|
|
Vreti ca acest fic sa continue cu sezonul 2? | Daca sa continue 23 iulie cu sezonul doi. | | 96% | [ 26 ] | Sau nu ca este de ajuns. | | 4% | [ 1 ] |
| Total voturi : 27 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 05 Iun 2012, 22:48 | |
| Ceeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am zis sa mai trec si eu pe la ficuri finalizate ca poate mai dau peste ceva nou si cand colo ce sa vezi!!!!!???? Ficul tau!!!! Sa-mi pice fata cand am vazut. Sa pui punct la o poveste asa de frumoasa, asa de brusc!!!! Tocmai dupa ce eu zsesem ca poti continua povestea asta la infinit!!!! M-ai lasat in ceata!!!! Voiam sa mai vad putina actiune Sasusaku ca ai au disparut aproape complet din peisaj, si Saski!!!!! Dupa ce a inviat ma asteptam ca Minato sa incerce sa o cucereasca, poate chiar sa continue povestea pana ajungea si el hokage, iar tu ce faci????? Ma lasi asa in ceata Te rog spune-mi ca vei continua povestea asta intr-un alt fic E prea frumoasa sa o lasi asa!!!!! Te-am pupat si atat!!!! Edit: P.S. Daca te gandesti sa faci un fic cu continuare povesti cu Saski si Minato sa ma anunti pe mine |
|
| |
andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 06 Iun 2012, 08:48 | |
| |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 06 Iun 2012, 08:57 | |
| Max... abia acum am reusit si eu sa-ti citesc tot ficul...Scoala asta numai probleme face...DECI ASCULTA AICI LA MINE, CA VORBESC FOARTE SERIOS, daca nu continui cu un al fic.... pe cuvantul meu, de nu m-ai vorbesc cu tine in viata mea.... si nici nexturile nu le mai vezi... deci ai grija ce faci... eu's persoana periculoasa cand e vorba de asa ceva |
|
| |
OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: 23 Iulie Joi 07 Iun 2012, 09:32 | |
| Doamneeee!!!! Deci cum am mai zis iti iubesc ficul, nu il ador, nu este si mai mult de atat! Ideea e ca trebuie sa faci un sezon 3 neaparat. Adica pe bune! Am crezut si eu k Minato v-a continua sa flirteze cu Saski. Si pana la urma cine va fi hokage? Vor fi impreuna? Of... am atatea intrebari si NUMAI TU imi poti raspunde la ele. TU SI FICUL TAU!!! Deci fara DAR si POATE faci sez 3. >:D< te-am pupat
Ana :X >:D< |
|
| |
~Rosseta~[Dya Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Piatra-Neamt Nr. mesaje : 114 Puncte : 425 Reputatie : 301 Stare de spirit : Happy alaturi de prieteni:*
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 11 Iun 2012, 23:18 | |
| Pfiuu,am ajuns si eu din urma.Cat de mult mi-a placut acest fic.Se numara printre preferatele mele si tu chiar ai talent.
Sa continui sa fac ficuri caci sunt superbe.Noapte buna :* |
|
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 20 Iun 2012, 00:01 | |
| Mai proas*a ca mine nu exista! Abea acum dupa o caruta de timp, am aterizat si eu pe aici.....imi pare sincer rau Iti iubesc ficul si in sfarsit am mai dat si eu de un fic mai lung. A fost minunat si imi place ca totusi i-ai imbratanit pe Saku si Sasu si ca au atati copii. Pe bune, familia Uchiha nu are cum sa se plictiseasca Totusi ma bucur ca Saski a revenit si as vrea mult ca ea sa fie cu Minato. Exista vreo sansa sa faci sezonul 3? Te rog mult cu ciresica deasupra, VREAU SEZONUL 3 NE-A-PA-RAT! |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 22 Iun 2012, 23:40 | |
| |
|
| |
kika_kida Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : eeeeeh na. Nr. mesaje : 40 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : cant Stare de spirit : happy everyday
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 26 Iun 2012, 13:41 | |
| wow tia iesit fenomenal ficuuuuu:**** |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 13 Iul 2012, 20:08 | |
| doamne. cat de bine sa term ficul asta nici nam cuvinte. e incredibil. pana la urma totui bine cand se termina cu bine nui asa ? |
|
| |
AlLyA ღ Chūnin
Sex : Varsta : 25 Nr. mesaje : 648 Puncte : 733 Reputatie : 57 Stare de spirit : H@@py ^-^
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 15 Iul 2012, 12:13 | |
| Ador ficul imi place la nebunie |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 07 Aug 2012, 19:59 | |
| Astazi m-am pus pe treaba sa las commuri la ficurile finalizate pe care le-am citit :)). Ficul tau a fost frumos ...o poveste minunata:X:X:X..M-a atras si titlul 23 iulie..care este ziua de nastere a lui Sasuke :-". Imi doream sa vad mai mult SasuSaku si spre finalul ficului..pentru ca au disparut dintr-o data de cand au aparut copiii:)). Oricum a fost un fic super :X:X! Pupici *: |
|
| |
kidutz_pitiik99 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Mioveni acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 152 Puncte : 158 Reputatie : 4 Hobby-uri : Traim Periculos!!!! Stare de spirit : Nebunatica :x
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 16 Feb 2013, 22:12 | |
| Imi place mult ficul tau sincer mi-a placut enorm de mult si iti apreciez toata munca depusa pentr-u a-l realiza! Spor la munca in continuare |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 19 Feb 2013, 02:24 | |
| bravo bravo.e super.te felicit pentru munca depusa.nu e usoara deloc.tine-o tot asa si devin-o din buna,cea mai buna.fi in continua perfectionare.Akatsuki_lavy ti pupa |
|
| |
sakura.cherryblossom Academy Student
Sex : Localizare : oriunde mergi tu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 24 Iun 2013, 16:04 | |
| imi place mult ficul tau:love: |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: 23 Iulie Joi 04 Iul 2013, 13:54 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 14 Dec 2013, 10:35 | |
| a fost si este un fic frumos..ma bucur ca am trecut pe aici cu mici mari greselute si prea multe perspective care m-au dat peste cap.. ..desi trebuia sa te axezi mai mult pe sasusaku..relatia lor..nu pe restul familiei.. oricum..ma bucur ca s-a terminat cu bine.. bafta in continuare |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 23 Iulie | |
| |
|
| |
|