Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O noua sansa la iubire - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O noua sansa la iubire - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

O noua sansa la iubire - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 30 Iun 2011, 19:28

Dupa atatea asteptari vine si un nou capitol.
Mi-a placut foarte mult. Ce dracusori sunt cei doi "indragostiti"
Vin`o cu next rapid ca vreau sa vad ce se va intampla in continuare.
Te pupaces dulce kiss
Spor la scris si iti urez toata inspiratia din lume a hug
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 07:42

Oooooo Doamne....
Ador Ficul astaaaa!!!!
Ce malefica e Saku!
:))
Deabea astept sa pui next-ul!
:*
Sus In jos
Myiu Phantomhive
Genin
Genin
Myiu Phantomhive

Localizare Localizare : Baia Mare
acebook acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15
Nr. mesaje Nr. mesaje : 122
Puncte : 154
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul...
Stare de spirit Stare de spirit : Forever alone xD

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Vin 01 Iul 2011, 22:23

oioi tusi tusi da ce malefica e sakura >:)
imi place malefic e al 3-lea meu nume :))
sa vi cu nextu rpd ca te mananc toata >:D<
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Dum 03 Iul 2011, 18:54

Ei ei ei... Ce avem noi aici?
Mda... ai ghicit.
NEXT-UL!!!
E SUPEEEEEER MEGA ULTRA MISTOOO!
Zummy?
Cred ca trebuie sa-ti pui biciul in teaca si pofta-n cui pana la next pt ca ai de ce sa fi mandra.
Pana atunci PAZIENZA!
TE kiss hai cu next love
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 07 Iul 2011, 16:39

Heloo!
Stiu ca nu am mai pus nextul de mult timp doar ca e vara si mai ies pe afara si in plus o sa ma duc o saptamana la bunici.
Va rog sa ma ierati ca va fac sa asteptati nextul
Il voi pune dupa ce voi veni de la bunici
Va pup dulce kiss
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 12:35

OK
Vreau neaparat next-ul!!!!!!

E genial ficul!!!!!!!!!!!!!!

Sa pui cat mai repede posibil urmatorul capitol!Sunt nerabdatoare!! please
Sus In jos
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Mar 19 Iul 2011, 16:14

buna !! scuze k nu ti-am mai lasat comentarii dar abia astazi am descoperit ficul tau si imi place la nebunie . Asa k te rog sa pui cat mai repede nextul kiss
Sus In jos
aleXandra
Academy Student
Academy Student
aleXandra

Localizare Localizare : in fata calculatorului=))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4
Puncte : 4
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : imi place sa cant,sa ascult muzica si sa pictez:D
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita!!!doar e vara:D

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iul 2011, 17:20

buna!!!
ti-am citit ficul si imi place foarte mult
ce bine ca e cuplul deisaku desi imi place mai mult konandei
sper sa pui nextul repede happy2
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iul 2011, 17:28

Cand naiba pui nestu ala ca te-ai intors de la bunici sad
Stiu eu... doar mi-ai lasat comm take this!
Te-ai dat de gol :|
Daca cel tarziu maine dimineata nu pui ne suparam angry
I-a vezi ca te inveti biciuitor
Ce daca nu te cearta Zummy... o fac chiar eu ike
Hai azi, hai maine cu nextu; ala... hmm...?!
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iul 2011, 21:27

Hey Ioa!
Pai eu m-am intors de mult de la bunici si as vrea sa pun nextul dar chiar nu am nicio idee
Imi pare rau si merit sa va suparati pe mine sad
Doar ca nu am nici macar o idee sad
Cand ma izbeste o idee promit sa pun nextul
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 21 Iul 2011, 21:42

Wai wai wai ce te mananc eu pe tine ike
Sa stii ca daca ai nevoie de inspiratie poti apela la mine. happy2
Serios acum, daca vrei da-mi mesaj privat cu ID tau si vb good
Pana atunci spor la idei heh
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Vin 22 Iul 2011, 08:00

OK, sper sa te izbeasca cat mai curand posibil o idee!:)):))
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Sam 23 Iul 2011, 00:01

Ei dupa un secol am adus si eu nextu:))...deci vreau sa ii multumesc Ioanei ca m-a ajutat si mi-a dat idei.Ca de nu era ea cred ca aveati nextu decat la craciun.Sper sa va placa.Ony va pupa dulce kiss

Capitolul 14

Sakura:
Ajunsa casa, mi-am facut un dus dupa care m-am schimbat in haine mai confortabile si totusi provocatoare. M-am imbracat intr-o in niste pantaloni foarte scurti, verzi si intr-un maieu rosu cu bretele mai grosute. In picioare aveam niste adidasi verzi cu sireturi rosii.
Pana la urma le-am sunat pe Temari, Hinata si Tenten sa le anunt ca pot veni. Asa o sa fie mai distractiv. Abia astept sa-l fac gelos pe Deidara. Nici nu stie ce il asteapta. Nu o sa ma dau batuta.Bietul de el, nici nu o sa stie ce l-a lovit Nu pot sa las asa lucrurile, indiferent ce as avea de pierdut.Chiar daca va trebui sa fac acel compromis cu Sasori.Stai ce vorbesc?eu nu sunt asa. Defapt sunt.Sunt exact ca o felina daia rea, sexy si in calduri. O sa vedeti.
Fara sa-mi dau seama, Itachi vine din spatele meu si-mi pune mana pe umar, facandu-ma sa tresar. Ma intorc cu fata la el si-l vad cum sta in fata mea foarte serios, apoi imi spune:
- Sakura, stii ca te cunosc foarte bine, nu-i asa? ma intreaba Itachi suspicios.
- Da, doar esti minu vend! ii raspund eu incercand sa ii ascund adevarul
Stiu ca ar trebui sa ii spun, doar ca are o gura mare si ar putea sa strice tot.Trr! Asta e soneria de la usa. Ma ridic repede de pe canapea si sar sa deschid usa.
- Saku, ce arde? ma intreaba ironica Hinata.
Le zambesc la fete si le poftesc inauntru. Ele il saluta pe Itachi iar apoi se aseaza pe canapea. Peste putin timp sosesc si baietii. Dupa ce intra si ei incepem sa ne pregatim pentru film.Eu, Sasori si Deidara pregatim mancarea, Itachi, Madara si Pein aranjeaza canapelele iar fetele si Hidan bauturile.
Incerc sa iau o punga de chipsuri din dulapul de sus doar ca nu ajung. De ce sunt asa de scunda? Urasc asta. Insa cateodata asta iti da si niste avantaje. Asta imi da o idee. Sasori si-a terminat partea de treaba in timp ce Dei e cu spatele la noi cautand un bol pentru floricele.
Ii fac un semn din ochi lui Sasori, care acesta sare ca ars:
-Te ajut eu. Imi spune Sasori si ma ridica ca sa ajung la chipsuri. Exact atunci cand Sasori se indrepta spre mine, Deidara isi scoate capul la "suprafata".
Ma apuca de talie foarte tandru si pasional, apoi ma lasa jos si imi zambeste dulce. Eu ii multumesc apoi ma uit la Deidara care…nu are nicio reactie. E calm de parca nimic nu s-a intamplat.Off! La dracu! Dupa ce terminam ne indreptam spre sufragerie dupa care ne asezam pe canepea pentru a urmari filmul. In timpul filmului Sasori a stat langa mine. In ceea cel priveste pe Pein, la el era mult prea evident ca este gelos deoarece cand Sasori imi spunea ceva se baga si el repede in discutie. Dar nu am ce sa ii fac. Ceea ce defapt ma intereseaza pe mine e ca Deidara nici nu ma baga in seama. Parca nici nu i-ar pasa. E asa de calm. Oare chiar o place pe bruneta aia? Dar nu imi pasa. Nu ma dau batuta! Dupa ce se termina filmul Temari propune sa ne jucam sticluta. Ma duc in bucatarie sa i-au o sticla goala de bere si ce sa vad? Il vad pe Pein care se tine dupa mine. Il ignor si imi vad de treaba.
Din nefericire, la cat de naiva sunt eu si mai ales uituca, am uitat ca nu-l pot lasa pe Pein in spatele meu fara sa ma asigur ca nu vrea sa-mi faca ceva, si acum ca n-am facut-o, acesta ma lipeste de perete luandu-mi palmele si tinandumile in sus strans si apasat de el. Incepe a ma saruta ma intai pe mana, pe umar apoi pe gat destul de tandru si pasional cu miscari mici, nu foarte bruste. Eu ma las "prinsa in capcana" lui si ii raspund saruturilor lui cu suspine provocate de "placere". Acesta vazand ca ii merge, slabeste stransoarea si ma lasa ma ma intorc cu fata la el incercand sa ma sarute. Pana sa-si inchida ochii o fac eu pentru ai lansa semnalul ca eu chiar sunt interesata. Dupa o secunda, mi deschid la loc si ma strecor pe langa el, apoi i-au un hamburger la intamplare de pe masa si il pun la bot. Cand a atins hamburgarul, i se vedea acea fata a lui gen "Ce pisici cu coada se intampla?!?" si ii soptesc:
- Saruta hamburgerul iubi!!! dupa care ii iau mana de la bot si ma indrept spre prietenii nostri care cu singuranta ne injurau in timp ce noi stateam si ne "giugiuleam".
Ajunsa in carema, ridic sticla, vrand sa insinuez ca e timpul sa ne jucam. Nici nu apuc sa ma asez ca Tenten deja urla:
- Eu sunt prima! striga TenTen.
Invarte sticla si nimereste cu…Hidan. Se apropie unul de celalt si isi unesc buzele intr-un sarut lung si nici nu cred ca se mai opreau daca nu intervenea Temmari:
-Un sarut de o secunda! le zice Temari frumosului "cuplu" care erau putin c-am suparati.
Dupa ce ne oprim toti din ras vine si randu meu. Si nimeresc cu…Sasori! Este perfect!
-Sakura, nu trebuie sa faci asta daca nu vrei! Sare ca ars Pein.
-Cine a spus ca nu vreau? Ii spun eu apoi il sarut pe Sasori pasional.
Ca sa para mai real roscatul imi accepta sarutulul. "Multumesc Sasori,iti raman datoare." Dupa ce terminam sarutul ne indepartam incet si ne punem inapoi pe jos la locurile noastre in cerc. Eu cred ca sunt rosie la fata. Ma uit la ceilalti iar ei se uita la noi ca la felu paispe.
- Hei, cum saruta Sasori? ma intreaba Temari cu un zambet pervers.
- Pai saruta bine. Defapt, foarte bine! Spun eu serioasa si ii fac cu ochiul roscatului.
In momentul in care am terminat de vorbit ma uit la Pein si Deidara care fac o fata de parca sunt morti reinviati. Dupa ce observa ca il privesc Deidara isi revine la normal. Nu cred ca ii pasa. Daca as fi in locul lui si eu as fi putin mirata. Dar ce vorbesc? Daca el ar face asta eu l-as strange de gat.
- Si i-a spune, ti-ar place sa fi cu Sasori? Intreaba Hinata curioasa.
Ahh… doamne acum trebuie sa le mint.Sa ii mint pe toti.Desi fac asta pentru Deidara, iubirea mea.
- Defapt, Hin, noi suntem deja impreuna, spune Sasori salvandu-ma.
Multumesc, multumesc, multumesc! Omul asta e destept. De incredere. O sa fac ceva ca sa-l rasplatesc. In timp ce eu ii multumesc roscatului in gand, ceilalti nici nu mai stiu cum sa reactioneze. Pein s-a inecat cu popcornul care il manca, Madara si Hidan stateau cu gura cascata,Itachi a cazut pe spate,fetele se uitau la mine cu o fata gen ,,te omoram ca nu ne-ai zis’’ iar Deidara, ei bine Dei nu parea deloc deranjat. Cum se poate? Incep sa imi pierd rabdarea.
- Imi pare rau ca nu v-am zis. Dar am vrut sa ne asiguram ca merge…relatia. Spun eu rusinata
- Bine, bine! Dar de cand sunteti impreuna? ne intreaba Madara.
- De o saptamana jumate! Spune Sasori repede.
Planul asta a ajuns c-am departe. Dar pana nu il fac gelos pe blond nu ma dau batuta.

Deidara:
Sunt impreuna…Sasori si Sakura. Ce dracu? Se presupunea ca e prietenul meu cel mai bun. Dar in schimb el este impreuna cu fata de care sunt indragostit.
Bine sa fiu sincer nu i-am zis ca o iubesc pe Sakura doar ca, ar fi trebui sa imi spuna ca este cu ea. Totusi nu trebuie sa le arat ca sunt gelos. Incredibil de gelos si suparat. Sakura chiar nu ma iubeste. Insa, daca Sasori crede ca va ramane totul asa se insala. O sa ma prefac ca sunt impreuna cu Sayuri. Daca tot ma iubeste, pardon e obsedata de mine, deja nu cred ca exagerez. Pentru floricica mea as face orice, insa de data asta ea a incheiat contractul cu “razboiul”.
In dragoste si razboi totul e permis!
As dori sa ma duc pana la ea sa-I vorbesc, am ignorat=o toata seara. Trebuie sa deschid macar un subiect cu ea… Deci ma ridic frumusel de pe covoras si ma indrept spre…
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : O noua sansa la iubire - Pagina 8 J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Sam 23 Iul 2011, 00:14

o my god a hug chiar imi place , e asa pervers side misto . asta e un vis implinit pentru mine . deci mamaica buna treaba . Ma bucur ca ai absolvit nr1
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
.allii.
Genin
Genin
.allii.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Sam 23 Iul 2011, 00:20

in sfarsit nextul !! nr1 Doamne cat l-am asteptat si in sfarsit a ajuns , si ce pot sa zic este superb , abia stept continuare sa vad ce are de gand Dei happy2
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Sam 23 Iul 2011, 00:23

ALELUIA!!! huh?
Am terminat si noi nextu ala ca de la 2 dupa-amiaza ne chinuim la el lough
LOL de 10 ore mai exact huh?
Dhoamne fereste.. chiar mai uimit frate la cat am ras in timp ce faceam next dap !
Ma sufooooc lough
Tu nu ma mai lasi sa traiesc zau asa lough
O sa ajung la spital pe post de remediu pentru aia care-s in coma la cat de tare am ras si probabil am sa adorm cu glumele alea in gand
Sa speram ca nu le si visez lough
Pai.. nextu... no comment
L-am citit inaintea tuturor deci sunt mai norocoasa... heh
Ma bucur ca am contribuit cu niste ide happy2
Insa de acum in colo am sa te las pe tine sa le faci fara sa le mai corectez eu happy
Idei? Ai o gramada tata ce naiba lough
Neo apucat pe amandoua ideile perverse la 12 noaptea good
Eram sursa de inspiratie una la cealalta lough
Mda.. deci baga next ca sunt astia curiosi heh
P.S: Nu va faceti aluzii prea mari lough
Te pup kiss Zbye hi!

Ultima editare efectuata de catre Ioana in Sam 23 Iul 2011, 11:35, editata de 1 ori
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Sam 23 Iul 2011, 02:16

pune nextul repede nr1
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Dum 24 Iul 2011, 18:49

Cat ma bucur ca te-a izbit o idee:)):)):))!

Deci e sooper, il ador!!!!!

Deabea astept sa vad ce-i zice Dei Sakurei!:*
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Dum 24 Iul 2011, 19:53

Numai una? lough
Cred ca is vreo 5 intr-una lough
Buey ai zis ca bagi next azi happy
Unde-i? nervi!
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
.allii.
Genin
Genin
.allii.

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Mier 27 Iul 2011, 16:46

Te rog pune nextul ala ca mor aici !!
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 14:23

NEXT
NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
lough good job please happy2 kiss
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 17:52

Ma bucur ca v-a placut capitolul happy2
Si va multumesc pentru commuri...vad ca sunt multe huh?
Am vrut sa va spun ca azi voi pune capitolul 15...chiar acum il scriu good job
Dupa ce il termin il voi posta...inca umpic sa asteptati kiss
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 17:58

astept,,,,,,,,,,,,da poate ca nu se intampla nimic intr-e deidara si sakura ca te pap,sau macar sa fie gelozie..da sa fie ceva te rogggggggggg dance2
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 22:29

V-am adus nextul in sfarsit lough Vreau sa va anunt ca acest capitol o sa fie umpic mai pervers yeah Fara alte chestii....prieteni...NEXTUL!!!

Capitolul 15

Deidara:
Deci ma ridic frumusel de pe covoras si ma indrept spre…baie!! O la naiba…am uitat ca sunt alergic la susan. De ce chiar acum? Cand mananc ceva cu susan…incep sa delirez, nici nu mai stiu ce zic sau pe ce planeta ma aflu. Insa, acum simt ca e prea tarziu ca sa imi revin. Incep sa ma simt ciudat.
Sakura:
Il vad pe Deidara ca se duce la baie si pe Sasori care incepe sa rada cu lacrimi.
-Poti sa ne zici si noua ce naiba ai patit? Il intreaba Hidan nervos.
-Deidara e blond si la par si la cap. Fiindca el e alergic la susan si exact asta a mancat acum. Stiu ca nu intelegeti acum ce se intampla, insa veti vedea imediat. Ne explica el inca cu lacrimi la ochi.
Peste cateva minute apare si blondul.
-Ce fericit sunt! Este cea mai fericita zi din viata mea si sunt cel mai fericit om de pe pamant. Hey Sasori, Sakura…cand veti avea copii, eu vreau sa fiu nasul. Vai, sper sa aiba ochii Sakurei. Spune, sau mai bine zis striga Deidara.
-Nu va ingrijorati, asta se intampla de fiecare data cand mananca susan. Totusi e mai bine decat data trecuta cand m-a cerut in casatorie. Ne spune roscatul
-Oricum nu ne potriveam. Insa…Madara tu esti viata mea! Casatoreste-te cu mine! Spune Dei
-Vai ce noroc pe mine. Se plange bietul Madara
Dupa ceva timp baietii pleaca acasa deoarece maine avem scoala si trebuie sa ne trezim devreme. Sper ca Deidara sa isi revina pana maine. Fetele au mai stat si ele umpic si ne-au ajutat pe mine si pe fratemiu sa strangem.
-Plecam si noi…noapte buna! Saku sa visezi frumos…cu Sasori! Imi spune Hinata razand
Doamne, cred ca biata Hin s-a imbatat cu apa minerala. Dupa ce au plecat si ele, eu vroiam sa ma duc la culcare dar Itachi se pune in fata mea si se uita la mine serios. Ajutor,help…nu Itachi serios, nu!
-Deci micuta,scumpa,draguta…
~Dupa 5 minute~
-…frumoasa mea surioara! Imi spune el apoi oprindu-se brusc sa respire
-D-dda, ce s-a intamplat? Incerc eu sa termin discutia cat mai repede
-Nu iti permit sa tii secrete fata de mine. Mi-ai spus si cand ai facut-o prima data si aaa, alte chestii. Promit ca nu ma supar daca imi zici. Termina el fraza cu o fata de catelus.
Nu pot sa rezist la fata de catel. Cu ochisorii aia negrii si frumosi. Incep sa ii spun tot planul si de ce m-am prefacut. Spre surprinderea mea a fost de acord cu planul meu ,,minunat’’.Mi-a promis ca isi va tine gura, deci ma simt mai relaxata. In scurt timp ne ducem si noi la culcare. Ma bag in pat si planuiesc cum o s ail mai fac gelos pe Dei. Fiindca azi nu a mers prea bine.
Deidara:
Ma ridic brusc din pat trezit de alarma ceasului. La naiba nu imi amintesc nimic de aseara .Fara chef de viata ma pregatesc sa ma duc la liceu . Sper sa nu ma impiedit in timp ce merg.
~Dupa o saptamana~
M-am saturat de viata asta. Mi-am dat seama ca Sakura chiar nu ma iubeste. Sta tot timpul cu Sasori si se saruta. Se vede pe fata ei ca e indragostita de roscat. Nu mai pot face nimic, decat sa accept situatia.Insa nu pot sa nu recunosc ca imi este foarte greu. As vrea ca rozalia sa ma iubeasca pe mine, insa nu intodeauna dorintele se implinesc. Ma bucur sa o vad fericita cu Sasori, chiar daca eu sunt trist. Am luat o decizie. Voi pleca de aici. Ma voi duce in Thailanda unde sta sora mea mai mica. Decat sa sufar o viata intreaga mai bine plec si o uit pe rozalie.
~Dupa 3 ani~
Au trecut 3 ani de atunci. Ziua in care am plecat. Inca imi amintesc tristetea prietenilor mei cand si-au luat ramas bun de la mine. Si Sakura a fost suparata …insa nu cum imi doream eu. Acum sunt in drum spre vechea mea casa din Konoha. Probabil ca va intrebati de ce m-am intors. Ei bine pentru nunta lui Sasori si a Sakurei. Desi inca mai tin la Saku nu pot spune ca mai sunt indragostit de ea. Sentimentele mele pentru ea au disparut. Sunt doar de prietenie, asa cum trebuia sa fie de la inceput.
Cand am ajuns prietenii mei m-au intampinat. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte dor de ei.
-Deidara frate, credeam ca nu o sa te mai vad vreodata! Imi spune Sasori fericit
Eu aproabe ca nu il mai auzeam deoarece am vazut-o pe Sakura. La fel de frumoasa si buna la suflet. Simt ca inima mea o ia razna si o sa explodeze .Insa nu m-ar deranja deoarece eu cred ca arta adevarata este o explozie. In timp ce eram in Thailanda am studiat arta.Dar mai bine ma intorc la lumea adevarata. Nu stiu de ce dar ma simt ciudat, incat nu pot descrie in cuvinte. Am impreasia ca o mai iubesc pe floricica de cires dar ce rost are daca maine se va casatori cu Sasori? O salut si pe ea si imi duc bagajele in vechea mea camera. Dupa o ora de vorbit cu baietii ei mi-au spus ca trebuie sa mergem la petrecerea burlacilor organizata pentru roscat. As vrea doar ca, sunt obosit si nu ma simt in stare nici sa merg pana la masina. Ma scuz politicos si le explic de ce nu pot merge. Nu s-au suparat, nici nu ma asteptam la asta doar sunt prietenii mei. Dupa ce ei pleaca ma trantesc pe pat si imi pun mainile la ochi. Chiar daca nu vreau incep sa am ganduri sinucigase. Mai lipseste si sa savarsesc un asemenea act imoral. Prins in gandurile mele nu observ ca usa se deschide. Credeam ca sunt singur aici, doar daca nu….este Sakura!Ma trezesc din gandurile mele si o intreb ce s-a intamplat, insa raspunsul ei m-a socat.
-Nu s-a intamplat nimic, scumpule, insa ma cam plictisesc singurica. Ce zici, nu vrei sa te joci cu mine? Ma intreaba ea foarte sensual asezandu-se langa mine pe pat
-Sakura ai patit ceva? Ai uitat ca maine urmeaza sa te casatoresti cu Sasori? O intreb eu socat
-Nu, nu am uitat. Insa m-am cam saturat sa mi-o trag cu Sasori iar din cand in cand cu Pein. Recunoaste ca si tu vrei sa o faci cu mine. Imi spune in timp ce isi lipeste buzele de ale mele.
Stiu ca o sa regret asta dar nu mai pot rezista. Ii accept sarutul in timp ce o trag mai aproape de mine.Gustul buzelor ei ma face sa o vreau tot mai mult. O doream intr-un fel sau altul, adevarul e ca oricat de departe ai fi, sentimentele sunt aceleasi. Ne-am maturizat mult amandoi si acum pot spune sincer ca e si mai buna si are si niste forme si mai bine conturate decat ultima oara cand am vazut-o acum trei ani.
M-a tras umpic de tricou semn ca vrea sa mi-l dau jos. Nemai constientizand din cauza placerii eu mi-l dau jos gafaind putin de placere iar eu ii bag mana usor pe sub tricou si ii deschid sutienul - cu toate ca inca nu i-am dat bluza jos - sarutand-o pe gat si gafaind amandoi de placere. am luat-o usor de talie si m-am rasucit deasupra ei pe jumatate nud iar ea tocmai si-a dat bluza si fusta ei jos ramanand doar in chiloteii ei cu danteluta alba.
Ahh... imi treceau prin minte cele mai nebune pozitii si gesticulari, insa mierea ca ne aud vecinii. In scurt timp am ramas numai in boxerii mei negri care nu exista moment in care sa nu fie trasi umpic de rozalie. O sarutam pe gat si pe umeri coborand usor la burta, dupa care o idee perversa imi trece prin cap. In acel moment ma ridic de pe ea, iau o sticla de sampanie de pe noptiera si o deschid cat ai clipi, apoi iau o gura direct din sticla dupa care ma urc inapoi pe rozalie si o sarut cu lichidul meu in gura, "servind-o" si pe ea din bautura mea acidulata. Aceasta, bineinteles ca accepta "oferta" si incepem sa ne sarutam mai intens. Din nou cobor spre burta ei luand o gura de sampanie si scuip pe ea si incep sa o ling acolo, ea gafaind din ce in ce mai tare. Aceasta isi da intr-un final chiloteii , iar eu boxerii si incepe adevarata distractie. Insa nu apucam sa ne bucuram de "placerile vietii" ca Sakura vrea ceva mai mult decat o simpla noapte de amor, iar aceasta imi spune sa pun sampanie in pahare, iar eu avand deja asa ceva pe notiera, torn in 2 din ele aproape pana la gura si toastam pentru... "iubire". Aceasta a inceput sa bea si sa bea pana a terminat de baut si al patrulea pahar, eu terminand abea pe al doilea inafara de acele 2 guri luate inainte. Deja nu-mi mai placea lua asta mult prea in serios. Noi ne-am continuat noaptea de amor gesticuland si tot gesticuland ca obsedatii din baruri si eram mai ceva ca la o emisiune deschisa la miezul noptii. Rozalia se simtea atat de bine incat nu mai putea respira de placere iar eu gafaiam si faceam ca toate animalele in calduri. Mai bine zis amandoi gafaiam ca toate animalele, rozalia mai avand putin.. defapt ce vorbesc, deja ii venea sa tipe de placerea provocata de asa zisa "bucata de carne" prezenta langa, pe langa sau in ea.
In cele din urma, Sakura adoarme, iar eu o asez intr-o pozitie mai "decenta" de a dormi, dupa care imi iau boxerii pe mine si ma asez langa ea. Cred ca din cauza alcoolului a adormit. Sigur mai putea sa continue inca 3 zile si 3 nopti. Doamne cat de buna poate sa fie fata asta. Nu-mi vine sa cred ce am pierdut in acesti 3 ani. Chiar stie sa faca un barbat fericit. Insa nici eu nu-s mai prejos. Cred ca dintre Pein, Sasori si eu, la mine a gafait de placere cel mai tare si cel mai mult, chiar daca a fost de numai o noapte. Mda... ce triunghi amoros am creat si eu. Insa nu regret nici macar pentru o clipa aceste ore indecente pentru niste copii.In timp ce ma gandeam la cele petrecute m-am cufundat si eu intr-un somn dulce, aproape la fel de dulce ca si buzele rozaliei. Dimineata cand ma trezesc o vad pe Sakura speriata parca nemaistiind ce s-a intamplat noaptea trecuta. O intreb daca se simte bine iar ea nici nu imi raspunde. In timp ce noi doi eram inca in pat pe usa a intrat Sasori. Ma i-a dracul acum, de asta sunt sigur. Acesta incepe sa se certe cu Sakura dar ea nici nu mai stia ce sa zica.
-Nici nu mai stii ce sa zici, nu? Ei bine sa iti spun eu ceva. Nu mai vreau sa ma casatoresc cu tine. Iar tu Deidara, te credeam un prieten mai bun, insa m-am inselat. Ne spune el apoi pleaca trantind usa
Eu vreau sa ii spun ceva rozaliei dar ea este mai mult decat suparata.
-Lasa-ma! Din cauza ta l-am pierdut pe Sasori. Nici nu mai stiu ce am facut dar eu eram beata aseara cand am venit la tine. Te urasc! Nu mai vreau sa te vad nicioadata. Imi spune ea cu lacrimi in ochi
N-nu pot sa cred ce aud. Numai vina mea. De ce eu stric totul intotdeauna? Cand vroiam sa imi cer scuze …SUSPANS XD

Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19Joi 28 Iul 2011, 23:17

Cea mai tare faza din lume asta afost lough
Imi place descrierea perversa sa stii heh
I-a zi-mi.. cine tea ajutat? huh?
Scuipa tot rusinos
Mda.. stiu stiu... ma apuca si pe mine lough
Mi-a placut nextu insa eu tot nu pot sa cred ca a plecat si s-a intors dupa 3 ani. :|
PAi.. asteot next nerabdatoare si sa vina mai repede faza aia care am discutat-o noi lough
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-