Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 21:43 | |
| Miau ! Foarte frumos scumpo Imi place foarte mult E asa de interesant Iuhuu Super :X Vreau next-ul ! Felicitari ! Spor la scris si la idei ! Pupici !! Mrr |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 21:48 | |
| Ah cat de frmos.Si vreau continuarea sa vad ce se intampla cu brunet.Hehehe. |
| | | big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 21:57 | |
| Hey e foarte frumos<>_<> Pune next repede |
| | | Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 22:08 | |
| Vaii ce frumos e Lexa , ce imi place Foarte mult , nici nu sti Scuza ca nu ti-am lasat comm , dar mereu eu citesc ficuri noaptea Si uit sa las comm , imi cer scuze , ma toti ierte ? Asa deci a fost foarte frumos , vino repede cu nextul te rog |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 22:13 | |
| Your love is my drug capitolul 16: O noapte alba. Hinata: Eu si Naruto ne-am impacat in cele din urma, am vazut ca el defapt chiar tine la mine si acum suntem impreuna in secret. Este asa de frumos, dar nu va gandtiti la lucruri perverse, nu sunt deloc genul ala de fata. Naruto imi ia mereu apararea cand vine vorba de ceva, iar eu tac si nu fac decat sa-i multumesc. Asa suntem noi, as putea spune ca formam un cuplu destul de reusit, insa as putea exagera. Sper ca blondul meu este fericit si nu se simte sufocat de iubirea mea, caci fiecare zi, alaturi de el devine mai buna. Sai: Este ora 11 noaptea, si observ lumina in camera Sheylei. In secret o plac, insa nu as recunoaste niciodata asta! Mi-este oarecum rusine, sau mai bine zis frica. Da, asta e cuvantul! Mi-e frica sa fiu respuns, sau chiar mai rau, poate va rade de mine. Nu vreau sa se intample asta, asa ca mai bine imi pastrez secretul doar pentru mine si nu il zic nimanui, oricum nu am sanse la o fata ca Sheyla. Si sora ei Crystal arata bine, insa nu e de mine, e ceva ce nu ma atrage de ea si nu stiu ce. Oricum Sheyla e pasiunea mea. Wow, asta a sunat ciudat. Incep din nou sa ma holbez la cartea despre prietenie imprumutata az-dimineata de la biblioteca, acolo gasesc sfaturi despre cum sa atrag o fata si chestii de astea. Le-am citit cu atentie, dupa care le-am recitit de 2 ori ca sa ma asigur ca totul imi este clar. Nu aveam ce face imi era greu sa-i spun ce sentimente am chiar si cu ajutorul cartii. In seara asta ii voi spune poate, dar mai bine nu. Nu, e prea tarziu, sigur a adormit cu lumina aprinsa. Am batut totusi la usa ei. Sheyla: Este ora 11 si eu nu pot dormi.Oare ce se petrece cu mine? Aud ciocanituri la usa camerei pe care o deschid. In fata mea se iveste Sai, in toata splendoarea lui, eram de-a dreptul fermecata. El nu stie, dar cred ca il plac... Nu stiu de ce ma simt atat de atrasa de el, ca un magnet. Cand vreau sa-l intreb ce doreste sunt oprita de buzele lui care aterizeaza pe ale mele. M-a sarutat! Wow, saruta bine. Am raspuns desigur sarutului, si mi-am pus mainile dupa gatul lui. Avea parul asa de moale si fin, stralucea la cat de negru este. In cele din urma, spre nefericirea mea, serutul se sfarseste. Sai era cu totul rosu la fata, si cred ca nici eu nu eram mai prejos. "Noapte buna Sheyla" Imi spune brunetul dupa care pleaca la el in camera. Stai putin, stop. Asta inseamna ca suntem impreuna? Ma place, sau ce sa inteleg eu din asta? Adorm furata de ganduri, nu mai stiam ce sa zic sau ce sa fac. Fara cuvinte! Sasuke: Stau la mine in camera si ma gandesc la prietenii mei. E clar ca intre Hinata si Naruto a inflorit ceva frumos, chiar a starnit invidie in adancul inimii mele. Ca sa nu mai spun ca atunci cand am iesit sa merg la toaleta, l-am vazut pe Sai cum iesea din camera lu' Sheyla. Arata.... "sifonat". Intelegeti voi. Gandul mi-a zburat imediat la Sakura, cum de nu a venit inca sa-mi aduca pastilele? As bea orice potiune scarboasa doar ca sa o vad multumita, insa noul ei prieten, desi neaga ca este prietenul ei, arata destul de bine. Mi-a frant inima, nu stiu de ce ma afecteaza asa de tare, doar Sakura ma vede ca pe un frate nu ca pe un posibil canditdat la inima ei. Azi arata asa de suparata, nesigura pe ea, ceilalti s-au suparat asa ca m-am suparat si eu ca fraierul, insa chiar vreau sa stiu ce o framanta asa de tare. Gandurile imi sunt intrerupte de niste ciocanituri la usa. Acolo o vad pe rozalie, stand in fata mea mai obosita si trista ca niciodata. Sakura: -Scuze, am uitat sa-ti dau pastilele. Ia-le repede, sa-si faca efetul. Febra vad ca nu ai, te mai doare stomacul, sau ceva de genul asta? Il intreb eu pe brunet care era masca in fata mea. Nu stiu ce are toata lumea, astazi. Sasuke da din cap negativ, deci se simte bine. Se simte bine, insa e ceva inauntrul lui care-i mananca zilele. Ceva provocat de mine. E puterea mea de a-l ucide, blestemul aruncat involuntar asupra celui pe care il iubesc cel mai mult. I-am zis sa mearga si sa se culce ca are nevoie de odihna, maine il trezesc devreme pentru ca sa-i dau medicamentele. Astea fiind zise, l-am lasat pe brunet singur in camera si am sunat-o pe Kurenai Sensei. -Alo? Kurenai Sensei? Imi cer scuze ca va deranjez la ora asta, sunt Sakura Haruno. Stiti cumva de unde pot face rost de Feriga Australiana Platycerium si de cactus din Madagascar ? Este foarte urgent, nu stiu de unde sa fac roste de ele..... A, bine, multumesc. O sa vin sambata sa le iau. Sarumana. Ce bine, am facut rost de plante, insa pana Sambata mai sunt 3 zile, iar Sasuke nu va rezista atat. Nu stiam ce sa fac, asa ca am intrat in camera lui Sasuke. Acesta dormea linistit si banuiesc ca avea vise placute, eu m-am aplecat asupra lui si acesta m-a speriat prinzandu-ma de mijloc, gest la care eu incontrolabil am aterizat pe brunet. -Sasuke! Nu mai fa asa ceva ! Iti faci rau! Organele tale nu pot face fata la presiuni mari acuma, ce nu intelegi?! Tip eu la el speriata, dupa care incerc sa vad daca impactul l-a afectat cumva. -Scuze Sakura. Da ce faceai aici la ora asta? Ma intreaba brunetul. -Pai am treaba cu tine, Sambata va fi operatia, vreau sa fii pregatit. Vineri seara mananci oleaca mai mult, ca pana Duminica nu mai pui gura pe mancare, ca sa pot sa te operez, daca nu tot ce voi face va fi degeaba. -Mersi Sakura. Pot sa te intreb de ce esti asa de suparata? -Pai, nici eu nu stiu exact. E doar ca imi merge prost la Liceu, nu sunt asa de buna pe cat credeam. Si apoi v-ati suparat toti pe mine. Gaara nu e prietenul meu. Si chiar daca ar fi nu vad care e problema voastra. Acum culca-te, ai nevoie de odihna. Am iesit din camera brunetului si m-am dus inapoi in laborator ca sa vad ce face Chikka. Searacuta avea dureri datorita bolii, cred ca si Sasuke are insa nu recunoaste. Da, sigur asta este. M-am apropiat de Chikka si am luat-o in brate. Are si ea o inimioara, o doare si mi se frange inima. O intind la loc pe patul laboratorului si ii alin durerea cu un jutsu medical. Se pare ca a functionat, ma bucur pentru ea. I-am pus o rochita adorabila roz cu flori negre si am luat-o la mine in pat. Saracuta a adormit repede, eu insa am coborat jos pentru ca-mi era foame. La ora 3 dimineata luam si eu cina. Ii invat pe altii sa fie sanatosi si eu.... Of, of viata asta! Jos ma intalnesc cu Naruto. Am vorbit o vreme dupa care ne-am dus la culcare. Maine voi fi varza la scoala Chikka: http://www.ffaclassifieds.com/adpics/4d25a7873da466e2e9f62bcaa.jpg |
| | | big_eyed_froggie Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a dark hell Nr. mesaje : 945 Puncte : 1190 Reputatie : 222 Hobby-uri : skateboard,role,desen Stare de spirit : always smiling`
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 22:18 | |
| Ce ma bucur ca ai pus next'u dear^^
|
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 22:24 | |
| Ah ce ma bucur ca ai pus continuarea.Sper sa o pui si maine.Hehhe Imi placeee!!! Continuareaaa!! |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 22:28 | |
| Ohoo dar etsi rapida! Hai baga nextul mai repede! |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 22:34 | |
| Imi place foarte mult Ce frumoasa e maimutica Iuhu , hai cu next-ul ! |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 23:04 | |
| Imiplace! Si mie imi place maimuta! Hai cu nextul |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 27 Feb 2011, 23:12 | |
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 11:39 | |
| Exact Bubu! Te sustin! Hai Lexx!! |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 13:23 | |
| sunt de partea vostra fetelor hai cu nextu scumpo |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 19:02 | |
| Da da da . Haide Lexx draga Puffy..esti lea..aha..sunt...cu...ochii..pe...tine |
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 20:32 | |
| Imi pare rau Bubu! Acum ma apuc sa pun nextul! |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 20:34 | |
| Asa sa faci . Insa despre asta vorbim in topicul tau , se supara Lexx pe noi =))
Lexx astept next-u ! |
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 21:28 | |
| Da asa e!
Haide Lexx cu nextul! Uite vrei sa ma fac majoreta ca sa pui nextul!
Uite ca ma fac!
Dami un N! Dami un E! Dami un X! Dami un T!
Ce a iesit! NEXT!!
|
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 21:45 | |
| Your love is my poision: Capitolul 17
Sakura:
Ce bine ma simteam, eram langa Sasuke, care imi facea o declaratie de dragoste de toata frumusetea, imi spunea cum sunt ca "luna intre stele" si cum stralucirea mea il orbeste. Totul este insa intrerupt de ceasul meu care imi zguduie creierii si imi spune "Buna dimineata" in stil propriu. Eram franta de oboseala, am decis sa nu merg la scoala. L-am sunat pe dirigul meu nebunatic si i-am zis sa ma invoiasca, pentru ca ma simteam incredibil de rau. Mi-a urat insanatosire grabnica si am inchis telefonul. Voi sta acasa, dar asta nu inseamna ca voi sta degeaba. Sunt destule de facut. M-am imbracat cu o rochie neagra fara un umar, cu volanase neagre, roz si albe. Arata magnific. Mi-am lasat parul desprins si am pus o coronita neagra cu o floare de dantela imensa pe ea, dupa care m-am dus jos sa fac micul dejun. Pentru prima masa a zilei le-am pregatit tuturor ceva foarte bogat si copios, anume crema de fructe facuta la mixer, croissant frantuzesc, ceai si lui sasuke ciocolata calda, ochiuri si sunculita prajita si altele. Am umplut masa de mancare, de data asta chiar era prea multa. Dupa aceea m-am dus la laborator si i-am pregatit doza de medicamente brunetului, si m-am dus sa il trezesc. Chikka a venit cu mine, stand mandra pe umarul meu. Cand am intrat in camera lui Sasuke a inceput sa se zbenguie ca o nebunatica mica ce este, ii place sa exploreze lucrurile noi. Din senin, l-a descoperit pe Sasuke care dormea ca un ingeras. S-a uitat la mine nedumerita si l-a aratat pe brunet cu degetul. -Da, el e Sasuke Chikka, trezeste-l te rog. Ii spun eu maimuticii. Chikka se duce la Sasuke tip-til tip-til si sare ca arsa pe capul Brunetului, care se trezeste si fara se vrea cred, o arunca si o izbeste de dulap. -CHIKKAAA!!!! Strig eu alarmata, dupa care merg sa vad daca e vie saraca fiinta. Respira cam greu asa ca am vindecat-o repede folosind un Jutsu special, dupa care am luat-o in brate si muca perversa a adormit instantaneu cu capul pe sanii mei. M-am intors la Sasuke care parea cam gelos si i-am urat buna dimineata. -Scuze pentru Chikka, am luat-o de la scoala sa ma antrenez cu ea, are aceeasi problema ca tine, asa ca cu ajutorul ei vom afla daca am preparat potiunea bine sau nu. Acum sterge-o de-aici si du-te-n bucatarie, am facut micul dejun. Stii bine ca tre sa-ti iei medicamentele, nu? Sasuke imi multumeste si pleaca, iar eu merg dupa el. Toata lumea statea acolo si manca, chiar si Temari, Crystal si Lee s-au intors din misiune. Erau teferi spre fericirea mea, caci nu as fi avut destula chakra si pentru maimutica si pentru ei. Le-am urat buna dimineata tuturor isna nimic. Am fost total ignorata, nu stiu de ce inca. Banuiesc ca ei inca cred ca Gaara are vbreo relatie cu mine. -Da, in fine, ma abtin. Adica eu ma chinui aici ca sa-i salvez viata lu asta, nu dorm nopti intregi si ma trezesc la 5 dimineata ca sa aveti voi mancarea calduta cand va treziti si tot eu sunt scorpia in casa? Mersu mult, sunteti niste prieteni minunati! Le-am spus eu nervoasa, dupa care am plecat in camera mea insotita de Crystal si Temari. Cu ele nu aveam nimic, nici cu Hinata defapt. Stiu ca ea ar fi vrut sa-mi vorbeasca, insa era influentata de baieti. -Sakura, ce ai patit? Ma intreaba Crystal evident ingrijorata de nervii mei. -Ehh, poveste lunga fetelor. In primul rand, Sasuke e grav, ma intreb cum de mai are puterea sa reziste si sa se tina pe picioare. In al doilea rand trebuie operat si ieri la scoala am facut chiar genul asta de operatii, a fost un esec total, asa ca Gaara, tipul pe care am incercat sa-l vindec la ore s-a oferit sa ma lase din nou. Am venit cu el acasa, unde i-am gasit pe toti cum au facut curat si mi-au pregatit Sushi, le-am multumit insa aveam treaba si m-am dus direct in laborator cu Gaara si Chikka, maimutica luata pentru a o vindeca si pe ea. Are exact aceeasi problema ca cei doi. Am stat aseara toata noaptea, cautand in mii de carti medicale o solutie, daca nu-l operez, Sasuke va muri. Si daca nu reusesc, va muri pe masa de operatie. E ceva foarte complicat si totul e din vina mea. Am gasit in cele din urma reteta de care cred ca am nevoie, parea a fi cea mai indicata, insa pentru ea am nevoie de 3 plante extrem de rare. Ma zbat ca nebuna sa fac rost de ele, am facut rost de una de pe net, iar celelalte 2 vor ajunge la scoala sambata. Nu vreti sa stiti cat trebuie sa platesc pentru plantele alea, e un pret mult prea ridicat chiar si pentru valoarea lor. Am ramas deci toata noaptea facand experimente pe draga de Chikka, caci cu Gaara nu am facut mai nimic. Saracul gemea de durere, si 3 ore asa am tinut-o. A zis ca se simte mai bine, dar sincer nu cred o iota! Dimineata asta l-am sunat pe dirig, i-am zis ca ma simt prea rau ca sa merg la scoala, doar m-am culcat la 3 dimineata. M-am dus apoi sa le fac de mancare la nesimtitii astia, da vad ca ma ignora total. Stiu ca nu a fost frumos din partea mea, dar eu le-am multumit si le-am cerut scuze, in plus viata lui Sasuke depindea de asta. Bine, nu se pune ca ei stiu doar ca Sasuke are cateva vanatai de la lupta si trebuie operat. Nu le-am zis de gravitatea situatiei, este treaba mea si a lui Sasuke in cele din urma, nu-i priveste pe ei. Si acuma imi vine sa plang de nervi, nu am dormit mai deloc, ma doare capul de zici ca o sa-mi explodeze din clipa in clipa si problema cu Sasuke inca nu e rezolvata. Dati-mi si voi un sfat, ca oricum nu prea am timp de vorba -Na, nu prea avem ce spune, incercam sa intelegem cum te simti. Oricum suntem de partea ta, si daca e ceva cu care te putem ajuta, o vom face cu cea mai mare putere. Imi spune Temari zambindu-mi incurajator. -Mersi fetelor, dar nu ma puteti ajuta cu nimic. Haideti jos, incep iar cercetarile. Acestea fiind spuse am coborat cu toate scarile, air Naruto le-a intrebat pe fete ce fac, insa spre surpirnderea mea, acestea l-au ignorat complet. Ele s-au asezat pe fotolui si au dat drumul la TV, eu am mers in bucatarie si am scos cutitul cel mai ascutit. M-am asigurat ca nu e nimeni prin zona si m-am taiat pe abdomen. A fost o rana adanca, nu av spun de durerea simtita. Dar nu aveam ce face, era in scopuri medicale. Da, chestia asta ma innebuneste, asa e cand stii si simti ca viata cuiva se bazeaza pe tine! Am incercat apoi sa repar totul cu Chakra, am reusit in mare parte insa am realizat ca nu am destula chakra. Cand am terminat, nu se mai vedea nimic. M-am taiat din nou, si mai adanc de data asta, ca sa vad daca ideea care tocmai mi-a venit e buna de ceva. Aveam de gand sa folosesc chakra albastra, apoi cu mici pauze sa folosesc chakra mov, si tot asa. A mers, insa durea mult mai mult. Si totusi avea rezultate mai bune. Se pare ca asa voi inchide taieturile de acum incolo, este o noua tehnica destul de buna! Sper ca nimeni nu m-a vazut, mi-am pus rochia la loc si am iesit din bucatarie. -Sakura-Chan, ce e pata aia rosie de pe rochia ta? Ma intreaba Lee, indicandu-mi o baltoaca de sange de pe rochie. La naiba, nu am prezis asta! Nu stiam ce sa fac, le-am si ca sunt bine si am fugit in laborator. Am dat jos rochia si m-am imbracat cu o pereche de pantaloni scurti si un hanorac deasupra unui tricou. Asta e grav, a inceput sa sangereze destul de abundent, insa am oprit sangerarea. Nu mai e o idee buna. Am rezolvat problema si am coborat jos unde cu totii vorbeau si se distrau. Pana si Sasuke radea cu pofta, iar eu ma intorc cu spatele la el o clipa si ma duc sa vad cerceii hinatei. Imi placeau. Cand m-am intors cu fata la brunet, l-am vazut prabusit la pamant si abea daca mai respira. |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 22:17 | |
| Miau !
Foarte frumos si interesant Chiar imi place Felicitari draga mea Spor la scris si la idei Sa aduci next-u repede Vai , sper ca Sasuke sa-si revina Pupici ! Succes la scoala ! Mrr |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 28 Feb 2011, 23:13 | |
| Aolo,cat imi place.
Vai,pune continuarea aia mai repede ca sunt asa de curioasa,incat nu iti imaginezi.. |
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 01 Mar 2011, 10:30 | |
| Uhu ai venit cu nextul! Ce ma bucur! Un capitol foarte interesant! |
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 01 Mar 2011, 10:30 | |
| Am uitat sa zic sa pui nextul! |
| | | angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 01 Mar 2011, 16:34 | |
| itaaaa.......am terminat si eu intrun final....scumpo dami voie sa ma bucur intai de reusita mea.....si apoi fami deosebita onoare de a te felicita pentru ficul minunat pe care il ai tu aci......e o idee frumi si originala.....deabia astep sa vad ce se intampla in continuare....spor la scris si la idei.....si iti dau un sfat tie cat si celorlalti numi urmati exemplul caci eu sunt un caz pierdut (hehe) |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 01 Mar 2011, 19:50 | |
| Si eu vreau next-ul !! Eu eu eu ! Haide repede cu el !! |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 01 Mar 2011, 20:50 | |
| Your love is my poision capitolul 18
Sasauke:
Ii vad pe toti cum rad copios si se distreaza, ma sinteam de minute printre ei. Din senin insa, m-a luat o durere de cap imposibil de suportat, mi-am pus mainile la urechi, auzeam un tiuit ascutit cum imi infunda auzul, cand am deschis ochii am vazut cum totul era in ceata si se inavrtea. Am cazut secerat la pamant, dupa care nu mai stiu ce s-a intamplat.
Sakura:
Sasuke nu prea mai respira, aproape deloc, i-am dat pe toti la oparte si m-am dus langa el. L-am dus in laborator carandu-l intr-un nor de chakra neagra si l-am pus pe patul medical. Cu totii au venit dupa mine alarmati, dar sincer mai mult imi stateau in cale. I-am pus brunetului perfuzii si am inceput sa-l resurscitez, i-am injectat un medicament special, insa nimic. Eram disperata, ce sa fac sa nu moara asta? Il tot resurscitez de jumate de ora, insa inima abea daca ii bate. Doamne, ajuta-ma si mai da-i o sansa, daca as putea l-as opera chiar acuma! Insa nu am ingredientele alea blestemate! I-am facut un Jutsu de Calmare, exact ca cel care l-a primit Chikka aseara iar apoi i-am facut ce i-am facut si lui Gaara ieri. A inceput sa-i bata inima putin , insa aproape deloc. Ce sa fac, consumasem deja mult prea multa chakra, ramaneam fara. O ultima idee mi-a venit cu tot stresul pe capul meu, mi-am pus mainile de-asupra brunetului si ii dau din chakra mea. Este tehnica interzisa de transfer a vietii, este interzisa pentru ca daca o duc la bun sfarsit Sasuke sa va trezi, dar asta ma va costa viata. I-am dat insa zile ca sa reziste pana poimaine, insa brunetul nu se trezeste. I-am mai dat o doza de medicamente, si i-am marit doza de perfuzii. Nici prea multe nu puteam sa fac, insa tot aveam de gand sa nu ma dau batuta. L-am vindecat pe Sasuke in cele din urma, dar am inceput eu sa ma simt rau. Am ignorat evident sentimentul, m-am dus in sufragerie cu totii in spatele meu, acuma ce mai vor si astia? Pe Sasuke l-am lasat sa doarma in laborator, chiar daca somnul lui este mai mult o coma. -Sakura, cum este Sasuke? Ma intreaba Neji evident ingrijorat. Da, ce bine ca acum vorbiti cu mine, natarailor, acum jumate de ora trebuia sa am sange pe rochie ca sa ma bagati in seama. Intrabarea brunetului m-a facut sa imi ies din minti. -Ce bine ca acum 30 de minute nu va interesa ca statea o noapte intreaga sa il salvez! E IN MOARTE CLINICA, MAI VREI SA STII SI ALTCEVA?! Tip eu la el ca o disperata. Ma durea capul, nu mai sitam de ce pereti sa-l izbesc ca sa dispara durerea, eram mult prea stresata. Toti au ramas cu gura cascata, mi-am amintit si eu ca ei credeau ca Sasuke are doar o problema minora si necesita o operatie ca sa ne asiguram ca totul e in regula. Vrajeala era clar ca nu e bine. M-au asaltat cu totii cu intrebari "Da ce a patit?" "E de la lovitura pe care i-ai dat-o tu, nu-i asa?" "si cum o sa il salvezi??" . Pur si simplu nu mai rezistam. Insa nu am tipat din nou al ei, in cele din urma aveam sa-i iert. -Uite ca e adevarul, nu v-am spus nimic ca sa nu va stresez si pe voi. Chakra mea mov ii mananca organele lui Sasuke, cred ca de asta a si lesinat. Daca nu-l operez pana sambata va muri, insa plantele de care am nevoie pentru potiune sunt extrem de rare, nu se stie daca vor veni la timp. Ieri am facut despre asta la scoala, mi s-a dat sansa sa il vindec pe Gaara, care are exact aceeasi problema insa Kurenay sensei mi-a zis ca nu am sanse si ca degeaba ma chinui, nu voi reusi niciodata! Baiatul insa s-a oferit sa vine cu mine acasa sa mai incerc odata, am dat gresi si atunci. Am luat-o pe Chikka de la director sa o vindec si pe ea, are o problema similara cu a celor doi. Toata noaptea am stat si am studiat potiunile alea, inca nu am descoperit in ce cantitatea trebuiesc folosite. Cand Lee a vazut sange pe rochia mea era pentru ca m-am taiat, sa stiu ca pot inchide o taietura cu chakra, a mers destul de bine. Acum Sasuke e pe moarte, doar ca sa stiti. Mie in clipa asta mi-e rau, am folosit o tehnica interzisa foarte puternica asa ca va rog sa ma scuzati, ma voi intinde pe canapea cateva secunde. Cu totii si-au cerut scuze si au spus ca sunt rai si ca nu merit sa-i iert. Va dati seama ca ne-am impacat in cele din urma, si dupa exact 5 minute de odihna m-am dus sa vad cumn se simte Frumoasa Adormita. Avea ochii inchisi si pielea lui era asa de rece, insa inima ii batea normal. Am inceput sa-l scutur usor, poate va functiona, poate Dumnezeu ma va ajuta printr-o minune si il va lasa in viata. Am inceput sa plang in hohote la gandul ca s-ar putea sa nu mai reziste mult. Am sunat-o pe Kurenay Sensei dupa ce mi-am revenit si am intrebat-o cand ajung plantele. Mi-a zis ca nu vor mai veni, ca nu au gasit si nu mai au in stoc. -Dar nu va dati seama, viata lui Sasuke depinde de asta! Trebuie sa fie pe undeva, TREBUIE! Voi plati si de 3 ori mai mult daca este nevoie, va rog, este mult prea impornant, Sasuke este prietenul meu! Nu-l voi lasa sa moara, vo face Tehnica de transfer a vietii si tot il voi salva! -Nu-ti fa griji, vin-o la scoala in 3 ore, voi face rost de plantele alea blestemate. Imi spuse Kurenay dupa ce inchide telefonul. La usa laboratorului apare Temari, care il privea pe Sasuke iar apoi ma privea pe mine. Din privirea ei vedeam cum ma ruga din suflet sa fac ceva, eu m-am prabusit la pamant plangand, innebunisem. Ma leganam exact ca o persoana cu probleme la cap, deliranta si sopteam printre suspinuri ca nu-l voi lasa sa moara. "Nu are voie sa plece de pe lumea asta.....".,"Voi reusi sa-l operez, chiar astazi!". La un minut dupa asta cu totii erau in jurul meu imbratisandu-ma, eu insa plangeam si mai tare. -Nu poate sa moara, v-voi nu in-ntele-ggeti?! IL IUBESC! Am spus-o in gura mare ca sa le fie clar. Au ramas cu totii cu gura la pamant, de parca n-ar fi stiut. Ochii mei erau rosii de la atata plans, aveam pe fata cearcane cat America de la oboseala, eram ametita, ma durea capul si abea daca stateam in picioare. Insa nu ma dadeam batuta. Stiti, se zice ca atunci cand iubesti cu adevarat ceva, il lasi liber. Eu nu aveam de gand sa-l las pe Sasuke sa plece, cel putin nu inainte sa afle cat de mult tin la el, mi-as dat viata pentru baiatul asta! Fara sa mai zic un cuvant m-am dus si m-am pregatit sa plec dupa plantele acelea. M-am imbracat cu o pereche de blugi gri si o bluza alba cu elastic la maini si la solduri, restul ei fiind largut. Peste ea mi-am pus jacheta neagra de piele iar parul desprins l-am potolit cu o bascuta alba. Aratam super, mai ales ca am asortat jacheta cu cizmele mele cu toc nregre si mi-am luat geanta zburand pe usa. Nu i-am salutat, nu am spus nimic. Am doar fugit cu banii la Kurenai sensei, care mi-a inmanat plantele. Era un saculet intreg, unul chiar mare. Am platit pe ele chiar mai mult decat am dat pe vila in care locuiam acum, insa nu-mi pasa. Tineam in mana viata a 3 fiinte: Sasuke, Gaara si maimuta!
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Your love is my poision | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|