Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Vreti ca acest fic sa continue cu sezonul 2? | Daca sa continue 23 iulie cu sezonul doi. | | 96% | [ 26 ] | Sau nu ca este de ajuns. | | 4% | [ 1 ] |
| Total voturi : 27 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 12 Mai 2012, 23:57 | |
| Max.......am ajuns insfarsit la ficul tau...si pe parcursul capitolelor am ramas uimita. M`am indragostit instantaneu de fic. Pur si simplu il adooor!!! M`ai lasat fara cuvinte, siiiiii....acum ard de nerabdare sa vad ce se intampla mai departe. Am o presimtire cine ar putea fi acea persoana ce tinea alta persoana plina de sange.... Sper sa nu fie cine cred eu ca e..... Ei bine astept cu nerabdare nextul si sper sa il auci cat de curand. Te`am pupacit duuuulce si spor la scris!!! See ya! P.S.: Te rog daca poti sa ma anunti cand pui nextul. Mersi! >:D< |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 13 Mai 2012, 21:52 | |
| max cred ca sunt bat da nu vad niciun mesaj de la 23 iulie cv ce te-a facut sa nu imi spui?????......ok lasand asta la o parte.....ff fain capitolul acuma cv actiune doresc.......k max am cv pe suflet asa ca baga id asta....mutu_103 daca vrei ca nu-i problema |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 13 Mai 2012, 22:29 | |
| Capitolul 10:Raiku
Saski:
„Fugeam si tot fugeam si parca nu se mai termina , am marit viteza si am ajuns din urma , era o persoana care tinea o alta persoana plina de sange , acestiea erau...
-Tata? Spun eu , nu apuca sa imi raspunda fiindca in moemntul urmator se prabusi , alerg si il prind inainte sa faca contact cu pamantul tare. Bate vantul jucandu-se in voie prin parul meu si trimitandu-mi tot felul de fiori reci care imi strabat liberi corpul . Tot odata intrebari imi vin si in minte , ce cauta Tata plin de sange si de ce este si Naruto-sama aici? Fac imediat un sigiliu si il invoc pe Nioe , lacrimele mele care curg in voie pe chipul meu au facut contact cu pamantul tare scotand un zgomot. -Infromeazai repede pe Yukio ,Suzuna si Minato , acuma du-te! Am facut altecateva sigili , formand 4 clone ale umbrei. Una se ducea sa o informeze pe mama iar cu celelalte 3 ma indrept spre spital. Ajung repede fiindca am fugit cat de repede am putut , ne grabeam fiindca starea lor era critica. La spital Ino ii preluase rapid iar dupa 5 minute aparuse si Sakura cu Suzuna si Yukio , Minato iar Sayuri a ramas acasa , sper ca nu ii sa spus nimic altfel nu o sa mai poata dormi. Se auzea mare zgomot de la terapie intensiva , se aude tare strigand Ino „Il pierdem , chemati-o pe Sakura si Suzuna!” Atunchi intru si eu dedodata cu ele , nu puteam sa stau asa. -Imi pare rau da daor medici ninja au voie aici ,spuse una din asistente. O dau la o parte repede , iau un elastic din par din geanta mea de la spate si imi prind parul dintr-o miscare. -Ino-sama , mama dadeti-va va rog , Suzuna am nevoie de ajutorul tau. -Ce iti inchipui ca faci?spuse ea rastind mai mult. -Taci si ajuta-ma , am studiat ninjutsu asa ca am nevoie de ajutorul tau , da-mi bisturiul. Se pare ca oricine il aranjase pe Naruto-sama il aranjase bine , reusesc sa desfac cheagul de sange adunat in plamani . Fac repede un sigiliu si incerc sa ii inchid rana , Suzuna facand la fel. Dar la inima avea o problema care va trebui sa o rezolv cand este constient , daca fac acuma asta sunt 70% sanse sa moara si nu pot risca acuma. Mai ales ca Kyubi ar fi eliberat si fix sa ma lupt nu imi arde mie acuma. Ino-sama si Mama se uitau la mine ciudat , am uitat sa le spun ca am practicat noul mod de ninjutsu medical , unul mai evoluat nitel.. Ma duc si la tata sa vad , el era inca constient dar cu greu , mai avea putin si si-o pierdea. Fusese grav ranit in zona inimi , cinea a facut asta trebuie sa plateasca cu varf si indesat , a fost un pic mai usor la el , dar totusi este ranit destul de grav. Eu , Yukio si Suzuna am ramas la spital , dupa ce cu greu am convins-o pe mama sa se duca acasa , reustind Ino-sama sa o duca cu forta mai mult. O da , uitasem si Minato era cu noi . -Nioe trebuie sa stii ce s-a intamplat , doar nu s-au omorat intre ei.. nu? Intreb totusi grijorata , Suzuna si Yukio facusera niste fete iritate cand am presupus asa ceva, dar e doar o presupunere. -Trebuie sa dovediti voi asta, va spun ca se va intapla sa se credea ca ei doi s-au luptat intre ei , zise pe tonul ei normal de pisica cu un accent mai greu . -Dar nu au facut asta , spuse Mianto , mai mult intreband.. ma uit ingrijoarata la el. Nu are cum , tata si cu Naruto sunt prieteni de auleu , mult timp . -Eu doar va pot spune ca este o femeie ceea ce le-a facut asta , dar era mascata in barbat si va spun sa aveti grija , mai multe infromatii nu stiu. Spuse apoi pleca , Nioe parca stia , nu sport ghicitoarile. O femeie? Mama , nu , Ino-sama nu. Altcineva nu , trebuie sa fie vreun inamic.. Nu imi mai amintesc ce am facut , am atipit dar o fulgerare ma trezi sarind de pe scaun. Ia stai, scaun? Sunt inca in spital , iar aceel fulger era de la un aparat foto? -Su..zu..na!spun eu , imi zambi si intoarse aparatul iar eu vad o poza in care am adormit pe umarul lui Minato? -Ce s-a intamplat? Intreba Minato , ma introc fiind imbujorata spre el. Ma vazu rosie si el rosise , .. -Suzu , voi doi nu erati cumva imrepuna cand aveati 14-16 ani? Intreb eu timida , nici nu stiu de ce dar simt ceva care imi bantuie stomacul , cred ca sunt nenor***** aia de fluturasi de care am auzit , sa ii eie. Saski.. nu poti abera acuma ,el este adversarul tau pentru titlul de Hokage asa ca trezeste-te!! Ca imi dau palme pana cad .. -Ba da , eram dar nu am mai simtit nimic unul pentru altu , acuma sunt cu Kade si este un timp foarte interesant , spuse calma. Fara vreun ton cu care ar vrea sa faca gelozie , Minato neavand o expresie de invidie , nimic? Dar de ce sa imi pese mie? Au un mieunat de undeva din imrejurimi , ma uit atent si o vad pe Nioe , imi arata semn sa ma indrept spre ea. -Scuzati-ma dar am ceva de facut. Nu imi zise nimic doar vrea sa o urmez , merg pana ajung la biroul hokagelui? Imi arata din nou sa o urmez fiindca ma oprisem in fata biroului , merg dupa ea pana ajungem in camera „Masa Misiuni” -Asuclta . Sa acult? Imi pun urechea langa usa si aud. „Sigur Sasuke a incercat sa il omoare pe Hokage-sama „ Cum?!! Nu , asta nu are cum sa fie adevarat. „Nu va pripiti , oricat rau ar fi facut satului Sasuke a recastigat demult increderea Hokagelui si a Konohai” Asa Konohamaru , parca a lui este vocea aia .. „Dar totusi in propiasi casa , care era plina de sange, Sasuke a mai facut de astea inainte” Eu cred ca daca aflu cine a zis asta il omor , da cum sa zica asta? Dupa cate a facut calanul Uchiha pentru sat ei inca mai au dubii? „Vom astepta cand se va trezi Hokage-sama , nu putem lua hotararea asta fara o dovada clara.” Bravo Hokage , dar daca mai zice cineva ceva jur ca dau buzna acolo si il iau de guler aruncandu-l cat colo pana vede stelute colorate. „Hokage-sama , nu puteam lasa asa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat” Acum este acum , am dat buzna inauntru chiar daca Nioe a spus ca nu am facut cel mai inteligent lucru. Era o camera intunecata cu o masa mare maronie , lunga si plina cu oameni. -Care a fost desteptul care a zis aia mai inainte? Uchiha nu este un criminal , „Nu mai este defapt..” spun eu , Konohamaru ofta cand ma vazuse si imi zise sa ma calmez. -Verdictul este ca .. Uchiha Sasuke va fi supraveghiata pana se va cunoaste adevarul ,de ANBU , liberi , iar Uchiha Saski la mine in birou. Toti cei de fata plecara ,unul imi atrase atentia cum se uita intr-un fel cu ura la mine , cred ca el este capul rautatilor si cel care propunea aceele lucruri. -Saski stii ca nu era cel mai inteligen lucru sa intrerupi o sedinta la masa misiunilor , stii prea bine fiindca ai citit de multe ori regulamentul shinobi. Spuse el , stateam langa fereastra din spatele biroului admirand peisajul mirific , erau mii de hartii imprastiate pe jos , de mine desigur. Nioe imi tinuse si ea predica ei , ca nu trebuia sa fac prostia aia , daca gandesc inainte sa actionez.. sincer nu imi pasa! -Da sigur , cum sa nu Hokage-sama dar nu tatal dumneavoastra a fost postul de discutie la adunarea de astazi numarul intai. El a castigat cu mult timp in urma increderea satului si voi inca il suspectati? Nu pot sa accept asa ceva! Spunand lasandu-ma pe biroul lui , ofta si se uita la mine . -Raiku nu este cel mai demn de incredere om din consiliu , dar totusi unele propuneri ale lui sunt adevarate. Dar pentru ca e a atras atentia asupra lui cu ceva timp in urma iti incredintez misiunea sa il supravegiezi si sa imi dai zici tot ce observi ciudat la el. -Sa speram ca asa va fi , daca el este vinovat pentru ce ii sa intamplat lui Naruto-sama si tata il pot omora si cu sange rece , fara probleme si constiinta. Ies rapid din birou , gandul ca acest Raiku este vinovat ma calmeaza si tot odata creste in mine dorinta de al ucide. Nieo plecase avand ceva de facut pe insula pisicilor , acuma sunt afundata in gandurile mele . -Saski! Aud o voce din spate , ma introc sa vad cine est , aceel cineva este....
Pai :| teze deci capitolul urmator vine miercuri , sorry si mersi ca l-ati citit!: * |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 13 Mai 2012, 22:48 | |
| k.....capitolu excelent fara vorbe....si lasa tezele fa numa nextu la capitol:)) |
| | | .::*Elly*::. Academy Student
Sex : Localizare : Timisoara Nr. mesaje : 39 Puncte : 47 Reputatie : 2 Hobby-uri : Judo Stare de spirit : I miss him :X :((
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 13 Mai 2012, 23:29 | |
| Of, a doua, e bine si asa... Nu ma supar... Deci am reusit insfarsit sa-ti termin ficul. A dat domnu. Nu ai idee cat mi-a luat sa-l citesc ... Ideea: este geniala, nu am mai intalnito. ( cel putin eu ) Ador felul in care scrii si imi place ca nu grabesti actiunea. Iti ador ficul, sper sa pui repede, repejor nextul:*: |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 14 Mai 2012, 19:48 | |
| Frumos capitol cu toate ca mi se pare ca ai cam exagerat cu dialogul. Lasand asta nu pot sa cred ca Sasuke este suspectat pentru asa ceva!!!! Nu cred ca el ar face asa ceva . Acum ramane de vazut. Sper ca nu el este vinovat, ai grija sa nu ne dezamgesti , glm. Oricum astept nextul!!!!! Te-am pupat si spor la scris P.S. Succes la teze!!!!! |
| | | zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 14 Mai 2012, 22:05 | |
| |
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 14 Mai 2012, 22:39 | |
| Vai, vai ce capitole Ar trebui sa sune cineva la Protv pentru ca le-am gast stire pentru stirie de la 11 noaptea Asteptam nextu si sa nu ne lasi in suspans pana miercuri, ok ?? Sper sa ma anunti Teo |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 15 Mai 2012, 22:34 | |
| Multumesc ca imi cititi fic-ul si mersi :* Tezele nu au fost asa grele:D(zic acuma atunci mi se pareau inferanle) mai am una vineri si scap de ele , dar se apropie examenele si nu pot pune mai multe capitole . Daca ati vrea sa treceti si pe la ficul meu nou "Va veni si ziua aia.." de ;a fan ficuri cu alte persnaje , va multumesc inca o data:D* *. Capitolul 11:CUm?!! Sakura: „Rau , foarte rau! Cum? Nu este posibil asa ceva , il iau pe Konohamaru si il arunc in ocean , cum sa presupuna ca Sasuke este un criminal? Adica ca mai este un criminal , da el cred ca vrea batut si nu stie cum... Aud un sunet enervant , este telefonul , vad ca este Ino il apuc si raspund in aceelasi timp fara sa ma uit la numar. -Saku bine ca ai raspuns , vino repede la spital , Naruto si Sasuke au intrat intr-o coma urata ! Atat mi-a trebuit sa aud ca si-am tulit-o pe usa , fug ca nebuna iar norii gri-pamantii au acoperit minunatul cer al satului. Asta imi mai trebuia , viata oricum a fost una destul de enervanta , daca Sasuke se duce eu nu mai pot rezista.. Trebuia sa incepa mereu asa , mai intai cu asasinarea parintilor lui , apoi in timpul examenelor chunin cu Orochimaru si aparitia semnului blestemat , mai tarziu cand Naruto si el se confruntasera cu intentia omorari un pe altu. Mai tarziu parasise satul chiar daca ii spusem tot ce simteam pentru el , dupa care 3 ani in care Naruto plecase sa se antreneze cu Jiraya-sensei , iar Sasuke se antrena cu Orochimaru iar eu cu Tsunade-sama. Faza cu Sasuke de acuma 18 ani , hmm... am 34 de ani , imbatranesc. Blocata in gandurile mele nu am observat ca am ajuns deceva timp la spital , acum alerg pe hol nemai salutand-o pe Mioko , totusi sunt grabita. O vad pe Ino cu o fata trista , doar nu a? Imposibil... sper ca nu e ceea ce cred eu , ba nu! Nu voi crede in veci ca Sasuke este mort , o intreb ce a patit . A spus ca Sasuke inca nu si-a revenit din coma si se agraveaza , in felul asta el va. -Nu , practic nu , Sasuke NU VA MURII!!! Chiar o zgatiam pe Ino , eram nervoasa ce mai , cum asa? Sasuke nu va muri , am simtit lacrimile mele ferbinti inundandu-mi fata , le las sa se joace linistete pe fata mea. Intru la Sasuke chiar daca Ino imi spuse sa nu fac asta , este ea ceea care a intrecut-o pe Tsunade-sama sau eu? Dar privelistea care mi se asternuse in fata era una trista , era Sasuke care era chiar in coma desi nu fusese grav ranit , defapt trebuie sa fie ceva care mie imi scapa , trebuie sa fac ceva , nu pot sa il las sa moara!” Saski: -Saski! Aud o voce din spate , ma introc sa vad cine este , aceel cineva este .. -Minato? Se pare ca fugea spre mine , se oprise in dreptul meu . Voria sa zica ceva dar se pierdea , haide luna asta am si eu ceva mai bun de facut. Nori acoperisera cerul Konohai , ma uit in sus si o picatura de ploaie se prelinge pe chipul meu , hmm...va ploua. -Pai Saski eu... , se balbaia nu gluma baiatul , of doamne , ... toti trebuie sa se sperie cand vorbesc cu o fata? -Mergi la un suc ceva? Ma intreaba el , si-a gasit in sfarsit cuvintele , dar scuze Minato , nu .. -Noi doi Minato suntem adversari pentru titlul de Hokage asa ca nu va fi nimic intre noi , nici prieteni . Spun pe un ton rece , parca dezamagindu-l , ofta apoi imi zambi sincer. „Asta nu inseamna ca ma las batut” stiti ceva? Imi place tupeul tipului chiar daca cu mine nu ii va merge. Nioe aparu din nou asa din senin , presimt ca ceva rau s-a intamplat si nu imi place de loc. Imi spusese sa o urmez lasandu-l pe Minato cu ochii in soare , nu prea imi pasa de asta acuma. Nioe ma conducea la spital , doar nu sa intamplat ceva groaznic nu? O vad pe mama cum plange , ma apropii de ea si incerc sa o consolez. -Tata a? Intreb eu , nu cred asa ceva este complet irational. Mama da din cam in sens ca nu , pot respira usurata dar de ce plange? -Inca nu , nu mai este ce sa se faca iar Sasuke imrepuna cu Naruto vor intra in curand in moarte cerebrala si vor... vor.. si bufni in plans , acuma mi se ivira multe lacrimi. Nioe asta parca este aducatoare de ghinion , trebuie o mata sa ma anunte mereu in legatura cu chestii de astea? Ma ridic incet si ii spun mamei ca o sa am nevoie de ajutorul ei , o sun pe Suzuna si o anunt despre ce s-a intamplat , a venit imediat. Am mai rugat-o pe Ino-sama sa ma ajute si ea si sa nu comenteze nimeni nimic. Dupa ce le-am spus ce am degand sa fac , pe fata mamei era speranta si nesiguranta , Ino era .. cum era , nu credea ca am sanse de reusita iar Suzuna era plina de speranta ca mine de altfel. Sunt in sala de operatie , oricat asi dori sa incep cu tata , Naruto-sama este mai „evoluat” in coma si daca nu fac acuma operatia. Ce naiba este asta? Un cheag de sange imens opreste inima sa pompeze sangele la ritmul normal si aerul sa intre la creier. Dupa ce termin trebuie sa fie in maxim 2 minute inchisa daca nu sansa de resusita este egala cu 0. Cred ca transpir in ultimul hal , o mica taietura gresita si sa zis cu el , dar speram ca asta nu se v-a intampla. Mi-am activat Sharinganul , era mai usor sa vegez tot ce se intampla in corpul lui , gata! Am terminat iar acuma noi 4 trebuie sa inchidem repede , la naiba daca nu se va intampla asta este de rau. Fie ca vreau sau nu daca el nu raspunde operatiei intr-o ora facem inzadar operatia si cu tata. Cred ca toti ne rugam nu numai eu , nu vreau si nici nu o sa suport ca el sa moara.” Suzuna: „Ce s-a intamplat cu Saski? Este per total diferita ca acum 4 ani , si stie si un ninjutsu medical ciudat dar sa speram ca este efecient. Eu , mama , Yukio ne aflam in salonul lui tata numarand secundele , e o prostie dar nu avem altceva de facut. Trecuse cam o ora si jumatate pana cand cineva deschise usa grabita , era Saski care il scoase pe tata de aici. Deci este ceva eficient? Da Doamne ca nu suport ideea ca el sa nu mai fie , plus ca Hokage-sama mie nu imi pasa cum faci dar il lasi pe el in pace. De data asta lucram diferit , mama coordoneaza totul , unde a disparut Saski?” Yukio: „Of la naiba ... deci cat ani trebuie sa il spionez pe asta? E plictisitor deja , hmm.. ce e asta? In sfarsit o miscare , unde te duci asa deodata domnule ? Daca ar sti cat de greu este sa ma abtin sa nu il omor direct , cum sa presupuna asa ceva despre tata? Actiune , cine e aia? O femeie cu parul alb si ochii rosii , si deodata il omoara? Mersi m-ai scapat de o grija , ma indrept usor sa vad mai indeaproape . M-a simtit si a disparut .. cum naiba? O ploaie de Kunaiuri , la naiba! Ce , cum vine asta? Sunt atacat de clona umbra , ce prostie! In spatele meu , ba nu deasupra , sub pamant , ce naiba?!! Deodata nu mai vad nimic si negru mi se asterne in fata ochiilor ... Saski: -Tata!! Striga Hanna , fata asta are o voce de iti sparge timpanele , totusi cred ca si eu asi incepe sa tip ca o nebuna de fericire daca tata s-ar fi trezit , vestea buna este ca Naruto-sama sa trezit iar operatiile au decurs bine , nici nu ma asteptam la un asemenea rezultat , ma gandeam unul bun dar nu in care sa se trezeasca in 2 ore. Hinata-sama , Minato si noi ceilalti eram acolo , mama si Hinata il certau de zor , parca gandind aceelasi lucru. Atata fericire si bucurie incat uitasem complet , unde este Yukio? -Naruto-sama , ce s-a intamplat cu tine si tata? Uitasem asta ,acuma nimeni nu a intrebat asa ceva , prea fericiti si uitand de asta ... Linistea se asternuse in aceea camera , cum?!! Naruto-sama a spus ca nu isi aminteste nimic ce facuse decat dimineata? Acuma ce o sa facem?!! |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 15 Mai 2012, 22:49 | |
| Prima M-ai lasat cu gura cascata. Sunt foarte bucuroasa ca Naruto si-a revenit. La inceput chiar am crezut ca ei 2 vor muri, nu imi venea sa cred , Dar, mai ramane Sasuke. Si nu pot sa cred ca nu isi mai aminteste nimic, prostanacul de Naruto!!!! Nici nu mai stiu ce sa zic, asa ca nexttttt!!!!!! M-ai socat de-a binelea cu capitolul asta , m-ai lasat fara cuvinte Te-am pupat si spor la scris!!!! |
| | | zoey.angel Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Dambovita Nr. mesaje : 217 Puncte : 243 Reputatie : 10 Hobby-uri : Muzica, Cititul si Distractia:)) Stare de spirit : Excelent:D
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 15 Mai 2012, 22:50 | |
| imi place foarte mult si chiar daca asi dori sa te grabesti cu nextul nu iti pot cere asta dar iti spun sa il pui cand poti tu si succes la examene:) si sa stii ca e supperr aproape ca am plans la capitolul asta:) |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 15 Mai 2012, 22:50 | |
| Sa ai o fiica doctor .. rozalio sper ca esti mandra Ce se va intampla cu Yukio ?? Oare Sasuke se trezeste ?? Naruto de ce are amnezie ?? Stai intrebare stupida... el intotdeauna a facut pe prostul... Sper sa imi gasesc raspunsurile in urmatorul capitol Sa il aduci repede Teo si mersi ca ma anunti |
| | | Tymy Genin
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 15 Mai 2012, 23:17 | |
| ce frumos:(( dar sasuke? isi va reveni?....vom vedeaa
|
| | | SillyRia Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 713 Puncte : 755 Reputatie : 20 Stare de spirit : Bună
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 15 Mai 2012, 23:22 | |
| |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 16 Mai 2012, 17:42 | |
| Capitolul 12:
Stiu ca am exagerat cu dialogul dar na ,soarta:o3 fiti blanzi va rog la comenatri:o3
-El poseda sharinganul, se auzi o voce dintr-o incapere intunecata , Yukio incepu sa isi recapete cunostinta. -Deci este adevarat ca Uchiha Sasuke are acuma o familie , este ciudat fiindca atunci cand l-am intalnit ultima oara , acuma aproximati 20 de ani avea o eneroma ura in el , cum s-a diminuat accea ura? Yukio: „Ce naiba este aici , confertinta despre tata? Lasand asta unde dra** ma aflu eu? Hmm.. gandeste Yukio ..da gandeste in intunericul asta. Sharingan..ce chakra plina de ura , imensa nu alta. Acuma daca imi amintesc bine Raiku sau cum il chema este mort , preferam de mana mea dar nu le pot avea pe toate. Tsk.. ce enervant , ma dor ingrozitor maineile ce nai** mi s-a intamplat din nou? Da intreb eu acuma ca sigur imi raspunde cineva .. -Yukio pentru ce naiba ma chemi intr-un loc ca asta? Zisese batranul vultur , se parte ca a sprt camera asta si am nimerit in satul Ploii? -Daca taceai filozof ramaneai , am atras atentia aceelor care discutau undeva in camera cealalta. Femeia cu parul alb care disapruse dupa ce il ucise pe Raiku si asta cine este? Un barbat cu parul negru si lung iar ochii nu se vad , ii are inchisi. Are o piele alba , chiar foarte alba. Ce? Unde naiba a disparut? In spate , ba nu , din nou se intampla ca acuma cateva ore. -Yukio activeazati odata shariganul si vezi ca cel real este sub pamant , spuse batranul vultur care se ridica in zbor ,cu mine deasupra lui. Avea dreptate sub pamant , imi scot rapid katanaua si il trimit la vreo 100 de metri in aer , iara dispare . De data asta ataca aceea femeie , are o viteza exceptionala. Cred ca mai rapida decat raikagele-sama , unde a disparut? In momentul urmator am fost aruncat la vreo 200 metri in aer. -Idiotule folosesti acuma Sasano’o , pentru ce naiba m-ai chinut atat daca nu folosesti tehnica aia? Zise vulturu , la naiba fix acuma... am nimerit undeva printre copaci , am facut o defrisare nu gluma. Daca din lupta asta mai am toate oasele intregi va fi o minune. 3 , 2 , 1 Sasuano’o..” Saski: „Hmm.. acuma cateva clipe eram la Naruto-sama acuma sunt pai.. sunt.. la Nekomata. -Ai face bine daca te-ai duce dupa fratele tau , spuse aceeasta , deja sunt obisnuita sa ma plimb pe aici . Stau fata in fata cu ea , nu clipiesc nu nimic. -Matatabi ,.. esti sigur ca Yukio a patit ceva ? Imi spusese ca sa intamplat ceva cu el si ca trebuie sa ma duc de indata. -Daca nu vrei deja sa stai langa un mormant facut de Nararu mai bine te-ai grabi , hmm... -Si aia cine este? Intreb eu , n-am auzit nicodata de Nararu .. dar nu apuca sa imi zica fiindca eu m-am „trezit”. Toti se uitau la mine ca la fantome , oftez si intreb daca cineva a auzit de Nararu , mama parca auzise ceva fiindca cand pronuntasem aceel nume expresia fetei ii se schimba intruna plina de dispert. -Nararu este un fost discipol de al lui Orochimaru , nu am mai auzit de vreo 20 de ani de ea , Matatabi ti-a zis ceva? Intreba Naruto , Matatabi este numele bestiei cu 2 cozi , toate au un nume la fel cum Kyubi se numeste Kurama. Dau afiramtiv din cap siii fixez cu privirea pe Suzuna si Minato . -Am nevoie de voi , trebuie sa ne indreptam spre Yukio repede . Daca ce a zis Matatabi este adevarat trebuie sa ma grabesc , nu am timp de pierdut. Le-am explicat repede despre ce este vorba , se pare ca Minato nu stia ca eu sunt un jinchiuuriki dar de asta nu mai pot eu acuma? Intrebarile nu au ezitat sa apara dar am zis ca le raspund mai tarziu acuma daca nu ne grabim maine vom fi la o ceremonie de inmormantare. -Yukio nu mai este ,defapt nu mai suntem asa ca inainte , suntem capabili si de Susano’o . Susano’o? Ei bine ma bucur ca nu sunt singura , dar pastrez asta pentru mine ii raspund cu un simplu „aham” si ne indreptam spre satul Ploii , sper sa ajungem la timp fiindca este foarte departe. -Aveti contracte? Intreb eu , asa poate ajungem mai repede. -Cu vulturi ajungem mai repede asa ca lasati asta in seama mea , se opri pentru cateva secunde Suzuna , iar mai tarziu aparusera 3 vulturi. In regula , deci sa ne grabim.” Yukio: „La nai** , femeia asta e foarte puternica sa mai zic ca celalalt a disparut din senin. Gata cu joaca , problema este ca e foarte rapida si nu o pot prinde. Haide Yukio , ar trebui sa stii tehnica asta sau nu? -Kras castiga-mi niste timp , trebuie sa imi dau seama ce tehinca este imediat. -Bine dar mai mult de doua minute nu pot sa castig , zise in timp ce o „prelua” pe femeie. -Nu am nevoie mai mult , „hmm. O tehinca asemanatoare cu a Raikagele-sama , nu , al paturlea Hokage. Este o imbinare de tehnici.. tehnica de teleportare , unde , unde este aceel semn? Hmm , fix in spatele meu se va teleporta nu? Imi pregatesc Katanaua , 2 , 1 , 0 si o nimeresc fix in inima , se pare ca am avut dreptate. -Kras aici , „Yukio!” se aude din spate , au sosit intaririle ha? Zambesc in sinea mea si ma indrept spre femeia aia , nu se poate! A disparut dar unde? A plecat de tot , data viitoare cand o gasesc o omor fara ezitari .” Saski: „Se pare ca am ajuns prea tarziu , in sensul ca Nararu fugise . A ranit-o destul de grav pe aceeasta , ei bine ma bucur ca este viu. Pe viiotr sa incerc sa nu o mai ascult pe Matatabi. -Tata pana diseara isi va reveni , sunt sigura de asta spun zambind. -Saski ,cand ne intoarcem in sat imi accepti o provocare? Intreba Minato . -Hmm., poate..” Sakura: „Sasuke sa trezit acum cateva minute , ceilalti inca nu s-au intors.. -Sasuke ce s-a intamplat intre tine si Naruto? Intrebarea ma il uimi , na inteles ce i-am zis? -Cum adica ce s-a intamplat intre mine si Naruto , nimic , dar cum am ajuns aici? Ce? Aceeiasi intrebare ca lui Naruto , nu isi aminteste sau ce?” |
| | | SillyRia Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 713 Puncte : 755 Reputatie : 20 Stare de spirit : Bună
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 16 Mai 2012, 18:24 | |
| |
| | | zoey.angel Genin
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 16 Mai 2012, 20:02 | |
| suuper imi place chiar daca spui ca ai exagerat cu dialogul mie ni imi pasa:) imi place asa de muult incat trec cu vederea deci in fine astept nextul:) |
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 16 Mai 2012, 21:07 | |
| Ok, asta-i culmea Cum sa nu isi aminteasca ?? Dar multi amnezici mai sunt in Konoha Sasuke, Naruto sa stiti ca memoria se duce prima Povocare zici, ha? Abia astept sa vad in ce onsta aceasta provocare Mersi ca ma anunti si sper ca o sa o mai faci Teo |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 16 Mai 2012, 21:20 | |
| Am aparut si eu Sa vedem... a fost un capitol frumos. Mor de curiozitate sa vad cum vor iesi din problema asta, si dece cei 2 nu-si amintesc nimic. Abia astept sa vad cum va continua povestea, asa ca nexttt!!!!!!! Te-am pupat si spor la scris |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 18 Mai 2012, 10:03 | |
| multumesc mult pentru comentarii , o sa incerc disera sa fac next-ul :D |
| | | Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 18 Mai 2012, 12:01 | |
| Hey, imi pare rau ca am ajus asa tarziu sa iti las un comm, dar am avut de invatat pentru teze. Ei bine, capitolul a fost minunat si sper sa aduci nextul pentru ca mor sa aflu ce se intampla mai departe. Pai, te`am pupacit dulce, spor la scris si multe idei!! See ya! |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 18 Mai 2012, 22:07 | |
| Capitolul 13: Saski: „Pai mama era sa il omorare pe tata fiindca nu isi amintea , era din cauza unui genjutsu dupa parerea mea , unu cu adevarat puternic daca poate trece si de Susanoo . Dar ar trebuii sa posede Sharingan pentru asta sau nu? Hmm.. gandeste gandeste ca sigur stii raspunsul. Trec pe langa un magazin din intamplare unde un copil striga pe o fetita , asa de tare incat il aud de afara . „Rin” hmm.. da nu are nici o legatura cu ce ma gandesc eu mometan. Multa galagie prin jur , aud cum un baietel stirga pe sora lui ,”nee-sama”. Saski concentreaza-te , cum sa te concentrezi intr-o asemenea galagie? Blocata in gandurile mele nu observ unde am ajuns , parkul Gan , doamne nu mai pot suporta. Incep sa fug , si cine stie unde am nimerit . Undeva unde era liniste , puteam rasufla linistita . Dar galagia a inceput din nou , de undeva din spate se auzea ceva . Nimeni nu stie cat despretuiesc eu galagia cand incerc sa ma gandesc , un kunai trece exact pe langa fata mea. Oricine ar fi in spatele meu si a indraznit sa ma dernajeze va plati scump , cine vede ce privire am ingheata si morti. Nu era nimeni , defapt kunaiul fusese aruncat de la departare , acuma se indrepta spre mine. Am luat si aruncat kunaiul inapoi , am nimerit ! Si se pare ca l-am nimerit pe Minato , ce dr**u cauta idiotu ala aici? -Saski pentru ce a fost asta? Intreba el , langa el erau inca 3 copii. Cred ca erau genin , o fata cam de 12 ani cu parul mediu saten , ochii caprui. Un baietel blond , o culoare foarte deschisa si ochii fiind albastri. Iar altul , tot baiat cu ochii protocalii si parul blond. Pielea este mai inchisa ca celorlalti doi , nu cunosc vreo astfel de familie in Konoha , dar au trecut 4 ani deci se pot intampla multe. -Cine a aruncat aceel kunai? Intreb eu , vizibil iritata , vazand cum arat eu cand sunt nervoasa baiatul cu ochii portocali inghiti in sec. Imi azvarl privirea catre el inghetand de frica , Minato imi zise sa ma calmez , pe naiba ma calez. -O fost din greseala , spuse el , era infricosat de mine si avea si de ce. Minato imi mi prezentase , pe fetita o chema Ana Kakashi . Aici uau , Kakashi are o fata? Cum cand , ce unde? Brunetu rase de expresia fetei mele confuze , da cand? Nu mai intreb degeaba , adica Sayuri are 12 ani iar eu nu stiu ca Kakashi are o fata? Urmatorul era Yamanaka Ikkitsuki , cam nesatula Ino-sama , dar nu ma bag eu in viata ei. Si ultimu care inca il fixam cu privirea mea infricosatoare il chema Kenji Sato , Sato? Un clan puternic din satul ascuns intre nori . -Ia stai , daca tu esti Sensei inseamna ca estei Jounin? Cand ai ajuns tu jonin? Era ceva irational ,adica eu inca sunt chunin iar el asa una dupa alta este Jonin? Imi zise ca da , aham.. si eu o sa cred asta cand Kakashi va avea copi , ia stai deja are ... of. -Saski sper ca nu ai uitat de provocarea mea , spuse zambind. Ma cam enerva dar ii zic ca nu am uitat , plec imediat adica mai bine zis fug de acolo. Incerc sa ma imi amintesc la ce ma gandeam adineauri , asa era atunci cand am auzit numele Rin , cand strigase baietelul ne , si atunci cand ajunsem in parkul Gan. Rinnegan , hmm... Rinnegan!!! Deci asta era ceea ce nu imi puteam tine eu minte , Rineganul este de vina? Dar cum , nu am mai auzit ca cineva sa posede Rineganul , era Nagato dar este mort. Atunci cine , Nararu oare are rinegan? Dupa spusele lui Yukio avea o putere enorma dar nu avea vreo limita a sangelui , dar poate nu era activata.” Konohamaru: -Naruto-nii-sama esti sigur ca ar fi bine sa le dam o misiune? Pana la urma cei doi nu vor coopera nici intr-o misiune , deci nu stiu daca is potriviti. Naruto ma privi cu un zambet plin de multumire , specific lui in care isi arata dinti. -Nu te ingrijora , Minato si Saski vor coopera sau nu vom vedea , cred ca o misiune fara scop este ceea mai buna , Minato a provocata-o pe Saski deci este in regula. Zise el , ei bine , pana la urma asta este. Peste vreo 20 de minute erau Saski si Minato aici , nedumeriti de ceea ce se intampla. -Aveti o misiune in care trebuie sa vanati o anumita vulpe , are 9 cozi si este cam cat un caine de mare . A fost vazuta prin poarta de vest a Konohai , de acolo inainte , nu puteti refuza misiunea . Deci spor la munca , zic zambind . Habar nu au ce le-am pregatit eu si fratele Naruto , va fi cu adevarat o distractie . Se uita unul la altul apoi Saski incepe sa se vaicareste ca cu un adversar nu face echipa , s-ar duce misiune de rapa . Saski , va dura ceva vreme sa iti dai seama ca il placi sau.. poate nu .. -Obligatoriu , la treaba si fara comentari! Dupa cam jumatate de ora de cerata in sfarsit plecasera , doamne ce caposi sunt copii astia , se vede ca e fiica Sakurei si el al lui Naruto. Ca tot vorbim de vulpe , vulpea aparuse si intreba daca acceptasera misiunea , aprobez iar in momentul urmator invoca o vulpe fix cu 9 cozi. -Dura , ti-am zis ce trebuie sa faci , ai retinut , nu? -Sa ii chinui un pic pe cei doi , un pic mai mult , spuse cu o ovce pitigaiata vulpea. Prevad ca va fi amuzant , foarte amuzant iar eu impreuna cu Naruto ii vom urmari de aproape . Scurt na , pare rau dar am fost ocupata cu pregatiri de 6 saptamani:-< si ... inspiratia a fost plecata in vacanta , mai greu sa te intelegi cu ea cand nu ai cu cine:D Imaginile: Kenji: Ana: Daca observati mai bine seamana cu RIn , dar fix Rin este mama ei , nu mai si zic cum: Ikkitsuki: cel blond: |
| | | Tymy Genin
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 18 Mai 2012, 22:17 | |
| frumos capitolul max...daca pui nextul maine ii numa bine:D |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 19 Mai 2012, 12:51 | |
| Mi-am facut si eu aparitia Frumos capitol. Abia astept sa vad ce se va intampla in continuare si cine este vinovatul de atacul asupra lui Ssuke si Naruto. Apropo Sasuke si Sakura nu au mai aparut de mult impreuna, iar Sakura...mai deloc in ultimele capitole poate ii mai pui si pe ei, ca uita lumea de ei Te-am pupat si spor la scris, sper sa iti revina inspiratia rapid |
| | | zoey.angel Genin
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 19 Mai 2012, 13:00 | |
| super tare :))) multumesc de anunt si spor la scris:)-8 sper ca cei doi sa se inteleaga si poate se infiripa cv intre ei:)) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 23 Iulie | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|