|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Lun 06 Iun 2011, 23:16 | |
| Hey ma bucur ca va place Si Zummy binenteles ca nu ma supar...doar eu ti-am zis sa-mi zici ce am gresit Deci nextul il voi pune in curand in zilele astea Veti avea o surpriza la capitolul urmator...altceva nu mai zic |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 07 Iun 2011, 10:56 | |
| Bunaa ! Ti-am citit si eu pentru prima oara povestea si imi place.Interesant :-? Deidara & Sakura hmm..suna bine :d Sa vedem ce surpriza ne pregatesti :) By the way..;)) Capitolul urmator cand ai de gand sa il pui ? :) |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 07 Iun 2011, 11:16 | |
| Salut! Ma bucur ca iti place ficul meu Capitolul urmator o sa il pun cand o sa am putin timp liber pentru ca acuma trebuie sa imi corectez medii si trebuie sa ne asculte si sa mai dam teste Promit ca atunci cand o sa am macar o ora libera o sa pun nextu Pana atunci va rog sa mai asteptati umpic asa cum fac si eu...fiindca eu chiar mi-as dori sa pun nextul acuma |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : În ţara minunilor. Nr. mesaje : 436 Puncte : 544 Reputatie : 33 Hobby-uri : Spending time with my amazing friends! Stare de spirit : Happy.
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 07 Iun 2011, 11:20 | |
| Nu-i absolut nici o problema. Hai pune-te pe invatat sa-ti maresti mediile si pui nextul cand ai timp. Noi putem astepta :) |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: O noua sansa la iubire Mar 07 Iun 2011, 22:36 | |
| Capitolul 11 partea doi Sakura:
Ma uit la geam cum ploua.Nu imi vine sac red ca sunt asa de banala.Unde e Sakura care se certa cu toata lumea si flirta cu toti baietii?E foarte departe,asta e clar.M-am schimbat de cand l-am cunoscut pe Deidara.Dar stiti,poate ca ar trebui sa fiu ca si inainte.Sa am mai mult curaj.Poate ma va placea mai mult asa Deidara.Da,vechea Sakura s-a intors baby!Chiar daca o sa fiu cea mai perversa fata din scoala,merita daca Dei ma va placea.Voi face orice ca sa ii castig inima. Deidara: M-am schimbat asa de mult.Inainte nu imi pasa de nicio fata,stateam doar cu baietii si eram nu stiu cum,liber.Acel Deidara e foarte departe.De cand am intalnit-o pe rozalie m-am schimbat.Dar m-am saturat.O sa o fac sa ma iubeasca chiar daca asta va insemna sa fiu si mai si decat inainte.Nu ma void a batut.Aha,gata vechiul eu s-a intors.Fiti pregatiti oamenilor! Sakura: Le-am sunat pe Temari,Tenten si Hinata.Am hortarat sa mergem la Tenten acasa ca sa mai vorbim ca si inainte.Adica despre baieti si alte chestii.Desi eu ma gandesc doar la Dei-kun va trebui sa fac asta ca sa fiu eu cea dinainte.Ma imbrac repede in niste blugi scurti si un tricou mov,iar peste un hanorac negru.De ce ma imbrac asa cand ploua?Ei bine nu mai stiu dar asa ma imbracam inainte.Cobor in living unde vad ca Pein si Madara au venit.Fara sa ii salut sau ceva ma duc la Pein si il sarut.Nu prea imi convine dar,asa am fost inainte.Plec apoi repede nelasandu-l pe Pein sa mai zica ceva iar pe Madara l-am lasat uimit din cate se vedea.Ma grabesc spre casa lui Tenten.Cand ajung acolo vad ca au ajuns si celelalte fete.Apoi ca si inainte am vorbit diverse lucruri.Seara a venit repede iar eu m-am dus acasa.Cand ajung sunt intampinata de Itachi. -Hey mi hermanita!Ce faci?Te-ai distrat asa de bine incat ai venit acasa la 2 noaptea? imi tot zice el Ma uit la el apoi la ceas si…surpriza.Chiar e atat ora.Ei bine nu prea mi-am dat seama.Am vazut ca e intuneric dar of,mai bine o las asa.Dupa ce ii explic la fratemiu cum sta treaba ma duc in living unde sunt Pein si Madara. -Pinky,ce surpriza!Unde ai fost pana la ora asta? Ma intreaba Madara -Oamenilor da ce aveti cu mine?Chiar vreti sa facem concurs cu cine vine mai tarziu acasa?Ca sigur voi castigati. -Bine,bine te lasam.Dar vreu sa stiu ceva…ce te-a apucat dupamasa cand m-ai sarutat?ma intreaba Pein cu un zambet pervers -Scumpule,daca vreau sa te sarut te sarut.Nu daudau alte explicatii.Acum ma duc sa ma culc ca maine am scoala.Si asta aveti si voi asa ca nu stati pana tarziu. Ii salut pe baieti apoima duc in camera.Imi iau camasa de noapte api ma pun in pat.Inca mai am de lucru ca sa devin vechea Saku.Nu prea vreau sa fac chestiile astea dar daca asta inseamna ca poate ma va iubi Deidara voi face orice e nevoie.Inchid ochii si ii vad chipul blondului.Parul acela lung ca de aur,ochii albastrii si un zambet perfect.Imi scutur capul si incerc sa adorm.Desi parca vad ca o sa visez cu Dei.Defapt asta nu ma deranjeaza\,chiar as vrea.
|
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 07 Iun 2011, 22:38 | |
| Imi pare rau ca e asa de scurt capitolul si sunt sigura ca e si foarte plictisitor.Nu prea am descris sentimentele dar am vrut sa trec mai repede la actiunea care va incepe din capitolele urmatoare.Oricum sper sa va placa si cand o sa mai am timp o sa pun nextul. Am uitat sa va zic ca acest capitol e dedicat tuturor fanilor ficului meu |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 08 Iun 2011, 08:41 | |
| Super capitolul deabea astept sa vad ce prostioare o sa mai faca Saku! * |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 08 Iun 2011, 09:31 | |
| Buna ! Uite acum ti-am citit si eu capitolul. E super ! In legatura cu descrierea..eah:-j nu-i nimic.Intotdeauna e loc si de mai bine nu ? :p Eu astept continuarea si sper ca,capitolul urmator sa fie la fel de reusit ca si celelalte |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 08 Iun 2011, 19:32 | |
| |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 09 Iun 2011, 17:52 | |
| Bonjour SCz ubita, am uitat sa mai trec si pe la ficu tau, insa si eu trb cu al meu. Mi-a placut rau de tot faza cu prezervativul Prea beton a fost Vreau next si ms de dedicatie Te pup NU uita sa mai vi si pe la ficu meu!!! |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 10 Iun 2011, 20:18 | |
| Heloo Va rog sa ma scuzati ca va fac sa asteptati nextul la fic dar pana nu termin scoala nu o sa mai pun nextul.Sunt ocupata cu mediile si abia mai am timp sa ma odihnesc O sa pun nextul cand o sa am mai mult timp Pana atunci va pup si va iubesc ca imi cititi ficul |
|
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 11 Iun 2011, 15:01 | |
| Frumos capitolul. Imi place. Dabea astept sa vad ce vor mai face Dei si Saku HAi cu NEXTu |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 15 Iun 2011, 21:05 | |
| Va rog sa ma scuzati ca va fac sa asteptati capitolul dar in curand voi pune nextul Maine iau vacanta asa ca o sa pot pune mai des nextul O sa incerc sa fac capitolele mai perverse |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 07:35 | |
| uuuuuu deabea astept.....:X |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 18:55 | |
| O noua sansa la iubire Capitolul 12 partea unu Sakura: Of!Ceas nenorocit,chiar acum a trebuit sa suni?Chiar cand imi era somnul mai dulce.Ma ridic lenesa din pat si ma duc la baie sa fac un dus.Dupa ce termin dusul ma imbrac in niste blugi negrii,un tricou albastru cu decolteu si peste un hanorac negru.Parul mi-l prind intr-o coada la spate.Cand sunt gata ma duc jos a mananc ceva inainte sa plec la inchisoare.Pardon,vroiam sa zic liceu.In timp ce imi fac un sandwich in bucatarie apar si cei patru printi.Adica Pein,Hidan,Itachi si Madara. -Vreau oua ochiuri cu paine prajita,fara sunca.Multumesc! imi spune Pein in timp ce se aseaza la masa. -Desigur,scumpule!Dar inainte da-mi ochii tai,apoi pot sa-ti pregatesc mancarea. Ii spun eu ironica si in acelasi timp nervoasa Ceilalti au inceput sa rada de noi.Itachi a avut dreptate.Chiar ar trebui sa se faca un show cu noi doi.Dar nu support sa mi se dea comenzi. Am terminat toti de mancat si ne indreptam spre liceu.Binenteles cu masina,ca lui Mister Pein nu-i place pe jos. Deidara: O s ail omor pe Sasori!Din cauza lui am venit primii in clasa.Nustiu ce zicea ca vrea sa faca si ma grabit si pe mine.Stau in banca si mai este umpic si adorm.Observ ca vin si ceilalti colegi in clasa.Asta inseamna ca o sa inceapa ora de cosmar.Vine si profu de mate care pare foarte stresat.Sta tot timpul cu telefonul in mana si nu e atent deloc la ce facem noi.Ar putea veni si extraterestrii ca el nu ar observa.Dar ceva e inneregula.Itachi,Pein,Madara si Hidan inca nu au venit.Sper ca nu s-au dus undeva fara mine ca-i omor. Sakura: Aaa,am intarziat!La naiba cu Pein.Ia trebuit lui sa mergem sa-si cumpere un suc care era la un magazine departe de liceu.Cand ajungem baietii se duc repede in clasa lor iar eu vreau sa fac la fel,doar ca ma lovesc de….domnul director si din greseala cade. -Aa,domnule Orochimaru va rog sa ma scuzati. Imi cer eu scuze prefacandu-ma intr-un ingeras. -Domnisoara Haruno!fii mai atenta alta data.Dar,la ora asta trebuia sa fii de mult in clasa. Imi spune el suspicios -A,dad oar ca eu am…adica. Incerc sa scot eu o scuza dar mu prea imi iese -Of,copii din zilele astea.Nu conteaza,dute la domnul Iruka si spune-i sa vina in biroul meu.Si sa nu mai intarzii la ore. Imi spune el calm Se pare ca domnul Iruka preda la clasa lui Dei.Ma duc si bat la usa apoi intru si ii zic profesorului ce mi-a zis directorul sa-i comunic. -Desigur,dar cine va ramane in locul meu? Vorbeste mai mult pentru el profu -Haruno! Striga el ….Esti perfecta!da tu vei ramane.Deci f ace vrei.La revedere. -Ce?!?dar eu nu sunt,adica eu am mai…domnule profesor ce vorbiti?In primul rand sunt abia in clasa a zecea si in al doilea rand eu nu,nu sunt prea buna la mate. Incep sa gasesc eu tot felul de scuze -Sakura,ai potential.Poate nu iti dai seama dar esti menita sa fi profesoara. In plus la matematica ai note foarte bune. Tot bolboroseste proful -Domnule,va simtiti bine? Il intreb eu incercand sa par serioasa -Ma simt mai bine decat perfect.Acum ma voi duce.La revedere.Si Haruno,daca nu faci ce ti-am zis…am sa…nu conteaza.Voi gasi eu ceva.Deci,la revedere! Eu ma uit la profu cum pleaca, ca la felu paispe.E adevarat ca am note bune la mate dar,doar din cauza ca ma ajuta Hinata.Eu,eu nu stiu ce sa fac.Ei bine poate le void a un zece la printisori.Ma uit la ei si vad ca si ei au facut o fata,foarte ciudata.
|
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 18:59 | |
| Va rog sa ma iertati ca e asa de scurt capitolul dar voi pune in curand si cealalta parte. Stiu ca nu prea am descriere si e cam mult dialog,si cred ca e si sec dar am incerc sa trec mai repede la partile interesante. Promit ca in capitolul urmator voi descrie sentimentele Sper sa va placa Aaa...am uitat sa va zic ca acest capitol e dedicat lui Zummy |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 20:01 | |
| super capitolu tusi :* vad ca ai terminat si tu cu scoala :))) astept nextu!! gratie >:D< |
|
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 21:06 | |
| Mult dialog. Sper ca urmatorul capitol sa escrii sentimentele mai mult. Dabea astept sa vina partile interesante Hai cu NEXTu |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 22:30 | |
| ceeeeeeeeeeee cand ai postat doua capitole ?? eu pe unde draci eram firasi eu sa fiu cu joaca mea pe afara deci imi cer un milion nu un miliard de scuze pentru ce .... idiotenie am facut ma ierti nu ? da ms anticipat deci sa treecem si la ficuletul tau pai da sincer imi place defapt mi-a placut faza cu pain stii cu sarutul de daca asta facea si inainte deci bun poi aaaaa actiunea sincer e umpic grabita un pic mai mult eu una doream sa stiu ce au discutat fetele si au fost multe ore de stat si nimic narat sentimentele treaca mearga dar prin ele duci cititorul in lumea aia care ti-o imaginezi tu altceva poi aaa aaaaa o mie de greseli de tastare jur ca abea am citit capitolele dar sa zicem ca m-au ajutat intamplarile asemanatoare si eu le scriu tot in word si nu stiu cum da ori se adauga litere in plus ori daca scriu si cred imi apare sic red da o prostie deci poti sa le corectezi inainte de a le salva in rest e ok imi place si nextul nu te-am supi pt com nu ? eu nu cred ca ar trebuii sa te superi sunt sfaturi utile zic eu hai pa |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 16 Iun 2011, 22:43 | |
| Mami cum sa ma supar? Ma bucur ca imi spuneti ce am gresit ca sa ma pot corecta Promit sa descriu mai bine sentimentele si nu voi mai grabi actiunea Mersi de commuri |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 19 Iun 2011, 13:02 | |
| nu ai pentru ca sa multumesti dar hai cu nextu |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: O noua sansa la iubire Dum 19 Iun 2011, 15:36 | |
| Capitolul 12 partea a doua Deidara: Am ramas cu o fata mirata.Adica rozalia o sa-i tina locul profului de mate ? Excelent ! O ocazie pe care nu o so ratez ! Aa , Deidara iarasi esti pervers . Am inceput sa vorbesc singur . Ma uit la floricica mea de cires si obersv ca e nervoasa pe Pein . Sakura : La naiba cu Pein ! Imi vine sa il strang de gat . Din cauza lui am intarziat , m-am lovit de domnul director si acum trebuie sa il inlocuiesc pe prof . Incerc sa ma calmez dar daca ma gandesc mai bine este o ocazie perfecta sa le dau cate un zece baietilor . Stiu nu e prea corect dar sunt prietenii mei si in plus poate Dei o sa faca o prostie si o sa-l pot pedepsi in stilul meu . Mda vechea Sakura a revenit . La cat de bland si milos e el sigur o sa fie usor de manipulat . Hi hi hi ! Ce imi place ca am revenit . Unde erai tu Saku draga , cred ca pe undeva in lumea ta . Un zambet pervers imi apare pe fata si as vrea sa-l chem pe Deidara sa il pun sa mearga afara si dupa sa ies si eu si vai …. ce i-as face . Daca o sa o tina tot asa si o sa fie mielusel cred ca o sa-l violez . Viata ce nebuna sunt ! Ma asez pe scaunul de la catedra si vad ca proful corecta niste lucrari . Nu ma bag asa ca deschid catalogul si pun niste zecicuri , he he ce surpriza neplacuta va avea proful si vai , trebuie sa le cer baietilor ceva in schimb . Oare ce , ceva folositor da da . Deci acum sunt pe la Itachi adica Uchiha Itachi si pun frumusel o data , un slash si dupa zecicul apoi trec mai departe la Akasuna no Sasori si ii pun si lui un zece si asa fac cu toti amicii mei . Itachi cred ca a mirosit ceva deoarece se uia la mine si imi face semene iar eu ii zambesc si continui sa trec note , ultima find acordata lui Okomoto Deidara , dragul de el . Si el se uita la mine dar nu stiu de ce . Oare si el ma place , da ce placere ca eu il iubesc . Inchid catalogul si am onoarea de a-l tine pe Deidara de mana . De fapt el ma tras pe mine de mana si ma dus direct afara . Inchide usa si ma lipeste de peretele alb al holului . Imi ia o suvita de par si incepe sa se joace cu ea apoi ma intreaba ce as vrea sa facem in ora asta . Oho , deci nu doar eu m-am schimbat si el dar tot vreau sa-l violez . Zambesc foarte pervers si Dei incepe sa imi sarute gatul meu de culoarea inghetatei de vanilie . Il imbratisez si il lipesc si mai mult de corpul meu apoi ma ia in brate si ma duce in baie . Incepe sa ma sarute din nou pe gat dar ma saruta mai apasat si mai repede . Urca usor cu saruturile in sus si ajunge la gura mea . Se opreste si in gandul meu il implor sa ma sarute . Da’ parca ma auzit si-si lipeste buzele lui catifelate de ale mele si formam un sarut dorit de amandoi . Cred ca acum sunt in al noualea cer visam la momentul asta de cand l-am vazut . As ! ce fericita sunt , as vrea ca acest moment sa nu se mai termine . Limba lui a intrat in lacasul meu si acum valseaza cu a mea . Imi deschid ochii si dau de albastreala lui . Acei ochii superbi de care nu ti-ai mai deslipi privirea niciodata . Sunt mai frumosi decat cerul insorit si orice altceva de culoarea albastru . Ma deslipesc cu greu si cu mare retinere de buzele lui si il trimit in clasa . Ma saruta scurt si imi ureaza o zi placuta in continuare apoi adauga “ pisi “ . Ei la faza asta chiar ma enervat. Ma duc dupa el si-l trag de ureche spunandu-i ca nu vreau porecle . -Bine “pisi “ ! Hai ca te pup stii eu am ora fara professor asa ca te las , ce sa zic are ora si cred ca o sa-i dau cu o pisica in cap sa nu mai comenteze . Ii dau drumu si eu plec la ora mea .
|
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 19 Iun 2011, 15:38 | |
| Deci vreau sa ii multumesc la mamica mea adica Zummy ca ma ajutat la capitolul asta foarte mult Te iubi..stii nu? Sper sa va placa acest capitol pervers Voi veni cu nextul saptamana viitoare |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 19 Iun 2011, 16:00 | |
| da stiu ca ma ube deastea te-am ajutat si nu-mi mai multumi ca in mare parte ideea e a ta deci astept un next asemanator cu asta da fara ajutorul meu deci hai cu nextu |
|
| |
Lady marmalade. ♥ Genin
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire | |
| |
|
| |
|