Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O noua sansa la iubire - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O noua sansa la iubire - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

O noua sansa la iubire - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Joi 02 Iun 2011, 00:29

Mda nu am prea putut sta linistita si v-am pus nextu...va rog sa ma scuzati ca e asa de scurt dar abia l-am facut.Stiu ca am zis ca nu mai pun pana la vacantza da acum mi-a venit umpic de inspiratie pentru capitol.Sper sa va placa.Capitolul urmator il voi pune cand voi avea mai mult timp liber.

Acum eu ma duc la culcare ca sa scot un next mai tare...si ca sa ma pot trezi pentru scoala happy2
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : O noua sansa la iubire - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Joi 02 Iun 2011, 14:49

offfff firasi sa fiu nu am mai intrat de mult pe calculaor si uite cat ai scris
stii ca te ubesc si te rog sa ma ierti pentru necitirea pe care
nu ti-am acordat-o dar eu vreau nextul urgent :*
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 00:07

Vad ca nu va prea place ficul meu din moment ce nu imi lasati comentariu.Sa stiti ca eu nu vreau sa-mi dati comentarii doar ca sa am mai multe ci pentru a va stii parerea.Altfel nu am cum sa ma perfectionez.Va rog sa imi spuneti parerea voastra oricare ar fi ea.Nu ma supar daca imi spuneti ca nu va place sau ca am gresit ceva.Vreau doar sa va stiu parerea ca sa fac mai bine in viitor.
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : La măta.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 112
Puncte : 128
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : Happy! :)

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 06:02

Hey! Îmi cer mii de scuze că nu am putut trece mai devreme pe aici dar mai bine mai târziu decât niciodată :d
Păi să vedem,capitolul e chiar ok! Îmi place foarte mult ;x
Sper ca în funcţie de comentarii să pui şi tu nextul mai repede :d
Te pup dulce,dulce de tot!

P.S: Nouă ne place ficul tău. :)
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O noua sansa la iubire - Pagina 5 Asss10O noua sansa la iubire - Pagina 5 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 06:50

Vai ce capitol tare. Chiar imi plac ideile pe care le ai, doar ca ar mai trebuie sa lucrezi la descriere si la cum pui totul in cuvinte. Asa, eu te pupacesc dulce de tot si astept cu nerabdare nextul!!! kiss in love kiss
Sus In jos
FlOaReA♥De♥CiReS♥a♥NoPtI
Academy Student
Academy Student
FlOaReA♥De♥CiReS♥a♥NoPtI

Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 37
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 09:44

hai cu nextu cai beleah
este foarte foarte frummy si abia astept sa vad cum reactioneaza cei doi dupa KISS
adu nextu
ca de nu vin la tine si te pun sa scrii...iar de nu ma asculti te ......nu vrei sa sti.
Sus In jos
Myiu Phantomhive
Genin
Genin
Myiu Phantomhive

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Baia Mare
acebook acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15
Nr. mesaje Nr. mesaje : 122
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul...
Stare de spirit Stare de spirit : Forever alone xD

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 17:51

deci e super tusi >:D<
scuze ca n-am comentat mai repede :( ;x
ai facut o treaba buna :)
bafta in continuare
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 19:57

Buna kiss
Dupa multe zeci de minute am terminat de citit ficul tau.
Sunt noua pe forum. Cred ca am o luna...
Imi place mult ca e diferit si ca este un fel de fic sakudei lough
Vreau next, deja ma trec toti fiorii (la propriu) happy
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 20:03

Ma bucur ca va place ficul meu.Vreau sa va spun ca de acum incepe actiunea la fic.Nush sigur cand o sa pun capitolul urmator fiindca am medii de corectat si tre sa dau teste.Va multumesc ca imi cititi ficul kiss
Sus In jos
Nyko
Genin
Genin
Nyko

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Lost in Paradise
Nr. mesaje Nr. mesaje : 101
Puncte : 106

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Vin 03 Iun 2011, 23:07

Scuze de intarziere .
Ficul tau e foarte frumos. Si imi place ca e sakudei si nu sasusaku .
Cred ca ar mai trebui descriere. In rest e Foarte OK.
Bafta la corectatul mediilor. Si sper sa ne pui NEXT in love
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 02:32

Capitolul 10
Deidara:
Stiu ca ar trebui sa ma ridic de pe ea dar…nici nu stiu cum sa descriu sentimentul pe care il am acum.Simt ca imi e cald si ca doresc sa nu ne mai despartim niciodata buzele.Dar din pacate nu este un sarut adevarat.O iubesc asa de mult pe rozalie ca mi-as da si viata ca ea sa fie fericita.Am mai iubit o singura fata,care m-a facut sa sufar foarte mult.Eu o iubeam si credeam ca ma iubea si ea dar defapt ma folosea.Mi-am dat seama de lucrul asta cand am descoperit ca ma insela cu cel mai bun prieten al meu,de atunci.Pana cand am intalnit-o pe Sakura nu am mai iubit nicio fata fiindca nu am mai vrut sa fiu tradat.Dar,cu Saku e altceva.Simt ca in ea pot sa am incredere.M-a fermecat din prima clipa in care am vazut-o.E speciala.Sunt fericit daca ea zambeste.Ma simt asa de inferior ei.Niciodata nu mi-a fost frica ce sa vorbesc cu o fata.Doar cu ea,e diferit.Nu vreau sa spun ceva care ar putea-o deranja.Si cand ma gandesc ca a trait foarte multa suferinta.Prima ei dragoste a inselat-o cu cea mai buna prietena a ei,parintii ei au murit intr-un accident de masina si ea a trebuit sa preia compania de parfumuri a familiei ei.Este greu pentru o fata care are doar 16 ani.A ramas singura intr-o tara straina dar totui a reusit sa treaca peste suferinte.Are ceva special care te face sa stai tot timpul cu ea.Pare atat de delicata si de fragila,dar e mult mai puternica decat multi dintre noi.
Sakura:
Sarutul este un act care dovedeste iubirea care o porti celuilalt.Eu chiar il iubesc pe Deidara dar el,el nu ma iubeste.Acest sarut nu este unul adevarat.Nu inteleg de ce trebuie sa sufar ata de mult.Mai intai Sasuke…a fost prima mea iubire.Atunci era asa de bun cu toata lumea.Te facea sa razi cand erai trist,era cu tine cand aveai nevoie de ajutor.Mi-a daruit iubirea lui,mi-a furat primul sarut.Am crezut ca el este sufletul meu pereche.Stiu,pare o prostie daca nu experimentezi acest sentiment dar cand cunosti sentimental e cu totul altceva.Asta am crezut eu pana sa se schimbe.Nici acum nu inteleg de ce s-a scimbat brusc dintr-un baiat care facea fericiti oamenii intr-un om care provoaca doar suferinta si dezgust.M-a inselat cu prietena mea cea mai buna de atunci iar eu cand am aflat parca inima mi s-a rupt de durerea ce am simtit-o.Cand am fost cu Pein inima mi s-a mai incalzit desi nu mai eram cea dinainte.Il iubeam pe Pein foarte mult dar stiam ca nu el este alesul.Apoi cand am plecat in Coreea a trebuit sa imi las prietenii in urma.Ceea ce mi-a fost foarte greu.Cand credeam ca ma obisnuiesc cu noua mea viata,s-a intamplat lucrul cel mai dureros.Mi-au murit parintii intr-un accident de masina.Atunci parca viata mea nu mai avea sens.Dar am continuat sa lupt,nici eu nu stiu pentru ce.Cred ca pentru al face pe Sasuke sa sufere cum am suferit si eu.Chiar daca o parte din mine nu vroia raul nimanui.Cand m-am intors in Konoha am inceput un nou capitol din viata mea.Iar un sentiment care nu l-am mai avut de mult timp in inima mea a revenit.Iubirea,pentru Deidara.De cand l-am vazut prima data am simtit ceva pentru el.Stiu ca de data asta nu ma insel.El este sufletul meu pereche,chiar daca nu simte acelasi lucru pentru mine.Mi-as da si viata ca sa fie el fericit.Iubirea pe care io port e mai puternica decat sufferinta care am indurat-o.Acest sarut,care este doar o intamplare…din partea mea este unul adevarat.Din iubire.Nu am de unde sa stiuy ce simte el,dare u asta simt.Iubirea…un cuvant foarte ciudat.Un sentiment minunat care te face sa vrei sa stai toata viata langa acea persoana speciala care ti-a furat inima.Acei finite care nu stiu ce e iubire,nu sunt oameni.
Deidara:
De data asta o sa-mi fac curaj.Acum am ocazia sa ii spun ce simt pentru ea.Mai bine ii spun decat sa ma gandesc daca ea simte ceva pentru mine.Mai bine ii spun decat sa traiesc toata viata cu regrete.Imi deslipesc usor buzele de ale ei si ma uit in ochii ei.Iau o gura de aer si…
-S-sakura,vreau sa iti spun cava.ii zic eu incet si bland
-C-ce vrei sa imi spui?ma intreaba ea confuza
-Vreau sa iti spun ca te………SUSPANS

Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 02:35

Va rog sa ma scuzati ca e asa de scurt si cred ca are si greseli dar,ei bine e 3 noaptea.
Capitolul asta l-am facut doar cu descriere.Sper sa va placa sentimentele pe care le-am descris.Inca ceva...mai sunt multe capitole deci inca nu este sfarsitul.Am eu un sfarsit in minte dar care nu va veni prea curand.Oricum sper sa va placa capitolul acesta si cand voi mai avea timp voi pune si celelalte capitole.
Apropo...cine vrea sa mai vb cu mine sa-mi baie idul de mess:sweet_angel_oanita@yahoo.com
Acum eu ma duc la culcare ca sa scot un next mai tare happy2
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 10:42

Suspans!
Firar ! :)))
Oricum.. E foarte frumos capitolul.Mie-mi place mult
Chiar mă bucur că ai pus mai multă descriere.E mult mai bine! happy
Sper ca,capitolele următoare să fie la fel de reuşite ca ăsta :)) E chiar foarte frumos
Şi sper ca la sfârşit să nu se lase cu lacrimi sad
Eu aştept continuarea. :x
Te pup! kiss
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 11:45

Buna sufletelul meu kiss
Imi place mult cap asta
Cum am mai spus iti ador ficu. happy
Multumesc de comm-urile lasate la ficu meu si te invit luni, 6.06.2011 sa-mi citesti cap 20 al ficului meu care v-a veni in 2 parti.
Prima v-a fi dimineata, a2-a seara.
Inca odata spor la scris si fi atent ca esti inivitat de onoare lough
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 12:58

Va multumesc pentru commuri kiss
Ma bucur ca va place ce am scris...chiar m-am chinuit sa descriu sentimentele
Si ma bucur ca sunt si invitata de onoare happy2 Abia astept sa citesc capitolul 20 din ficul tau Ioana kiss
Capitolul 11 la fic cred ca o sa-l pun in curand,dupa ce incep sa il scriu dar nu pot chiar acum ca am de facut niste compuneri pentru romana...dar promit ca o sa pun repede nextul a hug
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 13:41

Să sperăm că-l vei pune repede :x
Te pup. in love kiss
Sus In jos
ingerash-visator
Academy Student
Academy Student
ingerash-visator

Localizare Localizare : zalau
Nr. mesaje Nr. mesaje : 11
Puncte : 21
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : sa scriu ficuri,sa fac schite,sa ascult muzica si sa enervez lumea:))
Stare de spirit Stare de spirit : Happy and Crazy

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 14:40

Mi-am recuperat parola dar de acum o sa scriu ficul doar de la contul SufletPustiu14 ca m-am cam obisnuit cu el...vroiam doar sa va anunt ca poate cativa nu stiu ca am doua conturi
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 15:23

hei hei ce mai faci draga
nu mi-ai spus ca m-ai iertat sau nu
deci m-ai iertat ? :o3
oricum imi place ficul tau e bestial si vreau next :*
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 15:58

desigur ca team iertat kiss
o sa pun nextul deseara
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Dum 05 Iun 2011, 16:00

Aa da ?
Ce mă bucur. in love
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 02:12

Acest capitol ii dedic scumpei mele Zummy

Capitolul 11 partea unu
Deidara:
-Vreau sa iti spun ca te…dar nu mai apuc nimic fiindca langa noi apare MAICAMEA
-Ah,copii…va rog sa ma iertati.Eu ma duc jos.Si apropo,daca faceti stiti voi ce folositi prezervativul fiindca sunt prea tanara ca sa fiu bunica.ne spune ea apoi pleaca.
Cand am auzit ce ia iesit pe gura am crezut ca mor de rusine.Am rosit tot si asta a facut si Saku.Sa facem,am chestia aia?Ce doamne bate ii mai vine in cap?
Dar defapt dupa felul cum stam noi doi pe jos…mda
Ma ridic de pe Sakura si o ajut sip e ea sa se ridice.Dupa asta incerc sa-I evit privirea deoarece cred ca as putea zice o groaza de porcarii.Off,si eram cat pe ce sa ii zic adevarul.Jur ca ma razbun eu pe maicamea.
-Si Dei,ce vroiai sa imi zici?ma intreaba ea curioasa
-Aa,eu vroiam sa iti zic sa ma ierti pentru chestia sta.Adica a fost vina mea si…bag eu tot felul de scuze penibile.
Sakura:
Nu stiu de ce dar cred ca vroia sa imi zica altceva.Vai dar ce rusine imi e acum.Ne-a vazut si mama lui si dupa ce a zis si…off.
-N-nu e nimic.Cum ti-am mai zis.Suntem doi impiedicati.ii spun eu incercand sa schimb subiectul.
Dup ace ne-am mai revenit cat de cat am mers joss a mancam ceva.Acolo nimeni nu a mai zis nimic despre ,,intamplare’’.Slava Domnului!Sasori se pare ca nu a aflat ceea ce e bine.Dupa masa Sayuri m-a dus cu masina acasa.Ei a fost prea frumoasa noaptea trecuta ca sa dureze mai mult.Pe drum nici Sayuri nu a mai adus in discutie ce s-a intamplat.Cand am ajuns acasa am salutat-o pe Sayuri si m-am dus in casa unde l-am vazut pe Itachi uitandu-se la televizor.
-Hey,mi hermanita!Cum a fost la Dei acasa?ma intreaba el parca vrand sa afle tot dar absolute tot ce s-a intamplat.
Jur cateodata e mai rau decat fetele.Nu prea as vrea sa afle dar stiu ca ma cunoaste cel mai bine si nu are rost sa-I ascund nimic.Asa ca i-am povestit iar el
el mai ca murea de ras.
-Pai surioara,ce sa zic?Ar trebui sa se faca un show cu voi doi. imi spune el cu lacrimi in ochi de atata ras
-Mda,multumesc!Stiam ca pot cont ape tine. ii spun eu suparata
-Hey,uite scuze doar ca nici eu nu stiu ce sa faci.Adica sunteti doi impiedicati care patesc lucruri deastea.
Viata asta e asa de complicata!Nu ma pot gandi decat la buzele lui Dei.Erau asa de moi si dulci.Cand ma candesc la ele am un sentiment asa de placut.Nici nu imi vine sa cred inca ca ne-am sarutat.Adica stiu ca era din intamplare dar tot sarut a fost.Il vad pe Itachi cum tot vorbea cu mine dar nu aud nimic.Ma gandesc doar la blondul meu cu buze dulci.Daca nu l-as mai putea vedea viata mea ar fi fara rost.
-Esti imposibila Saku!Dupa ce ca ma intrebi ce sa faci acum nici nu ma asculti.Clar azi este cu capul in nori.
-Nu multumesc,nu vreau flori. Ii raspund eu fara sa fi auzit decat flori
-Aa ok,dare u vorbeam de altceva.Oricum nu conteaza.Vezi ca ma duc cu Hidan sa isi cumpere o masina noua.Te-as chema sip e tine dar vad ca nu prea esti printer noi azi.
-Bine,eu ma duc in camera.Pa! ii spun eu mai plictisita
-Pein si Madara sunt la sunt la salonul cu tatuaje al lui Pein.Cred ca o sa vina si ei mai tarziu.Ne vedem!
Dupa ce pleaca sItachi ma duc sus in camera si ma schimb in niste pantaloni scurti negri si un tricou rosu cu un craniu apoi ma pun pe pat.Incerc din rasputeri sa nu ma gandesc la blond dar fara rost.Dragostea vine cand vrea ea si nu te mai lasa in pace.Cand ma gandesc ca doar de putin timp il cunosc pe Deidara si deja il iubesc.Dar nu e o simpla iubire.Stiu ca asta e o iubire pura.Nici prin toate cuvintele din lume nu as putea descrie dragostea.E ceva special,magic.Trebuie ca tu sa traiesti asta ca sa intelegi,daca nu sunt doar cuvinte fara sens..Ma ridic din pat si ma duc la geam.Se pare ca norii isi varsa lacrimile peste pamantul rece.Incep sa cant un cantec care l-am scris eu.Prin cantece pot sa imi exprim sentimentele.
Deidara:
Stau la geam si ma uit cum ploua.Mai patetic de ata nu pot fi.De ce a trebuit sa vina maicamea atunci?Nu puteam sa ii zic la Sakura ce simt pentru ea?Singurul lucru care ma ingrijoreaza e ca ea poate ma place doar ca pe un prieten.Nici macar nu o cunosc de mult timp si deja nu as mai putea trai fara ea.
Acum sunt singur acasa fiindca mama s-a dus la nustiu ce firma de haine iar Sasori se plimba cu masina pe afara.Daca as putea sa nu ma mai gandesc la Sakura…dar sincer sa fiu imi place sa ma gandesc la ea.Cand inchid ochii o vad.Parul ei lung si roz straluceste iar ochii aceia verzi sunt mai pretiosi decat fiecare diamant.

Ultima editare efectuata de catre SufletPustiu14 in Lun 06 Iun 2011, 11:00, editata de 1 ori
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 02:19

Va rog sa ma iertati ca e asa de scurt si plictisitor si cred ca are si foarte multe greseli dar am fost foarte ocupata azi si abia am apucat sa scriu ceva.In fine sper sa va placa.Nextul o sa-l pun in saptamana asta cand o am ceva timp.

cantecul care l-a cantat Sakura:
https://youtu.be/PBSbLit5zUo

si cine vrea sa vada cum arata prima iubita a lui Deidara:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQR-utbdePcOYXsGzZMRa413joJicTXD6Aa5sshLCsfB6II97SeBA
Sus In jos
Un bucheţel de zâmbete ♥
Genin
Genin
Un bucheţel de zâmbete ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 07:45

E super !
Îmi place foarte mult ! in love
Şi nu e plictisitor ;)
Sper să-i lipeşti pe ăştia doi cât de curând :d :))
Aşteptăm nextul. happy
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 15:29

hiiiii for me is beautiful
i like is not boring
da da gata cu engleza deci scumpo cum spuneam nu-i plictisitor si-mi place am vazut ca ai mai bagat ceva sentimente si ma bucur ca-mi asculti sfaturile
dar se poate mai bine nu te suopi dar tu mi-ai zis sa-ti spun
ce-i bine si ce nu tot e bestial si astept cu nerabdare nextul te-am pupat
Sus In jos
Nyko
Genin
Genin
Nyko

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Lost in Paradise
Nr. mesaje Nr. mesaje : 101
Puncte : 106

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19Lun 06 Iun 2011, 18:26

Foarte frumoasa partea asta .
Si nu este plictisitoare
Chiar atunic cand eram sigura ca o sa-si marturiseaca sentimentele, A venit mama lu Deidara. sad
Hai cu NEXt-u a hug
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-