Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Your love is my poision  - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Your love is my poision  - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Your love is my poision

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

Your love is my poision  - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mar 01 Mar 2011, 20:59

Yeyy!
Ai pus nextul, nebunoo:X
Cat ma bucur.
Daca ai sti ca am prins aripi si am zburat.
Mdea ma rog am baut si putin RedBull:))
Da mai conteaza:))
Conteaza ca imi place nextul!
Deci pune continoarea!
in love
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Your love is my poision  - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mar 01 Mar 2011, 21:28

Miau !

Imi place foarte mult draga mea
Este interesant
Sper ca Sakura sa-i salveze
Of of
Felicitari
Si haide cu continuarea !
Mrr dap ! hi!
dance2
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mar 01 Mar 2011, 22:07

Vai,cat de frumos...
Pune continuarea.Vreau sa vad daca ii salveaza..
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
Your love is my poision  - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mier 02 Mar 2011, 08:03

Vai Lexxy sa-mi dai bataie mie ca nu ti-am mai lasat niciun comm.
Of of...imi place foarte mult scumpo:x
Sa pui repede continuarea ca vreau sa vad daca ii salveaza.
Spor la scris si la idei.
Pupici! kiss
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mier 02 Mar 2011, 10:29

Lexxyyy, te rog sa-l vindeci pe Sasuke si sa fie totul bine si asta inseamna ca tre sa pui nextu
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mier 02 Mar 2011, 10:56

Hai Lexaa cu nextul mai repede!
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mier 02 Mar 2011, 21:42

Your love is my poision capitolul 19

Sakura:

Am alergat innapoi acasa cat de repede am putut si am pus plantele in apa. Dupa ce le-am tinut acolo jumatate de ora, le-am scus si le-am uscat. Feriga si Dyckia le-am tocat marunt de tot si le-am facut pasta, iar cactusul din Madagascar l-am taiat in doua si i-am scos seva aia gelatinoasa pe care am adaugat-o amestecului deja obtinut. Bucatile ramase de aloe vera le-am pus la fiert iar din ele am facut un soi de ceai foarte vascos. L-am amestecat cu ceea ce am obtinut mai devreme iar la amestec am adaugat vreo 2 picaturi de venin de vipera Braziliana. Mai aveam nevoie doar de otet si acid clorhidric in catitati enorm de mici. Am luat amestecul si am incercat sa-l folosesc pe Chikka, se pare ca functioneaza. Insa nu am vindecat-o pe ea, Sasuke trebuie sa fie primul, sa stiu ca ii ajunge potiunea. Am facut defapt 1 kilogram intreg insa vreau sa fiu linistita si sa stiu ca este bine. Naturo si Neji i-au scos tricoul, iar eu i-am schimbat perfuziile, injectat un calmant si niste medicamente care sa ma ajute pe mine si l-am sedat, ca sa nu simta nimic. Erau cu totii in camera, i-am chemat pe post de asistenti in caz de nevoie. Baietii au fost nevoiti sa-l tina de maini si picoare, deoarece ceea ce urmeaza sa-i fac brunetului il va innebuni de durere. Am auds compozitia, m-am schimbat, mi-am pus halatul, manusile si mi-am prins parul intr-o coada la spate. M-am pus apoi in fata patului lui Sasuke cu picoarele inclestate si am format un sigiliu. Corpul meu a inceput sa se ridice si sa pluteasca in aer iar mainile mele au fost cuprinse de chakra. M-am ridicat apoi deschizand ochii si m-am indreptat spre bolul cu amestec. Le-am spus fetelor ca am nevoie de vata, apa oxigenata si alcool medicinal. Am laut vata si peste ea am pus apa oxigenata si alcoolul. Cu vata aia l-am uns pe Sasuke, caci daca nu pielea lui ar fi avut de suferit cumplit de mult. Am inceput sa am emotii, insa le-am ignorat, gandidnu-ma ca daca voi gresi cu ceva, Sasuke va muri imediat. Inainte de a incepe am privit monitorul care indica bataile inimii brunetului, erau regulate. Puteam incepe. Mi-am scufundat mainile in amestecul vascos si am format o bula cu aer din ea, pe care i-am bagat-o in corp lui Sasuke. Atunci brunetul a deschis ochii si a scos un urlet de durere, scapand din mainile baietilor.
-V-am spus sa-l tineti, viata lui e in joc! Urlu eu stresata.
-U-u-unde s-sunt?? Intreaba Sasuke care saracul abea daca vorbea.
-Off, la naiba esti on operatie, nu trebuia sa te trezesti. Hinata, mai da-mi o doza de tranchilizant.
Am primit doza si i-am injectat-o brunetului, care a adormit imediat. Am scos apoi bula care continea acum chakra mov in ea, chakra mea mortala. Dupa ce am repetat totul de 3 ori, pe corpul brunetului s-au ivit pete de culoare lila, aia era chakra, dar cum era posibil sa iasa? Oare chiar are atata putere incat sa respinga singur chakra mea? Si daca are, atunci de ce nu a facut-o pana acum? Am avut grija de petele acelea, caci acum asta era prioritar. Am rezolvat-o si pe asta si am continuat. Mai aveam doar cateva particule de chakra in corpul brunetului ramase, insa am fost oprita de bipuitul ingrozitor al monitorului. Inima lui o luase razna! Am scos repede bula de chakra din Sasuke si am inceput sa-l resurscitez. Dupa jumatate de ora si-a revenit, insa eu nu mai puteam. Ce se va mai intampla acuma? Ii va cadea soarele-n cap? E chiar culmea! Asta e ghinion curat! In cele din urma am incheiat cu succes operatia, Sasuke ar trebui sa se simta bine acum. 4 ore am stat ca sa-l vindec, acum am ramas doar eu si el in camera, insa brunetul era inca sub influenta tranchilizantelor. Poate ca a fost o doza cam prea mare, insa mi s-a parut absolut ciudat cum s-a trezit din senin dupa ce abea i-am dat o doza puternica de anestezii? Si de ce a avut un atac de cord asa de-odata? In fine, e bine ca am trecut si prin asta. I-am chemat pe baieti sa-l duca in camera lui, l-am chemat pe Gaara sa-l vindec si pe el, daca tot am reusit la Sasuke. Brunetul a fost dus cu bine in camera lui, insa nu i-am scos perfuziile si nici nu l-am bandajat. Am decis ca va fi mai bine sa-l bandajez seara.
A sosit si Gaara, cu care am facut la fel, la el insa nu am avut nicio problema. Pe el am decis sa-l bandajez ca sa poata merge acasa, inainte sa plece i-am zis sa nu se ridice din pat, sa manance doar ce i-am spus eu ca are voie si sa doarma cat de mult poate. Roscatul a plecat acasa luand un taxi, eu m-am dus in laborator. Sa nu credeti ca uitasem de mica mea prietena Chikka. Am operat-o si pe draga de ea, a fost asa de cuminte in timpul operatiei, ei nu i-am putut da sedative caci nu ar fi rezistat la puterea lor si ar fi murit din prima. Am bandajat abdomenul fapturii care m-a impresionat cel mai mult, in cele din urma ma privise asa de atenta, de parca ar fi stiut ca o voi vindeca. Ochii ei ma implorau sa o scap de chinurile groaznice ale bolii, asa am si facut. Am dus-o apoi in camera lui Sasuke, unde voi sta si eu in seara asta. Mi-am adus acolo sacul de dormit, trebuia sa fiu de garda in caz ca se intampla ceva. Cand am intrat in camera brunetului, am vazut cum Chikka dormea adanc, i-am luat manuta firava in degetele mele, era atat de fina si mirosea frumos. Va intrebati cum poate o miumutica sa miroasa frumos, ei bine aflati ca Chikka este educata. Ochii mi-au cazut insa pe Sasuke, care parea ranit de operatie, de parca mai mult rau i-as fi facut. I-am ridicat tricoul si am verificat daca totul e in regula, asa cum si era. L-am bandajat cu grija, lucru ce nu mi-a fost deloc usor, va dati seama. E ciudat ca inca nu se trezise, am verificat monitorul care indica radiograma baiatului, parea a fi in regula, desi bataile aparatului cardio-vascular nu mai erau atat de intense." Of, of Sasuke, mereu te distrezi sa-mi faci probleme. Ce ai mai patit acuma? De ce nu te trezesti, ce se intampla cu tine? Mereu ma ingrijorezi, ce-am facut sa merit asta? Eu ma chinui ca nebuna sa lupt pentru viata ta, tu de ce nu-mi dai o mana de ajutor si te trezesti? " soptesc eu plina de tristete in timp ce mana mea se juca cu parul matasos al brunetului. Off, ce n-as da sa-i vad ochii cum sclipesc in lumina soarelui, mi-as da viata, doar sa am o zi asa cum imi doresc eu cu el. Sa ne plimbam prin parc tinuti de mana, sa ma stranga in brate si sa se mandreasca cu mine. Dar desigur astea sunt filme, iubirea mea pentru el e desprinsa din filme, e ireal de mare, insa el nu o simte. El are mereu treaba cu alte fete, parca ar face-o anume ca sa ma supere pe mine. Tot ce pot sa-i zic este "Iarta-ma.. ca poate nu te merit..." insda buzele mele nu au curajul sa rosteasca asta.
Peste vreo 5 minute Sasuke deschide ochii, cata bucurie pe capul meu sa-l vad in viata, ma temeam de ce-i mai rau. Insa nu stia nimic, avea o amnezie usoara, probabil vreun efect de-al anesteziilor. A clipit cateva ori si a intrebat unde se afla, imediat dupa ce a incercat sa se ridice dar a fost impiedicat de durere.
-Sasuke, stai calm, abea te-am operat, nu ai voie sa te ridici. Ti-e foamne sau sete, sau ceva de genul asta? Il intreb eu ingrijorata.
-Nu, doar ca nu stiu cine esti. Si de ce imi spui pe nume?
Am ramas socata......[b]
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mier 02 Mar 2011, 22:15

Oh la la imi place!!

Dar cum nu-si aminteste..
Oh sper sa fie doar o amnezie temporara..

Hehehe Lexxa pune continuarea repedeee!!!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Mier 02 Mar 2011, 22:39

Miau !

Si mie imi place foarte mult

La fel ca Laly sper sa fie o amnezie temporara

Felicitari

Si haide cu next-ul repede !

Spor la scris si la idei !

Pupici
Succes la scoala !

Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Joi 03 Mar 2011, 18:44

WTF?
AAOLO VREY SA MOR?
FATA CUM SA NU ISI AMINTEASCA?
E O GLUMA NU?
LEXXY DOCTORITA REA lough
SA FIE O GLUME AI INTELES?
CA TE BAT lough
NEXT
PWP
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Special Jōnin
Special Jōnin

Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Joi 03 Mar 2011, 19:02

Foarte frumos!
Vreau nextul!
Repede
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Joi 03 Mar 2011, 19:14

Your love is my poision: Capitolul 20

Sasuke:
Deschid ochii ametit si clipesc de cateva ori, am vazut o camera mare, frumusica si o fata langa mine. Am clipit din nou, cred ca astia isi bat joc de mine, unde sunt? O intreb pe fata unde sunt, caci ma fixa cu privirile, lucru care m-a facut sa ma gandesc ca ea este noua menajera a casei. Am, incercat sa ma ridic in sezut insa o durere mare mi-a secerat corpul si am cazut pe spate.
-Sasuke, stai calm, abea te-am operat, nu ai voie sa te ridici. Ti-e foamne sau sete, sau ceva de genul asta? Ma intreaba Par-Roz.
Da, nu stiu cum o cheama asa ca Par-Roz va fi numele ei. Da de ce oare e asa de grijulie, in cele din urma nu-i nimic mai mult decat o menajera. Stai oleaca maa, asta a zis ca abea m-a operat, o fi doamna doctor.
-Nu, doar ca nu stiu cine esti. Si de ce imi spui pe nume? Intreb eu ridicand o spranceana.
Adica omulee, cine se crede asta, cel putin Domnul Uciha putea sa-mi spuna. Vad expresia uluita pe fata lui Par-Roz, asta are probleme grave la cap. Mai bine se opera pe ea insasi, ca are nevoie, nu gluma. Da Doamne sa plece odata, mi-e dor de ai mei. Vreau sa invat tehnica aia nou pe care mi-a promis Itachi ca mi-o arata, sa am si eu cu ce ma mandri in fata parintilor.
-Pleaca odata si cheama-l pe Itachi, spune-i ca vreau sa ma invete tehnica noua. Ii spun eu fetei, orice sau oricine ar fi ea.
Un singur lucru mi-a placut la Par Roz, si anume ca a plecat fara sa comenteze sau ceva de genul asta. Am ramas singur in camera, asa mai vii de-acasa!

Sakura:
Am ramas de-a dreptul uluita, Sasuke nu mai stie nimic, dar macar stie cine este el insusi. Copil cu ego mare. Mi-a zis sa plec pe un ton din ala, de parca as fi o servitoare oarecare, l-am ignorat si m-am dus sa le spun celorlalti ce se intampla. Nu mai conta ca era 1 dimineata, am mers din camera in camera si am dat adunarea in hol de urgenta. Erau unul mai adormit decat celalalt, insa cu totii au facut ochi cat mingile de tenis cand au auzit ca Sasuke ne-a uitat pe toti.
-Da cum adica ne-a uitat, Tineretea Eterna nu se uita, si odata cu asta nici prietenii ce fac parte din ea. Spune Lee nedumerit si somnoros.
-Pai el a deschis ochii si eu l-am intrebat daca il doare ceva, daca ii este foame si chestii din astea. El a zis ca totul e ok, dar m-a intrebat de ce ii spun pe nume, dupa care a inceput sa ma trateze ca pe o servitoare sau ceva de genul asta. Acum am plecat, caci mi-a spus sa-l chem pe Itachi si sa-i zic sa-l invete pe Sasuke noua tehnica promisa. Am deja o vaga idee in legatura cu ce se intampla, banuiesc ca operatia si coma de dinaintea ei l-au facut sa uite tot ceea ce tine de prezent, cum ar fi faptul ca el e singurul din clanul Uciha. Va dati seama cum o sa fie cand ii vom spune ca toate rudele lui au fost omorate de marele lui idol, iar el s-a razbunat luandu-i viata? Si cat de greu ii va fi sa isi aduca aminte de noi, poate va redeveni vechiul Sasuke, acela de care nu te apropiai deloc fara sa fii luat la rost. In termeni medicali, Sasuke are Amnesia Anterograda. Se refera la incapacitatea de fixare a evenimentelor recente, in urma unei traume, in timp ce reamintirea evenimentelor din trecutul indepartat nu este afectata. Le zic eu lasand capul in jos.
Cu totii au ramas gura-casca, am inceput sa vorbim despre cum sa Ii readucem treptat memoria innapoi, fara a-l stresa sau a-l baga in sperieti. Daca ii vom spune totul de-odata, se vad deprima foarte rau si se va inchide in el insusi. Ceilalti au ramas sa mai discute, eu insa am decis sa ma intorc in camera lui Sasuke, insa pentru precautie, am batut la usa, ca mai nou nu se stie ce o sa-i pice in cap. M-am pus in pat langa el si i-am zis ca are nevoie de un scurt control medical. Am inceput mai intai prin a-i desface bandajele, si a verifica ranile lasate in urma operatiei. Totul era bine cu exceptia unei mari probleme: Sasuke isi dorea ca un "doctor adevarat" sa-l consulte, nu o pustoaica incompetenta.
-Eu te vad destul de bine, nu ai voie sa te ridici din pat decat pentru a merge la baie. Acum, haide sa vorbim oleaca, ia spune-mi, cum te numesti, ce-ti place sa faci, cum sta cu familia, tot ce stii tu despre tine. Ii propun brunetului, si cu ochii il imploram sa accepte si sa nu se impuna.
-Auzi la ea, da-mi un motiv bun pentru care ti-as spune despre viata mea personala. Imi spune Sasuke privindu-ma scarbit.
E clar ca asta nu va fi usor. Dupa minute in sir de argumente l-am convins pe brunet sa imi raspunda la intrebari. Mi-a spus ca se cheama Sasuke Uciha, ca intr-o zi il va intrece pe fratele lui Itachi Uciha care este cel mai bun din clanul Uciha. Ii place mult sa se antreneze si sa invete tehnici noi, mai are putin si va absolvi academia ninja din Konoha. Al 3-lea i-a zis ca il va invata si el o tehnica cool, ca de Hokage. Mama si tatal lui il iubesc si il cresc asa cum se cuvine, ca pe un copil normal in timp ce ii dezvolta abilitatile nemaivazute.
-Si daca iti zic de Naruto Uzumaki, nu-ti suna cunoscut?
-Aa, daaa, Naruto! E un pampalau in aceeasi clasa cu mine, in el e sigilata Vulpea cu Noua Cozi si asta-l face pe el sa se creda atotputernic, insa le voi dovedi tuturor ca sunt mai bun. In cele din urma blondu' ala e unu bun de nimic.
Asa l-am intrebat despre fiecare coleg in parte si imi spunea tot ce credea despre ei cu multi ani in urma, pana candd.....:
-Si Sakura Haruno, ea cine este?
-Nu am auzit de ea, o fi vreo admiratoare de-am mea, am multe pe la scoala. Da tu, Par-Roz, cine esti?
-M-momentan nu conteaza... Vei afla multe, dar treptat Sasuke. Acum, vei veni cu mine pana jos sa iti arat pe cineva, da? Haide! Ii spun eu brunetului dupa care il ajut. Nu-mi vine sa cred ca a uitat de mine, cea mai buna prietena a lui. E clar cat de mult contam pentru el daca pe toti ii tine minte in afara mea. L-am dus jos unde ne asteptau cu totii, se bucura toata gasca sa-l vada pe picioarele lui, mai ales Naruto.
-Da cine-s astia toti? Ma intreaba Sasuke intrebator.
-Pai asta de-aici care nu sta locului e Naruto, ea e Hinata, iubita lui. El e Sai, un baiat care ni s-a alaturat noua de o bucata de vreme, iar Sheyla, este iubita lui Sai. Ceilalti sunt Lee, Crystal, Temari, Neji si Shikamaru. Sunt cu totii mai mari acum, nu? Ei bine au trecut ceva ani, acum suntem cu totii in aceeasi casa, locuim aici impreuna. Si tie iti place asta! Ii spun eu accentuand ultima propozitie.
-Ok, ok, pricep. Da tu cine esti?
-Eu sunt cel mai bun ninja medical din Konoha, intr-o zi voi fi membra ANBU. Eu te-am operat Sasuke.
-Si cum ziceai ca te cheama, Par Roz?
-Oricum doar Par Roz nu! Spune-mi Shikko. ii spun eu brunetului.
De ce i-am dat un alt nume? Pentru ca am citit ca daca cineva isi pierde complet memoria in legatura cu o persoana ar fi mai bine sa il lasi sa-si aduca aminte singur, dandu-i doar mici indicii care totusi sa nu-l deruteze.
Sper doar ca Sasuke sa-si aduca in cele din urma aminte de mine.[b]
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Joi 03 Mar 2011, 19:45

lol saraca sakura cum so uite pe ea....chiar pe ea....deabia astept nextul....deci hai repede punete pe scris
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Joi 03 Mar 2011, 20:43

Incredibil de superb! Next-ul..ca nu mai am rabdare :*
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Joi 03 Mar 2011, 21:51

Superb,si vreau continuareaa!!!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 00:41

Miau !

Foarte frumoos !

Imi placee !

Superb

Vreau next-ul !
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 09:08

Aha...foarte frumos! in love
Hai cu nextul! biciuitor
Pupici! si imbratisaree! kiss a hug
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 17:41

Aolo Lexxy
Vreau nextu
Vrey sa plang ?sad
Vreuuu nextuuu
pwp kiss
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 17:46

Your love is my poision capitolul 21

Sakura:
A trecut o saptamana si Sasuke inca nu si-a adus aminte de mine. Deschid ochii orbita de raza de soare ce-si facuse lacas pe chipul meu si tind sa vad cat e ceasul. Ma ridic din pat si merg la baie, unde imi fac vesnicul rasfat matinat sub dus, dupa care ma spal pe dinti, fata si ma aranjez pentru o noua zi. Toamna fiind nu mai puteam purta rochite si fuste sau pantaloni scurti, asa ca azi am optat pentru o pereche de blugi albi mulati pe corp si o bluza gri larga fara umeri. Aratam bine, ce pot sa zic? Insa de cand Sasuke nu mai stie de mine, lumea mea a cazut. S-a evaporat totul, am strans toate pozele cu noi, tot ce tinea sa-i aduca aminte. Poate ca era mai vine asa, fiecare pe drumul sau. Ca veni vorba de brunet, a aflat deja ca clanul i-a fost ucis de Itachi si ca el s-a razbunat. Spre uimirea mea, a luat vestea-n primire mai bine decat credeam. Cea mai afectata dintre toti am ramas sa fiu eu, care m-am inchis in mine cumplit, abea daca mai socializez cu cineva, am devenit o mare nesimtita, abea daca mai scot o vorba si ma comporta urat cu totii, inclusiv Sasuke. Am devenit Irascibila. Nu, nu sunt mandra de asta, insa e mai bine asa, sa nu afle niciodata ca eu sunt Sakura Haruno, despre care el nu stie nimic. Totul va fi perfect pentru mine daca ma va considera in continuare "Shikko". Si totusi in adancul sufletului mi-as dori sa-si aduca aminte, cat de mult am tinut la el, chiar daca in schimb primeam de multe ori nepasare. Prin cate am trecut ca sa-l salvez si acum l-am pierdut definitiv. A mai ramas o farama din acel sentiment ce demult imi umplea inima de speranta, inundat in noile sentimente. Lasama-n pace sa ca te las in pace. Nici la scoala nu prea mai am prieteni, adica am, doar ca ii ignor. Am inceput sa fumez, desi sunt constienta ca in calitate de ninja medical numai asta nu ar trebui sa fac. Ma antrenez mai mult ca niciodata, pur si simplu de la scoala merg in sala de andtrenamente si la culcare. Nu mai mananc aproape nimic, intr-o saptamana am slabit 5 kilograme, daca o tin tot asa voi deveni anorexica, insa nu-mi pasa nici cat negrul de sub unghie.
Cobor deci scarile casei si toti imi dau buna dimineata voiosi, eu insa dau afirmativ din cap si merg in laboratorul medical. Acolo am stat si am depanat amintiri, acolo imi tin ascunse pozele cu mine si Sasuke, sau orice amintire de-a noastra, acolo ma aflam in aceasta clipa, plangand si imbratisand poza in care eu si el zambeam ca doi copii, care nu stiau de nimic in lumea asta, decat unul de celalalt. Refuzam inca sa gandesc ca el a uitat de mine, refuzam cu desavarsire. Nu era posibil, eram cea mai buna prietena a lui, nu pot sa cred ca a uitat... totul. La un singur lucru de la el nu am renuntat, anume la un lant care se deschidea si inautru avea o poza cu noi imbratisati iar pe spate era scrisa "Nu te voi uita niciodata". E o ironie absurda, uite ca m-a uitat. Am primit lantul de la Sasuke de ziua mea, inainte sa plecam in Hawaii. Am observat totusi ca trebuia sa plec la scoala asa ca mi-am luat geanta si am iesit din laborator. Pe hol le-am spus tuturor "pa" si am iesit grabita din casa. Nu o luati in nume de rau, am zis ca nu vorbesc prea mult, nu ca tac toata ziua. Am ajuns in cele din urma la scoala unde l-am vazut pe Gaara. El stia ce-i cu mine, iar gasca lui imi devenisera prieteni. L-am intrebat pe roscat cum mai merge, cum se mai simte dupa operatie si mi-a zis ca totul e de minune, aproape ca nu-l mai doare deloc. Am intrat la ore unde eram in continuare cea mai buna din clasa, ba chiar din scoala pot spune. Kurenai m-a felicitat pentru operatiile reusite mi-a zis ca nici ea insasi nu ar fi reusit sa le faca atat de bine. Mi-a mai dat cateva sfaruti despre cum sa am grija de pacienti si mi-a zis ca, daca tot voi absolvi peste o saptamana, sa incep sa ma antrenesz cu ea, ca sa aibe amintiri frumoase ca mine si sa fie multumita ca este cu adevarat una dintre senseii mei. Am acceptat bucuroasa oferta si am stabilit sa ne vedem dupa ore in padure, la locul de antrenament. A, da, am uitat sa va zic. Sunt atat de avansata incat voi absolvi peste o saptaman. Destul de cool, nu? Da, insa imi va fi dor de cei de aici. Mi s-a oferit oportunitatea ca inainte sa devin oficial membra ANBU sa tin catvea lectii aici pentru micutii ce vor sa-mi paseasca pe urme. Am acceptat si aceasta oferta, doar tot mie imi va face bine. Orele s-au sfarsit rapid, iar eu ma indreptam grabita inspre casa, pentru a ma schimba si a ma intalni cu Kurenai. Am intrat in vila si sa-mi trag palme si sa visez, daca ala nu era un cosmar, atunci viata mea se sfarsea in clipa asta!
I-am vazut pe Ino si Sasuke calare unul peste celalalt. Off, ma abtin sa nu ii iau la palme si ma ascund cat pot de bine sa nu ma recunoasca Ino Porcino. Nu as fi crezut NICIODATA ca aia va ajunge sa fie mai buna decat mine in ceea ce priveste dragostea. Off, Sakura Sakura, se duce lumea de rapa, si eu odata cu ea. ii ignor totusi pe cei doi pentru a-mi mentine in forma comportamentul irascibil, care a ajuns sa fie o masca perfecta pentru inima mea sangeranda.
-Sakuraaa!!!! Ce mai faci draga, nici nu ma saluti??? Imi spune Ino cu vocea ei pitigaiata.
Ma intorc inspe cei doi, si slava Domnului vad ca se dadusera jos unul de pe celalalt. Sasuke ma privea cu o fata de nedescris, parca ar fi stiut tot ce se intampla, insa nu avea cum sa fie. Ii arunc blondei aleia o privire gen "Nu,nu ai facut-o..." si ma indrept inspre ea. Ea isi desface larg bratele insa eu ii trag o palma cat pot de tare. A inceput sa boceasca in timp ce eu ii spuneam foarte calma ca m-a confundat. Pe mine ma cheama Shikko.
-Sakura, nu fi copil. Degeaba te ascunzi de adevar, esti inca fata aia micuta cu par roz si stil=zero. Acum esti suparata ca Sasuke te place pe tine si nu pe mine. Imi aminteste blonda.
Numai eu stiu cat m-am abtinut sa nu-i mai trag una, acum Sasuke era varza la capitolul memorie din vina aleia.
-Ino, tin sa te anunt ca pe mine ma cheama SHIKKO, nu inteleg ce este neclarin legatura cu asta, asa ca las-o moarta! Si iesi afara in clipa asta, Sasuke nu are timp de vizite. Ii spun eu aratandu-i usa. Blondina insa ma refuza cu tupeu, gest la care m-am enervat de-a binelea. Da cine, ma rog, se crede aia? Am dat-o imediat afara in suturi si i-am zis lui Sasuke sa se duca si sa se intinda in pat, ca vin imediat cu medicamentele. Brunetul m-a ascultat fara sa se opuna, insa cand m-am intors cu medicamentele lui a inceput sa puna intrebari:
-Auzi da pe tine cum te cheama in cele din urma? Stai stai stai, asta are legatura cu faptul ca nu tin minte mai nimic din trecut si ca credeam ca ai mei sunt vii cand defapt erau morti?? Ma intreaba Sasuke plin de mirare.
L-am ignorat total si am iesit din camera, nu trebuia sa afle. Mai bine sa creada ca am ceva cu el decat sa afle ca il iubeam mai mult decat.... decat era voie.
Am intrat la mine in camera si am incuiat usa, m-am schimbat si am plecat la locul de antrenament, deja intarziasem. Acolo ne-am antrenat pana seara tarziu si am avut discutii lungi cu Senseiul meu despre ce voi face in viitor si despre lectia pe care o voi preda micutilor. I-am spus lui Kurenai sensei despre pierderea de memorie a brunetului in cele din urma si mi-a spus si ea ca nu este deloc mirata. A spus ca era totul prea bine, trebuia sa existe o roata care sa scartaie pe undeva, insa pierderea lui de memorie s-ar putea sa nu fie totala. Poate ca in cele din urma isi va aduce aminte si de mine, cu putin noroc si speranta totul va fi bine. M-am intors acasa extenuata si in camera mea se aflau.....
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 19:49

Doamneeeeeeeeeeeeeee, deci iubesc ficul tau deci mai exact vreau NEXTUL!!!!!!!te puuup
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 20:03

Miau !

Imi place foarte mult
Ma bucur ca ai pus next-ul !
E foarte interesant
Doamne ce enervanta poate fii si Ino asta
Of of
Pai hai repede cu next-ul !
Si apropo , felicitari draga mea !
Pupici dulci !
Succes la scoala !
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 20:07

Frumos eu am mai spus ca imi place !!
Astept continuarea
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 23:40

[b]Your love is my poision capitolul 22

Sakura:
In camera mea se aflau cu totii in afara de Sasuke care avea musafiri. Va dati seama ca auzind cuvantul musafiri mintea m-a dus direct la Ino. Off, macar urmasi sa nu aibe. Am inceput cu totii sa vorbim, nu stiu ce ma apucase de vorbeam cu ei, eu care in ultima saptamana nu mai scoteam o vorba, acuma vorbeam despre Sasuke. Ma luau cu totii cu vrajeli genu: " Nu tre sa te lasi afectata" si tampenii de astea. Off, cat pot sa ma sacaie, le-am spus totusi "meri" pentru sfaturi si am iesit din camera lasandu-i acolo. Daca tot sunt fata rea, hai s-o facem cu norma intreaga. Intru in camera brunetulu fara a mai bate la usa si banuielile imi sunt confirmate. Ino era acolo. Am vazut negru in fata ochilor cand i-am gasit pe cei doi impreuna, nu mai zic ce faceau ca e mai mult decat logic. M-am enervat, deveneam o bestie. Pierdusem controlul pur si simplu, cine-ar fi crezut ca pot fi asa de geloasa? Si totusi ce drept aveam sa ma bag in relatia lor? Haideti totusi sa va dau motive bune pentru ceea ce urma sa fac: Oi fi eu nebuna, insa sunt indragostita de ala, si nu-mi pasa daca nu stie de mine, important e ca stiu eu de el. Al doilea motiv pentru care mi-am iesit din minti e pentru ca azi Gaara mi-a povestit de noua lui prietena, ia ghiciti voi care-i aia? Corect, e Miss Blondina. Asadar, am intrat val-vartej in camera cu ochii innegriti de furie si m-am dus la Ino. Am dezlipit-o de pe Sasuke, care saracul nu stia ce se intampla, si am inceput sa fac urat. Nu, nu am lovit-o. Am inceput insa sa o iau la intrebari.
-Ia zi Madam, e binesa ai PE PUTIN 2 prieteni de-odata? E misto nu? Mama ce tare e sa-ti bati joc de amandoi si sa-i fraieresti cum vrei tu...
Dupa ce i-am zis asteam nu m-am mai putut stapani. Am luat-o de gulerul camasii mulate pe care o purta si am apropiat-o de mine, dupa care i-am soptit in ureche:
-Fii atenta, daca te mai prind ca faci din astea n-o sa iasa bine. In clipa asta te desparti de amandoi, o sa fiu cu ochii pe tine. Nu ma supara Ino, nu am de gand sa dau in tine, ca te cunosc si stiu ca iei imediat rolul de victima in primire. Esti prea batuta-n cap ca sa-ti dai seama ca Sasuke si-a pierdut memoria, corect? In clipa asta te desparti de el.
Zicandu-i cele de mai sus, am dat drumul blondei care s-a intors cu fata la brunet. Am avut grija sa soptesc destul de usor, astfel incat Sasuke n-a auzit nimic. Ino s-a despartit de el rapid, fara sentimente. Dupa cum banuiam, asta nu are inima, ce sa mai vorbim de creier? Spre surprinderea mea insa, cand s-a intors, Ino m-a atacat. M-am ferit exact la timp si am lovit-o folosind o tehnica medicala de inalte performante. Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca am nimerit-o. Cum e posibil asa ceva?
-...Si mai ai tupeul sa te numesti ninja medical?? Iesi afara din casa asta ACUM! Ii spun eu privind-o cu dispret.
Ino nu a mai comentat, a plecat imediat tinandu-se de burta, probabil ca am lovit-o chiar bine. Cu totii se adumasera in camera lui Sasuke, sa vada ce se intampla cu tipetele si toata zarva. Sa va zic un amanunt peste care am sarit, acum se combinasera toti: Naru cu Hinata, Temari cu Shikamaru, Sheyla cu Sai, Crystal cu Neji si Lee isi facuse lipeala cu una de prin cartier. Nu o cunosc, deci nu-mi pasa. Insa era de-a dreptul oribil sa-i vezi pe toti cu linguseli, cum se tineu de manute, numai cat nu o faceau in fata mea. Era descurajator, insa nu ma lasam prea afectata. Aveam de gand sa-i aduc lui Sasuke aminte cine este Sakura Haruno. Mi s-a facut foame, minune! Am mers in bucatarie de unde mi-am luat o punga cu chipsuri si m-am intors la mine in dormitor. M-am asezat in pat, schimband intr-una canalele la Tv, pana cand am gasit ceva oarecum interesant. Desene animate cu Tom si Jerry, nu exista varsta pentru asa ceva, cred ca o sa ma uit la astea si cand o sa am 50 de ani. Am terminat rapid chipsurile si m-am dus in baie sa-mi fac un dus, mereu ma relaxa. Am intrat in cada plina cu saruri de baie si lotiuni gata sa-mi rasfete corpul, era ca un Rai, dupa o zi nimicitor de obositoare. Stresul punea stapanire pe mine, insa mi-am lasat toate grijile in apa aceea, iesind pentru a-mi usca parul. L-am dat cu o doza mai mare de balsam, i-am pus o masca de par si l-am dat cu un spray special de ingrijire, dupa care l-am uscat cu fionul cu Difuzor. Acum mirosea a flori de cires, era moale ca un vis de primavara si delicat la orice atingere. M-am imbracat cu pijamalele mele de toamna, formate dintr-o pereche de pantaloni lalaiti cu model de nori si o bluza roz cu o vacuta pe ea. Nu puteam sa dorm, asa ca am mers in camera lui Sasuke. Am batut la usa si brunetul imi deschide, ciudat insa e ca parea uimit de prezenta mea. Inca nu se schimbase, tipic lui. Ma bucur ca desi e in urma cu notiunea timpului, inca a ramas acelasi. Desi acum e mult mai antipatic, eu devenind aproape ca el. M-a intrebat daca ma poate ajuta cu ceva, iar eu, zambind, i-am zis ca vreau sa vorbesc cu el. Auzind acestea brunetului ii apare pe chip un zambet pervers, oare ce i-o mai trece prin minte? Inainte sa pot spune ceva imi zice ca i-a placut cum a preluat controlul asupra situatiei azi cu Ino, desi nu stia de ce am devenit asa de agresiva.
-Te stiam fata cuminte, Shikko.
-Da, asta s-o crezi tu Sasuke. Cand ma enervez nu mai sunt eu. Si oricum, a meritat tot ce-a primit.... si tot ce va primi.
Fara sa mai zica ceva, Sasuke se apropie de mine. Credeam ca ma va saruta sau ceva de genul asta, macar un pupic pe obraz, dar nu. Am fost eu fraiera sa cred asta, defapt brunetul mi-a luat in maini lantul pe care l-am primit de la el, intrebandu-ma de unde il am. A vrut sa il deschida insa nu l-am lasat.
-Il am de la un prieten bun, poate o sa-l cunosti candva. Ii spun eu privind afara la cerul mangaiat de stele.
-Da imi pare cunoscut, lasa-ma sa vad poza aia, te rog! Imi spune Sasuke disperat insa eu dau dezaprobator din cap.
Vazand ca insistentele lui n-au rost, brunetul s-a enervat destul de tare:
-Spui ca esti doctorita mea si ca vrei sa ma fac bine, insa nu ma ajuti deloc sa-mi aduc aminte de cine eram! Shikko daca o tii tot asa ma vei innebuni, nici nu stiu sigur daca eu sunt Sasuke Uciha! Tipa brunetul, pe chipul lui ivindu-se tristetea.
Atunci nu m-am mai putut abtine, am inceput sa plang ca o disperata, aveam nevoie de o imbratisare, de una speciala de la Ssuke, insa in schimb am primit alte vorbe care-mi strapungeau sufletul ca o sulita otravita:
-Nu-mi esti deloc de ajutor, parca nici n-ai vrea sa-mi aduc aminte. Crezi ca totl mi-e bine asa, nu?! Tipa brunetul cat il tin plamanii.
Eu eram ingrozita, nu a mai tipat niciodata la mine.
-SI CREZI CA MIE MI-E USOR SASUKE? CAND TE-AI TREZIT DIN COMA AIA BLESTEMATA EU ERAM SINGURA DE CARE NU MAI STIAI NIMIC, PE CEILALTI II TINEAI MINTE CA PRIN MINUNE. SAKURA HARUNO INSA NU MAI AVEA LOC IN INIMA TA, NU?! Ii raspund lui Sasuke plangand si mai tare. Auzindu-mi vorbele brunetul raname uimit.
-Vrei sa spui ca tu esti Sakura Haruno?
Eu nu i-am mai raspuns la intrebare, am plecat innapoi in camera mea, unde m-am pus in pat strangand medalionul si privind poza din interiorul lui. Totul era bine pe atunci. Vreau sa fie ca innainte!
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Vin 04 Mar 2011, 23:56

Miau !!

Aci Dulce ca o savarinaaaa !!!

Pai imi place
Si ma bucur ca ai pus next-ul
Iei :X:X
Imi place foarte mult
Felicitari draga mea :X:X
Astept next-ul !
Pupici duuulci !!
Mrr dap ! hi!
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19Sam 05 Mar 2011, 00:06

Oh doamne cat de frumos este..
Pune continuarea Lexaaa..
repede!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Your love is my poision

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-