Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Your love is my poision  - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Your love is my poision  - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Your love is my poision

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Pufarina~Puff~Puffitza:x
Special Jōnin
Special Jōnin
Pufarina~Puff~Puffitza:x

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In tara elfilor:x
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1900
Puncte : 2002
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc
Stare de spirit Stare de spirit : Forever starts today.<3

Your love is my poision  - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 11 Mar 2011, 12:16

Vaii Lexx scumpo!
Scuzama ca nu am mai dat comm:x
In ultimul timp nu o sa fiu asa de activa,
Deci te rog iartama
Imi place foarte mult:X
CE mama talentata am
Astept nextul scumpo
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Your love is my poision  - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 11 Mar 2011, 17:46

LExxyy
MIe imi place
Dar Garra e nesi
sa nu fie Sakugara
Pwp
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 11 Mar 2011, 18:26

super ficul lexxy meriti 10 cu + kiss*:*
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

Localizare Localizare : everywhereeeeee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 305
Puncte : 345
Reputatie Reputatie : 16
Hobby-uri Hobby-uri : Karate
Stare de spirit Stare de spirit : Depressed

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Sam 12 Mar 2011, 22:26

Your love is my poision: capitolul 29

Sakura:
Imediat dupa ce se suna merg in cancelarie si o intreb pe directoare daca mai e nevoie de mine, mi se zice ca pot merge acasa acuma si desigur mi-au multumit ca am facut ore la ei in Liceu, etc. In curtea scolii am dat nas in nas cu gasca lui Gaara, insa surpriza, roscatul nu era acolo. Am mai ramas o vreme cu ei, din cate am inteles era ultima lor ora asa ca am decis sa merg cu ei acasa, mai stau si eu putin. I-am sunat pe ai mei si le-am zis ca mai lipsesc cateva ore, dupa care l-am asteptat pe roscat sa-si faca aparitia, timp in care am spus si noi cateva glume.
-Ma da stiti ca e ciudat sa fiu singura fata de aici, mai ales ca azi am fost profa voastra? Ii intreb eu pe baieti. Uite, mai bine merg acasa, ma schimb si dupaia ne intalnim la Gaara acasa, ca nu ma simt deloc in largul meu cu hainele astea. Hai ca ne vedem la Gaara in 45 de minute ok?
Am fugit acasa cat de repede am putut si m-am confruntat cu vechea dilema, ce o sa port azi? Mai ales ca mergeam la Gaara, unul dintre cei mai ravniti baieti ai Konohei, cred ca imi cam place de el. Nu asa de mult cum imi plase Sasuke, insa daca brunetul nu ma vrea, roscatul pare interesat. O sa vad cum ies eu si din asta... am decis in cele din urma sa port un tricou chic roz cu modele negre fara un umar, imi placea la nebunie si era lungut si mulat, imi punea in evidenta formele fara a parea vulgare. Mi-am luat pe mine pantalonii negri mulati, care aproape ca sunt colanti defapt si tocurile negre. Mi-am luat geanta roz, in care am pus de tot si de toate, la mana mi-am pus bratari subtiri negre, vreo 30 in total, de imi ajungeau pana la jumatatea antebratului, m-am dat cu parfumul meu Beyonce -pe care il folosesc de obicei cand merg la agatat- mi-am facut parul cu placa, suvita albastra era inca clar vizibila, si mi-am pus o bentita din aia subtire neagra. M-am uitat in oglinda si mi-am zis ca se putea si mai bine, insa nu am de gand sa arat ca una care se chinuie sa arate fenomenal, mi se pare absolut FAKE. Mi-am salutat prietenii si am plecat acasa la Gaara, nu stateadeparte, doar 2 strazi departare, asa ca am lasat masina in garaj. In 10 minute am ajuns in fata portii si Gaara mi-a dat drumul, se pare ca era nerabdator sa ma vada. La intrare m-am pupat pe obraz, atunci i-am simtit parfumul, era ceva divin, mirosea superb, sa cad pe jos nu alta. Am intrat in casa si se pare ca mai erau si alte fete acolo, insa ma enerva modul in care aratau. Adica nu stiu cum sa explic, eu judec la prima vedere desi nu e bine, insa pot spune ca niciodata nu am gresit. Si tipele alea.... lasa de dorit. Le-am ignorat insa si m-am dus sa-l ajut pe Gaara sa toarne suc in pahare. Exact, o scuza stupida ca sa fiu singura cu el. Am profitat de moment si l-am intrebat cine-s fetele, a zis doar ca sunt niste fete noi de pe la liceu, o nimica toata, insa partea finala m-a uimit, caci m-a intrebat daca sunt geloasa. "CE? Eu, geloasa? Ehh, pshhht, prostii, cum sa fiue eu geloasa?" Asta e tot ce-am putut spune, se pare ca mi-am pierdut talentul la minciuni daca nu l-am mai pus de mult in practica. Da, 5 fete noi si niciuna nu imi era simpatica. L-am intrebat ce-i cu ceilalti, de ce nu au venit, ca doar trebuiau sa fie 7 baieti + Gaara. Ei, se pare ca fiecare avea propria lui problema, mare tampenie. Am mers innapoi unde toate fetele ma priveau superioritate, iar eu le trageam privirea "waw, pe bune?", daca nu se opreau sa ma calce pe nervi avea sa iasa cu bataie. Ne-am asezat cu totii pe canapeaua imensa din piele si am inceput sa ne uitam la un film , unul de groaza, ca de obicei.
-Haide, ce film alagem? Intreaba unul din baieti.
-Da chiar tre sa fie de groazaaa? Intreb eu plictisita.
-Da. Da, trebuie. Raspunde Gaara cu un zambet malefic pe fata.
Am pus deci filmul si la fiecare parte oribil de inspaimantatoare tipau toate fetele, inclusiv eu. Cand filmul s-a terminat am decis sa ma duc acasa, asa ca l-am anuntat pe Gaara:
-Hey, Gaara eu merg acasa, ne mai vedem in zilele astea, ok?
-In sfarsit pleaca, strica toata distractia! O aud soptind pe una din fete prietenei sale.
Ma ridic plina de nervi si ma duc langa ea, ma aplec cam pana pe la urechea ei si ii spun foarte calma "cere-ti scuze su o patesti" , dar fata a inceput sa rada, intrebandu-ma ce o sa fac, caci si ea mcunoaste toate tehnicile medicale.
-Imi pare rau sa te dezamagesc papusa, cere-ti scuze! Ii spun eu pe un ton oleaca mai ridicat de data asta. Fata tacu din gura, lucru care m-a scos din sarite. Ma indrepta calma spre ea, insa Gaara intervine. " Imi pare rau Gaara, daca te bagi o patesti si tu", la spusele mele roscatul se da inapoi. Simt cum ochii mei isi schimba culoarea devenind negri, in clipa asta mai aveam doar 2 pasi si ajungeam la blonda aia.
-Nu stiu daca ai auzit de specialitatea clanului Haruno, ti-o voi arata eu. Fii sigura ca n-o sa-ti placa! Astea fiind zise mi-am acumulat putina chakra neagra in maini si am prins-o de umeri, dupa care am fortat-o sa ma priveasca in ochi, lucru care a bagat-o intr-un jutsu iluzionar. I-am creat o iuluzie perfecta, extrem de dureroasa, in realitate nu se intmpla nimic, eu doar o tineam de umeri. Am lasat-o sa cada pe jos aproape lesinata, dupa care toti m-au privit uimiti. Nu va speriati, de obicei sunt calma, dar asta chiar m-a enervat. M-am dus si am lovit-o usor cu piciorul sa vad daca mai misca. Data viitoare, daca ai ceva sa-mi comunici, mi-o spui in fata nu pe la spate, ca totul se intoarce impotriva ta mai devreme sau mai tarziu papusa. Hai ca v-am lasat, paa!
Am ieit din casa zambitoare, chiar daca nu stiu ce s-a intamplat acolo inauntru. Credeam ca ma pot controla, se pare ca iar am scapat de sub control. Am intrat la mine in casa si m-am dus in camera mea sa ma uit cat e ceasul dupa care pe hol i-am intalnit pe ceilalti. M-au intrebat ce se intampla cu mine, ma cunosc prea bine ca sa nu-si dea seama ca ceva ma framanta. Le-am propus sa mergem jos pe canapea si sa le povestesc acolo. Le-as spus cum blonda aia ma enervase la culme, cum am rugat-o sa-si ceara scuze si cum am atacat-o. Lor li s-a parut firesc gestul meu, lucru ciudat daca ma intrebi. Ziua a trecut repede, iar dupa cina am ramas cu totii sa mai discutam. Eu insa m-am scuzat dupa 15 minute si le-am zis ca vreau sa fiu singura, dupa care m-am urcat pe acoperisul vilei. Vantul imi sufla prim par managaindu-mi suvitele rozali ce straluceau in lumina apusului, minte mea calatorea prin fiecare coltisor al lumii, detasandu-se astfel de trupul care ramanea blocat pe acoperis, ochii au inceput sa-mi planga eliberand lacrimile amare si grele, amintirile ma cuprindeau ca un vis urat si capul ma durea ingrozitor. Toate s-au oprit insa cand l-am vazut pe el, motivul pentru care viata mea inca mai avea un rost. S-a asezat langa mine stergandu-mi lacrimile si m-a linistit cu o imbratisare calduroasa, si un zambet menit sa alunge orice urma de tristete de pe chipul meu angelic. L-am intrebat ce cauta pe acoperisul casei, la care brunetul mi-a raspuns cu aceeasi intrebare. M-am luat atent de mana si m-a dus la el in camera, dupa care m-a intrebat in cel mai serios mod care e problema. Off, Sasuke. Daca ai sti ca chiar tu esti problema principala... Imi spun eu oftand, si incercand sa-mi gasesc cuvintele pentru a-i explica problema. I-am spus ca fara sa vreau m-am idragostit de un baiat care nici nu s-ar uita la mine. Ma considera pur si simplu ca pe o sora, in timp ce eu mi-as da si viata pentru el. Sasuke a ramas tacut, nu a mai zis nimic, a lasat doar capul in jos si mi-a zis ca si el e cam in aceeasi situatie. Ne-am consolat unul pe altul, pana cand.................
Sus In jos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000126354435
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Sam 12 Mar 2011, 22:50

frumoss Lexyy
continuareaa!!!
Sus In jos
^_*Sayuri_Ayame^_*
Academy Student
Academy Student
^_*Sayuri_Ayame^_*

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti:P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 18
Puncte : 19
Reputatie Reputatie : 1
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vesela...chiar si in cele mai grele momente!:D

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Sam 12 Mar 2011, 23:06

Yeeey!!Ai pus nextul!dance2 happy2
E sooper!!
Iti ador fic'ul!! in love a hug
Iar suspans... nervi!
Pune next'ul cat mai repede please please
Pupici kiss
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Dum 13 Mar 2011, 18:31

Your love is my poision: capitolul 30

Sasuke:
Eu si Sakura ne alinam unul altuia durerile, suferintele in dragoste, pana cand rozalia mea cea frumoasa si dulce imi spune ca e obosita si ca se duce sa se culce, ma sfatuieste sa fac la fel, caci e tarziu si maine va fi o zi lunga. A plecat deci din ccamera, eu neavand somn m-am dus sa-mi fac al doilea dus din seara asta, am dat drumul la apa intrand in cabina. Picaturile fierbinti imi mangaiau corpul, aburii ma faceau sa ma simt de parca as fi intr-un alt univers, un univers perfect in care Sakura ma iubeste asa cum o iubesc eu pe ea. Maine, maine ii voi spune adevarul, tot ce simt pentru ea, tot ce am in suflet ascuns ca o comoara de atatia ani. Ies de sub jetul de apa si dupa ce ma imbrac, ma pun in pat si incep sa ma gandesc la Sakura, la parul ei roz ce miroase a flori de ciresi si la corpul ei mic si perfect, nu am vazut in viata mea o fiinta mai frumoasa de atat.
Dimineata soseste cu pasi marunti dar rapizi, parca acum 3 minute am inchis ochii si ceasul ala blestemat deja imi suna in cap. Il opers si cobor din pat, dupa care merg in baie sa ma spal pe dinti si sa-mi fac toaleta matinala zilnica si ma imbrac cu o pereche de blugi si un tricou negru. Nimic special, insa mi-a luat mai mult decat de obicei sa-mi fac parul. L-am dat cu gel, l-am uscat, l-am pieptanat, i-am facut tot ce se putea si tot nu vrea sa stea locului. In cele din urma s-a decis sa ma asculte si a prins si el o oarecare forma, insa asta de-abea dupa 3 de minute de "lupta". Am coborat jos, unde i-am gasit doar pe Neji, Shikamaru, Naruto, Lee si Sai. Fetele inca dormeau se pare lucru total anormal caci de obicei ele se trezesc primele. Dupa inca 1 ora de asteptare am decis sa mergem fiecare in camera fetelor sa le trezim, insa surpriza, nicio fata nu era in camera. Am gasit cu totii paturile facute, toate aranjate, deci plecasera undeva. Ne-am dus in bucatarie, unde am gasit un biletel atasat de frigider:
"Baieti, eu si fetele mergem pana in centru sa rezolvam niste treburi de-ale mele. Ne vom intoarce curand, trebuie doar sa depun niste acte la sediun ANBU.
P.S.: Incercati sa va afceti de mancare fara sa dati foc la bucatarie.
SAKURAA"
Se pare ca suntem singuri acasa. Nu aveam chef de mancare, asa ca am inceput sa ne jucam pe Nintendo Wii si pe Play Station si XBox pentru ca nu am fi incaput cu totii la un singur joc. Am facut un fel de turneu, cine castiga va avea dreptul sa-i dea un bobarnac unuia dintre pierzatori. Pentru mine suna bine, imi convenea, sunt expert in astfel de jocuri. Va dati seama, sper, ca am castigat, iar norocosul care a primit bobarnacul a fost desigur Naruto. A facut un scandal cat casa ca de ce l-am ales pe el, iar eu i-am raspuns simplu:" tu erai disponibil". Cand sa-mi dea replica, -ma intreb care ar fi fost aia- , apar si petele, Sakura intrand prima pe usa. Rozalia radia de bucurie, si inainte ca noi sa avem ocazia sa o intrebam de ceva, aceasta da drumul la gura:
-Salutati-o pe cea mai noua membra ANBU, Sakura Haruno! Spune Temari zambind.
-Da, cine-ar fi zis ca sunt asa niste baieti draguti pe acolo! Raspunde Sheyla. Saku, ar trebui sa incerci, daca tot nu ai pe nimeni...
-Ehh, lasa draga ca am eu un baiat anume in vizor, va fi o problema de timp pana sa ma fac remarcata. Raspunde Sakura. Oricum, vreau sa vad cu cine voi fi in echipa cand vor fi misiuni pe echipaje, desi sincera sa fiu ma descurc si singura. Pana atunci, am antrenamentele special ANBU!! Abea astept, e ca un fel de F.B.I., doar ca e mult mai cool.
Fericirae fetelor le-a fost intrerupta de catre mine, care am luat-o pe Saku de manuta si am tras-o in partea cealalta a camerei, sa o felicit personal in privat si sa ii spun de sentimentele mele scapate de sub control. Cand sa deschid gura, pe usa se napusteste KArin, o fata roscata cu ochelari, total innebunita dupa mine, am uitat sa mentionez ca este prietena mea. Si acum va intrebati cum poate sa fie prietena mea daca eu aveam de gand sa ii marturisesc sentimentele mele rozaliei, corect? Ei bine, dupa ce voi vorbi cu Sakura ma voi desparti si de Karin, dar pana atunci mai e cale lunga.
Ca veni vorba de Karin, aceasta ma cauta din priviri un moment, si dupa ce m-a gasit, a sarit imediat la gatul meu si m-a pupat pe obraz. A intrebat "cine-i aia" privind-o ep Sakura, insa eu i-am taiat-o rozaliei care era gata sa-i dea replica.
-E prietena mea cea mai buna, Sakura Haruno. Saku, ea este Karin....
-IUBITA LUI SASUKE. Adauga roscata.
Eu imi dau ochii peste cap si cand o privesc pe Sakura.....
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Dum 13 Mar 2011, 18:59

MhM frumos.Desi mai ai mici greseli de tastare..
merge..Next-ul deci!
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Mar 15 Mar 2011, 21:22

Your love is my poision: Capitolul 31

Sasuke POV:
Eu imi dau ochii peste cap si cand o privesc pe Sakura.....

O vad pe rozalie cum lasa capul in jos, zambetul ii dispare si o lacrima i se scurge din ochi. Ne felicita pentru relatia noastra si spune ca are multa treaba, dupa care pleaca.

Sakura POV:
O aud pe roscata cum se lauda in fata mea ca este prietena lui Sasuke, las jos capul, sterg zambetul si o lacrima imi uda chipul secerat de tristete. De obicei m-as fi napustit asupra ei si as fi lovit-o pana ar fi ajuns in coma, insa acum simteam ca nu am putere in fata lui Karin, simteam ca m-a doborat total. Am spus ca am multa treaba si am plecat in camera mea, unde imediat dupa ce am pasit in pragul usii si am inchis-o si incuiat-, m-am naputit asupra sacului de box ce-mi atarna de perete si am inceput sa-l lopvesc cu toata puterea mea. La acest moment plangeam cu desavarsire, lacrimile imi incetosau vederea si nu mai stiam in ce directie lovesc insa nu imi pasa. Important era sa imi vars nervii pe sacul ala de box, ca sa nu fac victime ca azi, la Gaara acasa. Dupa minute bune de plans mi-am revenit, m-am asezat in mijlocul camerei stergandu-mi lacrimile si ca sa imi iau mintea de la cele intamplate, am inceput sa ma intreb ce vom face maine, care va fi antrenamentul si mai ales cu ce ma voi imbraca ?! Pai cu haine sportive, logic. Am auzit ca maine va fi cald, poate imi permite vremea sa ma imbrac cum vreau eu. Ma uit in dulap si gasesc exact ceea ce-mi trebuie: o pereche de pantaloni 3/4 negri cu talie joasa, o bustiera neagra cu marginile roz, o bluza neagra foarte lalaita, cu umarul stang lasat si tenesii roz cu negru si alb. Va arata bine, sunt sigura! Acum mi-am amintit din nou de Sasuke, inima ma impingea sa sar de la geam, insa nu sunt asa de exagerata. Si totusi zicea ca are sa vorbeasca ceva cu mine, oare ce? Nu stiu, dar nu am chef sa vorbesc cu el. M-am schimbat in pijamale, care defapt de data asta constau intr-o bustiera alba cu o inimioara roz fix unde sta inima normal, niste pantaloni trei sferturi roz si slapi albi. Am descuiat apoi camera si m-am dus in bucatarie, unde am facut un sandwich mare cu de toate. M-am asezat pe canapea in living room si am inceput sa mananc, langa mine se alfa Chikka, micuta mea prietena. Devenise mai nou o membra a familiei, am primit-o in ziua absolvirii. Va fi dificil sa am grija de ea insa o iubesc, voi face orice ca ea sa fie bine. Am terminat sandwichul, insa am mai ramas sa vad ce se intampla in filmul pe care il urmaream cu inima la gura. Era suspans in aer, oare fata aia chiar va afla cine i-a ucis cainele? Langa mine s-a asezat cineva, insa eu eram prea atenta ca sa bag in seama persoana, oricine ar fi fost. Chikka a inceput sa sara in sus in toate directiile pe canapea, era agitata. I-am zis sa taca putin ca acusa da pauza si am timp si de ea, pana atunci nu vreau sa o aud. Micuta fiinta s-a suparat si si-a incrucisat bratele, dupa care s-a pus in fata tlevizorului. Nemaiavand ce face, m-am sculat si am luat-o in brate la mine, iar smechera a adormit cu capul pe sanii mei. Tipic, pare a fi locul ei preferat. M-am intors sa vad cine era langa mine si am ramas uimita. Era Sasuke. A incercat sa-si ceara scuze pentru faza de mai devreme, insa eu eram foarte calma.
-De ce sa-ti ceri scuze Sasuke? E prietena ta, ai tot dreptul sa ai una, nu ti-am interzis eu asta. Deci, ce vreai sa-mi spui mai devreme? Il intreb eu nelamurita.
-Nimic, nu mai conteaza, nu era ceva important oricum. Raspunde brunetul cu tristete in glas.
-Sasuke, spune-mi! Sunt prietena ta cea mai buna, trebuie sa-mi spui! Tip eu la el. Nu stiu de ce reactionam asa, insa eram adanc ranita de spusele brunetului.
-TE PLAC OK?! TE IUBESC! ASTA E TOT CE AM DE SPUS!
Am ramas cu gura cascata, Sasuke s-a ridicat si a incercat sa plece, facuse deja 3 pasi, mai avea putin si iesea din camera, insa eu l-am apucat de mana si l-am facut sa se intoarca cu fata la mine. Acum plangeam de-a dreptul, lacrimi mari imi invadau chipul iar pe fata brunetului puteam citi iumirea.
-Atunci... daca ma iubesti de ce stai cu ea?! Tu chiar nu intelegi nu? Si eu te iubesc, dar se pare ca acum esti ocupat cu noua ta prietena. Sper doar sa fii fericit cu ea! Ii spun eu brunetului dupa care plec din camera. Sasuke ma opreste insa si imi spune ca ii pare rau, ca se va desparti de ea si ca va rezolva lucrurile. Vreau s-o vad si pe asta, Sasuke. Chiar vreau.
Am mers la mine in camera si m-am culcat cu inima implinita, a zis ca ma iubeste. A doua zi ma trezesc dimineata si ma imbrac cu hainele alese aseara, dupa care cobor in bucatarie sa vad care o sa fie micul dejun de dimineata asta. In bucatarie ma astepta aproape toata lumea in afara de fraierul de Naruto care dupa spusele Hinatei,dormea si patul sub el. Off, ca lenes mai poate fi uneori! Le-am spus sa se descurce sa ca eu trebuiue sa plec la antrenamente. Imi ureaza cu totii succes, mai ales Sasuke care vine la mine si ma pupa pe obraz. Am rosit toata, dupa care mi-am luat geanta si am plecat.

Sakura:
http://www.polyvore.com/live_love_dance/set?id=22428509

scuze sincere ca nu am mai postat dar am atatea teste si tre sa ma asculte la atatea obiecte saptamana asta ca nu-mi mai vad capul de ocupata ce sunt.
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Mar 15 Mar 2011, 22:43

oh doamne.In sfarsit i-a zis ca o iubeste..
Of da mult i-a mai luat. lough

Imi place,asa ca astept continuarea..
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Mier 16 Mar 2011, 19:41

Imi place mult
Si vreau next-tul yeah
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Mier 16 Mar 2011, 23:19

Your love is my poision: capitolul 31

Sakura:
Mi-am luat geanta si am plecat, pe drum m-am gandit doar la ce s-a intamplat aseara, oare chiar au fost astea, sau era doar un vis de-al meu? Sper sa fie adevarat, chiar pe drum m-am ciupit sa ma asigur ca nu visez. Am ajuns in cele din urma la sediul ANBU, nu va pot spune unde este, caci dupa cum cred ca banuiti, este strict secret. Am intrat acolo, mi-am prezentat legitimatia, caci altfel nu ma lasau sa intru, si m-am dus pe holuri, dupa care am batut la usa pe care scria mare si clar " Noi Veniti" . Am intrat si acolo se mai aflat inca 2 persoane si tipul de ieri care parea foarte simpatic, lui i-am dat toate actele si m-am inscris in clasa sa. Am mai asteptat cateva minute pana ne-am strans cu totii, dupa care pentru inceput am primit fiecare cate o foaie alba de hartie si un pix, pentru a scrie acolo tot ce stim, ce experienta avem, personalitate, despre trecutul nostru sau secretele care i-ar putea ajuta pe ei, sau sunt importante. Am avut fiecare 30 de minute la dispozitie sa scriem tot ce stim, oricum "documentele" vor fi strict secrete si vor fi citite doar de profestorii nostri personali. Este adevarat, vom primi cate un profesor pentru 2 copii, astfel va aparea o concurenta permanenta intre mine si colegul meu, pe care inca nu l-am cunoscut. Am laut deci foaia, si dupa cateva mintue am inceput sa scriu. Aveam putine emotii, nu stiu de ce. Iata ce am scris:

Ma numesc Sakura Haruno, am 16 ani, m-am nascut intr-un satuc micut de langa Tokyo. M-am mutat aici cu parintii mei Jeremy Haruno si Jane Haruno. Despre mine pot spune ca sunt o fire foarte schimbatoare, starea mea de spirit nu este niciodata stabila, sunt nebunatica, glumeata si totusi destul de retrasa. M-am mutat in Konoha cand aveam 13 ani, si m-am inscris in Academia Konohei. De acolo am ajuns in echipa 7, formata din mine, Naruto Uzumaki si Sasuke Uciha, senseiul nostru fiind Hatake Kakashi. Sunt una din putinii membri ai clanului Haruno care a mostenit puterea secreta a clanului, Chakra Mov. Eu insami, combinand chakra mov cu cea albastra am descoperit Chakra Neagra, cea mai puternica forma de chakra cunoscuta vreodata, pe care o utilizez la diferite tehnici deosebit de puternice. Cand ma enervez mi se inngresc ochii. Parul meu este Roz, culoarea fiind naturala. Putina lume stie despre Chakra Neagra sau Mov, am pastrat asta un secret pentru ca nu am considerat necesar ca altii sa stie. Mi-am dosit mereu sa fiu cel mai puternic ninja al Konohei, asa ca dupa ce echipa 7 s-a destramat, am inceput sa ma antrenez singura cu Kakashi Sensei, apoi cu Tsunade Sama si in cele din urma cu fratele vitreg al lui Orochimaru. In tot acest timp insa, de cand aveam 3 ani, ma antrenam si cu tatal meu, care in clipa de fata, impreuna cu mama a murit de 2 ani. Cand m-am intors in sat, am aflat ca Sasuke Uciha a disparut cautand puterea de partea raului, asa ca Tsunade Sama m-a trimis pe mine personal sa-l caut, iar atunci am devenit ANBU. L-am adus inapoi pe baiat, ducand la capat misiunea si ucigandu-l pe Orochimaru. Am intrat la Liceul Medical Konoha, unde am absolvit cu cele mai mari medii, mai devreme decat ceilalti. Am facut operatii nemaifacute, am folosit chakra neagra in folosul medicinei si am avut rezultate bune. Acum vreau doar sa intru si sa devin puternica si printre cei de la ANBU, pentru a face bine lumii si a indeplini ultima dorinta a tatalui meu, si anume sa il fac mandru de mine.

M-am ridicat din banca si am dat foaia domnului profesor, dupa care l-am intrebat ce fac. Acesta mi-a aratat cu degetul o foaie mare lipita pe usa, m-am dus sa o privesc si din cate am inteles pe ea erau insemnate echipele. Eu faceam parte din echipa 12, alaturi de INO?! Wow, nu ma asteptam la asta. Se pare ca pe Senseiul nostru il cheama Asuma. Imi place, pun pariu ca am multe de invatat de la el. Tot pe foaie am gasit si camera unde eram asetptata, asa ca mi-am luat lucrurile, am dat buna ziua si am plecat. Trebuia sa gasesc sala numarul 89, asta e un numar mare! Am gasit repede camera, am batut la usa si am intrat. Acolo se afla Ino, care purta o fusta si o bustiera mult prea indecenta, iar langa ea se putea zari un barbat inalt, care tragea cu pofta dintr-o tigara. Avea freza cam ca a lui Kakashi Sensei, doar ca in partea dreapta, iar parul lui era castaniu inchis. Pe frunte purta mandru protectoarea cu simbolul konohei, la fel cum o purtau toti ceilalti, eu una insa o purtam ca si coronita. Avea barba, insa ii statea bine, si un lucru ciudat la el era faptul ca la brau purta un fel de material cu un semn ciudat pe el, rosu. Am mai vazut semnul asta cand studiam despre cei 12. Probabil ca este unul dintre ei, asta chiar este special si iesit din comun. Am pasit in camera prezentandu-ma, dupa care am salutat-o pe Ino cu un zambet malefic. Asta chiar va fi concurenta intre noi 2! Abea astept sa inceapa!
-Deci, Asuma Sensei, cu ce vom incepe? Intreb eu curioasa si plina de adrenalina.
-Pai pentru inceput va voi duce sa luati cateva lectii de Tae Kwon Do, Box, Karate si Autoaparare. Asta este inceputul. Sa mergem!
Ne-am dus intr-o sala mare si toata ziua am luat trante si am incercat sa ne aparam de 2 roboti ninja, de neintrecut. Eu una ma mai descurcam cum puteam, insa pe Ino o vedeai doar pe jos. Stergea pe jos cu ea robotelul ala. Eu insa am reusit sa-l scurtcircuitez pe al meu printr-o lovitura la panoul de control. Asuma Sensei m-a felicitat, a zis ca sunt prima care a reusit sa invinga chestia asta, am ceva potential. I-am multumit dupa care l-am intrebat ce urmeaza.
-Pai tu poti merge acasa, ti-ai terminat treaba pe ziua de azi, Ino insa va ramane pana reuseste macar sa stea in picioare. Ne vedem maine, tot in sala 89, la ora 9 dimineata. Multumesc ca ai venit si sper sa te antrenezi si acasa. Imi zise Asuma sensei.
I-am raspuns ca desigur ma voi antrena si acasa, dupa care l-am salutat. Pe drum abea daca mai stateam in picioare, eram franta. Am intrat in casa si acolo am vazut......

Imi cer iarasi scuze ca v-am facut sa ateptati, chiar am o saptamana grea si vedeti si voi cate se intampla pe forum, sper sa nu va dezamagesc
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 294
Reputatie Reputatie : 22
Hobby-uri Hobby-uri : Net.
Stare de spirit Stare de spirit : Bored.

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Joi 17 Mar 2011, 00:22

Nextul Lexxa, te rog!
Sus In jos
^_*Sayuri_Ayame^_*
Academy Student
Academy Student
^_*Sayuri_Ayame^_*

Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vesela...chiar si in cele mai grele momente!:D

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Joi 17 Mar 2011, 21:20

Uuuu!!!Suspans...din nou nervi! nervi! nervi!
Pune next-ul cat mai repede posibil please
Spor la lucru!
in love
Pwpici kiss kiss
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Joi 17 Mar 2011, 21:26

Your love is my poision: capitolul 31

Sakura:
Mi-am luat geanta si am plecat, pe drum m-am gandit doar la ce s-a intamplat aseara, oare chiar au fost astea, sau era doar un vis de-al meu? Sper sa fie adevarat, chiar pe drum m-am ciupit sa ma asigur ca nu visez. Am ajuns in cele din urma la sediul ANBU, nu va pot spune unde este, caci dupa cum cred ca banuiti, este strict secret. Am intrat acolo, mi-am prezentat legitimatia, caci altfel nu ma lasau sa intru, si m-am dus pe holuri, dupa care am batut la usa pe care scria mare si clar " Noi Veniti" . Am intrat si acolo se mai aflat inca 2 persoane si tipul de ieri care parea foarte simpatic, lui i-am dat toate actele si m-am inscris in clasa sa. Am mai asteptat cateva minute pana ne-am strans cu totii, dupa care pentru inceput am primit fiecare cate o foaie alba de hartie si un pix, pentru a scrie acolo tot ce stim, ce experienta avem, personalitate, despre trecutul nostru sau secretele care i-ar putea ajuta pe ei, sau sunt importante. Am avut fiecare 30 de minute la dispozitie sa scriem tot ce stim, oricum "documentele" vor fi strict secrete si vor fi citite doar de profestorii nostri personali. Este adevarat, vom primi cate un profesor pentru 2 copii, astfel va aparea o concurenta permanenta intre mine si colegul meu, pe care inca nu l-am cunoscut. Am laut deci foaia, si dupa cateva mintue am inceput sa scriu. Aveam putine emotii, nu stiu de ce. Iata ce am scris:

Ma numesc Sakura Haruno, am 16 ani, m-am nascut intr-un satuc micut de langa Tokyo. M-am mutat aici cu parintii mei Jeremy Haruno si Jane Haruno. Despre mine pot spune ca sunt o fire foarte schimbatoare, starea mea de spirit nu este niciodata stabila, sunt nebunatica, glumeata si totusi destul de retrasa. M-am mutat in Konoha cand aveam 13 ani, si m-am inscris in Academia Konohei. De acolo am ajuns in echipa 7, formata din mine, Naruto Uzumaki si Sasuke Uciha, senseiul nostru fiind Hatake Kakashi. Sunt una din putinii membri ai clanului Haruno care a mostenit puterea secreta a clanului, Chakra Mov. Eu insami, combinand chakra mov cu cea albastra am descoperit Chakra Neagra, cea mai puternica forma de chakra cunoscuta vreodata, pe care o utilizez la diferite tehnici deosebit de puternice. Cand ma enervez mi se inngresc ochii. Parul meu este Roz, culoarea fiind naturala. Putina lume stie despre Chakra Neagra sau Mov, am pastrat asta un secret pentru ca nu am considerat necesar ca altii sa stie. Mi-am dosit mereu sa fiu cel mai puternic ninja al Konohei, asa ca dupa ce echipa 7 s-a destramat, am inceput sa ma antrenez singura cu Kakashi Sensei, apoi cu Tsunade Sama si in cele din urma cu fratele vitreg al lui Orochimaru. In tot acest timp insa, de cand aveam 3 ani, ma antrenam si cu tatal meu, care in clipa de fata, impreuna cu mama a murit de 2 ani. Cand m-am intors in sat, am aflat ca Sasuke Uciha a disparut cautand puterea de partea raului, asa ca Tsunade Sama m-a trimis pe mine personal sa-l caut, iar atunci am devenit ANBU. L-am adus inapoi pe baiat, ducand la capat misiunea si ucigandu-l pe Orochimaru. Am intrat la Liceul Medical Konoha, unde am absolvit cu cele mai mari medii, mai devreme decat ceilalti. Am facut operatii nemaifacute, am folosit chakra neagra in folosul medicinei si am avut rezultate bune. Acum vreau doar sa intru si sa devin puternica si printre cei de la ANBU, pentru a face bine lumii si a indeplini ultima dorinta a tatalui meu, si anume sa il fac mandru de mine.

M-am ridicat din banca si am dat foaia domnului profesor, dupa care l-am intrebat ce fac. Acesta mi-a aratat cu degetul o foaie mare lipita pe usa, m-am dus sa o privesc si din cate am inteles pe ea erau insemnate echipele. Eu faceam parte din echipa 12, alaturi de INO?! Wow, nu ma asteptam la asta. Se pare ca pe Senseiul nostru il cheama Asuma. Imi place, pun pariu ca am multe de invatat de la el. Tot pe foaie am gasit si camera unde eram asetptata, asa ca mi-am luat lucrurile, am dat buna ziua si am plecat. Trebuia sa gasesc sala numarul 89, asta e un numar mare! Am gasit repede camera, am batut la usa si am intrat. Acolo se afla Ino, care purta o fusta si o bustiera mult prea indecenta, iar langa ea se putea zari un barbat inalt, care tragea cu pofta dintr-o tigara. Avea freza cam ca a lui Kakashi Sensei, doar ca in partea dreapta, iar parul lui era castaniu inchis. Pe frunte purta mandru protectoarea cu simbolul konohei, la fel cum o purtau toti ceilalti, eu una insa o purtam ca si coronita. Avea barba, insa ii statea bine, si un lucru ciudat la el era faptul ca la brau purta un fel de material cu un semn ciudat pe el, rosu. Am mai vazut semnul asta cand studiam despre cei 12. Probabil ca este unul dintre ei, asta chiar este special si iesit din comun. Am pasit in camera prezentandu-ma, dupa care am salutat-o pe Ino cu un zambet malefic. Asta chiar va fi concurenta intre noi 2! Abea astept sa inceapa!
-Deci, Asuma Sensei, cu ce vom incepe? Intreb eu curioasa si plina de adrenalina.
-Pai pentru inceput va voi duce sa luati cateva lectii de Tae Kwon Do, Box, Karate si Autoaparare. Asta este inceputul. Sa mergem!
Ne-am dus intr-o sala mare si toata ziua am luat trante si am incercat sa ne aparam de 2 roboti ninja, de neintrecut. Eu una ma mai descurcam cum puteam, insa pe Ino o vedeai doar pe jos. Stergea pe jos cu ea robotelul ala. Eu insa am reusit sa-l scurtcircuitez pe al meu printr-o lovitura la panoul de control. Asuma Sensei m-a felicitat, a zis ca sunt prima care a reusit sa invinga chestia asta, am ceva potential. I-am multumit dupa care l-am intrebat ce urmeaza.
-Pai tu poti merge acasa, ti-ai terminat treaba pe ziua de azi, Ino insa va ramane pana reuseste macar sa stea in picioare. Ne vedem maine, tot in sala 89, la ora 9 dimineata. Multumesc ca ai venit si sper sa te antrenezi si acasa. Imi zise Asuma sensei.
I-am raspuns ca desigur ma voi antrena si acasa, dupa care l-am salutat. Pe drum abea daca mai stateam in picioare, eram franta. Am intrat in casa si acolo am vazut......

Nu stiu cand mai pun nextul, se duce forumul de rapa si eu stau ca fraiera sa scriu ficuri.
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Joi 17 Mar 2011, 21:31

Dragilor am un anunt de facut:
Am decis sa inchid ficul, nu sunt inca sigura daca asta va fi temporar sau definitiv. Observati si voi situatia in care se afla forumul, se duce totul de rapa, si chiar e pacat. Cel putin pana se rezolva situatia asta, daca sse rezolva. Daca nu, asta este. Sper ca ati invatat cu totii ceva din asta, ca daca nu as innebuni. Multumesc tuturor celor care au binevoit sa citeasca mereu si sa lase chiar si commuri, ma bucur si mereu m-ati facut fericita.
ai fost servit closed
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Joi 17 Mar 2011, 23:35

Ce???De ce sa inchizi ficul?Eu nu vreau:((
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Joi 17 Mar 2011, 23:40

gata ma ca nu inchid nimica.
Sus In jos
Rina
Genin
Genin
Rina

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 00:06

Vaaaaaai ce bineee!!!:X:X:X
Sus In jos
^_*Sayuri_Ayame^_*
Academy Student
Academy Student
^_*Sayuri_Ayame^_*

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 19:02

M-ai speriat, nu gluma ingrijorat ...
Hai cu next-ul repede

biciuitor

kiss kiss
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 19:20

il voi pune in seara asta, rabdare dragelor :*
Sus In jos
Denii
Genin
Genin
Denii

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : alba
Nr. mesaje Nr. mesaje : 467
Puncte : 546
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia :)
Stare de spirit Stare de spirit : ca a ta :)

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 19:21

Ce iti place sa ne sochezi!!! :))) lough
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 19:43

Imi place muuult e tot :x
Pune nextu repede.

Te pup :*
Sus In jos
^_*Sayuri_Ayame^_*
Academy Student
Academy Student
^_*Sayuri_Ayame^_*

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 20:25

Incerc sa am rabdare insa nu prea reusesc
heh
Abea astept sa pui next-ul diseara:D:
Spor la lucru!
kiss
Sus In jos
Blasphemy
Genin
Genin
Blasphemy

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19Vin 18 Mar 2011, 20:49

Your love is my poision: Capitolul 33

Sakura:
Intru in casa si vad... Nimic?! Ma stai, ce se intampla aici? Simt inima cum incepe sa imi bata cu putere, incep sa transpir de nervi si de emotii, simteam cum ceva rau se intamplase. Simteam asta, pur si simplu. Nu credeam ca acest sentiment va aparea vreodata, si cand a aparut intr-un final, nici nu stiu cum sa-l explic bine. Este asa de plin de suspans, ma tine cu sufletul in mana iar mintea mea se chinuie sa se imparta in mai multe parti, ca sa nu cumva sa imi scape vreun detaliu. De ce nu era nimeni acasa, doar din vreo 7 persoane cate traim in ditamai vila aia, macar unu dintre ei putea ramane acasa. M-am dus peste tot, sa caut un biletel sau ceva, am gasit unul care atarna aproape spanzurat de frigiderul din bucatarie. M-am apropiat incetul cu intecul de el, parca ar fi fost o bomba. Am intins mana sa-l apuc, si cand mai aveam vreo 2 milimetri, tresar. Era doar sunetul telefonului care suna necontenit, alarmandu-ma parca degeaba. Am raspuns si am auzit la celalalt capat al firului vocea lui Ino. Mi-a zis ca vrea sa vorbim sa ne vedem in parc peste 2 ore. I-am raspuns ca voi fi acolo, dupa care am inchis. Ma intrebam ce mai are aia de vorbit cu mine, cand am prins-o ca umbla si cu Sasuke si cu Gaara de-odata, i-am zis destul de clar ca nu mai vreau sa o vad. I fine, tre sa o rezolv si pe asta. Am continuat deci sa ma apropii de biletel, l-am luat in mana. Minune, nu a explodat. Banuiesc ca mintea imi joaca feste. Am citit mai intai titlul imens scris cu litere de tipar: "DRAGA SAKURA!". Ei bine, asta suna interesant. De aici intelegem ca biletul a ajuns la destinatar, adica la Sakura, adica la mine. Am continuat sa citesc: "Sper ca nu te-am speriat." . Ei vrajeala, cum sa ma speriiati voi pe mine mai natangilor, oricine ati fi fost voi, eu nu ma sperii mai asa de usor. Bine, bine, haide ca tac. Mai aveam putin si faceam pe mine. Deci, am luat un pix si am taiat propozitia. NMu mi se parea corecta, era deci inutila, si daca era inutila trebuia eliminata cumva. Voi vedeti ca mi-am schimbat modul de a gandi? Am mintea mai activa si gura mai restransa. Faza cu gura banuiesc ca se datoreaza si faptului ca nu e nimeni acasa. " Noi am plecat cu totii la cumparaturi." Aici m-am enervat. Maleficii astia mici nu puteau sa ma astepte si pe mine sa merg cu ei, orice ar fi cumparat. Cand o sa ajunga acasa o sa ii fac bucatele, cum se poate mai sa plece fara jine? SAKURA LIPSA, voi realizati asta?! Of, of, se duce lumea de rapa. FARA MINEEE! Ma innebunea iddea. "O sa iti luam si tie cate ceva, sunane si zi-ne daca iti terbuie ceva". Pai, sa ma gandesc, mai bine fac o lista inainte de a-i suna, ca o sa dureze ceva, am nevoie de multe. Ok, sa fim sinceri. Nu am nevoie de nimic. Vreau multe. Sunt o gurmanda, daca as putea as manca toata ziuaa. Am inceput deci sa caut o bucata de hartie si un pix si sa scriu tot ce-mi pofteste inima. Asa, dupa 5 minute am luat telefonul in mana si am sunat la Sasuke. De ce la Sasuke? Pai pentru ca daca tot ma place si flirteaza cu mine, ar fi bine pentru el sa vina acasa cu ceva bun. Am format numarul si dupa cateva secunde i-am auzit vocea la celalalt capat al firului. M-a intrebat ce fac, cum o mai duc, da... De parca nu ne-am fi vazut de mult timp.
-Haide Sasuke ca am vazut si eu biletul ala care l-ati lasat si sincer, am o lista luuungaaa. Asa, cere un pix si o hartie de la cineva, sa nu cumva sa uiti ceva. Ii spun eu razand. Si totusi eram serioasa. Foarte serioasa. Nu glumesc cand vine vorba de dulciuri.
-Hai ca am facut rost, spune. Imi raspunde brunetul.
-Asa, deci: M&M's, Chupa Chups, Chio Chips, Pringles, Sour Patch Kids, o cupa de inghetata, briosele cu glazuri de diferite arome, Bounty, Skittles,o ciocolata alba cu capsuni Heidi si capsuni. Cam atat, va dau eu banii acasa, doar sa mi le luati pe toate ca daca nu ma supar. E deja de ajuns ca ati plecat la shopping fara mine. Haide ca ne vedem acasa, va asteept!
Si am inchis telefonul. M-am dus in sala de antrenament unde am inceput sa ma antrenez, exact cum i-am promis domnului Asuma. Loveam sacul de box cu putere, de parca mi-ar fi facut ceva. Am inceput sa transpir repede, insa nu doream sa ma opresc. Am tinut-o tot asa o bucata de vreme, dupa care am luat o pauza sa ma duc in bucatarie dupa apa, gura mea tanjea dupa cativa stropi de hidratare. M-am intors inapoi in sala de antrenamente, de data asta Chikka venise dupa mine, se antrena si ea cica dand cu labutele intr-o saltea. Zgarie branza. Am decis totusi sa termin cu antrenamentul, ca imi ajunsese. M-am dus in camera mea unde mi-am dat drumul la apa, sa fac si eu o baie. M-am dezbracat incet, mi-am dat jos toate accesoriile si am intrat in apa fierbinte ce imi mangaia pielea. Pusesem in ea saruri de baie, senzatia pe care o dadeau era unica. Mi-am scufundat tot capul in apa, de parca as fi vrut sa ma inec, dar asta era ultima mea dorinta. Viata mea incepea sa capete un sens, in sfarsit. Sasuke incepuse sa dea semne ca tine la mine, merita sa traiesc pentru a astepta urmatorul pas in ceea ce eu una sper ca intr-o zi va fi o relatie frumoasa. Am scos capul din apa si am deschis ochii. Apa se innegrise, de la rimelul ce-mi incarca genele. Am zambit la gandul ca asta ar fi putut fi chakra mea, ar fi fost chiar amuzant. Am inceput sa ma spal cu gelul de dus cu parfum de mere, iar dupa ce am terminat sa-mi rasfat trupul, am luat samponul cu arome de flori de cires si am inceput sa-mi masez parul cu sampon. Am terminat sa ma spal si sa ma clatesc, am iesit din cada si dupa ce m-am uscat pe corp, am inceput sa ma dau cu uleiul de corp. Am trecut apoi iarasi la parul meu rozaliu pentru care mi-as dat viata. L-am uscat oleaca folosind un prosop moale si curat, i-am aplicat oleaca din solutia mea care il face sa luceasca, iar apoi l-am uscat total folosind un fion cu difuzor. L-am pieptanat apoi si l-am facut cu placa. La sfarsit aratam ca o zeita, atat de frumoasa eram. M-am imbracat cu pijamale, si m-am dus jos. Acolo era toata lumea, ma bucuram sa-i vad. Sasuke insa...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Your love is my poision    Your love is my poision  - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Your love is my poision

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-