Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Reflect din nou. - Pagina 12 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Reflect din nou. - Pagina 12 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Urmatorul
AutorMesaj
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

Reflect din nou. - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mar 21 Mai 2013, 16:33

N-am nicio scuză credibilă să ţi-o spun pentru lunga mea absenţă, deci... nu pot decât să-mi cer iertare.
Am recitit toate lucrările tale, la fel de impresionante au rămas, ba pot spune chiar că ai evoluat foarte mult şi în fiecare zi descoperi lucruri noi despre literatură, mie de asta-mi dai impresia. Mă bucur că nu îţi este frică să abordezi teme de-a dreptul interesante şi fascinante. Cuvintele tale sunt simple dar totuşi complicate, le îmbini perfect. Titlurile mereu se potrivesc ca o mănuşă pentru conţinut. in love
Chiar mă bucur că am ocazia să-ţi citesc creaţile, îmi faci ziua mai bună.

P.S.: Mwahahahahaha, yeah baby, i am first. lough (D)
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mar 21 Mai 2013, 22:22

Această lucrare i-o dedic lui Elina Flare.

She, the red

In the torrent her eyes were glowing red, she was one of a kind. Like a wolf among sheeps.
Around her, everywhere people were walking, like nothing has happen. It was a silent rainy day, like the others.
Oh! How beautiful she was, a queen blooming from the nonentity, but her existance was different, was special.
The red mixed with the colden color from her costume was shrill, eyes were fixed upon her body and moves.
A demon, she was called, but a pure innocent face and gestures like hers ,defid her nature. Poor thing.
But she was strong, she was a fighter, a warrior, a girl that traveled the gates of Hell. She the red one.
She was marked by impure blood, impure minds, impure people, that find themselves saviours.
She is the hero, hidden under a outcast's mask.
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 14:30

Eu, eu, eu ! in love
Mi-ai îmbunat ziua după ce mi-am aflat nota din teză, la matematică.
Este unul din cele mai frumoase gesturi făcute de o persoană pentru mine, lucrarea este foarte frumoasă. Mă simt mândră că am avut onoarea ca aceasta creaţie să-mi fie dedicată mie. Îmi place foarte mult limbajul pe care l-ai folosit, este unul cu totul special. Se vede că ai pus suflet în ea, este superbă şi merită toate laudele.
Înseamnă mult pentru mine ceea ce ai făcut. Eu una m-am ataşat foarte repede de tine, eşti o persoană foarte drăguţă, Unicornule. in love
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 15:03

The unicorn

Do you see me?
I'm gonna break your heart.
I do lots of magic, but not for you.
As i can see by now you still don't believe.
My existance lives in you head, im the imagination.
I am real, but you didn't unlock the gates to search.
I am the unicorn.
So don't forget!

Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 15:08

Toţi unicornii să apeleze la mine şi la tine. lough
Doamne, cât de frumoasă e lucrarea asta. Eu admir unicornii, iar la fel ca şi tine şi eu aş vrea unul, să-l ţin la mine-n cameră şi să mă joc cu el. Oricum, finalul a fost foarte frumos. Faptul că ai narat la persoana I a fost şi mai interesant.
Abia aştept să ne mai aduci, sunt foarte frumoase şi temele abordate sunt magice, fantastice sau reale.
in love
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Reflect din nou. - Pagina 12 Asss10Reflect din nou. - Pagina 12 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mier 22 Mai 2013, 19:07

Uf, dupa o perioada lunga de absenta apar si eu pe aici cu un comentariu. Am citit fiecare lucrarica de-a ta de cand nu am mai intrat si tim sa iti spun ca devii din ce in ce mai geniala, daca asta e macar posibil. lough Imi place la nebunie cum scrii, ce idei abordezi si cum iti pui gandurile pe hartie, fie ca este in engleza sau romana. Imi place, de asemenea, ca dai un aspect placur lucrarilor, fapt ce le face si mai accesibile si usor de citit. dap !
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 19:06

Hear them cry

They sound so hurt, what a silent scream that scratches my temples.
What a sinister decor, what a dark path, it leads me to the phantom castle.
I tremble on the touch of the cold wind, i can hear their voices they moan.
That lonely song, those blackened emotions, i run towards them, i must see.
The night eats me alive, i watch them transform, those horror creatures.
But i can hear them call, it was the silence of the lambs. The evil, the demon.
Kind face, demonic body. Hear them cry, you will die!

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 19:11

Criiiiiii. what?lol! Lucrarea asta a fost nemaipomenita, mi-a placut la nebunie cum ma afundam eu insami in acel intuneric de-l puteai taia cu cutitul si asta numai citindu-ti randurile pline de cuvinte frumoase. Scrii exceptional, de fiecare data ma uimesti cu modul tau de a gandi, de a compune, de a trata anumite probleme. Totul este clar in mintea mea atunci cand citesc, dar inauntru se dau nenumarate batalii, de parca nu stiu daca sa simt tristete sau nu, sa fiu fericita, sa zambesc. Ma faci sa inteleg totul atat de bine si totusi creezi o nebuloasa orin propriile-ti cuvinte, lucru care ma uimeste si bucura deopotriva. a hug
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 19:16

Crii, cherrypie! *hug* Bine, gata. :3 Trebuie sa-ti mai spun ca esti geniala? Nu , nu cred. Descrii si scrii atat de bine chiar si in engleza, lucru care ma uimeste. Sunt mandra de tine! a hug Mersi de anunt si scuze ca nu am fost prima, mi-a luat-o ciocolata inainte. :))))))))))) =)) Te pup! :*
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 19:53

Bună, mulţumesc mult de anunţ, eşti o scumpă. in love
Nici nu cred că mai are rost să-ţi spun cât de mult mi-a plăcut ceea ce ai scris, nişte versuri pline de emoţie şi aşa de profunde. Mereu ne suprinzi cu ceva nou şi asta îmi place, faptul că mereu mă încânţi cu sentimentele tale aşa de sincere. in love
Abia aştept următoarea lucrare. a hug
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Italia, Vigevano.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1525
Puncte : 1732
Reputatie Reputatie : 101
Hobby-uri Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu!
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Joi 23 Mai 2013, 20:38

Hurri, te amo. a hug Ai talent, eu nu am. (D) Foarte frumoasa aceasta izbucnire de inspiratie. Cum reusesti? Pff, meriti rangul de scritor, si inca cum. Mereu reusesti sa redai prin cuvinte, sentimenterle pe are vrei sa le transmit cititorilor. Indiferent de tema aleasa, poti sa descri desavarsit si unic. Pai, te astept cu noi creati. kiss
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Vin 24 Mai 2013, 20:20

Bella nu mai spune asta că vin și te violez.
Choco dance, apreciez că treci și mă bucur să aud că îţi place creaţia şi tema.
Ely Whisky mă da m-ai îmbătat şi pe mine muiere cu nick-ul acesta nou. : )) Nu, nu mă pricep în engleză, dar mi-ar plăcea să scriu poveştile în această limbă.
Elina Flare da sunt unicornul tău fericit. : )) Îmi dau doar silinţa şi îmi aştern sentimentele.

My word is Chaos

Black tears drop from my eyes, i dangle în a swing and bite my lip.
I watch the fire rising like a Phoenix, furious, blameful.
He wants us to die, in this miserable word, i do understand.
It doesn't matter if i sob for them, for me, the war will never end.
I look upon the green gras under my feet, i smile lonely, like always.
Beautiful ground, torn from Paradise, i'm still dangling on this swing.
But i may not be from now on alive.
My word is Chaos.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Vin 24 Mai 2013, 20:33

Bună. a hug
Mulţumesc de anunţ, unicornul meu fericit. lough
Mă bucur că ai adus o nouă creaţie, e superbă. in love Îmi place cum închei cu titlul, parcă faci o legătură întreagă între conţinut şi titlu doar de la acea expresie. Începutul cred că n-o să-l uit niciodată, este foarte profund, la fel ca şi întreaga creaţie. Mereu îmi faci ziua mai bună cu aceste mini-lucrări, şi de asta tind să-ţi mulţumesc.
Abia aştept următoarea creaţie. in love
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Vin 24 Mai 2013, 21:33

Hurri, raza mea de soare, mi-ai facut ziua mai buna, din nou. a hug Ai mare dreptate, chiar esti un haos de talent. Esti prea buna, ne impartasesti prea mult din creatile si talentul tau. lough De ce te-a ctreat mama natura asa de talentata si buna la suflet? Sincer ii multumesc din suflet acesteia. Cu cata imaginatie si talent te-a inzestrat mama natura? Se vede ca foarte multa. kiss Cat de profund ai descris totul, bellisimo. Multumesc de anunt. Si sper sa ,,lipesti'' noi ganduri. dap !
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Vin 24 Mai 2013, 22:08

Hellau, wife! *hug: (D) O luam in engleza, deci... pot spune ca tu chiar te pricepi in a face texte in limba engleza, ceea ce ma uimeste. Am inteles ceva, adjectivele au fost folarte frumoase. <3 Mersi de anunt si sper sa ma anunti si data viitoare. Te pup! :*
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 09:54

Un lucru vreau să spun, mă bucură faptul că vă-am făcut ziua aceea mai bună când aţi citit creaţia anterioară. *hug*

Glas de înger

Era seară, m-am desprins din aşternuturi, mireasma nocturnă mă chema suav la ea.
Cu paşi agale, mă îndreptam în straie albe spre balconul din piatră, simţeam că sunt fermecată.
O forţă nemaiîntâlnită mă alinta, mă complimenta din umbră, crengile îmi şopteau în bătaia văntului.
În tăcerea, ce nu părea liniştită, câte un glăşcior de răndunică somnoroasă se ivea printre frunze.
Luna îmi lovea chipul, îmi învăluia trupul, mă hipnotiza sclipirea ei măiastră, era o regină a tuturor.
Mi-am privit palmele aşezate pe marginea din piatră a balustrăzii, am gemut încântată de un sunet.
Mă copleşea cu fiecare notă cântată, vocea sa masculină, tenorică, angelică mă pecetluia, mă pătrundea.
Era un înger ascuns printre farmecele naturii, născut din lumina cerească, iar acum se aşterne la balconul meu.
Glasul său mă otrăvea, mă înabunea şi o dorinţă arzătoare mă cuprindea, îl voiam lângă mine mereu.
Să părăsească acest loc, era interzis, doream să fiu regina universului său şi el să-mi fie cavaler înaripat.
S-a lăsat cu picioarele pe balustradă, privindu-mă de sus, a coborăt la mine şi mi-a atins mijlocul.
Am închis ochii, furată de visare, cu buzele-i moi mi le-a cuprins pe ale mele.
Sărutul vieţii a fost să fie, sunt a lui pe vecie.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 10:17

! EU PRIMA! O.O

Wow. Nu am cuvinte. Imi bate inima in gat. Superb, nu cred ca voi gasi vreodata o creatie ca aceasta. M-ai spart, mi s-au inmuiat genunchii. Minunat. Descrii minunat si cred ca tu stii asta foarte bine. Nu am cuvinte. Cand imi voi reveni, voi da un edit.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 11:48

You're a little genius. in love Ce sa mai spun? M-as repeta la infinit daca as tot zice ca scrii foarte bine, ca stii cum sa ma faci sa simt ceea ce gandesti tu, ca ai talent si ca dai cuvintelor viata. De asemenea, sa apreciez fiecare lucrare este de prisos, caci toate sunt bune, fiecare abordeaza o anumita tema si fiecare are ceva al sau, ce o face unica. Iti voi spune deci ca sunt tare curioasa sa vad ce-ti mai nascoceste mintea si cum vei reusi sa ma mai uimesti si data viitoare, caci acesta este un fapt sigur. Bafta in continuare. Te pup. :*
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 12:51

Vulcanul meu de talent, cat ma bucur ca ai postat aceste cuvinte rupte din rai. a hug Creatia este de nedescris, ca de obicei. Sti sa dezvolti cuvantul/propozitia, intr-un fel unic, care ma vrajeste. Orice mic cuvant este scris din inima si plin de sentimente, sunt sigura de asta. As fi vrut sa fiu in locul acelei fete. lough Ce pot spune, de fiecare data cand vi cu asemenea creati, raman fara cuvinte. Multumesc de anunt. Si te urmaresc in continuare, asteptand noile tale izbucniri de imaginatie. kiss
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Dum 26 Mai 2013, 16:17

Hey, Unicornule!
Mulţumesc foarte mult de anunţ.
Este foarte frumoasă lucrarea ta. M-ai impresionat de-a dreptul, cum o faci mereu. Faptul că mi-ai transmis ideea cu fiecare cuvând este ceva unic, ceva diferit. Habar n-ai cât de mult te ador pentru ceea ce scrii, este fantastic şi ceea ce scrii este o realitate trecută prin ficţiune, ba chiar doar ficţiune. Abordezi teme foarte dificile şi o faci perfect. Despre această poezie nu am cuvinte să îi descriu frumuseţea, faptul că sfârşitul a fost de-a dreptul superb, în toată puterea cuvântului.
Te felicit, şi abia aştept următoarea ta lucrare! in love
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Mar 28 Mai 2013, 20:12

Nu pot sa spun cat de frumoasa a fost aceasta lucrare, ceva diferit de ceea ce am citit, sau poate nu. Dar ai transpus ideea atat de frumos, cu atata usurinta, incat ma face sa cred ca intr-adevar s-a petrecut o poveste de dragoste intre protagonista si baiatul misterios ce apare la sfarsit.
Ma bucura faptul ca ideile iti curg, sper sa aduci repede alta lucrare minunata, ca aceasta.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 10:32

Evil

It was a fragrant smell of incense that wafted in the night air. So calm and so powerful, it almost killed me.
I looked upon the moon, my eyes rolled in many directions, my walk was teetering and unsure. I fell in the arms of evil with burden.
Innocence couldn't be pronounced or spelled by me anymore, i was a outcast and trapped in this cage of terrifying ghosts, i run in he's sinful arms.
But they hold me so gentle and so lovely. The evil was my savior, a black energy that defiled my little existance. It was warm in this word.
I felt reborn, i felt safe and he was kissing me soft on the lips giving me the water of immortality. Now i see the evil growing in myself.
Who was the devil? Me or the essence itself?

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 10:38

Geniu mic si genial. what?lol! lough Lucrarea aceasta a fost minunata, s-a potrivit de minune cu melodia pe care o ascult si am fost captivata de tot pana la sfarsit, lucru care m-a facut sa zambesc de-adevaratelea. Inceputul a fost calm, intreg cuprinsul s-a bazat pe aceasta stare de liniste interioara pentru ca la sfarsit sa poti izbucni si sa ne adresezi o intrebare la care sa stam si sa cugetam, fara a putea da un raspuns sigur. Iti multumesc pentru anunt si sper sa mai aduci astfel de lucrari cat de curand. Te pup. :*
Sus In jos
Eos
Special Jōnin
Special Jōnin
Eos

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 10:50

Hurri vulcanul meu de talent. puppy eyes Ce pot spune ai talent si o mai spun inca odata. Mia placut la nebunie totul, dar mai ales ultimele ,,Who was the devil? Me or the essence itself?''. Mi-ai oferit un sentiment de placere pe tava, dar si putin mister. Ca si restul creatilor tale, nu uiti niciodata de axarea pe sentimente, cea ce pentru tine este un fleac. Nu stiu de unde deti aceste idei , dar presimt ca ai cu duiumul. Pate nu inteleg foarte bine engleza, dar stiu ca titlul spune multe. Multumesc de anunt. Te urmaresc in continuare. a hug
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 11:26

Geniule. (D) Nu am cuvinte sa-ti descriu creatia. Pe mine una ma zapacesti: stii engleza la perfectie, stii romana la perfectie. Esti cumva Einstein? (GOO) Serios, ma bucur sa vad cum evoluezi si mai mult pe zi ce trece si sincer, ti-ar sta foarte bine ca (,) critic sau scriitor. Superba si de data aceasta, mi-ai luminat dimineata. Te urmaresc si mersi de anunt. Te pup!:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reflect din nou.   Reflect din nou. - Pagina 12 I_icon19

Sus In jos

Reflect din nou.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 12 din 20Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-