Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Serenity Academy Student
Sex : Varsta : 31 Nr. mesaje : 23 Puncte : 40 Reputatie : 13 Stare de spirit : calma
| Subiect: Re: Your love is my poision Joi 17 Feb 2011, 22:14 | |
| uau imi place ficul tau |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Joi 17 Feb 2011, 22:16 | |
| Miau ! Buna scumpo Foarte frumos Chiar imi place Presimt ca vi fi foarte interesant In acea excursie.. So.. Felicitari pentru capitol Foarte frumos Vai dar ce plangacioasa e Sakura Hihihi Soo. Haide cu next-ul Mai facut tare curioasa Spor la scris , idei si scoala !! Pupici !! Mrr |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Your love is my poision Joi 17 Feb 2011, 23:59 | |
| mm frumos.Hehehe... Pune continuarea repede. |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 18 Feb 2011, 17:00 | |
| OMG OMG OMG!!! Vreau nextuu neaparat!!! OMG OMG OMG!! Ce perversitate!!Mama cat imi place:))=)) VREU NEXTTT!! PWP |
| | | Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 18 Feb 2011, 18:49 | |
| Vaiii cat de superb! Acum am aterizat si eu pe aici! Vreau sa zic ca ficul tau e superb! Trebuie sa pui nextul! Repede,repejor! |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 18 Feb 2011, 20:14 | |
| Your love is my poision: capitolul 6: Ceea ce numim pacat la altii, pentru noi este experiment.
-Ok, doar ca trebuie sa ma duc sa-mi iau niste haine de schimb, vii si tu?
-Nu stiu, stai departe? Il intreb eu zambind -nu chiar. Haide, vii? Ma intreaba Sasuke cu un ranjet malefic pe chip. Il iau de mana pe Sasuke, ca e clar ca nu a inteles nimic! Brunetul ma intreaba unde mergem, eu insa il ignor si il duc in camera mea. Il duc inspre pat unde se aseaza si il las acolo, in timp ce imi iau din dulap niste haine si merg cu ele in baie. Ma intorc dupa cinci minute purtand o pereche de blugi albi mulati si un tricou fuchsia. Imi pun pe cap o sapca alba stralucitoare si pe deasupra imi iau jacheta de piele neagra. Ma incalt cu botinele negre cu toc inalt si imi pun telefonul in buzunarul de la blugi. Il iau pe Sasuke de mana si iesim din casa. In timp ce incui usa de la intrare ii spun: -Doar nu te asteptai sa merg pe strada in pijamale... din nou nu? -Ba da, m-as fi asteptat... Imi spune Sasuke razand. Tot drumul spre casa brunetului a fost silentios, de parca ne-ar fi fost frica sa vorbim. Cand ajungem la el imi suna telefonul, raspun si vad ca e tata. -Alo?... Tata?... Da, am citit biletul, multumesc multa ca ma lasati sa merg! Si mersi si pentru bani!.... Da, voi avea grija, ma voi antrena zilnic, chiar si acolo!... Nu, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu asta tata, pot merge la mall si sa-mi iau de acolo tot ce-mi trebuie.... Da, o sa iau si trusa medicala cu mine in caz de ceva. ok, ne vedem peste o luna!..... Ce tot spui tu acolo?... A, bine atunci. Ne vedem peste doua luni! Va iubesc! Cat timp am vorbit la telefon Sasuke si-a luat haine si tot ce i-a mai trebuit si a incuiat usa. Acum eram pe drum, eu una sincer ma grabeam sa ajung acasa si sa ma uit la un film bun, daca nu, poate vorbesc cu Sasuke. Ma uit la el in timp ce-mi zic asta si il vad tacut ca de obicei. Ajungem in cele din urma si acasa unde ne uitam la un film si bietul Sasuke adoarme pe canapeaua din fata televizorului. Ma uit la el, cat de frumos poate fi?? Sakura, la ce te gandesti? Asta e colegul tau de echipa, daca afla Ino ca e "dragut" o sa te omoare! Stai, nu-mi pasa ce crede Ino. Incep sa il agit usor ca sa se trezeaca, si in cele din urma ochii i se deschid. Eram total pierduta in abisul negru al privirii sale, nu stiu ce sa intampla cu mine in ultima vreme! Off, Sakura, delirezi! Noua tehnica ti-a mancat mintile. Sasuke se trezeste deci si il invit sa mergem la mine in camera, de data asta aveam un pat si pentru el. Am stat si am mai vorbit inca vreo 2 ore ca nu ne mai era somn niciunuia dintre noi, am vorbit despre excursie, am aflat ca va veni si el, si am mai vorbit despre alte minunatii, pana cand... : -Sakura, ia spune cum merge cu baietii? -Ehh, pai nu prea ma pasioneaza niciunul momentan. Ii spun eu incercand sa evit subiectul. L-am mintit, clar. Se vede de la o posta ca imi place de el, insa trebuie sa fac ceva sa nu se mai vada. Si totusi il plac pe Sasuke Uciha, cel mai iubit baiat din scoala, proasta alegere Sakura! Si totusi ce pot sa fac? E pur si simplu asa de frumos, mi se topesc ochii cand ma uit la el! Of, OF! Dar tu, Sasuke? Cum merge cu fetele? -Pai eu sincer le urasc pe alea ca Ino sau restul. Chiar ma mira ca nu esti ca ele. Tu chiar esti o prietena buna Sakura, singura mea prietena. Auzind astea las capul in jos. Ma considera o prietena, ma bucur, insa eu sunt mai rau ca ele. Il plac si nu indraznesc sa-i zic. Cata lasitate.... -Ma bucur sa aud asta. Oare cand va fi urmatoarea noastra misiune? Abea astept, sau cel putin sa plecam in Hawaii odata. Da chiar, cand e plecarea? Il intreb eu amintindu-mi. -O doamne Sakura, ce bine ca mi-ai amintit! E maine la ora 12!!!
Cand am auzit ce mi-a spus Sasuke, am ramas masca. Cum e posibil asa ceva? M-am dus in pod, mi-am dat jos valiza si am inceput sa-mi pun acolo de toate, dupa o ora am terminat. Ma uit la cea si vad ca e 3 dimineata. Off, intr-o ora am umplut 2 valize, fara haine! Pentru asta merg maine la mall. I-am zis lui Sasuke ca poate vrea sa mergem sa-si faca acuma bagajele ca sa mergem maine la mall, ca tot a zis ca are nevoie si el de haine. Mi-a acceptat bucuros propunerea si iar am ajuns pe drumuri. Cand sa ajungem acasa la ei, un caine vine spre mine si eu automat ii sar lui sasuke la gat. Acesta alunga cainii iar eu imi cer scuze rusinata. Din fericire nu s-a suparat, dar cine stie ce crede despre mine acuma.... Am mai stat 2 ore si acasa la Sasuke pana si-a facut si el valizele si si-a luat toate cele necesare, dupa care a venit la mine cu toate bagajele. A doua zi ne-am trezit amandoi la 8 si am plecat la mall. De aculo mi-am luat destule haine pentru a-mi umple inca o valiza, Sasuke facand la fel. El defapt mai mult si-a luat accesorii, asa ca va incipuiti cate sunt la numar. La ora 11 eram deja in fata aeropotului, unde trebuia sa ne intalnim cu totii. In avion m-am asezat langa Hinata si am discutat despre diverse lucruri, am jucat carti, vizionat filme, ascultat muzica si logic, am filtrat cu cativa baieti. Cand am ajuns ne-am repartizat toti in camere, eu am vorbit special cu diriginta sa primesc un apartament cu 5 paturi. Acolo vom sta eu, Hinata, Temari, Crystal si Sheyla. Am inceput prin a trage un pui de somn, caci acolo era ora 2 noaptea. Dimineata dupa micul de jun ne-am despachetat totul, am decorat camera, ca doar aveam sa stam acolo 1 luna intreaga. Am intoxicat peretii de postere cu baieti frumosi, iar apoi i-am chemat pe Sasuke, Naruto, Shikamaru, Neji si Sai la noi in apartament. Poate nu stiati, Hinata il place pe Naruto, baiatul desigur ca nu observa asta, Crystal il place pe Neji, Temari pe Shikamaru si Sheyla pe Sai. Normal ca niciuna dintre ele nu a recunoscut, asa cum nici un nu am suflat o vorba despre mine si Sasuke. Cand au ajuns si baietii am mers in bucatarie sa fac limonada, si am inceput sa jucam sticluta. Eu am invartit prima si sticla a ajuns la Neji. Am inceput prin a da provocari, lasand saruturile pe mai tarziu. Am fost deci provocata de Neji sa fac 30 de flotari pe care le-am facut, dar recunosc ca mi-a fost greu de tot! Neji a invartit sticluta si a ajuns la Sheyla. Fata l-a provocat sa o pupe pe obraz pe sora lui. Asadar, Neji s-a dus la Hinata si a pupat-o pe obraz.
Am inceput sa jucam sticluta cu pupici pe braz, unde eu l-am pupat pe Naruto si Shikamaru l-a pupat pe Sai. Cat am mai ras de faza aia! Dupa alte 20 de minute, am jucat pe saruturi. Primul a fost Naruto, care a sarutoat-o pe Sheyla, apoi Sai pe temari si Crystal pe Hinata. Da, doua fete s-au sarutat, tare faza! A ajuns si randul lui Sasuke sa invarta sticla, ma rugam in secret sa aterizeze la mine, insa s-a oprit la Crystal. Mama ce-i fac daca se atinge de Sasuke, vad ca deja pe apropie. Atunci ma ridic frumusel si fac o propunere: -Hey, ce-ar fi sa mergem la plaja? Hai, duceti-va si schimbati-va, ca sa putem si noi sa ne schimbam! Asta i-a intrerupt pe cei doi sa se sarute, spre norocul meu. Toti baietii au plecat, noi fetele incepand sa ne schimbam in bikini. Eu mi-am ales o pereche neagra de bikini foarte sexy, peste care am pus o pereche de pantaloni scurti lasandu-mi sutienul la iveala, ca doar nu era cale lunga pana la plaja. Mi-am luat intr-o geanta prosopul, crema de soare, autobronzantul, ochelarii de soare, telefonul si o relista. Pe cap mi-am pus o palarie imensa pentru a ma proteja de soare. Hinata avea bikini gri cu o rochita peste, Temari avea un costum de baie one piece cu o fusta pe de-asupra, Crystal avea bikini albi cu o rochie transparenta si Sheyla purta un costum de baie one piece rosu cu buline negre de toata frumusetea, peste care a pus o rochie de plaja. LA iesirea din hotel am vazut baietii care.....
Hey, vreau commuri, sa stiti ca mine nu postez ca am sleep-over la wewerytza mea :X Mersi ca cititi, va iubesc! [b] |
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 18 Feb 2011, 20:49 | |
| Vai lexi cat imi place:X E absolut superb. Vreau nextul si asta repede;)) Eo inebunesc aici mai mamico! Hai ca m-ai lasat in suspanss. Ma intreb oare ce ar zice Ino daca ar afla ca Sakura il place pe Sasuke. Si mi-a placut mult faza cu sticluta:)) A fost amuzant:)) Aia sa se pupe pe obraz:)) Imi imaginez deja=)) Ei bine cam atat am de spus Eu astept nextul cu nerabdare. Sa il faci la fel de frumos ca si pe asta! Inka o data mi.a placut Te pupikesk dulce! |
| | | Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 18 Feb 2011, 21:17 | |
| Miau ! Hei Lexx scumpo Imi place mult :X Si da..faza aia Chiar e amuzanta :)) Imi place ficul Si continuarea E foarte frumos :X Felicitari draga mea :X Astept next-ul repejor Spor la scris si la idei !! Pupici !! Mrr |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Vin 18 Feb 2011, 22:24 | |
| frumos capitol.Pune continuarea hehehe |
| | | Blasphemy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : everywhereeeeee Nr. mesaje : 305 Puncte : 345 Reputatie : 16 Hobby-uri : Karate Stare de spirit : Depressed
| Subiect: Re: Your love is my poision Dum 20 Feb 2011, 22:22 | |
| Your love is my poision capitolul 7:E suficient un zâmbet ca sa se faca lumina într-o zi întunecata.
LA iesirea din hotel am vazut baietii care....
... Care se holbau la noi ca la felu 14. Oare aveam ceva pe fata? Aratam chiar asa de rau? Am intors spatele fara sa stau la discutii da de unde ca aproape toti plecasera.... am ramas doar eu si Hinata. Dupa 2 minute in care ne-am uitat una la alta ne-am dus dupa ceilalti la plaja. Acolo era plin de tipi frumosi, chiar sexy. Numai buni, stiti voi la ce ma refer!... Unul dintre ei se uita insistent la mine cu niste ochi care dadea de inteles ca era gata sa sara pe mine in orice clipa. Wow, imi placea privirea lui la nebunie. Mi-am adus aminte ca nu i-am mai vazut pe baietii nostri de o vreme asa ca am inceput sa-i caut din priviri. Unde i-am vazut? Ei bine, Sasuke si Naruto erau "calare" pe o fata care nici nu era asa de frumoasa, cel putin nu ca mine si restul erau la innotat. Am ramas singura, deci. Ce sa fac, ce sa fac? Pai stiu ce o sa fac. Imi dau jos pantalonasii scurti in slow- motion pentru a mai atrage cateva priviri si ma pun pe prosop lasand soarele sa-mi loveasca pielea si sa o bronzeze frumos. Eram la plaja doar, am venit aici pentru bronzat si agatat. Mi-am pus ochelarii de soare si am inceput sa ma gandesc ce o sa facem noi in seara asta. Ei, poate ii conving pe colegutii mei adorabili sa mergem intr-un club, un bar, ceva acolo. Chiar nu am chef sa raman acasa. Cu siguranta profii nu ne-ar lasa asa ca ar trebui sa ne furisam pe afara. Sau poate mergem la o plimare pe faleza, cu baietii. Da, Hinata si Naruto ar arata de minune impreuna. La fel si celelalte cupluri. Saracul Sasuke, nu are pe nimeni. In mintea mea ii urez succes cu domnisoara aia, care parea mai mult o muma de-a padurii ratacita prin Hawaii. Off, ca neindurator mai e Dumnezeu cu unii. Cum de a facut-o mai asa de urata? Stai oleaca, stop! Eu de ce sunt geloasa? De ce ma gandesc la asta? Hai sa analizam putin situatia: sunt in Hawaii. In jurul meu sunt tone de baieti frumosi si doritori, de ce nu? Chiar acum unul dintre ei se indreapta spre mine. Mama, arata bineee! Era blond, dar avea suvite negre. Avea ochii gri, atat de patrunzatori, si un abdomen foarte lucrat. Un 6 pack atat de evident incat imi venea sa-l ating. Wow, ce bun mai e si asta, ihihihi. S-a apropiat de mine si mi-a spus: -Buna papusa, eu sunt Kenn, ce-ai zice sa-ti iei prietenii si sa vii in Club Mango in seara asta? O sa fie o super petrecere, ne intalnim acolo, ok? Dau afirmativ din cap si frumosul pleaca, dar nu inainte de a ma pupa pe obraz si a-mi spune " ramai frumoasa". Chiar imi place, mult mult mult! E clar! In seara asta am intalnire! Abea astept.
Ne-am adunat cu totii pe paturi dupa o vreme si atunci am indraznit sa le spun de Kenn: -Hey, cand erati voi toti plecati a venit la mine un baiat Kenn si ne-a invitat in Club Mango in seara asta. Se lasa cu petrecere acolo, ce ziceti, va bagati si voi sau merg doar eu?? Hai, ca ati putea merge ca cupluri. Si tu, Sasuke, vad ca ai agatat deja una din fetele astea de prin zona. Sasuke aproba cu un zambet de invingator care arata multee. Am decis deci ca vom merge la Club Mango. Ma uit la ceas si vad ca e ora 4. Aoleu, cand s-a facut asa de tarziu? Am decis sa intram in apa. Toti s-au dus in apa adanca, dar eu nuuu, mie imi era frica. Nu stiu sa innot. Atunci a venit Sasuke la mine si m-a luat in brate ducandu-ma la ceilalti. Din pacate, acolo mi-a dat drumul, iar eu, speriata de mama focului, am sarit la gatul lui si mi-am pus picioarele in jurul taliei sale. Nu-mi faceam griji, in apa eram usoara. L-am cerat pe Sasuke ca m-a lasat si i-am zis pe un ton poruncitor sa ma duca inapoi unde e apa mai mica. Dar se putea sa ma asculte Sasuke odata? El nuu, a incercat sa ma invete sa innot. Reuseam sa fac pluta oarecum, dar nu dura mai mult de 3 secunde pana sa ma innec acolo. Atunci Sasuke a venit la mine si m-a pus in spatele lui, incercand sa innoate cu mine, insa eu speriata nu am stitut ce face si i-am bagat capul in apa. Au inceput cu totii sa rada, asta pana cand mimoza aia de fata despre care ziceam mai devreme ca era cu Sasuke, a venit si l-a "salvat". Off, ce-mi venea sa-i trag una. Mai apoi am aflat ca mai venea si la Club. Off, off! Ce sa-i fac mai? Stati putin sa vi-o descriu, insa mi-e mila de voi ca o sa va speriati. E atat de falsa, prefacuta si fara sentimente. Si are vocea pitigaiata. Vorbeste pe nas si gesticuleaza enervant de mult. Are un fund supradimensional, in sensul rau al cuvantului si sani mai deloc! Se numea Jessica, insa Sasuke ii spunea "jess" sau "bobocel". Cat de fals! Are ochii albastri, un albastru mult prea intens, pun pariu ca purta lentile de contact colorate. Parul ei era blond, mult prea blond si lins. Ii ajungea pana la talie, avea varfurile atat de arse incat provoca mila. Se vede ca foloseste des placa. Banuiesc ca defapt parul ei e cret, sau ceva de genul asta. Oricum, va dati seama in ce hal imi sta la inima. Sa o iau de par si sa o izbesc de pereti, nu alta. Deci, dupa cum va ziceam, a venit la Sasuke: -Iubitel, cine-i asta? Il intreaba pe brunet privindu-ma cu scarba. -Aa, ea e Sakura, cea mai buna prietena a mea bobocel. Ii raspunde Sasuke imbratisando. Si tot asa au stat ei pana mi s-a facut scarba si am plecat cu totii la hotel. Acolo am inceput sa ne pregatim noi fetele pentru a merge la Club Mango impreuna cu baietii. Marea noastra intrebare era desigur "cu ce ne vom imbraca?"
In cele din urma ne-am decis, eu purtam o rochie neagra mulata pe corp, scurta cu o singura maneca lunga, cu niste tocuri in stil gladiator si accesotii roz. Hinata purta o rochie crem superba cu volanase si sandale negre cu toc destul de mare, Sheyla purta o rochie crem cu negru si tocuri de aceleasi culori, Crystal purta o rochie in mai multe culori si tocuri negre, iar Temati a ales o rochie albastra cu o jacheta neagra si tocuri joase. Toate ne-am lasat parul liber si ne-am machiat precum am vrut. Eu una mi-am dat cu putin fond de ten, corector, la ochi mi-am facut Smookey Eye si buzele le-am dat cu un fel de ruj crem, cam de culoarea pielii si un luciu de buze pentru volum. Aratam cu toate minunat, cred ca vor lesina baietii cand o sa ne vada. Venind vorba de baieti, toti purtau blugi de diferite culori si camasi mulate sau tricouri. Sasuke purta insa blugi albi, aproape mulati si o camasa neagra. Arata bestial, iar parfumul lui ma dadea pa spate. Eram cu totii entuziasmati, cu chef de distractie, pana cand Sasuke ne-a amintit ca tre sa mergem sa o luam si pe mimoza.\
Cand ajungem la ea, ce credeti ca vad? Ei bine, o vad pe Jessica cum poarta o rochie exact ca a mea, doar ca a ei era alba. Off, sa o iau la bataie nu alta. O facea sa para atat de grasa, m-am doar dus la ea si i-am tras o palma buna, de i-a ramas urma mainii mele intaparita pe chip. O sa ma tina minte pentru asta, sa verifice mai intai ce port iar apoi sa nu-i dea prin gand sa se imbrace ca mine. Normal ca nu a avut tupeu sa scoata niciun cuvant, stia ca-i convine sa taca... Macar aici avea si ea dreptate. M-a doar enervat faptul ca s-a dus la brunet si i-a sarit in brate plangand cu falsitate, ca cica o doare. Intr-adevar, chiar o durea. S-a auzit o bubuitura mare cand palma mea a facut contact cu fata ei. In fine, nu am de ce sa pierd timpul vorbind despre una ca ea, cred ca va plictisiti de moarte!
Am ajuns la Club Mango, unde atmosfera era incendiara. Ca un clob la Hollywood, doar ca mai bine de atat! Ne-am asezat cu totii la o masa, insa eu nu am dat ochii cu Kenn, nu mai aveam chef de ala. Stiam ca in seara asta puteam gasi pe cineva muult mai bun! Ne-am luat fiecare cate un cocktail, baietii cate un wisky si am inceput sa radem si sa vorbim despre diverse lucruri pana cand, ce credeti? Simt o mana atat de calda si atat de fina pe umarul meu, in timp ce melodia mea prefeincepe sa rasune din boxe.... Ma intorc sa vad cine e, ma asteptam sa fie Kenn, dar nu! Nu eran Kenn, era mult mai bine de ata. Era visul meu devenit realitate, cel mai frumos baiat din lume statea in fata mea si ma privea zambind. Era Jeydon Wale. Off, de cat timp il plac si ma rugam lui Dumnezeu sa ma intalnesc cu el, e atat de frumos, atragator.... perfect... L-am invitat sa se aseze cu noi si brunetul s-a pus imediat langa mine. Dupa cateva minute Jessica a realizat ca Jeydon era acolo, si a inceput panarama sa dea din gura: -Hey, buna Jeydooon! Eu sunt Jessica, Jessica Johanne Teyler. Sunt o mare fana, nu ai idee cat timp am visat sa te cunosc, arati atat de bine, si mirosi pe masura! Ahh, iti place rochia mea? Am dat vreo 9 mii de euro pe ea, e de la Christian Laboutin (nu stiu daca am scris corect). Mi-a facut-o special mie, e unicat, a Sakurei e fake! Se vede de la o posta, adica uitete si tu, cum poti sa stia langa ea?! Vino langa mine dragule, sunt sigur ca o sa incapi de Sasuke. Daca nu, faceti schimb de locuri.
Ok, asta a fost picatura ce a umplut paharul, am ripostat: -Draga mea, sa stii ca mintitul nu te ajuta cu nimic. In primul rand rochiile noastre sunt exact la fel in ciuda culorii diferite si eu pe a mea am dat doar 6.500 de euro. In al doilea rand nu sunt Christian Laboutin sunt de la Zara. Asta dovedeste si ca numai unicat nu e a ta. In plus cred ca Jeydon nu are niciun chef sa te asculte pe tine cum ii spui ca ai visat la el nopti de-a randul, mai ales ca din cate stiu eu, tu si Sasuke sunteti impreuna. Uitand de asta, Sasuke, mimoza e langa tine, de ce o lasi sa vorbeasca cu alt baiat?
Sasuke nu a spus nimic si Jeydon mi-a soptit un "multumesc ca mi-ai luat apararea. Tipa chiar ma sperie!" la ureche, astfel icnat doar noi 2 am auzit. Dupa ceva vreme ne-am dus la dans cu totii si am inceput sa ne dezlantuim pe ring. Era de asteptat sa cunosc o celebritate, dar ma mira faptul ca ne baga in seama! Imi place atat de tare Jeydon, daca as putea l-as saruta chiar acum. Dupa vreo 30 de minute de dans non-stop, ne-am dus in mare parte la fotoliul nostru, insa Jeydon m-a luat de mana si m-a dus intr-un loc ceva mai retras. Acolo el si-a aprin tigara pe care a fumat-o putin, dupa care mi-a oferit si mie. Eu am impins tigara si m-am apropiat de Jeydon, punandu-mi mainile in jurul gatului sau si lipindu-mi corpul de al sau. L-am privit in ochi si acolo am vazut ceva de nedescris. Ne-am apropiat din ce in ce mai mult, buzele noastre erau la milimetri departare, puteam sa-i simt respiratia fierbinte pe buzele mele, lucru care ma facea sa ma topesc in bratele lui, care imi strangeau mijlocul. Mirosea putin a tigara, dar numai de asta nu-mi pasa mie in clipa respectiva. In cele din urma ne-am sarutat pasional, a fost ceva de-a dreptul magic! Buzele lui aveau gust de vanilie, in ciuda faptului ca abea terminase de fumat o tigara intreaga. Cand sarutul a luat sfarsit, Jeydon m-a luat de mana si ne-am dus inapoi la ceilalti. Ne-am distrat in continuare toata noaptea, eu si Jeydon filtrand, iar ceilalti... ceilalti nu stiu ce faceau eu aveam treaba, e clar!
Rochia Hinatei: http://biasedbaby.files.wordpress.com/2009/07/polyvore12.jpg
Rochiar Sheylei: http://decadentluxe.files.wordpress.com/2008/11/polyvore.jpg
Rochia lui Crystal: http://4.bp.blogspot.com/_ZN6N85C_V_8/THVG0xTdfOI/AAAAAAAAAG0/hBYPh0FlgIM/s1600/Polyvore3.jpg
Rochia lui Temari: http://wd.lkimg.net/weardrobe1/pictures/0016/4546/manhattan8_normal.jpg?1246744042
Rochia mea : http://cdn2.kimkcdn.celebuzz.com/files/2010/08/Kim-kardashian-one-shoulder-black-dress-081710-6.jpg
Jeydon Wale: http://i.ytimg.com/vi/IL_UNSRY5m0/0.jpg
Cam asta este, sper sincer sa va placaaaa [b] |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 16:32 | |
| Lexyyy,sa ma scuzi ca am fost o nesi Imi place asa de mult... Oooo si Jeydon are nr de telefon? Hyhyhyhyhy Lexxy e minunat!! DAR SA NU CUMVA SA NU O IUBESCA SASU PE SAKU CA MA SUPY!!!! Nextuu Lexxy Pwp |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 20:30 | |
| Mhm frumos.Continuarea!!! |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 20:59 | |
| Of of of Lexy scumpo.Nu ti-am m-ai last comm.Ma revansez si iti las acum. Deci scumpo,imi place mult. Foarte frumos scumpa mea nepotica.Hihi,ca intotdeauna. Asa,sper sa pui cat mai repede next-ul ca sunt curioasa sa vad ce se mai intampla. Spor la scris si la idei scumpo. Pupici! |
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 21:00 | |
| Vaii lexx! Cum de nu am putut sa-ti dau comm pana acum. Eu merit bataie!Sa ma bati:)) Aja aqum la fiic:x Este superba continuarea! O iubesk! Imi place muult cum a batuto Sakura pe Jessica. :)) Ok, ok eo is violenta:)) Dar mi-o imaginez pe aia Cat de urata e:)) Cu totul ca si eo folosek placa:)) Si o folosesk cam des. Ok eo incepui sa aberez:)) Dar cum sa nu aberez cand am inceput sa citesk un fiic MINUNAT! Deci felicitari scumpo! Astept cu nerabdare nextu. Si inka repede:X
Sa il faki la fel de frumos ca si asta:X U m-ai fakut foarte curioasa:X Extrem de curioasa:X Inka o data mi-a placut:)) Deci vreau Next:)) Spor la scris si la idei! Te pupacesk doolke!
Se yaa!:X |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 22:36 | |
| Your love is my poision capitolul 8 : Despartirea. Timpul cu Jeydon a fost minunat, chiar e un baiat adorabil, dulce, e tot ce vrei. Doar ca eu vreau altceva... Asa ca, inainte sa plecam l-am luat pe Jeydon in acelasi loc unde ne-am sarutat mai devreme si avand mari ezitari, am reusit sa-i zic: -Jeydon, trebuie sa vorbim. Tot ce a fost in seara asta a fost minunat, dar trebuie sa se sfarseasca. Tre sa intelegi! Tu esti Jeydon Wale. MARELE Jeydon. Eu sunt Sakura Haruno. Fata care duce o viata reala, nu merge. Imi pare rau, oricum dupa o luna nu o sa mai auzi nimic despre mine. Dupa ce i-am spus astea, l-am lasat singur. Nu am vrut sa-l ranesc, dar nici de prea multe discutii nu am chef. M-am asezat la masa si Jeydon s-a intors la prietenii sai. Temari m-a intrebat de ce nu mai sta Jeydon cu noi si chestii din astea. Sincer nu aveam chef de discutii -Pai s-a dus la ai lui. Tot ce ar fi putut exista intre mine si el s-a terminat. It's over. Nu avem acelasi stil de viata, nu stiu daca pricepi ce vreau sa-ti spun. Nu-mi trebuie unu fitos care sa stea toata ziua cu gura pe mine. Am nevoie de cineva care sa ma iubesca pentru cine sunt cu adevarat. Asadar, de azi ma voi baza pe baietii care spun ca sunt frumoasa, nu sexy,. Asta e clar! Ii spun eu razand dupa care mai iau o gura din martini-ul meu. Ne-am dus sa dansam, in timp ce dansam cu Temari ma uitam pe furis la Sasuke si Jessica. Off, de genul ala de baiat am eu nevoie. Nu de Jeydon Wale. Pe bune, nici Justin Bieber de-ar fi aici nu ar avea ce cauta langa mine. El, care e considerat varianta mai buna a saracului brunet. Ca veni vorba de el, am intors capul si l-am vazut cu alta. Ehh, tipic. Uite de asta m-am despartit de el. Am facut-o inainte sa se intample. Sakura e desteaptaaa!!!! Haa, v-am spus eu! Cred ca am inceput sa ma imbat, ma simt amuzanta. E chiar super, doar ca nu prea ma mai tin picioarele. Asta nu poate sa se intample, ma duc repede in baie si ma spal pe fata. Asta m-a facut sa imi revin aproape complet, ca prin minune. Gata cu bauturile Prefer sa fiu eu cea care va cara un prieten acasa, decat sa fiu carata. Ar fi culmea, nu e de mine. M-am lasat dusa de val si asta nu e bine. Mi-am refacut machiajul si m-am intors in club. Acolo lumea se pare ca ma astepta, doar Sasuke si Corcitura se sarutau de zor. Off, copilu ala e blond la creieri. Rau de tot! De cand e cu aia, abea daca vorbeste cu mine. Da nici nu se puna ca atunci cand mi-a facut cunostinta cu Cosmarul, m-a prezentat ca fiind cea mai buna prietena de-a lui. Plina de nervi l-am luat pe Sasuke de mana si am incercat sa-l duc afara sa vorbesc ceva cu el, dar imediat apare Mimoza si se pune in calea mea. Mamaaa, ma jur ca daca in 5 secunde nu dispare o iau la bataie, pe bune de data asta! -Ce ai de gand sa faci cu iubitul MEU?! Ma intreaba Jessica prefacandu-se nervoasa. O fi nervoasa, sau nu, nu-mi pasa. Eu una chiar eram. Si cand eu sunt nervoasa, e de rau. I-am tras o palma cat m-a tinut mana de tare si i-am zis sa se dea din calea mea. Sasuke a incercat sa-i sara in ajutor insa eu l-am oprit. Daca stau si ma gandesc, ar fi putut oricand sa ma dea la oparte, dar banuiesc ca era de partea mea..... 50%. -Asculta bine la mine, Par-Roz! Daca odata te mai bagi in relatia mea cu Iubitel, te fac pfraf. O sa ma prefac ca nu ai dat in mine- Blondina nu a avut timp sa termine. Stiti de ce? Pentru ca daca nu tine cont de lovitura abea primita, i-am mai dat una, de care sa tina cont acola. I-am tras un pumn cu toata puterea, dr nu prea aveam putere. Insa am nimerit la inta, si buzele ei slaninoase si umflate au inceput sa sangereze. -Eu si Sasuke avem ceva de discutat, scuza-nee! Ii spun eu in timp ce ma indepartez cu Sasuke de mana. Ajungem in spatele clubului, unde inca se poate auzi muzica, insa puteam vorbi fara sa fim priviti sau ceva de genul asta. In orice caz, dupa ce voi vorbi cu el, voi rezolva si problema numarul unu, subiectul discutiei ce urmeaza sa o am cu Sasuke. Imi era teama ca ce urma s-ai spun avea sa-l faca sa se infurieze pe mine, insa nu mai suportam. -Uite cum sta treaba Sasuke, poate o sa crezi ca nu e treaba mea, si e posibil sa ai dreptate. Dar cand m-ai introdus Mimo-.... Adica lui Jessica, ai spus ca sunt cea mai buna prietena a ta. Ei bine tot in calitate de prietena iti spun sa te desparti de ea. Poate nu observi darnimanui nu-i convine ca tu si ea sa stati bot in bot si sa va sarutati non stop. Pe bune, ajunge! Acum da-i drumul, suparate! Tipa la mine sau fa ce vrei, eu spun ce am de spus. Parerea mea e ca puteai mai bine decat... mimoza aia! Insa daca esti fericit cu ea, ma dau la oparte si va las sa fiti fericiti impreuna. Fara nicun cuvant Sasuke ma imbratiseaza si imi spune ca o sa tina cont de parerea mea. Dupa ce Sasuke a plecat m-am asezat pe un scaun de prin zona si am inceput sa ma gandesc. Mie chiar imi place Sasuke, suna ciudat! Insa, e clar ca vreau sa fie cu mine. Si totusi asta nu il obliga sa vina la mine. Sasuke e placut de mii de fete, poate chiar mai mult. Asta inseamna ca ar trebui sa la intrec pe toate. Nu am de gand sa fac asta, o sa fiu pur si simplu eu insami. Daca ii convine, ma bucur, daca nu ramanem prieteni. In orice caz, nu poate sa afle ca il plac. Mai ales acum. M-am saturat sa fiu pe ganduri asa ca ii sun pe ai mei. Le-am spus cat de minunat e aici, le-am multumit din nou ca m-au lasat sa vin si ca mi-au dat si bani de excursie, le-am promis sa le iau suveniruri, si sa antrenez. Ei au zis ca mai au ceva probleme de rezolvat prin Europa, ca o sa castige multi bani si o sa ne mutam intr-o casa noua. Mi-au zis ca secretul controlarii chakrei negre este sa o folosesti in conditii de deplina luciditate mintala, adica nu cand te provoaca altii sau cand esti suparat. Am mai tot vorbit asa vreo 30 de minute, parintii mei erau cei mai buni prieteni, le spuneam oricem. Cu ocazia asta mi-am cerut scuze pentru comportamentul meu infantil de dinaintea excursiei, iar parerile de rau mi-au fost acceptate. In cele din urma ne-am intors cu totii la hotel, unde ne-am schimbat si ne-am adunat cu totii la baieti in camere. Acolo am jucat carti, am spus glume si am mai si barfit putin. Stiti voi la ce ma refer, micile lucruri care-mi fac excursia mai frumoasa. Asa s-a dus si a treia zis, mai sunt inca 17 insa. Sper sa fie la fel de frumoase, asa cum au fost astea. Ce-i drept au existat si mici probleme, insa nu am de gand sa-mi complic viata cu ele. Am adormit cu totii la baieti in camere, fiecare pe unde a apucat. Eu una eram pe masa, cu un ursulet in brate. ?Ursuletul ala imi amintea mult de Sasuke, nu stiu de ce. Eram nebuna si icna sunt, asta e CLAR! A doua zi, dis- de simineata, mai precis pe la ora 6 m-am trezit eu, insa toti ceilalti dormeau. Ce sa fac? Pai ca sa stiti si voi, Sakura Haruno are mereu idei geniale! Mi-am luat o pereche de manusi de unica folosinta si un lipici pentru soareci. O,daaa! Ala chiar e lipicios. Vreti sa stiti la ce le-am folosit? Banuiesc ca va dati seama ca la un hotel de 4 stele nu pot exista soareci. Eu doar am luat lipiciul pentru a face o noua coafura Jessicai. O sa-i fie recunoscatoare ca o scap ce claia aia mare de blonzime inutila! M-am apropiat incet de ea si am desfacut lipiciul. Dupa 5 minute eram gata! Arata genial, nu o sa scape cu par in cap. Am mers apoi la mine in camera unde m-am imbracat cu un tricou negru pe care scrie "Only smart people can read this" cu multe culori, o pereche de pantaloni negru mulati, esarfa alba si albastra, geanta albastra, ochelarii de soare albastri ceasul albastru, tenesii albastri si o extensie albastra micuta pusa in pat. Ma machez cu fard de pleoape albastru si rimel, la care adaug luciu de buze. Cand ma intorc in camera, vad ca Naruto e treaz. -Neata Naruto! Cum ai dormit? Il intreb eu zambitoare -Neata si tie pitic albastru.... -Pe cine crezi ca faci tu aici pitic albastru copil cu leguma in loc de creieri??? Tip eu la el enervata. Cum a putut sa zica asa ceva? -Taci din gura, batranica cu haine de adolescenta, nu vezi ca ceilalti dorm?! Ma intreaba Naruto ridicand o spranceana. -Ai noroc de ei, babuinule. Daca nu ti-a fi spus vreo 2... sau poate 3..... hai nici chiar.... vreo 7. Asta era mica noastra cearta, dar in sinea noastra ne iubeam unul pe celalalt ca un frate si o sora. Sasuke se trezeste si el, asa ca eu si Naruto incepem sa facem glume pe seama lui. -Hopaaa, s-a trezit mica printesa? Il intreb eu razand? -Ce ai ma? Iar vi s-a urcat bautura la cap? Ne intreaba brunetul zambind pervers. -Care bautura Sasuke, ca tu erai ala care baga in el Wisky dupa Wisky? Il intreaba Naruto. -Hai, gata cu palavrageala ca amandoi erati crita! Numai eu stiam inca cum sa merg. Mediocrilor. Le spun eu razand. Tot asa ne-am "certat" noi inca vreo 10 minute pana cand in sfarsit a observat cineva de mica mea "catastrofa". Eu una as fi numit-o "opera de arta" avand in vdere cat am lucrat la ea. Sa credeti sau nu, Crystal a observat asta. Da, se trezise cu 30 de secunde inainte si deja a vazut ce am facut saracei fete inocente care mi-a distrus viata. -Ce i-ati facut ma lu asta? Ba voi sunteti batuti in cap? Va dati seama ce o sa faca in clipa in care o sa deschida ochii? Se tipa fata la baieti. Acestia realizeaza si ei, insa incep sa rada. -Lasa-i fata in pace, ca eu am fost. Ma enerva de prea multa vreme si am avertizat-o aseara, dar tot degeaba. De 3 zile ma tot face Procusor, Barbie cu Parn in Nas sau pur si simplu Par Roz. Se stramba pe la spatele meu, se imbraca la fel ca mine, se linguseste in fata cui nu trebuie. Ce altceva mai trebuie sa faca o persoana ca sa o distrug si sa o iau la bataie??? Biata Crystal mi-a dat dreptate, dupa cum mi se si parea corect. Incetul cu incetul, s-au trezit cu totii, in afara de mimozaa. Fiecare m-a felicitat pentru fapta mea, mai ales Temari. Eu eram inca mirata ca Sasuke era cu burta in jos de ras, adica omulee, aia e prietena lui! L-am intrebat de ce rade si eu razand la randul meu iar acesta imi raspunde: -Pai tu chiar crezi ca am sentimente pentru asta? Las-o in pace, ca merita! Chiar te admir pentru asta Haruno, ai tupeu, imi place. In plus, deja i-ai facut-o, de ce m-as mai supara??? Dupa inca o ora de ras si spus glume, Jessica face ochi. Acu-i acu!! Sakura: http://4.bp.blogspot.com/_kG_4k82rVpU/S-iyodAkICI/AAAAAAAAAgw/Vc6VzAIry7A/s1600/travel.jpgS vedem ce o sa se intampleee! |
| | | Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 22:42 | |
| Hihi Lexxy,ai pus next-ul.Ce bine x Ce mult imi place:x..imi pare rau ca nu a mers cu Jeydon dar ramane de vazut ce o sa fie intre ea si Sasuke:x. Of of iar te-ai oprit.Pune mai repede next-ul ca vreau sa vad ce se intampla. Spor la scris. Pupici! |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Lun 21 Feb 2011, 23:58 | |
| Miau ! Buna scumpo :X Imi place mult continuarea Mai ales ca este lunga O mica obesrvatie Ai grija la cuvintele Am observat " Panarama " In rest chiar imi place Este foarte furmos si interesant Uf , ce tare e Sakura ..hehe.. Bine ca a lovito Chiar merita Aceea " Jess Pets " =)))) Jess Pets , Doamne ce-mi place cum suna Zi tu ca nu-i tare =)) Felicitari pt capitol draga mea E foarte frumos si plin de suspans Astept next-ul Repede , repede , repede , repede Ai grija si tu ca sa nu te prina radaru Ca nu vreau si de la tine amenda ! Spor la scris si la idei !! Pupici duuuulci !! Mrrr |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 11:21 | |
| |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 15:27 | |
| Vai vai vai SUper doar merita asta!! Vreau continuarea. |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 18:04 | |
| Ar fi culmea sa ii spuna ca ii place Ma lexxy misto fic ai Ma intreci Sa pui nextu mai repedeee Pwp |
| | | Blasphemy Genin
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 21:13 | |
| [center]Your love is my poision capitolul 9 :
Jessica se ridica din pat si ne vede pe toti ca o privim. Ea, la randul ei se uita la mine si o bufneste rasul. M-am simtit umilita, asa ca nu am stat degeaba: -Tu care te uiti la mine si razi, uite-te la tine si plangi! I(i spun eu zambind cu superioritate. Blondina scoate limba la mine si nu-mi asculta sfatul. -Asta are scurgeri de creieri, pe bune acuma. Hai sa mergem in camera la noi, sa lasam mimoza sa se imbrace... Spune Temari. Cu totii mergem deci la noi in camera unde luam micul dejun caci ne era lene sa coboram la restaurantul de la partier. Dupa asta mie mi s-a facut cald in pantaloni asa ca m-am schimbat intr-o fusta albastra lucioasa, un tricou alb mulat cu o fata zambitoare, jacheta din piele neagra si botinele cu toc galbeme. Am adaugat accesorii si eram gata de plecare. Problema era ca nu stiam unde sa mergem, asa ca am ramas in camera si am jucat adevar sau provocare. Am inceput eu sa pun intrebarile, si am luat-o in ordine. -Hin, adevar sau provocare? -... Adevar... Raspunde fata rusinoasa. Stau sa ma gandesc 5 secunde si imi vine in minte ceva perfect! - Care e unul dintre cele mai mari secrete pe care le ai, pe care nu le-ai spune nimanui? Sopteste-le la ureche celor care stau in stanga si dreapta ta. Ei NU au voie sa mai spuna nimanui! Saraca Hinata nu a avut de ales decat sa le spuna lui Sasuke si Temari ca ea il place pe Narutoo. Urmatoarea a fost Temari, care a ales Provocare. -Sa zicem ca te-ai indragostit asa din senin... Asaza-te in bratele tuturor baietilor si saruta-i timp de 10 secunde. Nu cred ca i-a convenit, dar eu cand joc adevar sau povocare, atunci joc pe bune! Asta in seamna adevaruri grele si provocari imposibile!!! Urmatoarea era Crystal, draga de ea. A ales provocare, asa ca am provocat-o sa bage mana in WC. Zis si facut, asa ca urmeaza Naruto. Blondul a ales adevar, va dati seama ca nu mai stiam ce sa il intreb. -Spune initiala fetei pe care ai vrea sa o saruti chiar acum. -Ehm.... pai... H. Toata lumea a ramas cu gura cascata, asta sereferea la Hin, e clar! Shikamaru a ales provocarea, momentul perfect sa ma razbum pe el pentru ca nu o trateaza mai special pe Temari. -Shikamaru, dragulee! Stai intr-un picior timp de 4 minute. De fiecare data cand te dezechilibrezi sau atingi ceva, o iei de la inceput. Asa am stat noi vreo 15 minute privindu-l pe saracul Shikamaru, care nu mai stia ce sa faca sa-si mentina echilibrul. Sheyla a ales si ea provocarea. Proasta idee. Am provocat-o sa latre ca un caine, si asta a facut timp de 45 de secunde. Am si cronometrat-o! Sai a ales adevara. Ahh, nu maistiu ce sa ii zic si astuia. -Daca ar trebui sa lasi pe cineva sa te dezbrace complet, pe cine ai alege si de ce? Saracul Sai a ramas fara cuvinte. Era mut. A spus ca mai bine renunta la intrebarea asta, si l-am lasat in pace Am trecut peste Neji, caci era la toaleta si nu aveam chef sa il astept, urma Sasuke. -Sasukeee, adevara sau provocare? Il intreb eu cu cel mai malefic zambet posibil. -Barbiereste un picior al jucatorului din dreapta ta. Daca e fata, mergi mai departe pana dai de un baiat. Si cum in dreapta lui se aflau Jessica, Hinata, Temari si Cristal, saracul Naruto s-a ales cu un picior despadurit. Sunt malefica, ce sa mai stam la discutii??? Ne-am saturat cu totii de joc, asa ca am mers la piscina hotelului. Acolo mi-a placut asa de mult de salvamar, incat m-am prefacut moarte 30 de minute in fata lui si n-a zis nimica. Off, cat de chel la creier poate fi si ala? Daca muream cu adevarat? M-am dus nervoasa sa ma bronzez, unde erau toate fetele. Le intreb cum mai merge, cum li se pare excursia. Aproape toate mi-au raspuns ca e bine, pentru ca suntem impreuna cu totii si mai ales pentru ca baietii de care le plac au venit si ei. M-am simtit cam prost ca Sasuke avea prietena, fetele stiau ca il plac. Si totusi, fetele au promis sa ma ajute cu el! Am intrat si noi in piscina din nou, sa cautam baietii. Acolo Sasuke si Jessica se sarutau de zor, mi s-a facut scarba si m-am abtinut sa nu fac scandal degeaba, iar ceilalti se jucau cu apa. Mai bine zis se improscau cu apa in toate directiile.
Peste o saptamana lucrurile erau la fel. Un singur lucru s-a schimbat: Sasuke a vazut in sfarsit ca Jessica nu era de nasul lui, insa de cand s-au despartit se comporta foarte ciudat si urat cu mine, iar blonda inca iese cu noi. Off, ma intreb cu ce i-am gresit, doar nu e vina mea ca a prins-o pe Jess cum il saruta pe altul. Ok, ok. Este vina mea pentru ca eu i-am aratat sceneta, isna nu suportam sa se considere fericit in timp ce asta ii punea coarne pe la aspte. Eu si matracuca inca ne certam, asta chiar si mai des, deoarece mereu purta ceva similar cu ceea ce purtam eu cu o zi inainte, se lua de mine, ma insulta, ma facea in toate felurile, etc. Eu ma luam de ea pentru ca se imbraca la fel ca mine si pentru ca din vina ei Sasuke e rau.
Intr-o dimineata, ma trezesc cu Jessica dormind langa mine. Cum a ajuns asta aici? Mi se pare prea de tot, asa ca o imping de langa mine cu brutalitate, aceasta cazand din pat si lovindu-se destul de tare. Ii spun ca nu are ce caut in preajma mea si dupa ce ma imbrac cu o pereche de pantaloni scurti albi si un tricou negru ceva mai lung, peste care am pus o curea lata alba. M-am dus in camera baietilor si l-am cautat pe Sasuke. Acesta se pare ca nu era acolo, baietii au zis ca este jos la parter si ca se va intoarce curand. L-am asteptat deci, aproximativ 40 de minute, pana cand brunetul si-a facut aparitia. I-am zis ca trebuie sa vorbim, insa acesta m-a ingorat. M-am simtit incerdibil de prost sa fiu ignorata in halul ala, practic Sasuke a precut pe langa mine de parca nu as fi existat. -Deci nu vrei sa vorbesti cu mine??? Bine, te-am lasat! Pa baieti! Cel putin i-am salutat pe ceilalti, cine stie cand ne vom revedea. Dimineata asta a venit Kakashi- Sensei la mine si mi-a zis ca trebuie sa plecam intr-o misiune, doar eu si el, pentru a ne antrena. Sau mai bine zis ca sa ma antrenez doar eu. Mi-am facut bagajul si le-am zis fetelor unde plec, insa le-am rugat sa nu le spuna baietilor nimic. Mi-am luat ramas-bun si am plecat. Zborul cu avionul a fost lung si plictisitor fara prietenii mei, insa nu aveam ce face. Sunt insa fericita ca am petrecut totusi 2 saptamani in Hawaii, iar acum voi multumi si pe tatal meu, care vrea sa devin cel mai bun ninja din Konoha. I-am spus lui Kakashi- Sensei despre dorinta mea de a deveni un nija medical si de a cunoaste mai multe tipuri de tehnici de controlare a chakrei si chestii de genul asta, insa a zis ca mai intai trebuie sa stapanesc la perfectie Chakra Neagra, desi cu ea as putea probabil sa fac minuni in medicina.
Cand am ajuns in Honoha, am cunoscut-o pe Tsunade-Sama, hokage-ul satului. De la ea am invatat tehnicile de baza in medicina jutsu, iar apoi le-am intrerupt pentru a continua antrenamentul Chakrei negre. Am terminat cu antrenamentul Chakrelor dupa o luna, insa parintii mei inca nu s-au intors. La inceput am ignorat asta, poate au niste probleme si mai trebuie sa ramana acolo, sau poate nu am calculat eu corect zilele. Am creat o multime de tehnici noi, am invatat cum sa vindec oamenii si toate astea in secret. Numai Kakashi si Tsunade stiau despre asta, chiar daca colegii mei s-au intors din excursie in urma cu 3 zile. Nu ne-am intalnit datorita programului meu incarcat, nu aveam nicio misiune ca sa ma pot antrena. Chiar acum Sasuke, Ino si Kakashi sunt intr-o misiune. Eu, insa, sunt in Konoha si ma antrenez cu Lady Tsunade. De la ea am invatat multe, extrem de multe si am intrecut-o pana si pe Ino, care era considerata un ninja medical de elita din sat. Cea mai buna era desigur Tsunade, de la care am invatat si cateva moduri de a folosi forta bruta. Am capatat o incredibila putere in pumni, cand lovesc pamantul se despica in doua de parca ar fi o frunza. O sa vi se para ciudat, cum de a facut Sakura asa de multe nu? Ei bine alfta ca eu e la varsta de 3 ani imi perfectionez zilnic Chakra mov, era si timpul sa-mi fac o specializare. Asa am ales sa devin ninja medical, la fel ca Ino. Eu si Ino am devenit dusmance, aceasta s-a infuriat pe mine cand a aflat ca il plac pe Sasuke. Eu si brunetul nu mai vorbim deloc, nici macar nu ne salutam. E ciudat, stiu. Am devenit retrasa, ignoranta, uneori n-am chef de nimic decat de antrenament. Parintii mei inca nu s-0au intors si asta ma ingrijoreaza. Presimt ca ceva rau se intampla, dar nu stiu ce.
Tsunade Sama a venit la mine, iar acum ma anunta ca are sa-mi dea o veste greu de suportat: Parintii mei au fost asasinati in Franta, nu se stie de catre cine si mi se interzice sa ii razbun. Asta e absurd! Dau cu pumnul in masa si ma ridic in picioare. Lacrimi mi se preling din ochii verzi, iar picioarele incep sa-mi tremure. cum e posibil, erau cei care au promis sa nu ma paraseasca niciodata. Am decis a doua zi sa merg in Franta si sa le aduc trupurile acasa eu personal, pentru a putea investiga. O luna de zile am stat acolo, timp in care am aflat cine a fost: Orochimaru. Orochimaru este un om malefic, un criminal, care isi creeaza propriile victime muscandu-le si facandu-le sa vina la el, pentru putere. Cand m-am intors in Konoha totul era schimbat. Toti devenisera Jounini, iar eu am dat testul singura. Testul mi l-a dat Tsunade, deci va dati seama cat de dificil a fost, aceasta stiind despre puterile mele speciale. Am mai stat o vreme in konoha, sa ma antrenez in medicina. Dupa asta am devenit Jounin si eu la randul meu, iar cand am implinit 15 ani, Tsunade si Kakashi mi-au zis ca nu mai am nimic de invatat de la ei. Asa am pornit eu in cautarea lui Yiumake, care desi este fratele vitreg al lui Orochimaru, este un ninja cu abilitati nemaivazute. De la el voi invata cum sa controlez 2 papusi cu chakra, stiu ca nu va fi usor, insa eu o voi face!
Sa vedeti ce se va intampla cand Sakura se va intoarce in Konoha! |
| | | Layla Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 22:11 | |
| frumos Imi place |
| | | Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 22:59 | |
| FOARTE FRUMOOOOS! NEXT |
| | | Bubu. Legend
| Subiect: Re: Your love is my poision Mar 22 Feb 2011, 23:37 | |
| |
| | | Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Your love is my poision Mier 23 Feb 2011, 18:15 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Your love is my poision | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|