel timp , sa vad cum m-as descurca. Ca , nah, asa snt eu. Ma afund in senzatii tari.
Cam atat ar fi despre idee. :* Ce altceva as mai putea spune? Toata creatia ta este impecabila, de la estetica pana la descriere. Astept noi....inventii. kiss

A, am uitat sa-ti spun ceva. Iti recomand cartea Gazda-Stephanie Meyer. Probabil ai citit-o, nu stiu. Exprima mai bine ce vreau eu sa spun.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mier 23 Ian 2013, 16:53

Din păcate am o stare mai ciudată, mai ales că măine la bio o să fie la propriu măcel, totuşi mesajul lucrări a ajuns la mine şi mi-a plăcut felul în care ai spus problema aceasta.
Nu ştiu ce să zic, gândim aproape la fel, de multe ori am regăsit aceleaşi stări ca ale mele în lucrările pe care le faci şi am fost surprins plăcută, Dar chiar şi aşa toţi suntem diferiţi şi unici în felul nostru.
Văd că nu încetez cu banalităţile, dar cum am mai spus, Choco, scrii frumos, elegant, cu înţeles, cu pasiune, cu plăcere, cu profunzime, cu de toate. Ai un talent înăscut şi scrisul pare o mare iubire a ta, cred.
Chiar dacă nu, mie tot îmi place cum înşiri gândurile, simplu şi la punct, accentuând foarte bine cuvintele cheie, care în mintea cititorului explodează (într-un sens bun, desigur).
Deci, pe scurt, mi-a plăcut şi abia aştept să mai citesc fragmente din al tău căpşor. *hug*
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mar 05 Feb 2013, 19:55

Urlet.

Vă ascult, vă văd, însă nimic. Parcă locul meu nu-i aici. Vreau să mă integrez printre voi și totuși vă detest atât de mult, încât îmi reprim orice dorință de socializare. Vreau să iau parte la discuțiile voastre, dar nu sunt decât bârfe, banale, frivole, nimic mai ‘cool’. Va zâmbesc și vă arăt că îmi pasă, puțin, cât să nu mă credeți o ciudată, dar adevărul e ca nu prea mă interesează persoana voastră, acțiunile și faptele pe care le întreprindeți zi de zi cu ale voastre ființe rupte de realitate. Vă comportați de parcă ați fi în centrul pământului, toți deodată. Dar știti ce? Nu puteți. Există un singur centru și voi sunteți 26. Există un singur loc întâi, iar voi vă bateți pentru nimic. Vă aruncați cuvinte pe la spate, când de fapt, voi cică sunteți prieteni. Vă luați în brațe, vă pupați, vă zâmbiți și vă priviți cu subînțeles. De fapt, nu vă face o mai mare plăcere decât să aflați câte ceva unul despre celălalt și apoi să spuneți mai departe. Nu contează că este personal, ori că este un secret, toată lumea trebuie să afle câte ceva nou zi de zi.

Nu vă vreau și probabil nici voi nu mă vreți. Dacă aș pleca acum.. probabil m-ați trata ca pe cealaltă colegă care s-a mutat. Îi stâlciți numele și o ironizați, uitați că odată a fost colega voastră. Sper că îi este mai bine acolo unde e acum, sper că și-a făcut prieteni și că se simte mai bine. Ah, dar de fapt ce-mi pasă mie? Mda, eu eram aia care nu ieșea din bancă, tipa care stătea cu tocilarii și vorbea numai despre lucruri neinteresante. Dar știți ce? Nu m-am săturat de apelativele astea, căci ori de câte ori le aud, plăcerea sadică ce mă chinuie crește, mă face să vreau să plâng, dar totodată să vreau să îmi spuneți mai mult, să mă acuzați, să mă sfredeliți și să mă ucideți încet. Cuvinte mari, efecte mici. Poate, dar sentimentele mele se luptă încă cu mine. Nu vreau să îmi pese și îmi pasă. De ce? Nu știu, dar uneori doare. Și totuși, de fiecare dată am un zâmbet larg pe buze și nimic nu pare să mă fi schimbat.

Greșit. Doar că știti.. nu vreau să vă arăt că ați reușit ceea ce, probabil, ați și vrut. Vreau să vă demonstrez că nu totul se învârte în jurul veșnicei întrebări “Mai ești virgină?” care deja mă calcă pe nervi. Da, încă sunt și o să mai fiu mult timp de-acum încolo, în mult mai multe privințe în afara celei subînțelese. Viața îmi oferă lucruri de care să mă pot bucura și voi vreți să le faceți și pe alea să se duca naibii? Ei bine, aflați că nu vă las. N-am de gând să-mi plâng de milă, că și-așa nu mă ascultă nimeni. Mai bine îmi dau două palme, mă ridic, mă scutur de praf și fac rost de noi arme. Mă întreb ce voi folosi data viitoare; un cuțit, un briceag, o sticluță cu otravă, un topor. Orice este ascuțit și lasă urme este bun. Am să vă omor eu ca să nu mă puteți omorî voi. Am să vă scot ochii și-am să vă crestez buzele, după care voi presăra sare pe rănile sângerânde, ca să simțiți usturimea propriilor vorbe, ca să vedeți cât îi doare pe alții când vorbiți. O să vă retez gâtul și-o să vă sfărâm craniul, o să vă scot creierul și-l voi pune într-un borcan, fiecare cu numele posesorului.

Poate, cine știe? Într-o zi omenirea va avea nevoie de noi hibrizi malefici și-atunci mă voi îmbogăți de pe urma materiei voastre cenușii, îmbibate în cruzime și ură. Voi nu știți să iubiți, de-aceea nici nu aveți nevoie de o inimă care să vă bată în piept. O s-o scot și pe-aia. O să vă crestez încheieturile, o să vă las să sângerați, o să muriți și voi, într-un sfârșit. Și-apoi voi muri și eu, nu înainte de a descrie tot procesul de măcelărire prin care ați trecut și am trecut împreună. O să fim uniți într-un sfârșit, o să ne purtăm ca un tot unitar. O să murim de moarte bună, moarte sângeroasă provocată de însăși ura voastră. O să fie atât de plăcut că nici măcar nu veți simți durerea. O să implorați pentru mai mult, nu veți fi satisfăcuți. Și-o să urlați, o să strigați de durere, de plăcere, de extaz.

Totul o să fie.. perfect!

Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mar 05 Feb 2013, 20:41

Un titlu, 20 de randuri , 753 de cuvinte. De atat ti-a fost nevoie… De atat ti-a fost nevoie sa ma readuci din nou cu capul pe pamant si sa-mi deschizi ochii in anumite privinte. Stii, eu sunt tipa caruia nu-i pasa de nimeni si nimic. Nu conteaza cat de drag imi esti , mereu voi incerca sa te zdrobesc. Dar…nu o voi face direct. O fac prin ceea ce tu urasti cel mai mult, Sanzi , prin vorbe. O vorba aruncata in trecere si o privire… Dar acum realizez ca defapt, eu nu castig nimic. Poate doar o satisfactie enorma ca te-am facut sa suferi, dar asta e trecatoare. Te pierd pe tine. Iti pierd gandurile, ingrijorarea , poate ca te fac sa-mi uiti pana si numele. Si asta numai pentru ca ma iau de tine si mereu iti reamintesc cate defecte ai, cat de om esti. Asta e gresit , evident, dar la un moment dat ma gandesc : de ce sa fiu bun cu tine, cand stiu ca tu nu o sa fii bun cu mine? Sunt dezgustatoare.
Va trebui la un moment dat sa termini cu textele astea pline de subinteles, ca ma faci sa devin o persoana mai buna! Si asta e prea dureros...

Edit : Stiu ca nu te-ai referit la nimeni de pe Forum, presupun ca te-ai referit la colegii tai de clasa. :)

Choco :) : Cu subinteles, poate, insa nu ma refeream la absolut nimeni de pe acest forum, ori dintre prietenii mei apropiati. :) Dar iti multumesc pentru cuvintele frumoase. :)

Ultima editare efectuata de catre KitKat in Mar 05 Feb 2013, 21:20, editata de 1 ori
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19Mar 05 Feb 2013, 21:11

Choco..am rămas fără cuvinte. Nu știu cum reușești, dar de fiecare rămân așa după orice creație ce-ți aparține. Cel mai mult îmi place că prin tot ce scri, spui doar adevăr, cel mai mare adevăr. Poate mulți gândesc așa, poate nu, dar nu oricine reușește să exprime într-un fel așa frumos un sentiment de genul. Mă bucur foarte mult că ai atins și acest subiect, de fiecare dată reușești să mă uimești plăcut. :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Your eyes, my scent.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-