Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| | | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 05 Mar 2011, 19:38 | |
| Your love is my poision: capitolul 23 Sasuke: Dupa ce fata a plecat de la mine din camera am cazut pe ganduri. Acum nu mai stiu nici cine este, oare o fi ea Sakura Haruno? Si de ce nu am nicio amintire cu ea? Acum ca stiu ca sunt singurul din clas si ca Itachi e mort, ba chiar am inceput sa am amintiri cu ceilalti, de ce nu simt nimic cand ii aud numele? Modul in care a izbucnit in plans m-a facut sa realizez ca eram ceva important unul pentru celalalt, tinea la mine, si sper sa o faca inca. Tot timpul m-a ingrijit cu cel mai mare drag, insa cu ceilalti abea daca vorbea. Pare afectata de amnezia mea, si nu stiu de ce. O lacrima isi face aparitia si imi uda obrazul, dupa care aterizeaza pe perna. Ma uit in jur si vad camera mea goala, ma simt atat de singur, si asta nu pentru ca nu mai am familie. Sunt trist si de la aia ce-i drept, insa pierderea memoriei e ceva cu adevarat stresant. Am aflat si eu ca ma plac atatea fete, sunt toate la picioarele mele, oare inainte imi pasa? Acuma sincer nu as da nici 2 bani pe asta, lasa-le sa ma placa daca nu au altceva mai bun de facut. Naruto, imi aduc aminte de el aproape in totlitate. Cum a venit dupa mine cand eu mergeam la Orochimaru, cum l-am invins si cum nu s-a dat niciodata batut. Hinata, care lesina mereu cand blondul era prin preajma, sau chiar Shikamaru, care este un mare lenes cu o minte agera. Imi aduc aminte de ei, insa Sakura.... este u nume oarecare. M-am dat batut in cele din urma rapus de somn si de toata oboseala ce se acumulase de-a lungul zilei, am facut cunostinta cu patul. Era asa de moale si de cald, insa lipsea ceva, simteam nevoia sa iubesc pe cineva, sa stiu cel putin ca exista acea persoana care sa ma inteleaga acolo undeva, am nevoie disperata de un prieten adevarat, daca nu chiar mai mult.... Sakura: Am adormit in cele din urma, eram prea obosita ca sa mai tin un ochi deschis, insa nu pot sa cred ca nici acum nu si-a adus aminte de mine. Mi-as da viata ca sa-si aminteasca, as face orice, as renunta la cariera, da-o undeva, mai importanti is prietenii, doar daca ar putea sa aibe si cel mai mic sambure de amintire vaga in legatura cu mine. E oribil ca persoana pe care o iubesti din tot sufletul sa nu stie nimic despre tine. A doua zi am fost trezita de alarma ceasului care imi zbiera infernal in urechi. Cat de dureros poate fi, nu putea sa-mi zica doar "neata Sakura"? Ei in fine, n-ai ce cere de la o bucata de metal cu tignalul prea mare! Ma ridic ametita din pat si merg in baie, unde imi fac un dus scurt si ma schimb intr-o pereche de pantaloni negri mulati, un maieu alb mulat peste care am pus o camasa in carouri albastra cu putin roz, tenesii negri cu modele multicolore, la gat o esarfa gri, cerceii verzi cu pene colorate, la mana stanga bratari argintii aproape pana la cot si la cea drapta o bratara albastra. Parul mi l-am lasat asa cum este el de obicei, chiar nu aveam chef de el in clipa asta. Eram inca afectata de discutia mea cu Sasuke de aseara. Am incercat totusi sa ignor gandul ce-mi bantuia sufletul si am continuat cu putin machiaj ce consta in rimel rezistent la apa, caci nu se stia cum si cand ma busea iarasi plansul, un ruj de culoarea piersicii, aproape a pielii chiar, putin corector si fond de ten, iar in final luciu de buze transparent. M-am privit in oglinda si aratam bestial. Sa cada lumea din picioare nu alta. Am iesit din camera dupa ce mi-am aranjat geanta de umar si am coborat in bucatarie. Acolo mancau toti, insa cand m-au vazut au inceput sa-mi dea buna dimineata si sa-mi faca complimente. Le-am raspuns la salutul matinal si le-am multumit de complimente, dupa care le-am zis ca azi poate termin mai repede, caci este penultima zi de scoala, maine fiind absolvirea mea. -Toata scoala o sa se stranga acolo, sper sa veniti si voi. Apropo, fetele, dupa ore veniti cu mine sa ne luam cate ceva? Nu prea am nimic dragut de purtat, sunt in stare de crza, cod rosu... stiti voi! Le spun eu fetelor, care accepta invitatia mea bucuroase. -Da, siigur, voi niciodata nu aveti nimic de purtat, doar tone si tone de haine in dulapuri care parca nu se mai termina odata! Raspunde Naruto dupa ce-si indeasa in gura o bucata de sunculita prajita. -Naruto dragule, nu deschide gura ca o sa-ti intre o musca acolo, nu o sa fie placut. Ei bine ne vedem mai tarziu, Sasuke tu nu mai ai medicamente de luat, ai scapat in sfarsit! Dupa ce l-am anuntat pe brunet am iesit afara si m-am dus la scoala. Naruto: Maa, maine termina Sakura cu liceul medical. Suntem cu totii mandri de ea, este mama tuturor cum s-ar zice, mai ales ca arata beton! La ce te gandesti creier de gasca?! Tu o ai pe Hinata, ce-ti mai trebuie? Off, Naruto Naruto.... Hinata e asa o fata minunata. Chiar in timp ce ma gandeam am luat-o in brate si le-am zis celorlalti sa ne scuze ca noi avem treaba sus, dupa care am dus-o in dormitor. Nu, nu am facut nimic rau, oi fi eu pervers insa nici chiar asa. Stiu ca daca incerc sa fac de-astea, se duce naibii totul. Nu vreau sa risc, o iubesc pe fata asta mai mult ca orice pe lume, mi-as da viata pentru ea. Am stat la mine in camera si am vorbit amandoi despre diverse lucruri. Bineinteles cva nu au lipsit giugiulelile, linguselile si sarutarile. Nici nu am simtit cum trecea timpul, cu ea uitam de tot si de toate, cand Hinata e langa mine nu mai tin cont de nicio problema. Ea e tot ce conteaza, si asta este ceea ce eu numesc dragoste adevarata. Neji: Dupa ce Sakura plecase Naruto si Hinata si-au luat zborul in camera lor, saraca de soramea chiar s-a schimbat de cand e cu ala. Si asta intr-un mod bun, adica nu mai e asa de rusinoasa, mai spune si ea din cand in cand lucrurilor pe nume, nu se mai teme sa-si exprime parerea in public, caci stie ca orice s-ar intampla blondul este in spatele ei sustinand-o, si luandu-i mereu apararea. Sunt mandru de ei doi, mai ales ca stiu ca nu fac prostii de la varste mult prea imature ca ale noastre, pe bune acum, avem 15 ani, la ce te asteptai? Langa mine isi face aparitita Crystal, lumina ochilor mei. O iubesc cum nici nu credeam ca sunt in stare, sentimentul mirific ce-mi invaluie sufletul apare cand ea este prin preajma. Pe bune acum, cand aud de Crystal uit si ce-i ala Byakugan. Ne-am abtinut insa de la sarutari, toata lumea era de fata si noi nu ne sarutam in public. Suntem noi asa mai....retrasi de ochii curiosilor. In cele din urma nu-i treaba lor ce facem noi, nu? Am stat de vorba si din senin ne-am uimit cu totii cand l-am auzit pe Sasuke cum intreba de Sakura. Vad ca brunetul a aflat, ca Shikko nu exista. Oare ce s-a intamplat aseara? Am auzit tipete in camera lui, atunci sa fi aflat? Saracul, cred ca e foarte confuz, ar fi oare mai bine sa-i explicam noi totul? Da, cred ca asta trebuie sa se mai intample ca sa fie si Saku fericita, merita asta din plin. Sakura: http://www.polyvore.com/school_day/set?id=21679306 |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 05 Mar 2011, 19:47 | |
| Miau ! Foarte frumos Chiar imi place Felicitari draga mea Astept si urmatorul next ! Spor la scris si la idei ! Pupici ! Mrr |
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 05 Mar 2011, 19:59 | |
| ce frumos eee!!!!!!!deci il iubesc, nextul scumpo! |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 05 Mar 2011, 20:07 | |
| Frumos,astept continuarea deja.. Off sa vedem ce isi aminteste domnul,sau mai bine zis ce i se reaminteste. Hehehe |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Your love is my poision Sam 05 Mar 2011, 20:46 | |
| Hay cu nextu Lexxy |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 06 Mar 2011, 21:54 | |
| Your love is my poision capitolul 24
Lee:
Sasuke a inceput sa puna intrebari in legatura cu Sakura si cu trecutul lor impreuna, ba chiar a intrebat daca a existat vreodata o legatura oarecum speciala intre ei doi. Am inceput deci sa-i explicam ca Sasuke era foarte popular in scoala si ca toate fetele erau in limba dupa el pe cand era mic, lucru pe care desigur il stia deja. Am omis totusi sa-i spunem ca asta nu s-a schimbat inca. Sakura era insa singura fata care n-a aratat niciodata ca-l place pe brunet. Sasuke era mereu nepasator la avansurile primite de la celelalte fete, el era mereu tipul gfen Lasa-ma sa te las. Cand a auzit asta pe chipul lui i s-a ivit un zambet. -Deci Sakura ma place? Intreaba brunetul. -Nu, asteapta si ai sa intelegi. Cand s-au format echipele de jounini, tu ai cazut in echipa cu Ino si cu Sakura. Pe atunci credeam cu totii ca Sakura nu e buna de nimic si chestii de astea, in timp ce Ino sarea mereu cu gura pe tine, insa nu ca sa te insulte ci ca sa te sarute. Cum rozalia era noua printre noi nu prea stiam nimic despre ea, insa observasem ca se antrena extrem de mult. Asta a fost pana cand am plecat intr-o excursie in Hawaii. A stat acolo ceva timp, unde tu ti-ai facut o prietena numita Jessica. Jessica mereu se lua dupa Sakura, o copia in toate cele asa ca mereu lua bataie de la rozalie, pana cand aceasta s-a saturat si i-a pus Jessicai lipici in par intr-o dimineata. In aceeasi zi nu a dat de tyine pentru ca tu nu vreai sa vorbesti cu ea asa ca a plecat din excursie fara sa zica un cuvant si nu am mai vazut-o 1 an intreg. In acest timp am aflat ca ea se antrenase cu Kakashi sensei, Tsunade Sama si altii, dar si ca i-au murit parintii. Plecase din Konoha pentru a deveni mai puternica, timp in care tu te-ai dus la Orochimaru pentru a cauta putere. Cand Sakura s-a intors a vizitat-o pe Tsunade, Hokage-ul nostru, care se afla pe patul de moarte. Acolo Sakura a primit prima ei misiune ANBU: sa te aduca inapoi in sat. A reusit cu secces misiunea, insa te-a ranit si a trebuit sa te opereze. A stat nopti intregi fara sa doarma si a cautat leacuri pentru lovitura aia, chakra ei iti manca organele. Te-a salvat in cele din urma, insa prietenul ei cel mai bun si-a pierdut memoria. Oricum ca sa stii, Sakura este cea mai puternica ninja din Konoha, se pricepe la orice tehnica si are si propria ei serie de tehnici si 2 tipuri de chakra pe care noi nu le avem. Acum ca a terminat cu Liceul Medical se va inscrie in ANBU, cam asta am inteles noi. E mereu ocupata sa le fie bine altora, este un inger, nu se merita sa uiti de ea. Pe chipul lui Sasuke se citeau cu usurinta uimirea si parerea de rau, insa 2 lacrimi i s-au scurs din ochi. -Acum imi aduc aminte.... Sa nu-i ziceti nimic Sakurei. Zise brunetul dupa care a plecat in camera lui, banuiesc.
Sasuke: Acum imi aduc aminte, Sakura Haruno era totul pentru mine. Venea mereu la mine si cauta alinarea pentru problemele ei, era intr-o vreme singura cu care puteam vorbi, ea m-a ajutat sa-mi fac toti prietenii minunati pe care ii am acum, ea m-a salvat cand am avut nevoie, ea m-a adus inapoi in Konoha si m-a scapat din ghearele lui Orochimaru, ea intervenea mereu cand vreo fata se dadea la mine.... STAI?! Oare era geloasa? Ehh, bine-ar fi. Sakura este cea mai buna prietena a mea, trebuie sa-mi iau revansa maine seara. Dar nu stiu cum. In orice caz, nu trebuie sa stie ca-mi aduc aminte de ea. Si lantul acela... I l-am daruit eu, inauntru se afla o poza cu noi si pe spatele lui scrie "nu te voi uita niciodata". Halal promisiune Uciha, abea ai uitat de ea. Si Sakura e genul de fata care odata ce-ti intra in cap, cu greu o mai scoti de acolo, e ca un drog, mai intai gusti putin si te tine in suspans, iar apoi vrei mai mult si mai mult, ai fin in stare sa mori ca sa mai gusti putin. Da dependenta. Oare ma indragostesc de ea? Nu, nu se poate. Nu e posibil. Insa e asa de apetisanta, e greu sa rezisti tentatiei. Abea astept sa se intoarca acasa, pana atunci voi dormi putin , poate asa imi mai aduc aminte cate ceva.
Sakura: Ajung acasa de la Liceu, tot ce am facut azi a fost sa vorbesc cu diferiti profi despre cum vom organiza maine si chestii din astea, se pare ca toata scoala va fi acolo doar pentru mine si inca 2 genii care vor absolvi. Nu mai pot de emotii, insa ma grabesc acasa sa mananc ceva si sa le iau pe fete la o partida serioasa de shopping. Am sa fac cateva schimbari in legatora cu parul meu care acum a crescut destul ce mult, imi place, imi place!!! Sunt asa de entuziasmata, am fugit pana acasa si am intrat pe usa ca un uragan si era sa ma izbesc de usa. Mi-am lasat repede geanta jos si m-am dus in camera sa ma schimb. Mi-am luat o pereche de colanti negri, un maieu alb lung peste care mi-am pus un tricou negru cu semnul pacii pe el, iar in josul lui scria "we not me". Mi-am luat uggsurile, cateva bratari pe mana dreapta, liciul de buze si geanta imensa. Am coborat jos sa mananc, timp in care fetele se pregateau. I-am intrebat si pe baieti daca vor sa vine insa au zis ca mai bine se pastreaza sa ne vada maine si sa fie surpirnsi. Ehh, treaba lor, acum e timpu sa ma razbum pe ei. -Pacat draga, aveam de gand sa mergem pe la Victoria's Secrets si sa probam sutienele acolo, daca nu vreti sa veniti... asta e! Spune Hinata dandu-si ochii peste cap. Wow, de cand tupeul asta? Mama ce-mi place! Nu i-am mai lasat pe baieti sa vina ca sa ne razbuman complet si am plecat la mall in cea mai mare graba posibila si existenta. Ajunsi acolo am intrat mai intai in magazinele de rochii, cred ca am stat vreo 2 ore doar ca sa ne alegem rochiile. Dupa asta am inceput sa dam goana dupa pantofi, cu ce aveam sa ne incaltam? Au urmat aceesoriile, numai eu stiu cate pungi pline de accesorii mi-am luat, m-au costat chiar mai mult decat rochia, care era si aia de firma de la un designer renumit. Mi-am luat in sfarsit parfumul dupa care tanjeam de atat timp :Dior Midnight Poision. Era asa de frumos in sticluta lui albastra si neagra, sa lesin nu alta! Mi-am luat o alta placa de par, ca aia nu facea fata, iar apoi am inceput sa dam buzna la saloanele de ingrijire. Mi-am facut unghiile acolo, m-am dus putin la solar ca pielea mea era de-a dreptul ingrozitor de albicioasa si mi-am intins parul cu placa, dupa care i-am facut o suvita albastra sa se potriveasca cu rochia. Mi-am facut un breton de toata frumusetea, exact ca cele la moda in clipa asta,iar in final am devenit o cu totul alta fata. Una mai frumoasa dupa parerea prietenelor mele
Sakura: http://www.polyvore.com/vanessa_hudgens_at_lax/set?id=6320059
cam asta e, sper sa dati o raita si pe la noul meu fic in colaborare cu draga mea fiica, Celebrity World |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 06 Mar 2011, 22:21 | |
| Oh imi place.. Pune continuarea mai repede,pentru ca vreau sa vad ce se intampla...
Of of of.. |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 06 Mar 2011, 23:41 | |
| Miau ! Imi place foarte mult E asa de interesant si frumos Ma bucur ca Sasuke si-a adus aminte de Sakura Vai cat de curioasa sunt de ce se v-a mai intampla Felicitari pentru capitol draga mea Si hai cu next-ul ! Spor la scris si la idei ! Pupici dulci ! Succes la scoala ! Mrr |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 15:45 | |
| C;mon sweetiie Vrem nextu |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 19:36 | |
| pun nextul imediat, pana atunci mai vreau un comm daca nu cer prea mult :X si daca nu, sunteti geniali va iubesc ma bucur ca va place! :* |
| | | Vad Vad sunete Aud culori Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 19:45 | |
| Lexxy haide pone nextul repede daca nu itzi dau bataitza :-w........ Shi cred ca nu vrei sa aduc nuieluta nu ... No???? Haide cu nextul mai repe ... c a uite ai un comm |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 20:12 | |
| Uite chiar 2 Nu unu.. Hai continuareeaa.. SI sa fie luuunggg capitolul! |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 20:21 | |
| Your love is my poision: capitolul 25 Sakura: Cand am ajuns acasa toti baietii ne-au intrebat de ce a durat asa de mult, etc, bla bla bla. -Ei haide parca n-ati sti cum e, am stat 2 ore numai ca sa alegem rochia Sakurei! Se apara Temari -Ca veni vorba de Saku, unde e? Intreaba Neji ingrijorat. -A ramas afara sa parcheze masina, oricum o sa cadeti din picioare cand o sa o vedeti. Anunta Hinata. Chiar atunci pe usa mi-am facut aparitia eu, eram total schimbata. Ma bronzasem, imi facusem cateva tratamente la ten asa ca era PERFECT, parul meu roz era lung pana la stomac, lins si cu o suvita albastra, ohcii mei sclipeau de stralucire iar eu afisam mandra cel mai sclipitor zambet din lume. Aveam insa vreo 9 sacose in mana, nu mai stiam cum sa le car fara sa le scap, asa ca am fost nevoita sa distrug momentul magic lamentandu-ma: -Hei, scuze ca stric momentul, ma ajutati si pe mine careva? Is franta! Maine tre sa ma trezesc pe la 5, ca sa incep sa ma aranjez si chestii de genul asta! M-au ajutat cu totii sa duc bagajele in camera mea dupa care ne-am reunit in sufragerie unde am pus un film de groaza. Toate fetele, inclusiv eu, eram speriate de ne abtineam sa nu facem pe noi, si Naruto radea ca pampalaul. Nu stiu ce i se parea asa de amuzant, insa numai speriat de aratarea de pe ecran nu era. O tinea strans pe hinata in brate si nu ii dadea drumul, iar saraca bruneta se uita la el cu o fata de "mama ce a patit asta?!". Toti se tineau in brate cu iubitii lor si chestii de genul, numai eu imbratisam o pernuta si Sasuke era ocupat cu popcornul. Off, ce naspa e ca nu-si aminteste de mine, imi vine sa-l strang de gat nu alta! Cum e posibil sa nu isi aduca aminte de MINE?! Pana si o musca m-ar tine minte. Ehh, ignore beibii, lasa ca o sa ma tina minte toata viata... vrea nu vrea. Da, m-am hotarat sa-l fac sa se indragosteasca de mine, sa-i atrag atentia. Dar nu stiu cum. Filmul s-a sfarsit si am incept sa spunem glumite mici si stupide, eu radeam ca o nebuna la fiecare dintre ele, chiar ma simteam bine si ma bucuram ca mi-am recapatat prietenii. Ne-am dus la culcare pe la ora 12, sau cel putin asta credeau ei, caci Sasuke a venit la mine in dormitor ca sa vorbim. Eu una as zice ca am inceput toata treaba asta cu dreptul, radeam la fiecare glumita spusa de brunet, ma uitam in ochii lui cu o privire perfecatoare, insa aveam senzatia ca in loc sa-l farmec, mai mult cadeam eu prada farmecelor lui. Adica cum sa-i rezisti ma omule?! De atata timp nu m-am mai uitat in ochii aia ai lui negri ca cel mai adanc cosmar al meu, imi placea la nebunie, trebuia sa recunosc. A stat brunetul la mine in camera timp de o ora jumate, dupa care a plecat sa doarma si el, ca a promis sa nu lipseasca maine. Si-a cerut scuze pentru faza de aseara ca nu ma tine minte si mi-a zis ca incepe oarecum sa ma cunoasca din nou, asa ca nu-i problema. Am ramas socata cand, inainte de a iesi pe usa mi-a zis ceva de genul "Oricum una ca tine n-o uiti nici sa vrei" dupa care m-am pupat pe obraz si a plecat. Toata noaptea m-am gandit la gestul lui, a fost asa de hot, mai vreau, mai vreau!! A doua zi m-am trezit la ora 5 si ca de obicei am izbit ceasul digital de perete. Ha! Sa se invete minte sa nu-si mai faca de cap cu mine! Insa dupaia mi-am adus aminte... azi era ziua cea mare! Ce taree! Abea astept! Am intrat in bucatarie unde toata lumea imi dadea buna dimineata zambitoare, iar eu le-am raspuns asezandu-ma langa Sasuke si incepand sa mananc. Dupa ce am mancat le-am facut tuturor cate un milkshake in care am pus banane, sirop de capsuni, lapte si inghetata de vanilie, cu putin sirop de ciocolata. A iesit delicios, si dupa ce l-am baut m-am dus sa-mi fac o baie. Am iesit de acolo si toate fetele me asteptau, cred ca m-am dat cu 7 ori cu apa de gura super mentolata ca sa ma asigur ca nu am intamplari neplacute. Temari imi facea din nou parul cu placa, pentru ca il spalasem ca sa aiba iarasi mirosul ala intensiv de flori de cires si ca sa fie moale. Mi l-au lasat sa-mi casa pe umeri, mai frumos ca niciodata. M-am dat cu crema de corp cu miros de afine, era de-a dreptul mortal de frumoasa. Mi-am pus sutienul cu bretele transparente, caci ieri am optat pentru o rochie fata maneci sau bretele. Am imbracat rochia care era albastra si neagra, la mana mi-am pus o bratara albastra. cerceii erau albastri, inelul albastru si la gat un lant negru. In picioare mi-am pus tocurile inalte, negre si simple. Am trecut deci la machiaj. Am decis sa ma dau cu fard de pleoape albastru dar si cu putin verde care sa-mi evidentieze culoarea naturala a ochilor. mi-am pus gene false, creion de ochi si in final m-am dat cu parfum. Unghiile mi le facusem de ieri la salonul din mall, erau albastre si aveau pe de-asupra un model negru ca de dantela. In final aratam ca o zeita, eram regal de frumoasa, iar in noua rochie formele mele erau superb de evidentiate si totusi era discret. Nu aveam de gand sa arat ca o usuratica in ultima mea zi de liceu. Am coborat jos si toate privirile erau atintite asupra mea, ma simteam de-a dreptul speciala. Am inceput cu totii sa mergem inspre liceu, unde era adunata o droaie de lume. Aveam emotii, avea sa fie prima oara cand prietenii mei vor vedea cum ma trateaza cei de la scoala. Nu le-am zis niciodata ca sunt populara aici. Nu am avut motive. Adica de ce? Ca sa ma dau eu mare? Nu, nu-mi sta in caracter. Am intrat deci in curtea scolii si toti ochii erau tinta pe mine si prietenii mei. Au inceput sa vina cu totii la mine, ma intrebau ce fac, imi ziceau ca arat grozav, imi cereau sfaturi despre moda, chestii de adolescenti. Le-am prezentat tuturor prietenii mei, dupa care au venit baietii. -Hei, prieteni, el e Gaara, pe care il stiti deja, iar cei din spate sunt prietenii lui: Jaden, Justin, Jake, Jeremy, Andy, Nickolas si Christian. Gasca, ei sunt Neji, Lee, Shikamaru, Naruto, Sasuke, Temari, Hinata, Sheyla si Crystal. Hai sa mergm mai incolo, ca nu mai pot sa respir de la atata aglomeratie. Le spun eu dupa care incep sa merg inspre banci. Acolo ne-am asezat cu totii, incepand sa abordam diferite subiecte, asta pana cand un baiat de vreo 7 ani si-a facut aparitia. -Sakura! Sakura! Sunt un mare fan! Te iubeeesc! Intr-o zi o sa fiu ca tine, iti promit! Sakura, vrei sa fii sotia mea? Ma intreaba baiatelul privindu-ma in ochi. Era blond si frumusel, insa mult prea mic. -Sigur micutule, cum te cheama? Il intreb eu dupa care il iau la mine in brate. -Eu sunt Kevin, la de-acolo e verisorul meu. Spune baiatul dupa care il indica pe Gaara. -Ei, pai se pare cam acum suntem rude Gaara! Spun eu dupa care toti incep sa rada. Sakura: http://www.polyvore.com/black_blue/set?id=17998779http://www.polyvore.com/nail_polish_blog_nailphile/thing?id=20499953http://data.whicdn.com/images/7202874/5451487408_67c3442a8a_z_thumb.jpg?1297886059http://lh3.ggpht.com/_APzqzYAyGu8/S9CkyyuLyLI/AAAAAAAAD7w/3bDrzy8NjQg/make_up_green_blue2_thumb[2].jpgscuzati ca a durat, am mai raspuns la cateva topicuri de pe forum, nextul vedem noi cand il punem, acuma se lucreaza la Celebrity World. Vreau commuri pleaseee |
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 20:28 | |
| ce tare eeeee, vreau nextul! |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 21:55 | |
| Oh la la Asta a fost tare.. Vreau continuareaa! |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 07 Mar 2011, 22:32 | |
| Vai Lexx scumpo! Scuze ca nu am mai dat com! IMi place enorm de mult. Mai lasat in suspans. Te rog pune nextulrepede |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 08 Mar 2011, 18:47 | |
| Si eu mai vreau mai vreau mai vreau Fic mortal ce sa mai Vreau next Pwp |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 08 Mar 2011, 19:09 | |
| Your love is my poision: capitolul 26
Temari: Sakura e asa de frumoasa azi, are tot dreptul sa fie. Este ziua ei, o vom lasa sa se bucure de ea, ca o printesa. In cele din urma merita, nu avem de ce sa o oprim din a straluci. Si totusi am observat ca toti baietii sunt calare pe ea in licul asta. Ne-am asezat cu totii pe scaunele amenajate in curtea scolii, iar pe podium isi face directoarea. -Azi v-am adunat aici, dragi elevi, parinti si prieteni de-ai elevilor nostri, pentru ca din liceul nostru isi vor lua azi zburol 3 genii medicale, care ne-au uimit pe toti prin abilitatile lor, au executat operatii inimaginabile, au salvat vieti si suntem siguri ca vor revolutiona intr-o zi medicina. Echipa numarul 3, formata din Kwinhaa Delegri, Michael Shikamaera si Sakura Haruno. Cand voi ati venit aici pentru prima oara, nu ne-am fi gandit niciodata ca veti deveni asa de buni. Ne-ati facut mandri, iar despartirea de voi va fi dificila. Vrem insa sa mergeti si sa va faceti datoria! Acum, cativa dintre colegii mei va vor adresa cateva cuvinte. Directoarea isi incheie discursul si pe podium apare o profesoara tanara, cu parul negru. Era inalta si frumusetea ei era orbitoare. -Buna Ziua tuturor, va multumesc ca ati venit. Ma numesc Kurenai, predau medicina aici si pot spune ca Sakura, Kwinhaa si Michael sunt cei mai buni elevi pe care i-am avut vreodata. Sakura, tie iti datorez niste scuze, caci m-am indoit de abilitatile tale cand trebuia sa operezi acel baiat, insa tu ne-ai inchis tuturor gura si ai demonstrat lumii de ce esti in stare. Ai facut prima operatie de acest gen. Ai fost mai mult decat o eleva pentru mine, ai fost ca o fiica, ai fost cea mai buna prietena. Sper sa ne mai vedem, acum du-te si fa-ne mandri alaturi de colegii tai! -Hei, eu sunt dirigul lor! Da, am reputatie de prof trasnit pe-aci prin zona, ce sa-i faci? Ia, inainte de toate, inviorarea! Copii, sa va auzim cat de tare puteti! Toti copii au inceput sa strige "Somnoroase profesoare,Pe la clase se aduna, Se ascund dupa catedra,Noapte buna! Si elevii toti suspina,Catalogul negru tace, Chiar si creta de pe tabla Somnu-si face. Un elev iese la tabla Printre cifre sa se incurce, Fie-ti zecele aproape,Lasa proful sa se culce. Peste-a fizicii probleme,Elevul sterge tabla luna, Totu-i vis si armonie Cand se suna." Am inceput cu totii sa radem dupa care dirigul Sakurei a multumit si a coborat de pe podium, intrand din nou directoarea. -Ei bine, asta a fost dirigul-crazy. Vad ca v-a binedispus rau de tot, acum sa incepem onorurile. Avem aici 3 diplome de absolvire, 3 certificate de calificare in calitate de Ninja Medicali si 3 medalii de aur pentru onorurile aduse leceului... Asa, oare ale cui sunt?? Hai sa nu fim penibili, voi 3, meritati toate astea! Kwinhaa Delegri, eleva nemaivazut de buna la stiinte si fizica, a castigat olimpiada dupa olimpiada si a adus renume scolii. Pftim diplomele tale, felicitari! Ai absolvit la liceu! Michael Shikamaera. Cel mai bun din scoala la anatomie, a castigat 3 olimpiade la acest obiect si a vestit scoala in toata tara! Poftim diplomele tale, le meriti si tu.Iar acum ultima, Sakura Haruno. Draga mea, tu esti eleva care mereu imi cerea cate o maimuta ca sa mai poate exersa, tu esti cea mai buna la aproape toate obiectele, tu nu te-ai dat niciodata batuta, oricine ti-ar fi zis ca nu vei reusi. Tu ai vindecat 3 bolnavi care credeam ca vor muri, asa ca meriti tot ce-ti vom da acuma: diploma, certificatul de calificare, medalia si... o vei primi pe Chikka. Mica maimutica refuza sa mai manance si ne-am dat seama ca pe tine te vrea. Sper sa ai grija de ea si sa o mai aduci din cand in cand la noi sa o vedem. Ai absolvit la liceul medical din Konoha, acum du-te si fa-ne mandri de tine! Sakura, care era pe scena, incepuse sa planga de emotii, si cand a vazut maimutica aproape ca a lesinat. Chikka a fost adusa de un barbat inalt, care o tinea de mana. Mica faptura purta un tutu roz si o fundita roz pe cap. Arata adorabil si cand a vazut-o pe Saku i-a sarit imediat in brate. Au coborat amandoua de pe podium, dupa care au fost inconjurate de mii de copii pe care noi nu-i mai vazuseram , dar banuiesc ca Saku ii cunostea. Rozalia se indreapta spre noi facandu-si loc prin multimea ei de admiratori, iar and sa ajunga un baiat frumos o prinde de mana si o face pe Saku sa faca cale intoarsa. -Hei, Sakura. Sunt Chaz, tipul de la oda de chimie. Poate imi dai si mie numarul tau de telefon sa mai vorbim si noi,.... alea alea... stii tu. Spuse baiatul dupa care ii face din ochi Sakurei. Sakura zambeste si cu un pix isi noteaza numarul de telefon pe mana baiatului, care o pupa pe obraz. Dupa asta ne-am luat ramas bun de la toti si am plecat acasa. Sasuke nu a mai scos o vorba tot drumul, era negru de suparare.
Sakura: Ce super a fost azi la Liceu, discursurile profilor, mai ales baietii care navaleau pe mine, m-i placut mult, ca l-am vazut pe Sasuke gelos din vina lor. Si daca e gelos, nu e gelos degeaba. Am plecat acasa unde am mancat ceva si ne-am dus intr-un club renumit pe nume "apocalypse". Acolo ne-am intalnit cu alti prieteni de-ai nostri, si ne-am asezat cu totii la o masa mare rotunda cu fotolii negre din piele in jurul ei. Sasuke era inca suparat, pusese "boticul" cum se zice, asa ca am profitat de ocazie sa ma strecor langa el si sa-l intreb ce are. Normal ca a zis ca nu are nimic si ca oricum nu-i treaba mea, insa eu i-am zambit dulce si l-am luat de mana, dupa care am inceput sa trag de el sa mergem pe ringul de dans, unde se aflau cu totii. -Haide Sasuke, distreaza-te si tu macar odata! Ii spun eu incercand sa fiu cat de convingatoare puteam. In cele din urma am ajuns impreuna cu el pe ringur de dans, iar eu nu-i dadusem inca drumul la mana, asa ca toti prietenii nostri ne-au vazut si imi tot faceau cu ochiul cand nu vedea Sasuke, sau chiar imi aratau degetul in sus. Eu chicoteam si dansam cu brunetul, care parea mai mult plictisit. L-am intrebat ce are si a zis ca nu prea are el chef de din astea. Ei, lasa ca o sa aiba, stai doar sa se incinga atmosfera! Tocmai la tanc, melodia mea preferata a inceput sa se auda din boxe, candva asta era si melodia lui Sasuke, acum insa nu mai stiu ce-i place si ce nu. L-am luat pe brunet si am inceput sa dansam, se pare ca de data asta era si el implicat.
Sasuke: Am auzit cum din boxe rasuna o melodie periculos de cunoscuta urechii mele, mi-am adus aminte cu usurinta ca asta era melodia pe care eu si Sakura o ascultam mereu in fiecare seara. Am inceput sa dansam amandoi impreuna pe ea, si cand a sosit vremea refrenului am inceput sa cantam. Sakura se pare ca era uimita si eu am profitat de situatie. M-am aplecat la urechea ei si i-am zis sa mergem afara sa luam si noi o gura de aer. O iau deci de mana si o scot din club, unde eu ma asez pe o bancuta si Sakura se pune in fata mea, asa ca eu o trag inspre mine. Sakura ramane uimita, cu gura la pamant pot spune, iar pe chipul meu am simtit cum isi facea simtit prezenta zambetul meu de bad boy. -Da n-am mai vazut zambetul ala de ceva vreme, ce se intampla Sasuke? Ma intreaba Sakura care zambeste ca un inger. -Pai, am primit oleaca de ajutor si mi-am amintit care mi-s prietenii.... Sa zicem ca amnezia s-a terminat. O anunt eu pe rozalie care imi sare in brate si zambeste. Ma strangea asa de tare la pieptul ei, nu mai puteam respira insa am tacut din gura, amandoi aveam nevoie de asta! -SASUKEE!!! Nu pot sa cred, tu chiar iti aduci aminte de mine?!?!?! Chiar iti amintesti totul? Vom fi prieteni din nou? Vai Doamne cat de dor a putut sa-mi fie de tine! Ce bine ca esti ok acum! -Si eu ma bucur ca mi-am revenit, Pinky. Inapoi la vremurile buna. Apropo, mersi ca mi-ai salvat viata. -Pai ce, se putea sa las unu ca tine sa moara? Ar fi fost risipa curata baietee. Ma anunta sakura care ma ia de mana si mergem inapoi in club. Am dansat toata noaptea, dar nu se sfarseste aici.....
Mii de scuze ca am zic ca voi posta nextul aseara si nu l-am mai pus, insa nu imi permit sa pun 2 episoade intr-o seara. Mersi mult ca cititi, voi chiar nu aveti idee in ce hal imi creste inima cand vad toate comentariile si numarul de vizualizari, niciodata nu as fi crezut ca va fi asa. La multi ani de 8 Martie fetelor! :X |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 08 Mar 2011, 19:42 | |
| La multi ani si tie Lexy.. Of of of,cum sa nu ne placa fic-ul? Ar trebui sa iti permiti sa pui doua episoade pe seara.. Macar astazi ca e ziua noastra.. Te rooogg Spor la scris! |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Mier 09 Mar 2011, 18:24 | |
| Your love is my poision capitolul 27
Sakura: L-am luat pe Sasuke de mana si ne-am intors in club, unde am inceput sa dansam cu salbaticie de parca ar fi fost ultima zi a vietii noastre. Eu una radiam de bucurie ca si-a adus aminte de mine, revenisem cu picioarele pe pamant, simteam din nou ca traiesc. Sasuke ma privea mereu numai pe mine si imi zambea suav, de parca as fi fost un bibelou care s-ar fi putut sparge in orice secunda. Obositi, ne-am indreptat inapoi spre canapea, unde am inceput sa bem putin... doar cateva shot-uri. Bine, hai sa recunosc, putin mai multe. Dar nu eram beata, nu ma imbat asa de usor. Ceilalti se pare ca erau destui de beti, lucru amuzant, neji a confundat-o pe Sheyla cu Crystal si a vrut s-o sarute, insa Crystal s-a bagat la timp in fata lui, astfel buzele brunetului ajungand unde le era locul. Eu stateam pe canapea intinsa cu capul in poalele lui Sasuke care imi tot indruga ceva din care tot ce-am putut intelege a fost "Sakura..... eu- eu te iubesc! Pe bune!... sa nu mai arda luna si sa apuna Soarele sa se stinga in oceanu ala.... cum i zice.... ala planetar, daca nu te iubesc!" . E clar, era beat. Da era amuzant, mi-a placut sa-l aud cum abereaza. De-ar fi fost adevarat ar fi fost si mai bine, nu zic ca nu, insa eram deja multumita ca si-a amintit. Ma ridic din bratele lui Sasuke si merg la Hinata si Temari, soptindu-le sa mergem la baie. Imi iau cu mine geanta si plecam de langa ceilalti. Fetele erau si ele oleaca mai treze, aproape ca mine, deci gandeau. Le-am intrebat cum li se pare seara si au zis ca e ok, insa Hinata a recunoscut ca incepe sa aibe probleme cu blondul ei, ca fara ca acesta sa stie, tragea cu ochiul si l-a vazut cum privea fundul unei fete. -Lasa Hin, ca maine te aranjam noi! Zise Temari pe un ton incurajator, iar eu o aprob. Hinata incepe sa planga cu lacrimi mari si amare, mi se rupsese inima sa o vad asa. Am stat acolo pana si-a revenit, dupa care ne-am intors la prietenii nostri, insa eu nu m-am abtinut si i-am tras o palma lui Naruto, dupa care i-am facut semn ca sunt cu ochii pe el. Blondul ma privea cu niste ochi gen "da ce am mai facut acumaaa?" iar eu i-am raspuns: -Lasa draga ca stii ce ai facut. Tine-ti privirile acasa, nu fi magar Uzumaki! Am ecis dupa o ora sa plecam acasa, eu il tineam pe Sasuke de mana, nu ma intrebati de ce, iar acesta am putut simti cum intentionat mergeam mai incet, ca sa ramanem in urma. L-am intrebat daca e vreo problema si brunetul m-a oprit, dupa care m-a privit in ochi si m-a sarutat pasional. Am rasam masca, insa am raspuns sarutului. Nu stiam ca voi regreta gestul asta. Mi-am infasurat mainile in jurul gatului lui Sasuke si am adancit sarutul. Ne sarutam pasional, ca doi nebuni, limba lui isi facea loc in gura mea fara nicio problema, parca era facut special, buzele noastre se uneau ca 2 piese de puzzle, simteam fluturasi in stomac cum o luau razna, lumea se oprea in jurul nostru, artificii imi zburau din cap de fericire. Sasuke mirosea a bautura, dar numai de asta nu-mi pasa mie acuma. Sarutul a fost asa de angelic, am asteptat asta o viata intreaga, si iata ca asteptarea a meritat. Buzele noastre s-au despartit in cele din urma, dar ale mele parca mai tanjeau inca dupa o clipa in plus petrecuta alaturi de ale lui, picioarele mi se inmuiasera, lumea era inca oprita, insa visarea mi-a fost oprita de ochii lui Sasuke care i-au inatlnit pe ai mei. -Sasuke-Kun... Soptesc eu fermecata de privirea buimaca a brunetului. -Ai dreptate Sakura, asta nu ar fi trebuit sa se intample, scuza-ma. Am ramas fara cuvinte. Acel frumos sarut, mai frumos ca orice lucru existent pe lumea asta.. DEGEABA?! L-am lasat pe Sasuke acolo, am inceput sa merg repede, in fata tuturor, ca sa nu observe lacrimile grele ce cadeau necontrolat din ochii mei. Am ajuns acasacu 5 minute inaintea celorlalti datorita pasului avansat pe care il aveam. In acest timp am intrat la mine in camera unde m-am schimbat in pijamale si i-am asteptat pe ceilalti. Fetele au venit numaidecat la mine sa ma intrebe ce s-a intamplat, lucru la care le-am invitata pe toate la mine ina camera sa le explic cele petrecute. Desigur ca am inceput din nou sa plang, abea daca puteai intelege ce spuneam printre suspine, insa fetele se pricepeau la deslisit vorbele mele. -Am... ramass, in urr-ma..... Si m-a sar--rutat, dup-pa car-eee mi-a.... ih... zis ca nu t-treb-buia sa.... ih.... se in-t-tample.... Asta a fost tot ce-am putut spune dupa care toate au venit la mine sa ma imbratiseze soptindu-mi la ureche ca totul va fi bine. Eram insa constienta ca nimic nu va fi bine, ma simteam utilizata, ce avea sa fie bine? Ce poate fi bine dupa ce baiatul viselor tale te saruta si apoi te arunca cat-colo ca o carpa utilizata veche de ani de zile? CE NAI*A PUTEA FI BINE?! Fetele au plecat in cele din urma, dupa ce le-am convins ca sunt bine, iar eu nu puteam dormi. Oricum era 4 dimineata si intr-o ora ar fi trebuit sa ma trezesc. Priveam afara pe fereastra si ma gandeam ce-am facut sa merit atata drama in viata mea? De ce numai eu trebuie sa sufar? De ce, de ce?! Cui si cu ce am gresit sa merit toate astea? Parca as fi fost blestemata, pe bune! Nu se mai putea trai astfel, am toti baietii la picioare. Oricare baiat il vreau, este al meu! Sunt atat de populara incat m-am obisnuit sa fiu tratata ca o regina, de ce atunci? DE CE singurul baiat pe care il vreau cu tot sufletul meu ma raspinge si isi bate joc de mine? Nu m-am laudat niciodata, nu am facut rau altora intentionat, nu am vorbit urat, nu am insultat pe nimeni, zilnic m-am chinuit sa fiu draguta, amabila si sa am o inima mare cu altii... Atunci, zi-mi Doamne, de ce?! De ce iti tot arunci blestemele asupra mea si imi innegresti zilele? Am inceput din nou sa plang, ma intreb de ce nu imi merge si mie totul ca pe roate, la fel ca celorlalti? Insa, ca o raza de lumina mi s-a luminat creierul, eu sunt mai puternica decat ei, eu pot trece peste astea toate la un loc, eu nu mai sunt vechea Sakura. Arat superb, fara laude acum. Daca Sasuke nu ma place, o sa ma placa in curand. Si daca nici atunci nu o sa ma placa, lumea e plina de baieti. Ceasul suna si eu, cu voce tare, spun "buna dimineata si tie, chestie". Mi-am facut un dus super lung, profitand de faptul ca azi era prima zi in care nu mergeam la Liceu. O sa-mi fie dor de colegii de acolo, insa le-am dat tuturor numarul meu de telefon, sa mai iesim si noi afara, mai ales ca acum su-au imprietenit si astia din casa cu ei.... In baie cred ca am petrecut cam o ora intreaga, dupa care am iesit si am inceput sa imi rasfat trupul cu ulei de corp si chestii de genul asta. Aveam formele foarte bine definite, rotunjoare, ceva in genul Kim Kardashian, doar ca eu sunt mult mai tanara si am parul roz. In cele din urma am ajuns cu greu la dulapul FULL, nestiind ce sa port azi. In cele din urma mi-am ales sutienul negru cu modele argintii pe el, colantii negri super mulati de la Puma si peste sutien mi-am luat o camasa alba lalaie, descheiata pana la sani. Si totusi nu se vedea nimic, era total decent. M-am dus jos sa fac micul dejun. Acolo era toata lumea, parca m-ar fi asteptat pe mine. Eu una aveam un chef de viata nebun, asa ca am decis sa fac prezenta: Cu totii erau prezenti, insa nu si treji. le-am facut la toti cate o ciocolata calda, inainte de micul dejun, dupa care i-am chemat la masa. Am mancat si dupa asta nu mai stia nimeni ce sa facem. Am decis sa mergem sa ne uitam la un film, ca alta optiune nu aveam. Am vizualizat un film de dragoste, caci era randul fetelor sa aleaga. Filmul se numea "Iubeste-ma in stilul meu si da-ti foc la datorie!" era foarte comic despre o fata care se intalnise cu baiatul visurilor ei in cofetaria la care lucra, insa a aflat ca baiatul este insurat si de aici a pornit totul. Nemaistiind ce sa facem ca sa alungam plictiseala am plecat cu totii in parc. Lucru ciudat insa, vorbeam si ma distram cu toata lumea, numai Sasuke nu scotea niciun cuvant in fata mea. Ma evita. Oare are legatura cu ce s-a intamplat aseara? Pentru mine e trecut si uitat, baiatu' a picat in ochii mei, sa vedem acum cum o sa se ridice |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Mier 09 Mar 2011, 20:27 | |
| Frumos Lexy. Sa vad continuareaa! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Your love is my poision Mier 09 Mar 2011, 20:50 | |
| Ciorbista mea scumpa Ce-mi place nextuu Ce idiot e Sasuke Mam ce-mi place Mama ce vreau nextu Pwp |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Joi 10 Mar 2011, 22:44 | |
| Your love is my poision capitolul 28
Sakura: A trecut ziua de azi incredibil de repede, acum ma aflam pe canapea, trimiteam mesaje ca nebuna, cand din senin ma suna cineva. Raspund la telefon si constat cu uimire ca e dirigul meu nebunatic, care ma anunta ca maine este ziua in care voi preda la Liceu noilor veniti. Am acceptat multumita de ideea de a preda, si am ramas ca ne vom vedea cu o ora inainte de a incepe ca sa-mi sica ce sa fac si ce sa nu fac. Am inchis telefonul si am continuat sa trimit mesaje, cand din senind Naruto se prabuseste peste mine impins de Temari. Mama ce-i fac lu astaa..... Am inceput sa alerg dupa el prin toata casa ca nebuna si in cele din urma s-a incheiat cu o cazatura. Am cazut pe hol intr-un hal de i-a busit pe toti rasul. M-am sculat, mi-am scuturat hainele si am observat ca ceva e in neregula. -Oo, mi-a rupt o unghie. Acum e serios! Spun eu dupa care incep sa-l alerg pe blond cu o viteza demna de premiul Nobel, dupa care l-am prins. M-am uitat la Hinata cu ochi induratori, iar aceasta chicotind imi zice sa-i dau bice. Atunci am inceput sa-mi fac de cap. Cum mi-am facut de cap? L-am legat pe Naru de scaun si am inceput sa-i torn in cap crema de zahar ars. Stii, odata ce locuiesti cu cineva, incepi sa-l cunosti mult mai bine. In tot timpul asta, am observat ca pentru Sasuke si Naruto, parul sunt ceva SACRU! Asa ca asta era razbunarea PERFECTA! Dupa ce m-am plictisit i-am dat drumul blondului care nu a comentat, in schimb mi-a tras o privire ucigatoare, dupa care a mers in baie sa se spele. Ce-mi place cand tace! M-am intors la toti ceilalti cu un zambet malefic, iar ochii mi-au cazut pe Sasuke: -Sasuke iubire, vrei sa fii urmatorul?? Il intreb eu zambind malefic. -Nu, mi-e bine asa cum sunt. Raspunde Sasuke evitandu-ma. Off, ce ma plictiseste asta cateodata, lasa ca am eu timp si pentru el. Doar ca acum era randul altcuiva. Am facut farse toata ziua, i-am pus un gandac sub paturi lui Lee, si alte idei trasnite de-ale mele. Pe la ora 11 am batut in usa camerei lui Sasuke, simteam nevoia sa vorbesc cu el. Brunetul deschide usa si eu nu mai spun nimic, doar cat il imbratisez stans si dupa ce ii dau drumul il intreb daca il deranjez. Logic ca raspunsul lui a fost unul negativ, insa m-am simtit ciudat in preajma lui. Am intrat in camera si am inceput sa vorbim, ca doi copii ce se cunosteau de-o viata intreaga, ba chiar mai mult. I-am zis ca mi-e teama de ziua de maine, ca va trebui sa merg sa predau la copii din Liceu iar apoi voi merge sa ma inscriu in ANBU. Mi-e teama ca nu voi sti cum sa predau calumea copiilor, si mai ales, ma tem ca nu voi fi acceptata la ANBU, desi stiu ca deja fac parte dintre ei. L-am intrebat apoi pe Sasuke ce are, de ce m-a evitat toata ziua, de parca nu as sti. -Ehh, mai multe chestii, credeam ca te-ai suparat pe mine pentru faza de ieri, ca eram beat si stii tu..... Nu stiu, ma simt ciudat in preajma ta. Imi raspunde brunetul plin de sinceritate cu jumate de gura. -Mai da eu te inteleg deja, aia de ieri a fost o intamplare fara sentimente, a fost ca sa fie. Si daca te simti ciudat in preajma mea, sper ca nu-s eu de vina. Ii raspund brunetului dupa care il imbratisez. Stii, mi-a fost dor de tine Sasuke. Brunetul nu a mai raspuns. Eu una m-am ridicat in picioare si dupa ce l-am pupat pe obraz i-am urat naopte buna si i-am zis ca mai bine se duce si el la culcare, ca e tarziu si trebuie sa se odihneasca. Am mers apoi in camera mea, m-am intins in pat si am cazut pe ganduri. Cum am putut sa-l mint in halul asta nu stiu nici eu. Auzi la mine, cica " a fost o intamplare fara sentimente" cand defapt eu mai aveam putin si zburam din vina sarutului sau. M-a dus in paradis, pacat insa ca a uitat sa ma invete cum sa aterizez. Zambesc la amintirea sarutului si imi ating buzele, parca le puteam simti inca pe ale lui cum se jucau cu ale mele, parca il vedeam cum ma strangea in brate si adancea sarutul, era un sentiment angelic. Pacat insa ca nu se va intampla decat in visele mele. Am adormit in cele din urma bantuita de gandul intunecat ca Sasuke ma crede urata si ca merita mai mult decat atat, insa in cele din urma am acceptat realitatea, doar el e cel mai dorit baiat din sat aproape. A doua zi m-am trezit pe la 7 ca sa ma imbrac si sa ma aranjez pentru ziua mea in care voi fi profesoara unor copii cum am fost si eu. M-am imbracat cu o camasa mulata alba si o fusta neagra cu talie inalta, mi-am pus tocurile negre si mi-am prins parul intr-un coc. M-am machiat nu prea strident si m-am dat cu parfum. Cand sa ma privesc in oglinda, am ramas socata: aratam superb desi paream mult mai matura decat sunt in realitate. Am coborat scarile si m-am pus la masa, azi faceau Hin si Temmy mancare. M-am asezat deci la masa dupa care i-am salutat pe toti. Au inceput sa ma intrebe daca am emotii sau ceva de genul asta. Dehh, cum sa am emotii, ERAM PLINA DE ASA CEVA! Ma ingrozea gandul ca o sa ma fac de ras in fata copiilor alora! Eii, in fine, n-ai ce le face. Mi-am luat geanta imensa si am plecat, dupa ce mi-au urat cu totii succes. Am luat masina de data asta, ca sa ajung si eu mai repede. AM asteptat in curtea scolii pana s-a sunat de pauza, caci desi acum in calitate de invitat al liceului aveam tot dreptul sa intru, eu una inca ma simteam ca o eleva care astepta sa intre la ore. Dirigul mi-a zis de dinainte tot ce trebuie sa fac si ce sa nu fac, mi-a facut o lista de mii de kilometri. Nu mai tin insa minte nimic. Stiam doar ca azi voi tine un discurs micutilor despre ce inseamna sa fii ninja medical. Am intrat in cancelarie si acolo m-am inalnit cu doamna directoare, care m-a salutat si mi-a facut complimente ca arat bine, etc. M-a condus dumneaei inspre clasa personal, sa se asigura ca copii sunt linistiti, insa dupa ce a plecat am stiut ca nu ma va supraveghea nimeni, asa ca nu am fost deloc rigida cu copii. Doar, in calitate de fosta eleva, stiu si eu ca profii duri nu sunt deloc primiti bine. -Buna nebunaticilor, eu sunt Sakura Haruno, am absolvit alaltaieri la liceul asta, se pare ca azi va voi bate la cap o ora intreaga. Spun eu dupa care toata clasa incepe sa rada. Pai, azi vom vorbi despre ce inseamna sa fii ninja medical. Sa fii ninja medical inseamna sa ai o mare responsabilitate pe umeri, insa sa nu te simti stresat din vina asta. Pentru a deveni ninja medical, ai nevoie de mult antrenament, cu mult mai mult decat cel al unor ninja obisnuiti, insa ninja medicali sunt mult mai necesitati in misiuni. Trebuie sa stii pe de rost multe pentru a fi un astfel de ninja, va dati si voi seama si sincer ma bucur ca ati ales sa fiti si voi la randul vostru salvatori de vieti. Sa aduceti bucurie si sanatate oamenilor, si sa faceti Konoha mandra! Cred ca am vorbit destul despre medicina, aveti intrebari? O fata brunetica isi ridica sus mana si eu o poftesc sa-si spuna intrebarea. Copila se ridica respectuos in picioare si incepe: -Din cate am inteles il cunosti pe Sasuke Uciha. Ai numarul lui? Sunt o maree fana. -Pai daca vrei il sun acuma si ti-l dau la telefon, nu pot sa-ti dau numarul lui ca pe mine ma sugruma dupaia. Am scos telefonul zambind in sinea mea, chiar vreau sa vad reactia brunetului cand in loc sa auda vocea mea la telefon, va auzi glasul fetitei. Cand aud ca suna, ii dau repere I-Phone-ul copilei care il pune entuziasmata la ureche. -Ce faci papusa? Se aude vocea lui Sasu din telefon. -Bine bomboneeel. Raspunde copila care am inteles ca se cheama Kaila. Au vorbit cei doi o vreme dupa care s-a sunat de pauza si toti copii au zis ca ar trebui sa mai predau pe aici, ca le convine ca predatul sa tine 20 de minute si dupaia sa stam la palavrageala impreuna. I-am salutat pe toti si am mers in cancelarie unde am vrut sa las la loc catalogul, insa ma intalnesc cu domnul director adjunct. Era un tip enervant si libidinos, ii iesea parul din nas si din urechi pe afara. Acesta mi-a zis ca profa de chimie nu a putut veni azi la ore si ma ruga sa o inlocuiesc eu daca pot, la clasa X. Vai, Doamne! Aia era clasa lui Gaara! Desigur ca am acceptat, desi va fi greu sa le predau colegilor mei. Haha, o sa aiba probleme daca nu o sa ma ascultee, sunt reeaaaaa. Am cerut permisiunea sa pun note in catalog si mi-a dat voie mosul..... Am auzit clopotelul cum suna de ora asa ca am luat catalogul cladei si am plecat. Cand sa intru in incapere, sa cad pe jos nu alta. Astia sunt mult mai galagiosi decat erau inainte. Se pare ca nici nu au observat ca am intrat in clasa. M-am asezat frumos la catedra si am asteptat 1 minut sa faca liniste, dar nimic. Ehh, acum ati dat de probleme. M-am ridicat in picioare si am inceput sa urlu cat ma tin plamanii: -HEI! SUNT AICI , NU SE VEDE? PROFA NU POATE SA VINA SI II TIN EU LOCUL AZI , DEPINDE DE VOI DACA ORA O SA FIE COOL SAU NASOALA! Atunci toata lumea a tacut, au ramas uimiti. Da, aratam super calumea imbracata asa. Gaara se ridica din baca si se apropie de mine, dupa care isi pune bratele in jurul meu si eu sincer nu stiam ce se intampla, asa ca l-am impins la o parte frumusel, ca toata clasa incepuse sa faca "oooooo" si "uuuuu". -Scuze Gaara, sunt aici nin calitate de profesor, acum... nu ma afceti sa deschid catalogul. -Da, sigur, de parca ai avea tupeu. Raspunde un tip cu parul portocaliu din ultima banca. Ala mi-a fost mereu antipatic, il chema Jessie. Am deschis catalogul si i-am pus nota 2. -Mai vrea cineva nota 2? Nu cred, acum stati cuminti odata ca poate va las sa jucati carti sau ceva. Gaara treci in banca. -Da, sigur papusa. Si Gaara tot acolo ramane. Da ce, se putea sa ma asculte?? Ar fi fost prea simplu, normal. Apoi mi-am adus aminte ca il aveam la mana cu ceva, tot anul se rugase de mine sa-i dau numarul de telefon, toata scoala il avea, numai Gaara nu. Si nimeni nu i-l daduse, ca m-am asigurat si de asta. Atunci m-am apropiat de roscat - de mentionat ca arata uluitor, era asa de hoott- si i-am soptit in ureche ca daca e cuminte la sfarsitul orei va primi numarul meu. Ce sa mai faca Gaara? Tusti in banca lui, fara comentarii, doar un zambet pervers pe zube. Ahh, buzele alea, iti vine sa le mananci. Ce tot zic eu aici? Incep sa ma simt atrasa de Gaara...... Nu se poate! Imi place Gaara? |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 11 Mar 2011, 07:02 | |
| Oh la la? Gaara? Gata cu Sasuke?Hmm desi nu cred.Oricum ar fi imi place fic-ul asa ca vreau continuarea |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Your love is my poision | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|