Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
23 Iulie - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
23 Iulie - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

23 Iulie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vreti ca acest fic sa continue cu sezonul 2?
Daca sa continue 23 iulie cu sezonul doi.
23 Iulie - Pagina 6 I_vote_lcap96%23 Iulie - Pagina 6 I_vote_rcap
 96% [ 26 ]
Sau nu ca este de ajuns.
23 Iulie - Pagina 6 I_vote_lcap4%23 Iulie - Pagina 6 I_vote_rcap
 4% [ 1 ]
Total voturi : 27

Sondaj inchis

AutorMesaj
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

23 Iulie - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mar 08 Mai 2012, 09:57

Hmmm....Ce sa zic? Un capitol interesant. Ma asteptam ca ambele echipe sa se descurce bine, dar nah totul era prea frumos ca sa fie adevarat lough . Nu pot sa cred cat s-au certat mucosii aia din echipa Sakurei. Dar pana la urma cred ca vor invata sa lucreze in echipa in love .
Te-am pupat, spor la scris si repejor cu nextuuu!!! ♥️
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mar 08 Mai 2012, 10:53

Offf..........sad
Daca nu era pana de curent aseara, as fi venit mai repede :|
Cum se joaca astia cu nervii mei si cu lumina angry Imi vine sa ii dau dr**u pe toti idiotii de la curent angry
Daca nu erau ei destepti, eu acum aveam comu deja postat ..
Dar sa trecem peste asta happy2 si sa vorbim despre capitol happy2
Pai este unul foarte interesant think
Eu care ma asteptam sa se descurce bine ambele echipe, cum a mai spus si Ada ...
Cam atat pe moment, astept nextul si mersi ca m-ai anuntat in love
Teo beer2 friends hug2
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mar 08 Mai 2012, 13:19

bine max.....hup-hup nextul il astept cu drag....sa ma anunti...a da..daca poti sa pui macar o poza cum arata dain cu kekkei genkai...ar fi frumos..cam atata:D sa pui nextul cand poti:)
bft
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 18:39

Capitolul 5: 2 cozi.

Nu stiu ce va fac daca nu va place imaginea asta , vreo 6 ore pana am gasit-o , alte 12 pana am editat-o si alte 2 pana am scris next:
Dain cu kekkei genkai in ochiul stang:23 Iulie - Pagina 6 Scaled.php?server=823&filename=reikayoung

Sasuke:
„Sakura pare cu adevarat hotarata saii pice pe cei 3 , nu am vazut-o mai niciodata asa de serioasa , observ ca o analizez si se indreapta catre mine.
-Chiar ai degand sa ii pici? Intreb eu , se pare ca imi pasa mai mult decat ar trebui.
-Ce ii cu asta asa dintr-o data? Nu ar fi prima oara cand pic pe cineva , spuse in timp ce rasfoia o carte , in bucatarie erau gemeni terminandu-si niste teme chiar daca nu vor mai fi nevoie de ele.
-Yukio , Suzuna e tarziu , culcati-va , spun eu , au plecat imediat. Cam prea ascultatori. Am trimis lui Naruto raportul ca echipa trei a reusit iar maine este nu stiu ce adunare a joninilor. Ii mai verific o data pe gemeni , intru iar ei rasfoiau niste pergamente despre chakra de foc. Le fac semn sa se culce iar Suzuna sa se duca in camera ei , din spate venise Sakura nervoasa care intra si luase pergamenete.
-Yukio in pat , Suzuna camera ta pat Acuma!! Sakura este de speriat nu gluma , si ne indreptam si noi catre camera noastra.
Dain:
„Am plecat mai repede de acolo , lasandu-l pe Kade cu capul in bolul de ramen , cica m-a intrebat daca sunt travestit. O data sa ma mai intrebe asta si il arunc in raul Naka. Iara lumea de pe strada se uita ciudat la mine , dar de ce? M-am saturat de privirile lor care ma urmaresc asa de fiecare data asteptand sa fac o greseala ca ei sa o poate pomeni. Incep sa fug , fug cat mai departe sa nu ma mai vada nimeni , nu vreau sa mai vad pe cineva care se uita la mine ca la ultima creatura.
In neatenita mea dau peste cineva iar inima incepe sa imi bata de frica repede , o gasca de baieti care mereu au avut ceva cu mine , au niste zambete diabolice pe chip. Dupa cam 10 minute de chin care mie mi s-au parut ore , sunt cazuta pe jos. Ochiul stang bandajat a inceput sa sangereze , mainile imi sunt vinete si ma dor ingrozitor . Nu s-au saturat de cat m-au chinuit , stau cam la un metru departare. Toata is vanata si nu ma mai pot misca , cel care conduce grupul se indreapta spre mine , macar o data sa scap de suferinta asta de viata afarisita.”
Kade:
„La naiba cu Dain aia , trebuia fic in ramen sa ma inece... of am intarziat iar acum mama o sa imi faca un scandal enrom iar tata nu mai zic. Hmm.. cred ca am gresit drumul ca trebuie sa fiu deja de ceva timp acasa , ce naiba este acolo? Ceea ce jos nu este Dain? Nu cred ca am mai stat pe ganduri si am actionat , sunt genini si ce au c ea? M-am indreptat spre ea si l-am nimerit din plin pe cel care o lovea , ducandu-se la 5 metrri departare. Se napusti asupra mea dar am reusit sa adun cateva mii de insecte, unul din spate a strigat „e Aburame retragerea.” Au fugit cat iau tinut pamantul , hehe asa va trebuie daca va luati de Aburame Kade , Dain era in spatele meu incercand sa se ridice. Ma indrept spre ea si cand ajung in dreptul ei imi da o palma de zile mari , vreeind sa imi mai dea una o prin de mana dreapta.
-Asta e un „multumesc ca mai salvat” in limba ta?!! Intreb nervos , lacrimile ii udau fata murdara de parful de pe jos dar imi da o palma mai tare decat ceea din inainte cu mana stanga.
-Tu pros***e !! In sfarist scapam si eu de viata asta mizerabila si tu ca cem mai mare idiot ce sa mai vorbim trebuia sa iti bagi nasul unde nu iti fierbe oala , spuse extrem de nervoasa. Incepu sa picure incet incet , dupa care sa ploaua cu galeata , Dain se eliberase de mana mea , mergea greoi iar dupa cativa metri se prabusi.
Sakura:
„Dorm si eu linistita visand ca sunt impreuna cu familia mea si cu toti ceilalti pe campia de dupa monumentul Hokage cand un sunet enervant ma trezeste , cred ca este telefonul , l-am apucat si am raspuns din obisnuinta.
-Da ?Intreb eu somnoroasa , s-au facut retele telefonice si pentru ninja care ne mai scuteste de treaficul cu prombei.
-Sakura ,spuse o voce cunoscuta , vino repede la spital ,o eleva de a ta este intr-o stare critica , spusese Ino.
Nici nu am mai stat pe ganduri , m-am imbracat intr-un scor record , afara ploua cu galeata dar m-am grabit spre spital ajungand in 5 minute. Is leoarca nu alta , si intrand izbind usa spitalului mai mult scotand-o din balamale , o intreb pe Mioko unde este camera elevei mele , se pare ca Dain era aceea . Kade si Tomoe erau siei acolo fiind impreuna cu Shino, tatal lui Kade si Tenten mama lui Tomoe.
Intru si o vad pe Ino vindecand-o pe rozalie , ia stai doar eu si mama suntem rozalie in Konoha. Kade imi spusese ce a patit Dain , nervoasa am dat „din greseala” un pumn tare in perete , destul de tare cat sa fac o gaura imensa care ducea catre un salon . Pacientul de acolo era masca cand s-a prabusit peretele , mai tarziu trebuie sa patesc pagubele acuma un perete si usa de la intrare.
Dupa 30 de minute:
-Sakura , cred ca stii deja de ce te-am chemat aici , intrebase Naruto tinandu-si mainile incrucisate pe birou ganditor.
-Despre Dain , zici ca stii ce a patit sau de ce se uita lumea la ea ca la.. spun eu dar ma intrerupe blondu. Eram super nervoasa , inca nueste eleva mea dar ea a fost ceea mai talentata din 3 , mai talentata decat byakuganul.
-Cum se uitau ca la mine cand eram copil , stiu , Dain este un jinchuuriki , spuse Naruto scotand dosarul ei . Este un jinchuuriki? Cum este posibil asta ? Naruto inca il are pe 9 cozi inauntru.
-Stii ca Sasuke a fost in misiune pentru a preveni un eventual razboi intre tara focului si tara fulgerului , ca rezultat de pace a venit Dain care studia la academia din Konoha. Sakura incearca sa iti amintesti , defapt nu poti erai in lesin in timpul nasteri , spuse el. Acuma imi amintesc mai bine , acum 12 ani eu am lesinat in timpul nasteri si din cate am inteles 2 cozi a atacat Konoha dar a fost sigilat la timp intr-un nou nascut.
-Si parinti ei? Intreb eu iar Naruto ofteaza si imi imaneaza dosarul ei , deschid si cand ma uit la parinti ei scrie „necunoscuti”.
Iau dosarul si nervoasa plec pe usa , o iau spre spital mai mult fugind decat sa merg normal. Intru direct in salonul lui Dain si se pare ca ea era treaza si se uita pe fereastra , ma indrept spre un scaun situat langa patul ei.
-Uchiha-sensei , spuse uitandu-se la mine.
-Spunemi Sakura , i-am zis eu , dar la ochiul stang nu te-ai vindecat? Isi puse mana acoprind intregul ochi cu palma , imi indrept mana sa ii vindec ochiul.
-I-ati mana sa iti vindec ochiul si facuse exact cum i-am spus , ochiul nu era ranit de curand dar era grav.
-Gata , incearca sa-l deschizi ,m izi puse palma la loc peste ochiul si si increzatoare dar cu vreo 3 ezitari l-a deschis , din el a cazut o lacrima sangerie , ivindu-se un ochi verde asemenea smaraldului.
-Doi ochi frumosi si verzi ca iarba cruda din Konoha , spun eu zambind . Zambi si Dain care ii se potrivea foarte bine si ma imbratisa.
-Sakura-sensei , in legatura cu echipa 4 spuse ea rimida. Am dus mana la geanta mea si am scos raportul neimnat cu picarea lor , ii-l arat si il fac bucatele iar bucatelele in bucatele si mai micute.
-Am hotarat sa va mai dau o sansa , dar fiti seriosi iar daca nu o sa lucrati in echipa nu veti avea nicio sansa , spun serioasa iar Dain imi zambi multumita.
-Da , spuse ea vesela , deschid usa de unde Kade si Tomoe trageau cu urechea , erau sprijiniti de usa si cand am deschis-o ei au gazaut , s-au ridicat si au spus in cor.
-Multumim Sakura-sensei , zambesc si plec , astia 3 vor fi o incercare interesanta , foarte interesanta.
Biroul Hokage:
-Naruto , sper ca nu i-ai spus tot Sakurei , spune Tsunade-sama stand pe canapea si privind pozele fostilor Kage printre care si a ei.
-Nu intreg adevarul , doar ca Dain il are pe 2 cozi , mai mult nu este nevoie sa stie.
-Sa nu se stie niciodata despre parinti lui Dain , dar ma intreb cum a supravetuit , atunci cand se nascuse nu respira si ideea era ca era moarta , spuse Tsunade , Naruto cu bratele incrucisate si capul lasat pe mainile lui spuse :
-Din cauza Sharinganului , Dain era cu adevarat moarta dar Sharinganul parca o poseda si o data cu trezirea lui a inviat si ea.
Sus In jos
Un Strain
Academy Student
Academy Student
Un Strain

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Intr-un canion de muzica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 26
Puncte : 38
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Citesc.
Stare de spirit Stare de spirit : Forte.

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 19:31

Bun am aterisat si eu aici si am o presupunere dein ete cumva soara lui saku ??\
Marog aastept nextul

Ultima editare efectuata de catre Larra Nebuna in Mier 09 Mai 2012, 21:38, editata de 1 ori
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 19:34

are legatura cu Saku dar nu este ruda cu ea:D
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : In Lumea Vampirilor si a Vrajitorelor
acebook acebook : Serena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 215
Puncte : 239
Hobby-uri Hobby-uri : Sa scriu ficuri
Stare de spirit Stare de spirit : Happy...or...SAD:((:((:((

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 19:38

Aa banuiaesc cine e Dain si stiu si cine sunt parinti ei .imi surade ideea . Frumos next-ul si er asi timpul sa-l pui scumpo.
Sus In jos
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 20:06

huh? Ce capitol in love
Sa nu imi spui ca Saku este mama a patru copii...
Ne satulul de Sasuke hmm...?!
Anyway, se pare ca Dain este un fel de mort viu think interesant ..
Imi place si sper sa aduci nextu in love
Teo kiss
Sus In jos
Anna-chan:)
Chūnin
Chūnin
Anna-chan:)

Localizare Localizare : oriunde si mereu altundeva <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 616
Puncte : 711
Reputatie Reputatie : 61
Hobby-uri Hobby-uri : desenez si scriu, cant la pian, citesc manga si ma uit la anime-uri
Stare de spirit Stare de spirit : mereu plictisita

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 21:01

waw
mi-a placut enorm
scuze ca nu am mai dat pe aici
am uitat (ce scuza jalnica pt un fic superb)
ai cam exagerat cu dialogul, dar e ok....
te pupacesc si astept cu nerabdare nextu' in love
Sus In jos
zoey.angel
Genin
Genin
zoey.angel

Localizare Localizare : Dambovita
Nr. mesaje Nr. mesaje : 217
Puncte : 243
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:))
Stare de spirit Stare de spirit : Excelent:D

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 23:32

wowwww ce tare ce tare ms ca m-ai anuntat altfel as fi ratat cel mai tare capitol ( dupa mine)
doamne abia astept nextul.... mor de nerabdare sa aflu ce se intampla:)
spror la scris!!!! thank you
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 23:35

Capitolul 6:adevarul

Sakura:
„Bate vantu-l intesificand astfel tensiunea , vreau sa vad daca vor actiona ca ultima data . Acum fiind a doua sansa eu voi fi mai serioasa , un pic totusi o a doua sansa de la mine este ceva mai exclus. A trecut o saptamana astfel Dain sa se poata recupera , mai ales ca le-am dat ragaz sa scotoceasca si un plan , acuma stau linistit in fata mea cu zambete pe buze. Strig „incepem” , iar actinea ia avant , ma grabesc si dau un pumn in sol ,ei la timp fiind destul de ageri incat sa evite lovitura mea , ma opresc si imi intorc capul catre Sasuke si echipa sa zambind.
-Fiti pe faza ca acuma este pe bune , spectacol pentru voi , Sasuke imi raspunde zambind iar eu incep sa fug dupa cei 3. S-au despartit intrand in padure unde vor sa se regrupeze , tehnica clonelor umbre si eu ma duc in stanga , cealalta in dreapta scotocind padurea. Capcana in padure , mai mult am intrat de buna voie dar o explozie care m-a aruncat inapoi in campie , cazand fix in picioare. Cei 3 ma atacara simultan , Tomoe era cu Byakuganul activat si cu o lance sinistra in mana , Dain avea un shuriken mare in mana iar Kade controla ceva , dar nici o insecta prin jur. Ajung sa ma lupt cu satena , si cum sa zic ,Tenten a antrenat-o nu gluma mai avea putin si imi lua gatul . 3 oponenti , super nu alta , ating partea lamei care nu taie si o teleportez pe la vreo 10-15 metri in spatele meu , cred ca am nimerit prin Sasuke dar revenind aici. Acuma imi amintesc cine este mama lui Kade , o prietena de a mea Layla care lupta la fel cu forta bruta, deci nu este ceva de surpins ca el sa lupte la fel. Asta este super , s-au perfectionat , Kade avea insectele ascunse sub pamant. Un sigiliu si le imobilizez pe toate , cat pe aci sa imi ia un clopotel. Hmm , trebuie sa fiu mai serioasa. Strang multa chakra enorm de multa , dau un pumn in pamant ceea ce i-a luat pe cei 3 prin surpindere , parca vad „Sakura stiu ca dadeai un test dar in asa fel incat sa distrugi tot terenul de antrenament?”
Naruto normal , pe langa si Tsunade-sama sa nu mai zic de Shizune si Roseen? Da , lasand asta la o parte vroiau o sansa a doua au primit-o , si vad cum scrie inca un lucru pentru lista mea de pagube. Isi revenira rapid iar Tomoe invoca din nou o lance doar ca mai diferita si un shuriken urias pentru Dain. Apare un zambet mai diabolic pe fetele lor iar Dain se indrepata spre mine , o introc aprozimativ incat sa se loveasca de Kade , dar el si satena o prinsera , si se indrepta spre mine . Atac din 3 si pana la urma luasera clopotei aceeia , incep sa chicoteasca si mi arata .
Sasuke in spate apauda spunand ca a fost un spectacol pe cinste , ii zambesc ca raspuns , unul cam sarcastic .
-Ai filmat si il faci film? Intreb sarcastica , ma imbratisa si eu il sarut.. acuma ca ma gandesc mai bine , nu prea l-am sarutat pe Sasuke , in noaptea asta va fi altfel.
-Felicitari , ati trecut iar de azi sunteti genini in echipa Sakura , spun zambind . Observ ca Dain isi acoperise ochiul stang cu palma si o intreb ce a patit , spune ca nimic si o scuza care am mai auzit-o „si-a amintit ca are ceva de facut”. Ma duc sa dau raportul imreuna cu Sasuke si cei 3 , Kade si Tomoe isi vad fiecare de treaba .
Biroul Hokage:
-Dain a reusit ceea ce ma bucura , spuse Naruto , Sakura tu esti libera iar voi 4 aveti misiunea asta , spuse Naruto imanundu-i lui Sasuke un dosar , aceesta il rasfoi si facu o fata ma mult enervata decat altceva.
-Cred ca glumesti , cati ani a reusit babaciunea aia sa chinue biata mata? Intreba Sasuke , eu care inca nu am plecat incep sa chicotesc atragand atentia spre mine.
-Noroc echipa 3 , veti avea nevoie spun eu , mai mult sa ii speri.
Naruto:
„E de bine ca Dain a reusit sa treaca testul Sakurei , Tsunade intra iar ca deobicei fara sa bata la usa.
-Naruto , in legatura cu al 7-lea hokage , nu stiu daca este o idee buna de pe acuma . Ar trebui sa mai astepti , spuse ea , imi asez acum din obisnuinta bratele incrucisate pe birou si oftez.
-Nu vreau sa renunt la hokage nu iti fa griji pentru asta , peste 10-20 de ani ma gandesc sa il numesc pe Konohamaru al 7-lea , dar mai trebuie sa invete cat de cat , batrana Tsunade se utia la mine de parca asi spune minciuni.
-Tu care ai devenit kage la 18 ani? Cred ca ar trebui sa te uiti mai bine in oglinda , Konohamaru nu este cel mai intelept dar are o ambitie mare pentru a proteja satul asa cum faci tu, revenind la problema lui 2 cozi .
-Sakura nu isi da seama de rana lui Dain , asa ca ma gandeam ca Itachi sa afle adevarul sa ii fie ucenica ea lui , spun eu , Tsunade da din cap.
-Sharinganul trebuie antrenat aici ai dreptate , dar sa ne gandim mai bine daca afla parinti ei? Spuse aceasta ingrijorata , ma ridic de pe scaun si ma uit la sat.
-Cum o stiu eu pe Sakura va face cel mai urat scandal din toata tara , a cui a fost ideea stralucita sa sigileze o bestie intr-un copil mort? Intreb eu , cand ma gandesc daca afla Sakura si Sasuke nu stiu ce se va inampla , dar eu sigur viu nu voi mai fi.
-Dicizia pe moment cand Shizune observase copilul care a inceput sa planga , noi doi eram in frontul intai sau ai uitat? Chakra lui Dein este destul de neobisnuita , mai ales sa die de gheata si fulger , care se resping reciproc si mai ciudat sa aiba aceel sharingan.
-Totusi vreau ca satul sa nu o priveasca cu aceelasi ochii cu care am fost privit si eu , se intelege asta.
Sakura:
„Unde ma aflu? E intuneric , foarte , am adormit parca si aceesta va sa zica este un vis? Prea ciudat pentru un vis , o lumina se iveste si imi dau seama ca sunt afara stand langa un copac.
-Ce linistita esti , pentru cineva care si-a abandonat copilul iar aceesta sufera cea mai crunta pedeapsa „singuratatea.” Spuse o voce de femie.
-Cine esti si la ce anume te referi? Intreb eu , cum adica , Gemeni sunt bine , pe Sayuri toti sunt invidiosi pentru atentia ei din partea lui Sasuke , atunci ce palarvrageste asta?
-Nu ma refer la aceei copii la care te gandesti tu acuma , ci la Dein parca o chema , continua vocea , o silueta se ivi in spatele meu , intorc si vad o femeie cu parul alb scurt si cu ochii de o nunanta rosiatica.
-Dein , glumesti , doar nu are cum , spun eu si ma intrerupe repede.
-Iesti oarba sau te prefaci? Acleasi par , ochii si atitudine pe langa faptul ca are si Sharingan? Candestete mai bine inainte sa fie luata de mine ajungand undeva in strafundurile iadului,
-Cine naiba esti? Strig eu , si vad ca strig in realitate , totul a fost un vis si unul real? Sasuke iesise din bucatarie si ma priveste ciudat intrebandu-ma ca am patit.
Sus In jos
zoey.angel
Genin
Genin
zoey.angel

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 23:54

iti bati jog de mine vrei sa mor aici de inima rea??... glumeam doamne e super si nu ma gandeam ca o sa ui nextul asa de repede:))
ms ca m-ai anuntat:-* hi!
Sus In jos
Un Strain
Academy Student
Academy Student
Un Strain

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Intr-un canion de muzica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 26
Puncte : 38
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Citesc.
Stare de spirit Stare de spirit : Forte.

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Mier 09 Mai 2012, 23:55

Iei prima deci imi place dar tot nu inteleg cine este Dein.
Ma rog vreau nextul repejor pwp
Sus In jos
rozzeh
Academy Student
Academy Student
rozzeh

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 31
Puncte : 50
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 17:14

Bine pai am venit si eu pe la tine si vreau sati spun PUNE NEXTUL MAI REPEDE CA IUBESC ACEST FIC
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 17:54

ce tare. se pare ca voia vea dreptate deci nextul repede te rog
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Joi 10 Mai 2012, 23:13

e cam scurt dar atata imi rezerva timpul , next-ul il pun sambata , maine este la Black sora:D

Capitolul 7:Saski

Tsunade:
-Te-ai schimbat destul de mult Tsunade , spuse Dan , noi stand la Yakiniku Q , oftand ii raspund.
-Adica am imbranit pe scurt , zic eu , totusi au trecut multi ani iar acuma eu asi putea sa ii fiu bunica lui. Este destul de dimineata , imi introc privirea spre fereastra unde o vad pe Sakura fugind nervoasa . Un gand imi lumineaza mintea.
-Am ceva de facut , nu mai pot sta continuam discutia alta data Dan , spun fugind dupa Sakura , am degand sa o urmaresc , nu este ceea mai buna varianta daca a aflat de 2 cozi. Se pare ca se indreapta catre biroul lui Naruto , nervoasa si biroul Hokagelui , nu are cum este practic imposibil.
De la cine sa fi aflat? Daca era de la Naruto el deja era mor , eu nam zis , sa fi fost Shizune? Nu cred , am ajuns si se pare ca usa care duce spre biroul lui este smulsa din tatani , si o vad pe Sakura scuturandu-l pe Naruto , ma indrept si o despart repede de el.
-Sakura calmeazate ! , strig eu , avea o privire plina de furie , cred ca temerile mele s-au adeverit. Ma introc spre Naruto care cred ca mai avea putin si incepea sa fie luat la pumni.
-Daca nu imi explicati voi toata treaba cu Dain si mai stiu eu ce nu stiu ce o sa fac , dar de bine nu cred . Spuse ea , se cunostea din glas ura si dispretul care il avea in momentul de fata , ii spun ca daca nu se calmeaza nu v-a afla nimic de la noi , il chemam pe Sasuke care vine repede , el inca nu cred ca stie. Am mers in camera unde se afla masa misune , ne-am asezat toti 4 , Sakura inca fiind nervoasa , tinand de masa incat mai avea putin si crapa.”
Sakura:
„Primu lucru pe care l-am facut a fost sa ma culc , nu am dormit toata noaptea si cand m-am trezit , in jur de 9 am fugit catre Naruto unde m-ai aveam putin si treceam sa il omor.
-Naruto , Tsunade-sama , eu vreau adevarul si numai adevarul , spun nervoasa , citesc frica in ochii lui Naruto , mai mult o firca de altceva de a fi nevoit sa ma omoare daca incerc sa il omor.
-Sakura ,te rog fara intreruperi si pana nu termin eu de spus ce am de spus nu comentezi , da? Dau din cap afirmativ , Sasuke saracul nu stia de ce se afla aici dar va afla acuma.
-Dain dupa cum stii este fiica ta , a voastra . Ea a fost moarta la nastere , si deja aveai destule probleme pe cap sa nu mai zic de depresia ta postpartum , daca mai aflai ca unul din 3 murea nu stiu ce se alegea de tine. Cuvintele lui ma infioara, incerc sa imi amintesc ce sa intamplat in aceea zi strang in halul asta de masa ca raman cu o parte mare in mana .
-Tsunade si asistam la nasterea gemenilor sau treipletilor mai bine zis , cand tu ai lesinat in apropierea spitalului aparuse de niciunde 2 cozi , noi am plecat sa il oprim , el trebuia sa fie sigilat de urgenta , atunci Shizune ne anuntase indiferent din ce situatie ne aflam ca tu nascusesi si unul din 3 era mort. Dupa vreo jumatate de ora , printre care cu greu l-am stapanit pe 2 cozi Shizune se indrepta cu Dain in mana spunand ca are o chakra foarte puternica incat sa suporte jumatate din 2 cozi , atunci a murit Rin , chiar daca nu am vrut sa o las Tsunade ma luat obligat fortat de acolo. Bun , aici a terminat dupa parerea mea , Sasuke avea o fata nervoasa , strangeam de ceva timp chakra si am dat un pumn in masa care s-a lasat zgomotos in jos si in clipa urmatoare eu il tineam pe Naruto de bluza lui , pe chip deja sau ivit 2 rauri mari.
-Naruto idiotule , si de ce nu ai zis nimic idiotu naibi? Vroiai ca Dain sa sufere ca tine , in singuratate? Intreb nervoasa , mai aveam putin si cedam pshihic , cred ca am cedat pentru ca dintr-o data am vazut numai negru in fata ochilor. Am auzit strigatele , numele meu si pe Sasuke strigandu-ma , nu imi mai amintesc nimic iar acuma sunt undeva in negura nopti. Macar de ar fi al nopti sa vad si eu o stea , luna , extrateresti ceva dar nimic.
Ma simt in alte haine , tot ce pot descifra este o rochie alba iar parul meu lung lasat in voia vantului , ia stai , vant?
Acuma vad ca merg pe ceva umed , o reflectie alba apare si mii si mii de punctulete sclipitoare , imi introc privirea si vad luna si miile ei de servitori , stelele. Da ma fac poeta in loc ca is ninja , acuma vad ca merg pe o mare , ma las pe genunchi si increc sa imi amintesc cum am ajuns aici. N-am cum sa mor de asa ceva de stupid , ma uit in reflectia mari si nu , nu era a mea.
Era aceeiasi fata cu ochii rosiatici , cu parul alb . Ma uit la mainile mele in cautarea parului meu , ma linistesc cand vad aceeiasi culoare de cires. Imi indrept privirea din nou spre reflectia mea sau a cui o fi , imi vad aceeiasi fata , dar langa mine o silueta , intorc privirea inspre luna unde vad un Shinigami?
-Te-am adevrtizat , daca nu faceai cum ti-am zis eu fata murea , acum grabeste-te sau ajungi in iad alaturi de mine , spuse si un ras de ala enervant se auzi.
-La ce te referi? Strig eu si exact ca aseara ma trezesc ca tip in realitate , Sasuke era langa patul meu sarind ca ars cand auzi cum tip , ma imbratisa si ma intrebase ce patisem. Ma uit pe fereastra si vad ca intunericul isi facu regat in sat , luna stralucea pe cer imrepuna cu stelele , era in jurul orei 9. Cineva batu la usa la care erau elevi mei si parinti lor , exceptand la Dain care nu era nimeni ,avea din nou ochiul acoperit. Ii spun lui Dain sa vina langa mine si o intreb din nou cu ochiul ei , incearca sa gaseasca o scuza dar nu reusi sa ma minta. Le spun celorlalti sa plece si sa ma lase imrepuna cu Sasuke si Dain singuri , facuse cum le-am zis.
-Deci tu esti Dain , spuse Sasuke , dau din cap afirmativ si ii raspunse si ea.
-De unde ai numele asta? Intreb eu pana la urma curioasa , imi spuse ca il primise de la prietena ei cea mai buna la orfelinat dar aceeasta murise in urma cu 8 ani. Imi parea rau pentru ea , defapt cum sa nu imi para , este fiica mea pana la urma urmei.
-Si cum ti-ar placea sa te cheme? Intreba Sasuke , Dain se uita ciudat la el si la mine , spuse timida ca mereu i-a placut numele „Suski”.
-Atunci asta va fi numele tau de azi inainte, ce zici?intreb eu zambindu-i , ea ne alaiza de parca am insirui prostii ca ceei care s-au lovit prea tare la cap. Sasuke o imbratisa , iar eu chiar fara sa vreau dar defapt doream din tot sufletul sa ii spun:
-Dain , de azi esti Saski eu si cu Sasuke suntem parinti tai , spun eu in timp ce o imbratisez ,Saski incepu sa planga de fericire asi crede dar oare era asa?
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 07:37

Deci sunt prima , ce bine si se pare ca am avut dreptate . banuisem bine ca Dain e fiica Sakurei . Ce bine chair ma bucur .
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 13:56

Deciiii! Ficul tau a devenit foarte interesant. Sunt curioasa ( ca de obicei lough ) care va fi reactia lui Dain, pardon Saski dupa cum o cheama acum. Cu toate ca nu ma astept ca ea sa planga de fericire si situatia sa fie roz pentru ea, dar mai sti?
Dar nah, acum asteptam si vom vedea cu ce ne mai surprinzi. Te-am pupat si spor la scris ♥️
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Vin 11 Mai 2012, 22:32

Capitolul 8:

Saski:
„Rau... asta a fost puntul de pe i care a umplut paharul , ce vorbesc nu l-a umplut ci a dat chiar si pe afara nervi mei. Trebuie sa fie ceva care sa imi strice buna dispozitie nu? Asai Dain sa nu fie in veci fericita sau Saski ca asa ma cheama mai nou. Dar ei se astepta ca eu sa merg asa fericita cu ei iar ca acuma plang de fericire , nu? Da de fericire nu mai pot eu , is asa de fericita ca dau pe afara. Sigur dupa ce au lipsit din viata mea 12 ani , nu au aparut si abia acuma imi zic asta , eu nu stiu si se pare ca nu m-am putut controla si am spus cam tot ce imi venise in clipa aceea.
-Da , acuma nu mai pot eu de fericita sa zic asa. Unde dracu ati fost 12 ani , mereu aici in Konoha dar de ce acuma? Daca tot m-am nascut singura vreau sa mor tot singura , am spus eu nervoasa. Am iesit din salon , cred ca am auzit-o pe Sakura-sensei incepand sa planga. M-am intalnit si cu gemeni , cu care sa spun mereu ne-am inteles”ca frati” , pe traducere nu ne putem suporta.
Ne uitam uni la alti o perioada , mai mult cu ura din partea mea mai ales ca eram si rosie de la plans. Pe fata lui Yukio aparuse un zambet , unul fortat si imi dau seama ca ei stiusera de ceva timp.
-Stiati nu? Intrebasem eu pastrandu-mi firul mic de calm pe care il aveam in mine , tot nervoasa asta se cunoaste. Suzuna imi facuse semn sa o urmez , urcand mai mult ajungand intr-un final pe acoperisul spitalului.
Bate vantul jucandu-se in voie prin asernuturile paturilor care sunt puse proaspat spalate la uscat , ma asez undeva pe langa zidul ei.
-Ma intereseaza , de cat timp voi stiti asta? Intreb din nou , fetele gemenilor erau acuma serioase. Gemeni , tsk... acuma suntem tripleti si cum ma aseman eu cu astia 2?
-Cand ti-am vazut parul , era doar o presupunere dar se pare cu trecerea timpului presupunerea noastra sa adeverit , spuse Suzuna.
-Daca va faceti griji pentru genul ca eu ma bag in viata voastra sau mai stiu eu ce , nu va faceti griji degeaba fiindca eu nu ii pot ierta pe asa zisi mei parinti , spun ma ridic pe zidul din spatele meu.
-Ne facem griji ca nu o sa ne intelegem , spuse Yukio , pentru astia doi am doar un cuvant , telepatici , parca si-ar fi regatit textul de inainte.
-Sub fata voastra de genii dracute ascundeti adevarati dracusori , zic cu un zambet in coltul guri. Duc mainile spre bandajul care imi acoperea ochiul stang , il desfac incetul cu incetul ramanand cu tot bandajul in mana. Deschid ochiul , simt cum o picatura sangerie isi face aparitia pe chipul meu. De la indepartare am observat reflectia mea intr-un geam , nu aveam sharinganul , momentan.
-Va astept diseara la terenul de antrenament si spuneti Sakurei ca mie nu imi pasa deloc de propunerea ei. O fi sau nu mama mea , mie chiar nu imi pasa . Sar rapid trecand pe langa ei zicand”Vreau sa vad care din noi 3 este cel mai puternic”.
Suzuna:
„Fata asta daca este sora mea , nu imi place sa recunosc dar cred ca semanam. A disparut imediat dupa ce a zis ca vrea sa vada cine este cel mai puternic dintre noi 3. O prostie , rivaliatate intre frati spusese mama mai demult. Acuma ca mi-am amintit de ea , incep sa fug spre salon uitand de Yukio dar pare ca uitase el de mine fiindca plecase inainte.
In salonul ei era doar mama , azi trebuia sa fie externata nu am inteles ce a patit. Insuficienta de calciu , dar mai mult nu m-am aprofundat in cercetari.
Era pierduta in ganduri si se observ ochii rosiatici de la plans , fie ca mie sau lui Yukio ii convine sau nu totusi mama se simte ingrozitor pentru Dain. Asta trebuie discutat in aprofunzime , mama nu vroia sa vorbeasca asa ca i-am zis sa se odihneasca. Trecusera 3 ore iar acuma eu , Yukio si Minato care este doar ca spectator ne va privi lupta .
-Nu este cu reglui , daca castigati aceept sa fac ce vreti voi dar daca este invers voi si atat toat calnul Uchiha ma va lasa la naiba in pace , clar? Spuse Dain sau Saski , of numele astea...
-Minato ai grija , aici va fi un adevarat spectacol. L-am rugat sa dea startul , mi-am activat sharinganul eu si Yukio la fel. Se pare ca nu este decisa sa lupte serios , ne-am aruncat toti jos bandanele satului. Konoha nu are nicio legatura cu disputa dintre „familia noastra”. Imi iau parul si il prind intr-o coada deasupra , imi scot manusile si mi le fixez. 3 2 1 , Incepeti se auzise din partea lui Minato , am marit viteza mai nici noi sa nu ne putem vedea. Felul meu de lupta este exact ca al mamei , forta bruta. Strang de ceva timp in pumni chakra , si cand in sfarsit ne oprisem ii fac semn lui Yukio ca preiau eu. Ma duc fugind in fata Saskiei , facuse niste sigili si dar erau de excafada fiindca era o clona umbra. Cand a?
Yukio a preluat cautand cu Sharingan , era in spatele meu . Venind catre noi Yukio a reusit sa ii pareze lovitura trimitand-o undeva la 10 metri . Isi rupse bandajul si iesind la iveala kekkei genkai-ul ei , simultan noi 3 am facut acelasi sigili formand cate un chidori. Nu intrebati cum am ajuns sa stapanim tehnica asta , rezultatul vine antrenamentul mamei.
Ciudat , Saski avea un chidori negru e posibil asa ceva? Urma toti sa ne apropiem , fix in momentul impactului am simtit cum sunt propulsata cu o putere enorma printr-un copac.. Am luat o lovitura buna , sa zic asa ma doarea ingrozitor spatele . Deschid ochii cu greu , vazand-o pe Saski tinandu-si palma la ochiul ei incercand sa isi potoleasca sangerearea . Yukio a fost nimerit in Minato , si caut din priviri ceva . Ceea ce ne azavralisera pe noi fiindca chidori-le nostre nu au facut impact.
La indepartare , sau cred ca vad eu rau este unchiul Itachi nervos avand bandanele noastre in mana , ne facuse semn sa ne indreptam spre el.
-Ce naiba a fost in capul vostru? Daca un chidori cu kekkei genkai facea impact cu ale voastre ajungea o explozie de toata frumusetea, spusese nervos. Yukyi era si ea , din cate am inteles de la unchiul Itachi este ninja medical acuma incearca sa opreasca sangerarea lui Saski.
-Pe deasupra un kekkei instabil , tu esti fiica Sakurei Saski , nu? Intreba el , Saski nu raspunse nimic.
-Imi dadeam seama ca ai un comportament ca a lui Sasuke dar mai evoluat inel avand si pe Sakura , dupa care ne tinuse o predica de toata frumusetea. Puteai jura pe orice ca se abtinea sa nu ne ia la pumni sau sa nu ne zica parintilor , la sfarsit terminase cu „Saski tu trebuie sa te duci la Sakura , facem totul frumusel eu nu le spun nimic parintilor vostri iar voi stati cuminti si incercati sa va intelegeti. Se lasa urat daca nu respectati ce zic eu.” Am zis vreodata ca unchiul este de speriat? Nu nam zis? Serios , atunci spun acuma pentru toate datile pe care nu le-am zis. Itachi este unul dintre cei mai infricosatori oameni ani Konohai. Ne inderptam toti 3 spre casa , mai mult eu si Yukio supravegand-o sa nu fuga cumva la cea mai mica greseala a noastra. Parca o duceam la senatoriu nu alta , cred ca este greu sa dea ochii cu mama dupa ce a zis ce a zis. Acuma ea este intr-o perioada proasta , dar dupa ce ne acomodam cu lucrurile Saski poate daca ne asculta Dumnezeu rugaciunile va simti „iubirea” ei cand este nervoasa.
Au trecut 8 ani...

Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 13:30

Prima nr1 . Multumesc ca m-ai anuntat in love , eu abia acum am vazut mesajul...
Trecand la ficul tau. Mi-a placut capitolul. Nici nu ma asteptam ca cei 3 sa ajunga sa se lupte, dar sa mai apara si Itachi acolo sa-i opreasca lough , m-a surprinzi de fiecare data cu ideile tale. Acum sa vedem ce va face Saski in continuare, dupa 8 ani ???!!! Hmmm.... sper sa fie totul in regula think . Te-am pupat, spor la scris si repede cu nextuuuu!!!! M-ai facut curioasa cu ultima fraza, mai bine zis propozitie ♥️
Sus In jos
Casydy
Genin
Genin
Casydy

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 14:01

Se pare ca`s a doua . a fost frumos si mersi ca mi-ai dat mesaj privat ca a i pus urmatorul capitol si nu banuiam in niciun caz ca cei trei se vor lupta si sper sa vi cu nextul cat d erepede poti tu .
Sus In jos
Tymy
Genin
Genin
Tymy

Sex : masculin Varsta : 33
Localizare Localizare : Oradea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 300
Puncte : 316
Hobby-uri Hobby-uri : Rime
Stare de spirit Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 16:56

foarte frumos max...nu mai anuntat down ....ok.....ii ff fain fiecare capitol si vreau nextul.....si fi atenta....da nu imi dai mesaj te trag de ciupi..
P.S.Nu sunt agresiv cu fetele sa nu intelegeti gresit:))
Sus In jos
zoey.angel
Genin
Genin
zoey.angel

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 19:01

sa aduci nextul repejor:)si sa nu uiti sa ma anunti:) hi!
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 22:11

Capitolul 9:
Saski:
„Au trecut 8 ani...
Mai bine zis au trecut 4 ani , pentru mine de cand nu am revazut Konoha , e mai frumoasa ca niciodata. Au trecut 8 ani din ziua in care am aflat ca Sakura si Sasuke sunt parinti mei , am stat 4 ani cu ei dar dupa.. am fost plecata inca 4 ani in satul ascuns intre nori sa ma antrenez nu stiu pentru ce. Atunci nu stiam dar acuma stiu ,am fost trimisa de catre Hokage-sama pentru al antrena pe Nekomata biju cu 2 cozi.
Cati ani mai are degand mosneagul ala , Raikage-sama sa traiasca , a fost mai rau ca intr-un infern. Dar revenind aici , cat sa schimbat satul , nu chiar asa de mult dar mie mi-a fost extrem de dor. Toti se uita ciudat la mine , nu cu aceeiasi ochii de ura ca mai demult fiindca nimeni nu mai stie ca sunt jinkuuriki , reusesc sa ii ignor si sa imi vad de drum.
-Saski-nee-sama , striga o voce cunoscuta din spate ,ma intorc sa vad cine este dar deja imi sare la gat. Nu era nimeni alta decat Sayuri , s-a schimbat decand avea 6 ani avand 10 acuma. Pe scurt Sayuri ,parul roz ochii negri si pe alte cuvinte sora mea mai mica cu 8 ani. Din priviri ii caut pe ceilalti 2 dar nu ii vad nicaieri. Defapt acuma ii vad venind , fugind? Imi introc capul sa vad in urma lor si vad ca ei fugeau de Ino-sensei , ce au mai facut de data asta? M-au salutat simultan si au continuat sa fuga ,eu si Sayuri mai aveam putin si cadeam pe jos de ras.
-Suzu-nee a incercat sa se invoiasca de la spital pentru a veni ,cred ca Ino-sensei nu a acceptat si au incercat sa fuga ,spuse Sayuri printre hohote de ras .
-Lucreaza si Yukio la spital? Intreb totusi curioasa , Sayuri spune ca mama l-a obligat este esential pentru unele misiuni sa folosesti ninjutsu medical. O alta voce ma striga din spate si ma introc erau , cine sunt aceestia?
-Saski! Striga din nou fata si ma imbratisa , ma uit confuza la ea iar Sayuri incepe sa rada. Ce? Este Tomoe? Da ce sa schimbat , iar el este Kade?
-Suzuna iar este fugarita de Ino-sama?intreba el , eu ma uitam la ei ca la mata in calendar . Incercam sa vad daca ori vad eu rau ori nu stiu , visez probabil. Cum nu am putut sa o vad pe Tomoe , seamana la fel doar ca mai matura dar Kade nu prea sa schimbat.
-Tot sa devii Hokage vrei? Ma intreba Sayuri dupa vreo jumatate de ora in care am vorbit incontinu cu fostii mei colegii din echipa 4 , am dat din cap semn ca da. Trebuie sa fie si o a doua femeie Hokage nu? Doar nu o sa las istoria noastra sa fie condusa de 6 barbati hokage si doar o femeie.
Ajung acasa unde mama ma imbratisa pana nu mai avusesem aer , tata era plecat intr-o misiune si trebuia sa ajunga pana astazi dar cel mai probabil ajunge maine dimineata.
Sakura:
„A revenit in sfarsit fiica mea acasa , cat de dor mi-a fost de ea si cat sa schimbat. Parul ei care era meru prins intr-o coada sau in doua codite acuma este lasat liber pe spate . Fata ei nu mai este aceeiasi , nervoasa si plina de ura asemeni lui Sasuke ci fericita , bucuroasa si calma. Iar acuma poate folosi la amandoi ochii sharinganul , ceea ce pe Suzuna si Yukio ia enervat ca ea a putut folosi din start kekkei kengai iar acuma este la cel mai evoluat nivel sharingan din cate exista. Si ca tot am adus vorba acuma cateva randuri de Sasuke , a primit o tona de misiuni si nu stiu ce ii fac lui Konohamaru are abia 4 ani decand este Hokage dar vrea sa il rastorn eu?
Stiu ca Sasuke este un ninja de elita , dar ma simt de parca noi doi ne-am instrainat. Parca ceva incepe din nou sa il posede , cred ca enervarea pentru ca nu cred ca a stat in ultimi doi ani mai mult de 2-3 saptamani pe acasa. Si daca tot vorbesc despre Uchiha sa aduc vorba de Itachi si Yukyi Uchiha . Sau casatorit acum vreo 6 ani , au un baietel de 5 ani si etc.
Sa spun ca ne-a lovit si o tragedie , sau mai bine zis doua dar cel putin nu au murit pe front. Jiraya-sama si Tsunade-sama au murti acuma 3 ani , totusi aveau o varsta si... cam greu. Dar macar acuma sunt bine fericiti prin rai , dar ma indoiesc ca Jiraya este si el acolo.
Maine plec si eu intr-o misiune , nu stiu ce cu tara vantului nu m-am interesat mai mult dar vroiam sa raman mai mult acuma fiindca s-a intros si ea. Nu au stat mult , cam 2 ore si toti 4 au iesit in oras iar eu ramanand cu Hinata si Ino .
Saski:
„Doamne cat asi fi vrut ca tata sa fie acasa , Yukio a spus ca in ultimi 2 ani a avut misiuni peste misiuni si nu a stat mai mult de 3 saptamani pe acasa. Ce naiba este cu al 7-lea? Vrea sa fie omorat si nu stie cum , am mers toti patru la un restaurant unde fara sa vreau sau sa banuiesc ceva aveam deja o petrecere intre tineri de bine revenire.
Ma bucura faptul ca le pasa de mine , aici erau toti incepand de la gemenele yamanaka , Hanna , Minato , Kade , Tomoe , Inuzuka , Shymi si am ratat eu pe cineva? Nu cred , era o galagie de nedescris aici si toti ma asaltau cu intrebarile din toate partile. Am aflat ca Kade si Suzuna sunt imrepuna , eu ii urez sincer suces cu saramea , o sa aiba nevoie daca nu vrea sa moara. Pe timpul petreceri am vazut cum Minato mai tragea cu ochiul la mine , ce sa intamplat de se uita asa la mine? Sau stie ca vom fi rivali pentru postul de Hokage? Isi face griji de pe acuma , o sa mai dureze vreo 10 ani pana atunci. O pisica alba intrase si venise catre mine , o stiam pe pisica asta. Este una din pisicile ninja ale clanului Uchiha , Nioe.
-S-a intamplat ceva? Intreb ingrijorata , Nioe vine deobicei cand se intampla ceva. Imi spuse mie si celor doi sa o urmez , acuma chiar m-am speriat. Am lasat-o pe Sayuri cu Minato , nu il deranja deloc sa aiba grija de ea. Acuma noi 3 fugeam spre , casa lui Namikaze? Auleu este de rau , trebuia si Minato sa vina cu noi. Am simtit un fior si mi sa parut ca cineva a iesit din casa , le-am spus Suzunei si lui Yukio sa se duca inainte eu trebuia sa investigez ceva. Am luat-o pe ocolite si am inceput sa fug unde mi sa parut ca am vazut ceva. Am vazut urme de sange , cateva picaturi si am inceput sa fug dupa ele. Fugeam si tot fugeam si parca nu se mai termina , am marit viteza si am ajuns din urma , era o persoana care tinea o alta persoana plina de sange , acestia era....

acuma imaginile:
Saski:
23 Iulie - Pagina 6 Scaled.php?server=546&filename=yuutsomu8d
Yukio care arata complet ca si Sasuke:
23 Iulie - Pagina 6 835716
Suzuna:
23 Iulie - Pagina 6 Sinasharingan
Sayuri:
23 Iulie - Pagina 6 ShinaUchiha-1
Tomoe:
23 Iulie - Pagina 6 Collabmypart
Kade:
23 Iulie - Pagina 6 Emoreika
Sakura care nu e baba sa fie clar:
23 Iulie - Pagina 6 Sakura_Anbu_by_Maki_DRV
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19Sam 12 Mai 2012, 23:21

Din nou prima!!! dance2 Mi-a placut capitolul. Dar dece trebuia sa te opresti tocmai cand devenise mai interesant!!! Mai aveam putin si imi bagam capul de tot in ecranul de la monitor lough . Maine la prima ora sa pui nextu!!!
Imi palce ca acum se inteleg toti, ... dar inafara de suspansul care ma dispera de la sfarsitul capitolului mai am o curiozitate. Ce sa intamplat cu Naruto??? Nu mai e hokage? Sper sa ne lamurest in urmatorul capitol, sau cel putin pe mine happy2 Te-am pupat si spor la scris, nu uita maine sa pui nextu lough , glm hi! ♥️
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: 23 Iulie   23 Iulie - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

23 Iulie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-