Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Vreti ca acest fic sa continue cu sezonul 2? | Daca sa continue 23 iulie cu sezonul doi. | | 96% | [ 26 ] | Sau nu ca este de ajuns. | | 4% | [ 1 ] |
| Total voturi : 27 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 19 Mai 2012, 18:22 | |
| Super capitol Il ador, adica mna...ador felul cum scri Daca as putea cred ca as sta toata ziua sa iti citesc ficul, Deeci o mica intrebare: Cand aduci nextul?? pentru ca o sa intru in coma daca nu vad ce se intampla mai departe Pai spor la scris!! Te`am pupacit, See ya! |
| | | • Schweppes • Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 19 Mai 2012, 23:22 | |
| s-au intamplat cam multe decand nu am mai trecut pe aici Saski si Minato, impreuna?? Intr-o misiune ?? Tu vrei sa ramana Minato fara cap si Saski sa sufere pentru ca l-a decapitat ?? Bine ca vulpea aia are noua cozi, macar din alea noua sa ramana cu una Sa ii vezi pe rozalie si pe blond cum trag amandoi de cate o coada, cand se rupe trec la alta.. Mi se face mila de ietul animal Interesant astept next Teo |
| | | Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 11:53 | |
| |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 19:52 | |
| da styu ca merit sa ma arunci de pe turnul eiffel intr-o groapa cu crocodili dar mama mia confiscat laptopul si na acu nam putut sa citesc nici un fic. nu imi vine sa cred cate am pierdut dar ma bucur ca sezonul doi e atat de incitant. mam cam incurcat in personaje dar topai de fericire sa vad ca iti dai super mult silinta pt fic. app cine e rin ca am uitat. oare ce le va pregati dura celor doi. |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 20:58 | |
| Itasaku , Rin este coechipera lui Kakashi cand erau mici , :D aici ne luam adio de la el ,mersi pentru commuri:* Capitolul 14:
Saski: „La naiba ! Cautam afarisita aia de vulpe de vreo 5 ore , acuma 3 ore am gasit-o dar am pierdut-o , resutl de 3 ore m-am certat cu Minato.
-Stii ceva , asi fi prins vulpea aia de mult daca eram sigura , spun eu incercand sa il las in urma dar el este destul de rapid , la naiba din nou! Activandu-mi sharinganu-l asi fi gasit-o mai repede ,cum nu m-am gandit la asta mai intainte? Pentru ca el si-a activat Byakuganu-l , of lasand asta. Parca a disparut nu alta , nu o vad pe nicaieri , defapt nu chakra vulpei in rest am gasit al uni caine , o maimuta? Si un paun.., ce cauta animalele astea in Konoha?
Si pentru ce ii trebuie vulpea asta , ca eu una nu inteleg deloc.
Am gasit-o , sar din copaci si ma orientez dupa chakra ei , se pare ca m-am dispartit de Minato , mersi Doamne.
Din spate se aude niste zgomote , nu le dau importanta si imi continui drumul dar pamantul parca este zguduit. Pana la urma ma uit in spate si vad ca de pe acolo fuge Minato urmarit de ceva , trece de langa mine si vad de ce este urmarit.
Am vazut eu mistreti gigantici cat un elefant dar asta ii intrece pe toti!!!
E aproape cat Matatabi , cum s-a ascuns creatura asta in padure? Fara sa imi dau seama ma iau cu Minato la o serie de injuraturi , mai mult eu li le tremit lui.
Am facut o defrisare de toata frumusetea fugind de chestia aia , se pare ca din greseala Minato l-a trezit , da ii dau eu greseli mai tarziu!
Ma simt apucata de mana si trasa intr-o parte , de catre Minato?! ! Se pare ca am scapat de mistretul ala dar ne-am nimerit intr-o postura mai interesanta , sa zicem ca eu stau fix peste Minato , fata in fata cu 3 centrimetri distanta. Stam asa o perioada de cateva secunde privindu-ne in ochii , el in marea mea verde iar eu in cerul sau senin. Incepu sa bata vantul jucandu-se in voie cu parul meu , cu al lui , ducandu-i cateva fire rebele pe chipul lui . Fara sa imi dau seama cu mana ii le-am ferit , aveam acuma amandoua mainile pe chipul lui iar el undeva pe talia mea.
Nu ziceam nici unul nimic , absolut nimic ci doar ne priveam unul pe altul. Cred ca rosisem si el la fel , ne-am apropiat , ne-am apropiat .. si de aici ce se putea intampla? Pai ne-am unit intr-un sarut , ce poate face un mistret , nu ? El imi raspunse , ba chiar adancise sarutul dar cam greu imi dadeam seama ce facusem. Dedoata am deschis ochii , da m-am trezit dar mai greu ca de obicei...la fel facusem si cu Aitsu , dar asta e alta poveste.
Cred ca din instinct a primit o palma si m-am ridicat rapid , analizez unde eram . Stiam ca padurea are iesire intr-o campie din sat dar nu stiam ca la asta , aici sunt o groaza de ciresti , Sakura , numele mamei ..
O gramada de papadii , fluturi albi si un rau care trece pe langa noi.
Pe un pod era o vulpea cu 9 cozi , ne privi pe noi , de ce am impresia ca ne-a vazut de cand ne-am sarutat?
Ia stai, acuma iara m-am trezit la realitate , ne-am sarutat , off... vulpea isi muta privirea catre niste copii care se indreptau spre ea , apoi ne mai privi odata si disparu in praf.
-Cum?!!! Era un animal invocat si pentru asta am fost noi nevoiti sa il prindem?!! Hokage-sama , Naruto-sensei daca nu va faceti vazuti defrisez tot locul in cautarea voastra!!!
Minato se indrepta spre mine , de undeva tot dintr-un nor de praf aparusera cei 2 , ma indtrebat cum mi-am dat seama ca ei erau aici.
-Simplu , mama mi-a povestit o intamplare asemanatoare intre ea si Sasuke , obisnuiti-va cu gandul ca eu nu-l il plac pe Minato deloc!!
Se pare ca il intristasem pe Minato cand am zic ca nu il plac , este adevarat! Sau oare il plac?
Imi zambi dulce dar ochii lui exprimau tristetea , oh Saski ce ai facut..
Ai ranit din nou o persoana draga tie , mai proasta ca acum poti fi?”
Minato:
„Ce idee a avut si tata , si de ce trebuia sa ma implice pe mine din nou?
Misiune , trebuia sa imi dau seama ca vulpea aia e invocata , dar nu Minato , ramai idiot..
Si pentru ce? Pentru a afla ca Saski ma considera vreun alt retardat?
Se pare ca cuvintele ei m-au afectat mai mult decat trebuia , se uita la mine , la naiba cred ca par trist...
Incerc sa ma fortez sa zambesc , dar cred ca se observa ca este fals ,...
-Macar ramanem prieteni , nu Saski?
-Sigur , zise ea , acuma ca v-ati lamurit cum una alta eu trebuie sa plec , pa .
Si dusa a fost , macar prieteni.. hmm.. of idiotule revinoti sau ramai asa pe vecie?
Tata isi ceruse scuze , se pare ca rezultatul nu este asa cum dorise el .
Normal , pentru ca Sakura si Sasuke se iubeau reciproc deci , cred ca i-am facut si o predica de toata frumusetea si m-am mai si infuriat.
Acum sunt undeva cu Yukio , prin sat. Cred ca i-am zis tot ce am pe sufelt ramanand uimit dar asta este.
Mijlocul zilei , n-am cum sa imi pierd timpul inafara sa discut eu verzi si uscate.
-Uau Mina.. eu unul nu credeam ca tii asa de mult la Saski , ea este altfel de persoana , cum a zis tata , ii seamana cumplet mamei dar chiar si mai si. Daca te place ea nu va accepta nici sa o omori , o stiu cat de cat si daca zice ceva este asa cum este.
Dar cum o va suporta cineva pe ea?Hmm.. eu nu vreau sa renunt asa de usor deci... acuma nici gandurile nu le pot termina fiindca ma intrerupse Tomoe.
-Yukio tu si Suzuna aveti o misiune iar Minato hai cu mine , spuse ea in timp ce ma tragea dupa ea . Yukio plecase repede , asa e mereu cu misiunile astea , of . Ajunsesem undeva langa o cafenea si a zis sa intru pentru ca vine imediat si ea. Intru si ma asez la o masa , trebuie sa ma calmez cumva.. ma calmez pe naiba fiindca o vad pe Saski ca intra in magazin , am tulit-o direct in baie.
Of , nu vreau sa vorbesc cu Saski , dar nu pot ramane aici cateva ore .
Hmm.. Tomoe inca nu a ajuns deci daca pot sa ma transform in ea si sa plec neobservat.
Ies pe usa si se pare ca Saski este undeva la o masa , ocolesc barul si trec crezand ca sunt neobservat dar din spate este strigat „Tomoe” , sa zis cu mine.
-Tomoe , de ce mai adus aici? Ce vroiai sa vorbim? Ma intrebase ea , of Tomoe aia , cred ca am oftat de atatea ori azi incat am depasit un record.
-Pai.. de Minato.. spusesem, mda vreau fix acuma sa vorbesc de mine.
Ceea ce am zis eu se pare ca a intrstat-o pe ea , sa pus inapoi la masa si mi-a facut semn sa vin si eu.
-Ti-am zis ca iti povestesc ce s-a intamplat , pai Hokagele si Naruto-sensei ne-a dat o misiune unde sa prindem o vulpe , vulpea era una invocata si nu mai stiu cum ne-am sarutat , defapt cred ca eu mai mult l-am sarutat si tot una , am zis ca eu nu il plac si toate astea .. S-a intristat , simteam ca ma rup in 27 si cred ca am zis numai minciuni ca nu-l plac , spuse in timp ce rosise , ea rosise? Eu am trebuit sa imi intorc fata , deci pana la urma ma place cat de cat .
-Deci pana la urma ce crezi despre el? Hmm.. nu am ce intreba, curios mai sunt mai ales ca e vorba de mine.
Inrosise din nou si daduse din umeri , cred ca mi-a cazut cerul in cap cand mi-a zis ca doar ca un prieten. Vreeind sa plec a venit adevarata Tomoe , acuma Saski se uita la mine si la ea , si-a activat sharinganul sa vada care este adevarata Tomoe , iar in clipa urmatoare am zburat prin perete , cei drept o meritam.”
Yukio:
„Ce s-a intamplat? Cum este posibil asa ceva?!! Nu pot crede ,.. de ce?!!
Sa va lamuresc , sau sa ma lamuresc ....Kakashi-sensei ,.. a mu.. murit?!!
Este opera lui Nararu , doamne , nu m-ai ascult de nimeni si o iau drept spre casa unde ma pregatesc de lupta , daca este nevoie sa incep si al 5-lea razboi ninja mondial asta o sa fac doar sa o omor pe creatura aia!!” Acuma imaginile: Minato : Locul aceela: |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Who cares ?! Nr. mesaje : 381 Puncte : 445 Reputatie : 52 Hobby-uri : Leneveala :3 Stare de spirit : Supravietuiesc
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 21:03 | |
| Prima edit dupa \ EDIT : Doamne s-ei doi s-au sarutat ?? Si Saski il place ?? : ? Ce frumoasa e dragostea Kakashi a facut ce ?? A murit ?? FAra sa imi ceara mie aprobare ?? Cum a indraznit ?? Daca il prind pa ala care a facut asa ceva il distrug Cum sa imi omoare el parintelul ?? Astept nextu sa ce sa mai intampla Deci spor la tastat Teo
Ultima editare efectuata de catre The_rose_of_night in Lun 21 Mai 2012, 11:06, editata de 1 ori |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 21:24 | |
| A fost super!!! Nu pot sa cred ce a facut Minato!! Cum sa se transforme in Tomoe, dar a fost simpatica faza, mai ales cand Saski i-a spus ca a zis numai minciuni atunci cand a zis ca nu-l place. Un capitol superb, mai ales partea cu sarutul Dar la sfarsit s-a dus toata lumea mea roz, cum sa moara Kakashi!!!! In fine... astept nextttttt!!!! Te-am pupat si spor la scris |
| | | SillyRia Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 713 Puncte : 755 Reputatie : 20 Stare de spirit : Bună
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 22:27 | |
| |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 20 Mai 2012, 23:46 | |
| ok ia sa vedem ia sa vedem......ce frumos capitol.....nu mai dorm acuma seara:))....nextul mui rapido |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 21 Mai 2012, 18:43 | |
| naruto, konohamaru. styu ca sakura va facut multe zile fripte , deci eu va omor pe loc. IDIOTILOR,TAMPITILOR, FRAIERILOR. din cauza voastra aia doi sau certat.si saski nu vei scapa cu una cu doua. CLAR? il iubesti fraierooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.next |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: 23 Iulie Lun 21 Mai 2012, 19:32 | |
| |
| | | Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 22 Mai 2012, 23:00 | |
| Capitolul 15:
„Treaba cu Nararu sau cum o mai chema-o trebuie sa ia sfarsit , l-a atacat pe tata , pe Naruto-sama dar si pe Kakashi-sensei? Sa mai adaug si faptul ca el este mort?
Ies din casa pregatit sa merg pana la capatul planetei sa o gasesc pe aia , sa o ucid si sa scap de o asemenea povara.
In fata mea erau mama , Saski , Kade , Tomoe , Minato , Suzuna , zambesc si mergem toti spre tara ploii acolo unde m-am trezit ca ma aflu ultima oara.
Eram undeva pe monumemtul hokage si ploua cu galeata , tunete si fulgere care prevedeau o lupta amara.
Saski era chiar in mijlocul nostru , facu niste sigilii si deodata aparu un leu ninja enorm.
Zambi si ne facu semn tuturor sa ne adunam , avea degand sa ne teleporteze in Satul Ploii , am mai auzit eu chestii irationale dar asa ceva este complet irational!
Sau asa credeam eu fiindca in utmatoarea clipa Saski era in forma lui Matatabi , cu 2 cozi.
Se pare ca putea controla complet? Interesant , facuse cu o viteza extrordinara cred niste sigilii , apoi aparuse un cerc mare negru si de aici nu am mai vazut nimic. M-am trezit in ploaie .. ploaie? Suntem in Satul Ploii? Interesant ahh , se pare ca toti acuma ne-am trezit .
Aparuse si Saski care era treaza , zambi si spuse daca suntem gata de lupta.
Ciudat , de ceva vreme nu mai ploua si chiar iesise soarele ... asta nu e cumva impoisbil in satul asta?
Hmm... Minato incearca sa o ocoleasca pe Saski , inteleg si de ce.. Cred ca suntem cam multi pentru a omor pe cineva oe care eu eram sa il omor.”
Sakura:
„Deci am avut degand sa vin si eu , doamne ce ii fac lui Nararu aia ca sa luat de cei 3 sanini , o da , eu , Sasuke si Naruto suntem noi cei 3 sanini.
Da .. suntem de vreo 5 ani deja dar nu conteaza asta , ma simt ca am imbatranit rau chiar daca am doar 36 de ani ce fac eu pana la 50?
Eh asta este , in viata mea cum am mai spus au intervenit multe , o perioada de fericire este prea mult ca sa cer ?
Da , decat sa ma rog la Dumnezeu degeaba mai bine fac eu asta , primul punct este sa o omor pe aceeasta Nararu.
Dupa o perioada scurta ajungem undeva la o fortareata pe pamant , cum avea Orochimaru acum ceva timp.
Ne apropiem din ce in ce mai mult , cei 3 ai mei si-au activat sharinganul si zicand ca nu este nimic in drum spre fortareata . Ceea ce este ciudat , ma asteptam la vreo armata dar apropiindu-ne se pare ca era adevarat. Nimic straniu , nici o paza sau vreo pasare ciudata nimic.
Imi strabate ganul ca este parasita , dar am senzatia ca este aici. Intram si de aici ne partim pe perechi , Suzuna cu Kade , eu cu Tomoe , Minato cu Saski si pare ca Yukio singur , asa a dorit el . Acum fug din camera in camera sa gasesc pe cineva , de ce am senzatia ca am mai facut asta?
A da , atunci cand eu , Sai , Naruto si Yamatao-sensei il cautam pe Sasuke , iar aceest loc seamana perfect .”
Saski:
„Dintre toti oameni , dintre toate locurile eu trebuia sa pic in fortareatea Narurei imrepuna cu Minato.
Inca nu l-am iertat ca sa dat drept Tomoe .. of domane!
Dar ce idioata is si eu , eu l-am sarutat si tot eu l-am plesnit , eu nu is normala asta este clar.
Nu zicem nimic ceea ce mie imi poate oferi un pic de liniste , dar cum sa nu , trebuia sa zica el ceva:
-Scuze Saski , eu nu m-am transformat in Tomoe pentru asta.... eu nu am vrut... il intrerupsem eu inainte sa mai zica ceva , ma opresc si fac scheme ca nebuna.
-Simplu , nu ai vurt sa vorbesti cu mine nu? Bine , ei atuncia iti spun acuma ... mie imi pare rau ca am zis ca nu te plac , da eu te plac , poate chiar iubesc , mai vrei sa stii ceva?
Ulitma faza am zis eu cumva „chiar iubesc”?
Nu am nici motive , sau am?
Am continuat drumul fara sa zic nimic , sa zicem nimc.
Toate camerele erau golite , nimic interesant intre ele pana ne-am adunat toti 7 in ultima camera.
Am inspirat si am deschis usa maronie , inauntru era intruneric lumina lumanarilor era singura sursa care ilumina camera.
Facem un pas inainte si deodata s-a luminat , o lumina galbuie de undeva de deasupra.
Tavanul era mult mai intalt fata de tavanul holului , era o gramada de aparatura iar intr-un pat era o femeie care dormea linistita.”
Yukio:
„Nararu... este moarta? Daca nu ar fi cum ar fi asi zice ca e cu adevarat frumoasa , dar asta e.
Nu doarme asta e adevarat , nici nu respira iar in dreptul inimi este o pata de sange imensa.
In dreptul patului era un barbat care o plangea pe ea , nu se uita la noi , nimic. Avea parul alb cu negru si ochii negri , lui Saski ii scapa un nume si incepu sa strige la cel care plangea.
-Aitsu? Cum , ce naiba cauti aici? Parca erai m ort! Spuse si niste cristale transparente ii se ivira pe chipul suriri mele. Aceesta se ridica si o privi pe Saski , zicand un simplu imi pare rau iar cu o viteza mai mare ca a sunteului Saski fusese azvarlita prin pereti , nimerind cu inima intr-o lance?
-Saski!!!!striga Minato.
Aitsu: |
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 22 Mai 2012, 23:01 | |
| PRIMA NU VA ATINGETI DE LOCU MEU Pai in capitolul asta s-au intamplat multe Daca moare si Saski eu iti banui .... ce ai de bantuit .. (scz nu imi vine nimic in minte) Nararu poate sa fie moarta de o mie de ori, nu ma prea intereseaza de asta, dar Aits ala sa nu se apropie de Yukio al meu (asta e al meu ) ca il tavalesc pe jos si il pun pe carbuni incinsi.. Aleluia ! Bine ca ia spus lui Minato ca il iubeste, cei drept intr-un mod mai ciudat, specific ei Astept next sa vad ce se intampla Teo Mersi ca ma anunti |
| | | Tymy Genin
Sex : Varsta : 33 Localizare : Oradea Nr. mesaje : 300 Puncte : 316 Reputatie : 14 Hobby-uri : Rime Stare de spirit : Și fericit:).....Și trist:(
| Subiect: Re: 23 Iulie Mar 22 Mai 2012, 23:46 | |
| serios? cu o lance? ce trist.......nextul vreau sa vad daca maine nul pui il pun eu:)))...next repejor |
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 23 Mai 2012, 08:40 | |
| vreau next-ul repede si apropo cel mai tare capitol |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 23 Mai 2012, 10:59 | |
| Nu pot sa cred Saski o sa moara?????? Numai la asta ma pot gandi Un capitol foarte interesant , abia astept sa pui nextul. Si cine era tipul ala Aitsu?? Si dece a atacat-o asa pe Saski??? Siii... si Saski dece a inceput sa planga cand l-a vazut??? Atatea intrebari!!!! Pune repede nextul ca inebunesc!!! Te-am pupat si spor la scris, abia astept sa vad cine era tipul ala si daca Saski o sa moara , asa ca pune repejor nextul |
| | | Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: 23 Iulie Mier 23 Mai 2012, 21:52 | |
| Ahhh ce ?Cee Saski o sa moara Ah ma doare capul.Stii de ce? Nu nu stii. Nu imi vine sa cred Dar daca ar trai as fi in al SA TRAIASCA:SA TRAIASCA deci cine e cu mine rock NextP.S´sa ma anunti. Ingerasul thau te |
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Joi 24 Mai 2012, 22:02 | |
| WHAT? CE LANCE? CE INIMA? CE SASKI? e clar ca nu mai aveti ce face cu banii si vrei sa mii dai mie pt spitalizare. doamne pune next ca mor aici da inima |
| | | Max Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 25 Mai 2012, 20:37 | |
| Capitolul 16:Adio , my sweet pink hiared..
-Saski!!! Striga Minato si se duse dupa ea , cine e asta si ce treaba are cu fiica mea?
Ce vorbesc , sa ma duc dupa Minato .. Yukio l-a luat in vizor pe ala atacandu-l direct pe albui . Suzuna ma insoteste iar ceilalti 2 impreuna cu Yukio , ajungem la Saski care trecuse printre 2 camere iar in a treia nimerise in ceva... o lance?!!
Ceea mai teribila imagine a veti mele , printre multe altele ..
Minato ii scoase lancea si tot striga la ea daca o aude si tot ii repeta numele , ma indrept spre ea .”
Saski:
„Ai...tsu.. cred ca toti ceilalti se intreaba cine e aceela desi numai eu stiu cine este , deja vad in ceeata si il aud pe Minato cum striga la mine , sa nu ma las si ma tot striga pe nume.
Hmm... cum am ajuns eu sa il cunosc pe Aitsu...pai cam asa: Flash Back:
„O zi , doar o zi libera o data la 2 luni? Stiam si eu ca ninja sunt ocupati dar Raikagele asta cere imposibilul .. mai ales ca si Nekomata (nu ii stiam numele pe atunci) nu vrea sa coopereze.
Am ajuns la Hikanu’ramen , da la fel ca in Konoha iar acolo este mult mai gustos .. m-am molipsit de la gemeni aia cu obsesia de ramen..
Si acolo ce sa veze , senseiul meu , Killer Bee ... asa de enervant cu rimele lui ca de fiecare data imi vine sa fac un rasengan sa ii zbor creieri.
Acuma serios , cum a reusti Hokage-sama sa il suporte? Sau stai.. si el este un gen asemeni lui asta.
Trec pe langa el sperand din tot sufletul meu ca nu ma va osberva dar un „Sa’ki yo” ma oprise , mereu imi zice Saki si ma enerveaza , adica Saki pui un e si iese Sake..
-Hei Bee-sama , spun eu sarcastica , isi va da seama ca de obicei ca nu imi place remarca lui. Striga pe cineva , un nume pe care nu l-am inteles si venise un baiat cu parul alb si suvite negre .
-Sa’ki-hana „hana din nou? Nu sunt floare!” Aitsu , Sa’ki , ivers si.
Zise zambind , imi vine mereu sa ii sparg ochelarii aia dar ma tem ca dau peste o bestie de om deci sa nu incerc.
-Sa’ki-hana? Intreba Aitsu vizibil amuzat de numele meu asa zis. Ii fac semn sa taca si cand vreau sa imi iau talpasita Bee incepe sa zica de antrenamentrul de maine si daca nu o sa cooperez cu Nekomata nu voi reusi nimic.
Au inceput sa paralvrageasca intre ei iar Aitsu zicea intr-una ca nu intelege ce zice Bee , radeam cand ii reprosa asta.
Am reusit intr-un final sa ma duc la o masa fara sa ma mai observe Bee , cam dupa 10 minute vine si ala , Aitsu.
-Cum l-ai suportat 2 ani la rand? Intreba el , stiind ca se refera la Bee , ii raspunsem ca daca il ignora reuseste sa ii suporte.
-Hmm.. parca te-am mai vazut odata cu Raikagele-sama? Intrebasem eu si chiar fara sa imi dau seama am inceput o conversatie.
El este ucenicul Raikagelui iar eu cum nam observat asta? Eh de asta nu mai pot eu , imi place tipul , este amuzant , parca e Naruto-sensei aici.
Dupa vreo doua saptamani l-am intalnit din nou in ziua cand ma antrenam cu Raikagele , cica sa ne luptam 2 vs. 1.
Fix cand sa il nimeresc pe Raikage cu un rasengan , invatat de la Naruto-sensei fiindca acuma 2 ani am fost ucenica lui.
Atunci m-a prins din spatele capului , la fel si pe Aitsu si de obicei a mai facut asta , vrea sa ne dea cap in cap.
Poate de data asta reuseste sa mi-l sparga , doamne ce ii fac.
Nu , nu asta am nimerit , ci ne-a pus cap in cap intr-un sarut?
Atunci era sa il omor pe Raikage , daca puteam desigur..
A fost un moment penibil! Ceea ce ma multumeste este ca amandoi am dat uitari chestia aia dar am inceput sa ne antrenam din ce in ce mai mult imrepuna.
Chiar am inceput sa il cunosc si el pe mine , ba chiar sa il si plac.
Si asa am ajuns noi doi in love ... , au trecut vreo 5 luni si noi eram impreuna . Sincer il iubeam .. imi placea sa petrec timpul cu el , totul.
Dar nu stiam ca dupa catva timp se va duce intr-o misiune de unde nu s-a mai intors.”
End of Flash Back.
Si acuma ratacesc in intuneric , intre viata si moarte .. doare , am nimerit fix in inima si e destul de ciudat ca mai am viata cat de cat in mine.
Simt niste buze dulci deasupra alor mele , dar desigur eu nu ii pot raspunde si nu cred ca voi mai putea , nu e nevoie sa ma mai intreb si cine m-a sarutat.”
Minato:
„Asi fi vrut sa spun ca am terminat repede dar nu pot .. fiindca , creatura aia sa sinucis fix dupa ce l-am nimerit cu un rasengan.. doamne , macar am scapat lumea de un alt exemplar nereusit.
Ma intorc spre Saski care trebuia sa fie cu Sakura si Suzuna , dar , de ce plang amandoua pe trupul firav al lui Saski?
Era plina de sange iar cele doua nu se opreau din plans , Yukio a actionat repede intreband ce sa intamplat , printre suspine Sakura-sensei spusese cele mai urate 3 cuvinte pe care nu credeam ca le voi aude vreodata:
-Saski ne-a parasit........
|
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 25 Mai 2012, 20:40 | |
|
Ultima editare efectuata de catre The_rose_of_night in Vin 25 Mai 2012, 21:18, editata de 1 ori |
| | | ♥Ada♥ Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 25 Mai 2012, 20:59 | |
| Nuuuu!!!! Nu,nu,nu.... deci nu se poate!!!!! Ceea ce tocmai am auzit, mai bine zis citit, dar cine mai tine cont acum, e ireal !!!!! Cum sa moara!!!! Tocmai acum cand intre ea si Minato incepuse sa fie ceva... Max vin la tine si fac crima!!!! Il omor pe Aitsu ala si pe tine!!!!!! Sper ca nu asta e sfarsitul ei, fa ceva!!!!!! Un capitol foarte, foarte interesant, dar m-am suparat pe tine , glm. Ai talent, si esti foarte inventiva, nush de unde iti vin toate ideile astea dar imi plac. Abia astept sa pui next asa ca.... ...Te-am pupat si spor la scris |
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: 23 Iulie Vin 25 Mai 2012, 21:04 | |
| what ce cum ha? saski parasit ce cum ha what? nu imi vine sa cred.next ca deja ma sinucid aici |
| Subiect: Re: 23 Iulie Sam 26 Mai 2012, 12:41 | |
| |
| | | laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 27 Mai 2012, 17:14 | |
| BA COPIL COPAC CE ESTI!!!!!!!!!!!!!!nu puteai sa ...nu stai ca nu ma-m exprimat bine...asa am gasit:::BA PE TN NU TE POATE LOVI O DATA INSPIRATIA???DC NU VINE O DATA??? PUN PARIU CA TOTI CEI CARE TI-AU CITI FICUL MOR DE NERABDARE
dar lasand asta la o parte am sa-ti spun cateva amanunte: -ai o imaginatie de nota 10+ -ficul tau ma emotionat pana la lacrimi -debia astept sa pui urmatorul capitol -grabeste-te ca ai intarziat |
| | | laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: 23 Iulie Dum 27 Mai 2012, 17:15 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 23 Iulie | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|