Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Cum vi se pare povestea mea?
Super Tare
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_vote_lcap92%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_vote_rcap
 92% [ 49 ]
Okey
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_vote_lcap8%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_vote_rcap
 8% [ 4 ]
Naspa
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_vote_lcap0%Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 53

AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 15:30

Buun. :) Capitol nou. :) Deci, deci, deci.. Imi place cum evolueaza poveste ta, desi ti-am spus ca din capitolul precedent ai inceput sa cam grabesti actiunea - nu stiu de ce. think In fine.. Ma intreb sincer cine i-a salutat pe cei doi si ce surprize vor mai aparea pe parcursul povestii, asa ca iti urez spor la scris in continuare. kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 15:37

era chiar?

acest capitol a fost foarte dulce si foarte gingas din partea mea...
cum poate fi Sasuke asa de dulce?
iti ador ficul deoarece personajele nu isi schimba atitudinea de la o zi la alta, daca intelegi ce vreau sa zic...
ai o descriere superba si imi pare bine ca m-ai ascultat in legatura cu aceasta...
sper sa ma anunti in continuare de continuare=)))), a sunat ciudat, asa-i?
oricum te pupacesc si te salut
Crisulinuu nu a fost pe aici
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Reputatie Reputatie : 50
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 15:48

Heyy ...vad ca ai adus next-ul mult asteptat dap ! .
Foarte frumos ! Imi place ! Sasuke i-a zis ca e viata lui rusinos ...ce romantic !
Si acum unde vor sa mearga ? Sper ca undeva singuri, sau cel putin sa stea in seara asta mai mult timp impreuna rock !
Dar la sfarsit cineva ii saluta ...
Se poate sa fie Hinata think ...hmm ...nu stiu.
Nu sunt prea buna la ghicit, deci sigur am dat-o in bara lough .
Astept next-ul ca sa descopar.
Spor la scris.
Jelly te pupa kiss !
Sus In jos
Alypisica
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin :*
acebook acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Citit
Stare de spirit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 17:46

hmm... ma bucur f moollt ca ai pus next-ul rock rock rock rock dance2 dance2 like michael jackson sa pui next-ul repede si sa fie si lung. Imi pare rau k te grabesc please please please please please please thank you
Sus In jos
PandaBoo ^^
Genin
Genin
PandaBoo ^^

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In lumea mea, acolo unde nimeni nu ma poate gasi!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 59
Puncte : 84
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Arhitectura, desen tehnic, pictura si chestii mici si pufoase! :3
Stare de spirit Stare de spirit : I'm happy any time of day!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 18:42

A FOST BESTIAL! BRAVO. ITI IUBESC FICUL. SPOR LA SCRIS.
ZBEY!
Sus In jos
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 18:50

Ei, asa da! Pe acesta chiar il vad.
Imi place mult capitolul, ideea continua sa se desfasoare frumos.
Doamne, da' blonzi mai sunt astia doi! Pe cuvant, imi venea sa intru in capitol si sa le dau una in cap! Poate asa se sarutau si ei!
Oricum, am asteptat muuult capitolul, banuiesc ca ai sters "unicatu' ".
Sunt nerabdatoare sa citesc next-ul, asa ca te rog sa-l aduci cat de repede poti si sa ma anunti. happy2
Sus In jos
Bbybianca
Genin
Genin
Bbybianca

Localizare Localizare : DREAMS <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 60
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 19:23

love ficul tau e superb e original .....asa ca tre sa ma anunti cand pui nectu Bby te pupiceste kiss*kiss*kiss*kiss****
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 19:55

Iti multumesc din suflet ca m-ai anuntat!!!Asa e super next-ul, dar ar fi bine daca urmatorul ar fi mai lung!!!Ce a spus Sasuke a fost foarte dulce❌Vezi sa nu faca diabet! lough Astept next-ul si sa ma anunti!!!Te pwp dulce!kiss
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 19:56

ce este??? ce se intampla???
de ce ma torturezi aaaa??? crying tu chiar nu ti la mine asa un picut???
capitolul a fost suuuuper tare
mi-a placut la nebunie si abia astept sa vad ce se intampla
te-am pupat dulceee si mersi de anunt kiss
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Vin 09 Noi 2012, 22:02

Multumesc de anunt kiss thank you
Daca Naruto e nebund dupa dulciuri , atunci eu cu ce raman?
Sunt sigura ca imi plac mai mult decat lui heh
Mi se pare mie sau intre Sasuke si Sakura se creeaza o legatura din ce in ce mai stransa love
Abia astept capitolul urmator
Te-am pupat kiss
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Sam 10 Noi 2012, 11:31

Ms de anunt scumpa!
Deci, imi place capitolul.
E genial.
Naruto chiar nu a gast un costum? rolling on the floor
Deja mi-l imaginez.
Astept sa pui next-ul si sa ma anunti.
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 17:29

Hey,deci ce pot sa va spun este ca acest capitol va v-a surprinde pe toti,mai bine tac,ca sa nu dau detalii...Ah inca ceva,poate veti spune ca numele capitolului nu are nicio legatura cu citatul acesta,dar o sa va schimbat radical parerea dupa ce veti citi tot:

Capitolul 13:Pericol iminent
"Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de dragoste" . (A. P. Cehov)

-Nu stiu,sigur,nu am mai fost pe aici noaptea..era si normal,ca taicasau nu prea il lasa sa iasa afara noapte...defapt niciodata nu il lasa sa iasa afara.

Sirul gandurilo imi fu intrerupt de o voce asemenea ciripitului de pasarele:
-Heei!Saallut!dah,fara indoiala era chiar Hyuna,o fata de la noi din clasa,simpatica si destul de dragutza,cam ca restul fetelor de la mine din clasa...dar exact ca si ele,putin cam prea obsedata de Sasuke.

Era imbracata ca un vampir,asemenea lui Sasuke "ce coincidenta",parul gri sters,si niste ochi verzi ca iarba de primavara....dar tot nu se puteau compara cu ai mei...Iar salutul acela super dulcegaros si insipid,era pentru

Sasuke,doar nu pentru mine!Care apropo era pe jos imobilizat de Hyuna,care chicotea si se hlizea intr-una.
-Ne dati ori nu ne dati?spuse Hyuna,inca asezata deasupra lui Sasuke..

Eu,amuzata de acea faza,am inceput sa rad infundat aprope inecandu-ma.Brunetul se uita urat la mine,si cu o miscare subtila o inlaturase pe Hyuna de pe abdomenul lui,si se ridica in picioare,apoi ii facu semn micutei lui

admiratoare sa plece.Aceasta dadu aprobator din cap si la final spuse o replica,care pe mine ma enerva la culme,in multele momente ale vietii mele in care am auzit-o:Ah,buna Sakura nu te-am vazut!
Hyuna ii mai zambi inca odata lui Sasuke iar apoi isi lua zborul.Ca o albinuta mica si firava,isi indrepta pasii catre prietenele ei care se aflau pe partea cealalta a trotuarului,care dupa parerea mea erau foarte interesate de acel mic moment de amuzament.

L-am privit pe Sasuke si l-am intrebat din nou:
-Deci...unde spuneam ca mergem?

Sasuke se uita zambind la mine,iar apoi isi sufleca o maneca,pentru a-si privi ceasul,exact ca in Cenusareasa...dar nu chiar,deoarece atunci il privi,isi schimba radical expresia fetei,dintr-una relaxata,intr-una foarte agitata,se uita la

mine si facu ochii cat cepele,iar in urmatorul moment ce a urmat,i-am auzit vocea timorata:

-Acasa,acum!
M-am uitat la el bulversata in tim ce ma luptam sa tin pasul cu el in drum spre masina:
-De ce,ce s-a intamplat?
-Tu ai vazut cat este ceasul?
M-am uitat la ceasul de pe mana mea,observand cu stupoare cat de tarziu se facu-se,era ora 00:06..vocea devenindu-mi la fel de schimonosita ca a lui:
-Oh,doamne!am exclamat eu in timp ce imi puneam centura,in timp ce Sasuke apasa direct pe acceleratie.

Gata,deja am inceput sa ma ingrijorez destul de tare,acuzandu-ma dintr-un minut in altul,ca de ce nu am fost mai atenta?,daca in momentul de fata,tatl sau ajunse-se deja acasa,si era destul de irascibil,si cu chef de rafuiala..l-am privit pe Sasuke cu ingrijorare,si m-am chinuit sa ii:
-Imi pare rau,trebuia sa fiu mai atenta!

Sasuke se uita si el la mine pentru o secunda,iar apoi inchise ochii si inghiti in sec,pregatindu-se psihic si fizic pentru urgia ce are sa urmeze.Ma rugam incontinuu,ca Ukoto sa nu fi ajuns inca acasa ,iar Sasuke sa nu pateasca nimic.Gandul ca brunetul acesta sensibil si dragastos la care tineam atat de mult,urma sa pateasca ceva din nou,ma facu sa tremur..

Dupa 20 de min:
Am ajuns in fata blocului,uitandu-ne amandoi la geamul etajului al treilea...becul era aprins.Puteam simti teama si durerea din inima lui,in timp pe facea primii pasi spre intrarea in bloc.Am intrat dupa el numaidecat,fiind si eu la fel de stresata ca si el,cred ca uneori as vrea sa ii iau locul,si sa nu pateasca el niciodata nimic,sa fie la fel de fericit si

copilaros ca toti adolescentii de varsta lui,exact ca si Naruto....dar Sasuke era matur,se maturiza-se prea devreme pentru varsta lui nu putea fi niciodata linistit si calm,era mereu in alerta,si totul din cauza imbecilului aluia bun de

nimic,mi-as fi dorit sa aiba o familie normala,ca toata lumea,dar nu!el trebuia sa indure batai crunte si sangeroase,lasand in urma lor rani si cicatrici,care nu se vor vindeca niciodata...
Gandurile acestea ma facura sa scap o lacrima,care lasa in urma ei o dara lucitoare,pe care bineinteles ca Sasuke o observa-se numaidecat..

Am intrat amandoi in lift,brunetul se uita la mine si imi zambi cu drag,iar cu un deget de-al lui imi sterse dara pe care o lasa-se lacrima mea,si imi spuse dulce cu vocea lui de sopran:

-V-a fi totul bine,iti promit!spuse acesta afisand un zambet fals,sub care ascundea toata teama pe care o avea in suflet,si pe care o simteam datorita batailor inimii lui,care accelera de la un etajj pe care il traversam la altul,si datorita lacrimii care ii aparuse si lui pe chip,pe care si eu numaidecat i-am sters-o..

In cele din urma usile liftului se deschisera,iar noi am pasit timid afara...faceam amandoi pasi greoi incercand cumva sa intarziem momentul acela care v-a urma...

Am ajuns in fata usii din capatul coridorului,unde ne-am oprit amandoi ca si teleghidati.Stateam acolo ca niste statui de gheata uitandu-ne unul in ochii celuilalt,incercand sa savuram pe moment linistea dinaintea furtunii ce va sa fie..
Prima care a spart tacerea am fost eu,cuprinzandu-l in brate si strangandul ca si cum nu as mai fi vrut sa ii dau drumul niciodata,si i-am soptit incet la ureche:
-Ai grija te rog frumos,nu vreau sa patesti ceva Sasuke!

-Nu te ingrijora Sakura te rog frumos,sti ca nu imi place sa te vad suparata....sti cat de mult...spuse acesta,incet si firav,doar pentru noi doi,ca si cum ne aflam intr-o lume paralela..Cand l-am auzit,am stiut ce vroia sa spuna,asa ca i-am

soptit si eu incet,continuand propozitia acestuia..

-Te iubesc...am spus eu sughitand din cauza lacrimilor pe care le varsam incontinuu....
Ne-am mai uitat odata unul in ochii celuilalt ca intr-un fel de transa,iar apoi am rupt imbratisare,acum doar tinandu-ne de mana...
Sasuke batu usor la usa,cu un brat,celalalt fiind infasurat in jurul meu,de dincolo de usa de auzi o voce sumbra si groasa care ne facu pe amandoi sa tresarim...

-Intra!spuse,nimeni altul decat Ukoto..

Brunetul ma impinse din bratele lui calde,unde mereu ma simteam in siguranta,si intra pe usa aceea maro,in icaperea unde ii v-a fi pecetluita soarta...

Uite si cateva imagini dulci pe care le-am gasit:
Sasuke(asa cum mi l-am imaginat eu):
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 __Sasuke__s_Birthday___by_blumarine

Sasuke cry(in lift):))

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 1257814880911_f

Si cea mai epica poza:

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 40382077

Dar imaginati-va ca Sasuke era imbracat asa:
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Images?q=tbn:ANd9GcRKLHR77SKLs0xsBrr6KizCab0QYNfKhvoH3EqjL7epfYWKVZGm_-3mtr05

Si Sakura asa:

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Cute-fashion-girl-photography-plaid-shirt-short-Favim.com-60133_large

Da si usa apartamentullui stiu ca nu era necesar da nah:

Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Apartment_door

Ultima editare efectuata de catre juli35 in Mar 13 Noi 2012, 15:47, editata de 1 ori
Sus In jos
sakura27anna
Genin
Genin
sakura27anna

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : n-ai de unde sa stii :))
acebook acebook : nu stiu de asa ceva:)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 476
Puncte : 503
Reputatie Reputatie : 27
Hobby-uri Hobby-uri : desenez :)
Stare de spirit Stare de spirit : the roses are red, the ashes are black, you go to the hell and never coming back >:)

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 17:44

oh dear!!! nu vreau sa se intample nimic rau:(((
sa fie totul bine, te rog juli!!!
capitolul a fost super, mi-a placut momentul dintre sasusaku un "te iubesc" poate schimba totul...
astept nextul cu mare nerabdare kiss
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 18:40

imi place mult ficul tau si te rog sa ma anunti cand pui nextul !
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Dum 11 Noi 2012, 21:14

sad ...nu pot sa cred ...nu fac altceva decat sa imi imaginez cum Ukoto il va bate din nou pe saracul Sasuke sad ..
De ce ? crying
Astept next-ul si sper oricum sa nu i se intample nimic rau !
Spor la scris si te pup !
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 09:54

Vai!!!!Cat de frumos!!!!!!!!! sad Dar iar nu m-ai anuntat, daca nu treceam eu pe aici, s-ar fi putut sa uit de fic si sa nu-l mai citesc, si e pacat ca e foarte,nu super, nu mega frumos!!!!!!!!!! good job Te rog sa ma anunti data viitoare si sa pui next-ul mai repejor!!!Sper ca Sasuke sa nu pateasca nimic! very sad Te pwp dulce si spor la scris!!!kiss
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 15:04

mi se face mila de dulcele meu Sasuke...
cum sa aiba un tata asa rau...
anyway...iti iubesc ficul pentru originalitatea si sensibilitatea cu care scri..
sper sa ma anunti in continuare de urmatorul capitol... ne lasi in suspans cam mult, nu crezi?
te pupacesc dulce
Crisulinuu nu a fost pe aici
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 Asss10Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 15:54

Vai, vai, vai. :O Deci daca i se intampla ceva.. murim aici pe capete. lough ititorii vor muri, mai mult ca sigur, mai ales ca vrem - sau macar vreau - sa pateasca ceva acest Ukoto care pur si simplu ma scoate din minti. (D) Capitolul a fost frumos si mi-a placut momentul celor doi din lift. dap ! Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor. kiss
Sus In jos
Day
Jōnin
Jōnin
Day

Localizare Localizare : In Estul Iadului certandu-ma cu Agares
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1238
Puncte : 1392
Reputatie Reputatie : 108
Stare de spirit Stare de spirit : De parca ii pasa cuiva!

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 16:06

Nuuuuuuu sad
De ce trebuie sa fie asa de trist ? sad
Imi pare asa de rau pentru Sasuke crying
Ti-am zis ca eu vreau sa-l omor pe Ukoto angry
Multumesc mult de anunt kiss
Abia astept next-ul happy2 nu stiu daca ti-am spus dar ai un fic genial iar eu il ador in love
p.s. Se iubesc what?lol! si in sfarsit au spus-o in love love
Sus In jos
Theiana.
Special Jōnin
Special Jōnin

Sex : feminin Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1559
Puncte : 1815
Reputatie Reputatie : 136

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 16:44

Hei. ^ ^

Nu, nu i se va intapla nimic lui Sasuke, am dreptate?
Doamne... te rog sa am!
Draga ...ai avut un capitol "magnific"
Imi place la nebunie originalitatea ta.....
:)
Asptept nextul in continure !
Spor la scris!

Ap...da!Merci de anunt!
Te-am pupat!:*

Ceaooo!
Sus In jos
Alypisica
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin :*
acebook acebook : https://www.facebook.com/aly.nicol.9?ref=tn_tnmn
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 30
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Citit
Stare de spirit Stare de spirit : Cum nu se poate mai proasta

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 22:33

kiss*kiss*:* ms k m-ai anuntat ... astept next-ul cu nerabdare . sa ma anunti si data viitoare
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mar 13 Noi 2012, 23:07

Atat de trist. atat de crud. Si atat de frumos. Imi venea a plang pentru el. Imi este mila, chiar daca nu e nimic real. Totusi, omul din mine iese afara. Si da.. Usa apartamentului nu era prea necesara. Sper ca tot sa iasa bine. Mersi de anunt, scumpo.
Sa ma anunti in continuare.
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Noi 2012, 19:08

Hei...
Imi place enoooooorm de mult ficul...
Este cred eu....una dintre cele mai originale ideei...daca nu chiar cea mai originala idee vazuta........
Sa ma anunti si pe mine cand pui next.ul..........
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Mier 14 Noi 2012, 19:26

WOW...trebuie sa iti spun ca am plans la aproape fiecare capitol.Ador acest fic!Este superb.Este cea mai originala idee pe care am vazuto.Imi place la nebunie.Cat de crud este tatal lui Sasuke,si mama lui care la parasit.Deabea astept sa pui nextul!Sunt nerabdatoare sa vad ce se va mai intampla :))
Sus In jos
andreutza_cata13
Chūnin
Chūnin
andreutza_cata13

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 529
Puncte : 589
Hobby-uri Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19Joi 15 Noi 2012, 18:15

awww cat de frumos poate sa fie ficul asta in love mai ales ca sasuke e chiar foarte dulce dulce dulce mai ca-mi vine sa-l pap pe tot din cap in picioare in love in love in love vreau nextu-ul cat mai repede si daca nu te superi sa ma anunti si pe mine cand il postezi puppy eyes
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sasuke and Sakura, a special story   Sasuke and Sakura, a special story - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Sasuke and Sakura, a special story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-