|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 24 Mai 2011, 23:22 | |
| va rog sa ma iertati ca am pus nextu mai tarziu dar mi-a luat mai mult timp sa-l scriu.De data asta v-am lasat in suspans:D capitolul urmator il voi pune maine sau poimaine. Sper sa va placa capitolu asta:*:D |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mar 24 Mai 2011, 23:25 | |
| |
|
| |
Un bucheţel de zâmbete ♥ Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 25 Mai 2011, 19:28 | |
| salut!:D acum scriu capitolul 8 doar ca nu stiu daca o sa-l pun azi fiindca am de invatat pentru un test la mate...dar o sa ma straduiesc sa-l pun azi |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 25 Mai 2011, 19:39 | |
| |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 25 Mai 2011, 21:00 | |
| Toate capitolele sunt dragute...Ai imaginatie...Te puupa Shibaa |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : La măta. Nr. mesaje : 112 Puncte : 128 Reputatie : 11 Stare de spirit : Happy! :)
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 25 Mai 2011, 22:16 | |
| Hai fă un mic efort şi postează-l astăzi :o3 Pentru noooi :o3 ! |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 25 Mai 2011, 22:18 | |
| sunt deacord cu bambinaa fa un mic efort pt noi |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 25 Mai 2011, 23:31 | |
| pana la urma o sa-l pun azi...dupa ce il termin apropo,cine vrea sa-mi bage id-u ca sa mai vb si pe mess:sweet_angel_oanita@yahoo.com |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: O noua sansa la iubire Joi 26 Mai 2011, 00:16 | |
| Capitolul 8 Deidara: Atunci cand am ajuns acasa la mine si la Sasori,mama mea a intrebat-o pe Sakura daca vrea sa doarma la noi in seara asta.Eu ma fac rosu indata ce aud intrebarea mamei,dar noroc ca e intuneric si nu se observa. -Pai,daca nu va deranjez.spune rozalia timida -Desigur ca poti sa stai.Tu nu ne deranjezi niciodata.sar eu repede in conversatie iar apoi cand imi dau seama ce am zis ma rusinez Sakura: Daca nu il deranjeaza pe Dei-kun ,desigur ca raman.Imi place sa fiu cat mai aproape de blondul meu.Bine,nu e al meu dar….revinoti Sakura! -Este bine atunci,o sa stau la voi in seara asta.le spun eu -Pinky eu ma duc acasa.Ne vedem maine.Noapte buna!imi zice Hidan -Noapte buna!ii spunem toti -Aa si sa nu uit.Sa nu le faci ceva la Deidara si Sasori,ca atunci cand tu si Pein ati…spune Hidan dar eu ii pun repede mana la gura. -De unde sti asta?il intreb eu mai sa-l strang de gat -Mi-a zis Pein…spune el razand -Of,bine!poti sa pleci…dar spune-i la Pein ca o sa zic la toata lumea ca nu stie sa…dar mai bine ii zici doar atat.O sa-si dea seama el despre ce vorbesc.ii spun eu si ii fac cu ochiul Pein,daca mai zici ceva o sa zic la toata lumea ca nu saruti prea bine.A trebuit sa te invat eu.O sa imi scot cornitele de dracusor. -Despre ce e vorba?ma intreaba Sasori Eu ma uit la el si ma fac rosie.Ei nu trebuie sa afle nimic despre ce am facut eu si Pein,fiindca noi suntem mai nebuni si cand am fost impreuna nu am fost prea cuminti. -Nu este nimic important.Si ce ziceti sa intram in casa?se face cam rece.schimb eu repede subiectul Spre norocul meu nimeni nu m-a mai intrebat nimic.Cand intram in casa ma uit umpic inautru si pot spune ca e chiar foarte frumoasa.Peretii sunt vopsiti in culori vii,iar mobila este de culoare neagra.Este mobilata foarte frumos.Dupa ce toate bagajele lui Sayuri sunt in casa ea ne spune sa ne asezam la masa ca sa mancam.Noi suntem deacord fiidca nu am mai mancat de la 12.00. -Bine,bine…acum ar trebui sa ma comport totusi ca o mama.Deci Dei,ce note ai?il intreaba Sayuri pe blond -Um,pai…foarte,aa.se tot balbaie Deidara -Rele.raspunde repede Sasori razand -Taci din gura!...de parca tu ai mai bune Pai la asta are dreptate blondul.Nici Sasori nu are note bune,nu ca le-ar pasa sau ceva.Defapt eu am mai rele decat astia doi la un loc.Motivul:sunt prea ocupata sa ma cert cu tampitul de Sasuke in loc sa fiu atenta la ore. -Mda,asa eram si eu cand eram de varsta voastra.Si tu Sakura,ce note ai?ma intreaba Sayuri afisand un zambet siret -Te asigur ca mult mai rele decat ei doi.spun eu pe scurt Ea nu a mai spus nimic doar a ras iar baietii se abtineau si ei sa nu rada.Am mai vorbit cam o ora iar apoi am hotarat sa ne ducem la culcare deoarece suntem obositi.Doar ca aici este o problema.Cum dormim in camera? -A,nici o problema.O sa dormi cu Deidara in camera.a spus Sayuri vesela Cand am auzit m-am facut foarte rosie si abia am mai putut scoate un cuvant.Inima a inceput sa-mi bata foarte tare.Clar,am emotii. Deidara: Cumva a zis maicamea ce cred eu ca a zis?Eu si rozalia,in aceeasi camera?Nu mai pot spune nici un cuvant,desi vocea mea interioara striga de fericire.Ma uit la Sasori care imi face semen ca-s mort si rade iar apoi la Sakura care,ei bine e in aceeasi stare ca si mine.Pana la urma imi fac curaj si vorbesc. -Nu e nici o problema.Dar te previn Saku,adorm foarte greu.spun eu razand incercand sa nu par emotionat -Daca e bine eu o sa ma duc la culcare.Noapte buna copii!Noapte buna Sasori.ne spune mama,dar stop cadru!copii si Sasori?nu sunt un copil si nici Sakura.Dar mai bine o las asa. -Cred ca ma duc si eu sa ma culc.Sunt asa de oboist ca as putea sa dorm si in picioare.Deci va las,dar nu faceti prostii ca inca sunteti minori.spune sarcastic roscatul -Sasori,daca mai scoti un cuvant petru tine nu va mai exista ziua de maine!ii spune nervoasa rozalia Roscatul inghiti in sec,apoi pleca fara sa mai zic nimic.Si stiu de ce.Sakura pare foarte firava ,dar defapt e in stare sa si omoare daca o enervezi.Dar stai!eu si ea in camera.Mi-e frica sa nu fac vreo prostie. -Ne ducem si noi sa ne culcam sau mai stam aici?ma intreaba ea calma Cum doamne e asa calma?Acum un minut era mai nervoasa ca si Hidan daca ii iei lantisorul. -Sigur,sa mergem.ii raspund eu umpic mai linistit
|
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 26 Mai 2011, 00:20 | |
| va rog sa ma scuzati ca e asa scurt si poate are si greseli dar pana acum mi-am invatat si abia am avut timp sa pun nextul. Sper ca v-am lasat in suspans:D capitolul urmator il voi pune maine si promit ca o sa fie mai lung,mai interesant si cu mai multa descriere a sentimentelor ei,sper sa va placa acest mic capitol Acum eu o sa ma duc la culcare ca sa scot un next mai tare:D |
|
| |
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 26 Mai 2011, 16:43 | |
| Draga mea e superb capitolul :x Abia aşteptam să-l citesc :X Ok du-te şi fă nani ca să fi odihnită când pui nextul ;)) Vise pufoase |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Joi 26 Mai 2011, 21:21 | |
| Heloo!scz da azi nu o sa pun nextu fiindca trebuie sa-mi fac un referat la geaogra si trebuie si sa il invat.Capitolul 9 cred ca o sa-l pun maine sau sambata.Deocamdata sunt cam ocupata cu scoala dar pana sambata sigur pun nextu:D |
|
| |
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Vin 27 Mai 2011, 17:10 | |
| Nu-i nimic draga mea! Lucrurile bune vin când te aştepţi mai puţin :)) |
|
| |
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Sam 28 Mai 2011, 20:56 | |
| Deabea astept sa pui urmatorul capitol. Ador povestea asta!! |
|
| |
Nyko Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lost in Paradise Nr. mesaje : 101 Puncte : 106 Reputatie : 5
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 29 Mai 2011, 07:45 | |
| E interesant cuplul DeiSaku Imi place cum povestesti. Ai imaginatie. Hai pune urmatorul capitol |
|
| |
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 29 Mai 2011, 10:32 | |
| E duminică |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 29 Mai 2011, 13:20 | |
| Imi cer un miliard de scuze...am scris jumatate din capitol doar ca nu imi place,adica nu e asa interesant si decat sa pun un next plictisitor mai bine mai stau sa imi vina idei.Sa imi fie rusine,stiu ca am zis ca il pun sambata dar... Promit ca o sa-l pun cand imi mai vin niste idei interesante....va rog sa ma iertati |
|
| |
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 29 Mai 2011, 14:39 | |
| Eah :-j Lasă că nu moare nimeni să mai aştepte puţin. ;)) Noi te iertăm! Nu-i aşa fetelor ? |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 29 Mai 2011, 22:17 | |
| Iti iubesc povestea >:D< e super abia astept nextu * ai o imaginatie uimitoare Spor la scris |
|
| |
Myiu Phantomhive Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Baia Mare acebook : https://www.facebook.com/MihaelaNagy15 Nr. mesaje : 122 Puncte : 154 Reputatie : 5 Hobby-uri : Manga, scrisul, desenul, fotografiatul... Stare de spirit : Forever alone xD
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Dum 29 Mai 2011, 22:18 | |
| Mdeci daca tu esti matusica lui Shibaa iar eu sunt surioara ei asta te face si matusa mea :)) |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire Mier 01 Iun 2011, 19:44 | |
| Imi cer scuze dar pana la vacantza de vara nu cred ca o sa mai pun nextu fiindca am multe medii de corectat Dar in vacantza o sa am mai mult timp liber si o sa pun capitolele mai lungi Pana atunci as vrea sa imi spuneti ce va place la ficul meu si ce ati mai vrea sa se intample...ca sa scriu mai interesant...Sa stiti ca ma intereseaza parerile voastre |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: O noua sansa la iubire Joi 02 Iun 2011, 00:26 | |
| Capitolul 9 Deidara: -Sigur,sa mergem.ii raspund eu umpic mai linistit Adica ce se poate intampla?Doar o sa dormim in aceeasi camera,in acelasi pat…acum ma simt chiar ciudat.De ce sunt blestemat sa ma emotionez usor? -Ma duc sa ma schimb.Nu stau mult!imi spune Saku care pare calma Doar eu ma simt asa. Sakura: Acum ma schimb in hainele care mi le-a dat Sayuri doar ca,sunt cam scurte si subtiri.Adica niste pantaloni foarte scurti negri si un maieu tot negru cu o panglica mov.Sunt frumoase doar ca imi e rusine sa ma duc asa la Deidara.Ma simt asa ciudat,ma doare burta dar in acelasi timp ma simt si bine.Sunt mega indragostita de blondul acela cu ochi de azur.Pana la urma imi fac curaj si ma duc in camera unde vad ca si Dei-kun s-a schimbat. -Pot sa sting becul?il intreb eu incercand sa nu ma prea uit la el deoarece as putea lesina in orice moment fiindca e asa frumos. -Da poti sa-l stingi.imi spune el Sting lumina apoi ma pun si eu pe pat intinsa asa cum statea si Deidara.Sunt asa de aproape de el…si as vrea asa de mult sa-l sarut,dar din pacate nu pot. Deidara: Sakura e asa de aproape de mine.As vrea sa o sarut dar nu pot face asta.Se pare ca nici ea nu poate dormi.Sta si se uita pe tavan.Oare la ce se gandeste? -Nici tu nu poti dormi?o intreb eu -Nu,asa patesc intotdeauna.Si daca sunt obosita tot nu pot sa adorm repede. Urmeaza un timp de liniste in care nici unul din noi nu mai spune nimic.Ma mai uit din cand in cand la ea si nu pot sa cred ca e asa de frumoasa. Sakura: Doamne,Deidara se tot uita la mine.Oare la ce se gandeste?Incerc din greu sa par ca nu am emotii dar daca ma mai priveste mult cred ca o sa-l violez.Aaa,adica am sa ma arunc pe geam.Acxum chiar ca am inebunit.Brrr,brr imi suna telefonul care e pe noptiera din partea lui Dei.Ma intind dupa telefon dar…cad peste blond.La propriu!Sunt peste el si ce pot spune?chiar imi place dar imi e asa de rusine ca as prefera ca asta sa fie doar un vis.Intr-o fractiune de secunda ma dau jos de pe el dar…cad din pat.Off!oare pot fi mai penibila de atat? Deidara: Stau si o privesc pe rozalie dar imediat se aude un zgomot.E telefonul ei.Se intinde dupa telefon dar din greseala cade peste mine.Inima imi bate foarte tare.Sunt mai rau ca si o fata.Dar chiar imi place cum stam acum.Ea cred ca si-a dat seam ace a facut si a vrut sa se dea de pe mine dar a cazut din pat. -Um,eu…scuze.Nu am vrut.Adica eu …sunt mai impiedicata si…se scuza ea -Hey,nu e nimic!Ai uitat ca si eu m-am impiedicat si am cazut peste tine?Suntem doi impiedicati.ii spun eu razand -A,da…sau poate doi somnambuli fiindca si atunci tot noapte era.spune ea razand Sakura: -Aaa,am uitat de telefon.Oare cine ma suna la ora asta? ,,Alo?sper sa fie important daca ma suni la ora asta!’’spun eu fara sa stiu macar cine ma suna ,,Pinky,te-am deranjat cumva?faceai ceva inainte sa te sun?’’spune ironic Pein ,,Stii ca esti mort,nu?ce vrei de ma suni la ora asta?’’ ,,Nimic,te-am sunat ca sa vad ce faci.Oricum stiam ca nu dormi.Esti mai nocturna.Dar oricum noaptebuna.Se vede ca esti cam ocupata acum.’’imi zice el si inchide telefonul fara sa apuc sa-I mai zic ceva. -Pein chiar nu are ce face decat sa ma enerveze pe mine. -As vrea sa stiu de ce te-a sunat acum dar cred ca doar el stie.imi spune Dei-kun Ma pun din nou in pat,dar de data asta am grija sa nu mai cad pe blond…nu ca nu mi-ar fi placut.Nu dupa cateva minute hotaram sa ne culcam si noi ca deja am facut o tona de prostii.Iar noi suntem minori.Haha,de parca am fi foarte cuminti.Dar nah,am luat si eu vorba asta de la Hidan. Deidara: Dupa cate prostii am mai facut hotaram sa ne culcam.Doar ca e cam greu cand este langa mine.Imi vine sa stau treaz toata noaptea sis a o privesc.Pana la urma adormim si noi. ~Dimineata~ Of ,frate!oare cat e ceasul?Ma ridic fara sa fac zgomot din pat si ma uit la telefon care indica ora 9.30.Nu e asa tarziu.Ma intorc la rozalie si o vad ca doarme.Este precum un inger,la exterior ca la interior e un dracusor…foarte sexy.Aah,nu iarasi!am devenit super pervers.Ma apropii de pat si ma aplec la Sakura.Ma trece un gand cam nebunesc dar care l-as putea face.Chiar vreau sa o sarut pe Saku,iar acum ca doarme am o ocazie pe care nu as ratao nici mort.Ma apropii usor de buzele ei trandafirii dar cand vreau sa o sarut…se trezeste.Eu ma sperii si cad pe jos. -Deidara,am ce faci?ma intreaba ea foarte confuza. -Un,am vrut sa vad daca dormi iar cand te-ai trezit m-am speriat si am cazut.spun eu apoi afisez un zambet fals care ascunde rusinea. -Scuze ca te-am speriat.Mai bine ma duc sa ma schimb si mai bine ai face si tu asta ca Sayuri si Sasori sigur s-au tezit deja.imi zice ea grabita Sakura: Ma duc la baie si ma schimb.Imi iau un tricou negru si niste blugi scurti iar in picioare nelipsitii skateri.Parul mi-l prind intr-o coada la spate iar machiajul este ca de obicei.Dupa ce sunt gata ma duc in camera si vad ca si blodutul s-a schimbat.Poarta o camasa rosie in carouri,blugi stramti negri si skateri.El spune ca se duce jos sa vada ce face mama lui.Dupa ce pleaca aranjez patul iar apoi imi iau telefonul si ma duc si ma duc la usa dar….usa se deschide si peste mine cade iarasi Deidara.Dar de data asta…ni s-au unit buzele.Adica ca si un sarut.Buzele lui sunt asa de dulci.Nu mai am puterea nici sa ma misc. Deidara: Am uitat sa imi iau telefonul.Urc repede pana in camera la mine dar cand deschid usa cad peste Sakura.Si de data asta...ni s-au unit buzele.Ne sarutam,mai bine spus.Jur ca buzele ei sunt cele mai dulci si mai moi.Acum chiar ca sunt neputincios.Nu ma mai pot misca deloc.Sunt paralizat.
Ultima editare efectuata de catre SufletPustiu14 in Joi 02 Iun 2011, 00:35, editata de 1 ori |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O noua sansa la iubire | |
| |
|
| |
|