Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O noua sansa la iubire - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O noua sansa la iubire - Pagina 10 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorMesaj
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

O noua sansa la iubire - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Mier 31 Aug 2011, 12:16

Exact Oana!!! happy Noi asteptam aici sa pui nextu si tu ce faci? think Ne lasi in suspans!!! nervi! Asa ca te rog,nu te implor pune nextul ala odata!!!!! please Spor la scris si idei!!!Te-am pupat! kiss
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 19:10

Deci...pana la urma am pus si eu nextul rusinos ...nu am cuvinte...imi e foarte rusine. Va rog sa ma iertati ca e asa de scurt si cred ca si actiunea e cam grabita insa capul meu e o samanta goala...o nuca de cocos ...o aluna think Ei bine...sper sa va placa...si va rog inca o data sa ma iertati sad .Oana sa iti fie rusine!!! rusinos ....lectura placuta a hug ...ca deja ma apuca:))))

Capitolul 17

Sakura:

Gata si cu orele pe ziua de azi. As fi foarte fericita daca nu ar trebui sa ma duc sa imi ispasesc pedeapsa ca un condamnat. Parca sunt la inchisoare , defapt sunt daca ma gandesc mai bine. Imi scutur capul si imi dau seama ca am ajuns in fata salii de pedeapsa. De acum incepe tortura, din doua motive. Unu,pentru ca pierd timp pretios si doi, fiindca va trebui sa o suport pe bruneta aia increzuta. Iau o gura de aer si intru in sala. Observ ca nu e nimeni asa ca ma duc sa i-au o foaie si incep sa pictez. Cu cat termin mai repede cu atat mai bine. Dupa cateva minute apar si Sayuri cu Dei.
-Ce bine ca v-ati amintit si voi ca aveti treaba. le spun eu plictisita
Bruneta isi da ochii peste cap, un gest foarte enervant cand nu e facut de mine. Deidara isi pune mana dupa cap si zambeste rusinat. Poate fii mai dulce de atat? Ii fac cu ochiul in semn ca nu sunt suparata. Dupa putin timp toti avem cate o pictura terminate. Stati asa…am zis toti? Eu ma refeream defapt la mine si Deidara, fiindca Sayuri nu a facut altceva decat sa comenteze. Simt nevoia sa ii dau un pumn in fetisoara ei data cu prea mult fond de ten insa ma abtin.
-Haruno, fa mai repede picturile ca nu avem toata ziua la dispozitie. Imi spune pe un ton de sefa bruneta.
-Sayuri, intotdeauna mi-a placut ca esti hotarata. Ii spune Dei la vrajotoarea aia fardata.
Mama, da ce nervi am. Frumosul meu cu par de aur poate vrei sa ai un ochi vanat. Incerc sa ma calmez si ma uit la vrajitoare care s-a facut rosie in obraji. Ma prefac ca nu imi pasa si imi continui pictura care ar trebui dusa la muzeu. Ceva mai abstract de atat nu am mai vazut in viata mea.
Deidara:
Rozalia e mai calma ca niciodata. Nu stiu ce sa mai fac. Cu greu ma abtin sa nu ii zic cateva la Sayuri care comenteaza la orice face floricica mea. Nu reusesc nici cum sa o fac geloasa pe Sakura. Se pare ca va trebui sa fac asta pana la urma. Imi intorc capul catre Sayuri si ii soptesc la ureche ca vreau sa ii spun ceva important. Ea apoi face o fata gen ‘’am castigan la loto’’. Acum e acum Dei, trebuie sa fac acest lucru oribil. O iau de mana pe bruneta si o duc pe hol. Daca nici asta nu o va face geloasa pe Saku, ma voi da batut.
-Deidara te simti bine? Dar nu mai apuca sa zica nimic fiindca buzele noastre se unesc intr-un sarut.
Ma indepartez putin de Sayuri si incerc sa o conving ca o plac. Binenteles ca totul este o minciuna.
-Stii , mie intotdeauna mi-a placut de tine dar am vrut sa fiu sigur ca si tu ma placi . De multe ori nu vroiam sa stau cu tine fiindca imi era teama sa iti spun ceva grseit. Te iubesc mai mult decat pe oricine, esti raza mea de soare.
Nu sunt deloc un actor bun. Sper sa o conving. Insa la cat e de obsedata binenteles ca ma va crede. Iau aer in piept si o intreb cu putina …teama daca vrea sa fie cu mine. Nici nu termin de zis fraza ca ea imi sare in brate . Asta inseamna ca da…se pare ca planul merge. Imi intorc privirea catre usa salii de pedeapsa si acolo o vad pe Sakura care se uita uimita la noi.
Sakura:
‘’Curiozitatea a omorat pisica’’…in cazul meu ‘’curiozitatea a taiat ciresul in doua’’. Nu imi vine sa cred ca am vazut. Deidara a intrebat-o pe vrajitoarea aia daca vrea sa fie impreuna cu el. Si ea a acceptat mai mult decat bucuroasa. Imi simt inima rupta in bucati, un cristal care s-a spart…o floare careia i-au cazut petalele. Cu greu imi stapanesc lacrimile care imediat se vor transforma in cascade limpezi. Se pare ca ma vazut Deidara. Inchid in sec si ma gandesc la ce sa ii spun.
-Daca vreti puteti sa plecati acasa fiindca vad ca sunteti cam ocupati. Voi termina eu picturile. Termin eu de zis apoi mimez un zambet.
Sayuri e din prima de acord si il convinge si pe Dei. Isi iau lucrurile si ii vad cum pleaca.Nu mai stau pe ganduri si ma duc nervoasa in clasa. Incep sa rup toate picturile terminate dand drumul lacrimilor. Nu pot sa cred, de ce mereu eu sufar din dragoste? Nici macar nu il pot uri pe Deidara. Il iubesc prea mult.Cea pe care o urasc este Sayuri. Scorpia aia prefacuta si obsedata.Oare ce a vazut Dei la ea?
I-au din penar un marker si incep sa scriu pe toate hartiile o dedicatie dragutza. Decat sa stau si sa plang mai bine fac ceva in privinta asta. Se pare ca blondul vrea razboi, asa ca ii voi da. Adica nici nu cred ca a facut intentionat asta si a reustit sa ma faca geloasa, iar eu care am vrut sa il fac gelos nu am reustit. Dupa ce termin de scris imi i-au lucrurile si plec repede acasa fiindca nu vreau sa vada nimeni ca eu am fost ultima care a plecat. Inainte de a pleca am acoperit cu o panza capodperele mele ca sa nu vada profesorul. Eu una abia astept expozitia. Cand ies din scoala ma stau si ma gandesc mai bine la planul meu. Il sun pe Sasori si ii spun sa ne intalnim la o cafenea fiindca trebuie sa ii spun ceva urgent. Roscatul accepta iar eu ma grabesc sa ajung acolo. Deidara nu te voi lasa sa iti irosesti timpul cu facatura aceea.

Ony va kiss si va in love
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 19:27

Doamne...si eu abia astept expozitia lough
A fost bestial, mi-a placut prea mult.
Nu imi vine sa cred cat de departe a putut merge Dei...
Astept next si iti urez un sac fara fund de inspiratie
Te pup dulce kiss a hug
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 23:08

OOOOOOOOOOOOO abia astept expozitia si vreau sa vad ce se va mai intampla intre cei 2 happy2
Sus In jos
Mumf
Legend
Legend
Mumf

Merite deosebite :
O noua sansa la iubire - Pagina 10 Asss10O noua sansa la iubire - Pagina 10 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 110
Localizare Localizare : Paradox, CO
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13635
Puncte : 14127
Reputatie Reputatie : 481
Hobby-uri Hobby-uri : AMV , Fan fiction .
Stare de spirit Stare de spirit : Yuk <.<

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 02 Sept 2011, 23:08

In sfarsit ai pus next-ul in love

A mers cam departe Dei hmm...?!

Abia astept capodoperele facute de Sakura dap !

Astept urmatorul capitol.

Spor la scris. a hug

Ja Ne ^^
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Sam 03 Sept 2011, 12:09

OMG OMG OMG huh?
Vreau neeeext-ul in love
Imi place la nebunie dap !
E c-am scurt capitolul nu crezi? hmm...?!
Pai asta e... te revansezi tu cumva heh
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Mar 06 Sept 2011, 13:01

Scumpoo mi-a placut la nebunieee. Cu toate ca fost cam scurt hmm...?! mie tot mia placut mult de tot . Nextul te rog frumos sa il pui repede ca sunt extrem de curioasa rusinos .
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 00:51

Hey hey draga mea!
Imi cer scuze ca am ajuns d'abea acum..
Imi place fic-ul tau si vreau sa vad continuarea..
Ma intreb daca va mai aparea Sasori in peisaj in calitate de iubit..
Hmm...sper sa pui rapid continuarea...Te pup!:*
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Mier 07 Sept 2011, 20:06

Foarte tare continuarea Oana!! happy Felicitari!!! nr1 Sper ca nextul sa vina repede!!! dance2 Spor la scris si inspiratie! happy2 Te-am pupacit! kiss
Sus In jos
Churippu
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 24
Puncte : 28
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 09 Sept 2011, 15:36

E misto ficul tau,pe bune,dar si eu sunt cam noua pe aici si sper ca sa-mi cititi si mie ficul chiar daca nu e terminat dar fiti siguri ca am sa-l termin!
Sus In jos
Mùsè
Chūnin
Chūnin
Mùsè

Localizare Localizare : pe acolo...pe aici:D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 681
Puncte : 806
Reputatie Reputatie : 114
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :)
Stare de spirit Stare de spirit : obosita T_T

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Joi 15 Sept 2011, 21:23

Salut!...vreau sa imi cer scuze ca nu am pus nextul de mult...insa am inceput scoala...si is in clasa a 8 a...si deja trebuie sa invat si sa fac teme...imi dau seama ca mi-am mai cerut de un miliard de ori scuze insa chiar nu voi putea pune nextul un timp:((((...sunt asa de ocupata ca numai seara mai pot sa stau putin.
Cand voi avea ceva timp si niste inspiratie voi pune capitolul nou...pana atunci va rog sa ma intelegeti crying
Ony va kiss si va in love
Sus In jos
.allii.
Genin
Genin
.allii.

Localizare Localizare : in my fantasy world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 375
Puncte : 406
Reputatie Reputatie : 28
Stare de spirit Stare de spirit : de la foarte bine in susXD

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 16 Sept 2011, 11:07

Nu`i nimic scumpa mea . Stiu cum este si eu am inceput clasa a8-a si este foarte dificil... Eu voi astepta cat va fi nevoie happy2

Te pupacesc dulce kiss
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 16 Sept 2011, 15:24

te inteleg si eu is in a 8a si e nassssspa..sa sti ca cel putin eu voi astepta nextul linistita dar sper sa-l pui inca anul asta rusinos
Sus In jos
mary97
Genin
Genin
mary97

Localizare Localizare : calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 164
Puncte : 183
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : crazy

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Vin 16 Sept 2011, 17:08

Si eu sunt in clasa a 8-a si este naspa rau ca noi facem pregatire pt testele initiale si mai facem recapitulare si saptamana vitoare pt teste plus ca avem si teme si sa invatam deci te inteleg si voi astepta sa pui nextu pt ca sunt sigura ca atunci cand o sa ai timp liber vei pune nextul mult noroc la scoala bye bye.
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : O noua sansa la iubire - Pagina 10 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19Dum 09 Oct 2011, 18:48

Fic inchis la cererea autoarei !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O noua sansa la iubire   O noua sansa la iubire - Pagina 10 I_icon19

Sus In jos

O noua sansa la iubire

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-