Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Your eyes, my scent. - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Your eyes, my scent. - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Your eyes, my scent.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Your eyes, my scent. - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Mar 19 Feb 2013, 21:20

La cât de fain ai scris, tu eşti ordinara aici - într-un sens bun - adică cu cât degajament ai înşirat, m-ai lăsat pe jos. : ))
Sadic şi interesant, chiar asta ai dori să-i faci tipei ăleia? Nu mă îndoiesc dacă e o persoană cu adevărat josnică şi insuportabilă.
Din nou ai lăsat frâu sentimentele să vorbească, îmi place! Abia aştept să citesc şi alte lucrări. *hug*
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Your eyes, my scent. - Pagina 6 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Mier 20 Feb 2013, 20:58

Vai de capul meu, Choco! huh?

Tu habar n-ai cum citeam chestia aia. Imi rodeam unghiile, jur. =)))
Si eu ma simt asa, uneori, dar cred ca, daca ar fi sa scriu ceva de genu', ar fi mai temperat, deci si-ar pierde din naturalete. Nimeni nu se compara cu tine cand vine vorba de compuneri de genul. Punct. Ai un fel aparte de a scrie criminalitati d-astea. Un fel aparte care e g.e.n.i.a.l.

Sper sa mai aduci compuneri cat mai curand. Te ador! Si nu in sensul in care o adorai tu p-aia. :)))

Spor la scris. Ciau! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Your eyes, my scent. - Pagina 6 Asss10Your eyes, my scent. - Pagina 6 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Vin 22 Feb 2013, 22:44

Frustrare.

Știu deja că mă veți dezamăgi. Știu deja cum veți reacționa, știu că vreți să mă răniți, să mă faceți să mă simt inferioară vouă, știu toate acestea. Dar atunci.. de ce totuși simt cum ceva din mine parcă s-ar sfâșia constant? De ce mă simt de parcă nu aș mai avea aer, de parca m-aș sufoca? De ce am impresia că o să mă zdrobesc? Nu vreau! Nu vreau să fiu eu aia umilită, nu după toată munca depusă, nu după toate compromisurile pe care le-am făcut. Am și eu orgoliul meu, să știți, și n-am de gând să-l calc în picioare numai de dragul unor rezultate bune. Heh, rezultate, sigur, mai degrabă e vorba despre lingușire și atragerea atenției. Vouă nu vă trebuie decât laude de moment, lucruri care să nu dureze. Vouă nu vă trebuie ambiție, perseverență, vouă vă trebuie doar răsplata căpătată pe nedrept.

Îmi venea să vă țip în față, să vă spun cât de detestabili puteți fi, cât de mult vă pot urî. Aș fi vrut să vă spun asta, dar am zâmbit și am tăcut naibii din gură, făcând încă un compromis. Și apoi încă unul și tot așa. Urăsc când se ajunge la asta, mai ales că voi sunteți ăia pentru care mă zbat eu aici. Și de ce? Ca să ajung să aflu că voi de fapt nu sunteți de acord cu nimic din ceea ce, cică, am făcut împreună? Pardon, e ceea ce am făcut singură, numai că aici se punctează munca în echipă, am uitat. E vina mea că am încercat să fac ceva diferit, ori că nu vreau să îmi calc principiile în picioare numai ca să mi se spună un amărât de ‘felicitări’?

Ah, sunteți atât de josnici, dacă aș putea să vă spun în față ceea ce cred despre voi, dacă aș avea curajul să îmi afirm punctele de vedere și să vă spun că nu îmi pasă care e părerea voastră.. Ce ați face atunci? Cum ați reacționa? Zău, mi-ar plăcea la nebunie să vă văd fețele mirate, confuze, surprinse de comportamentul meu sălbatic. Da, ce să-i faci, nu ați reușit și nu veți reuși să mă cunoașteți pe mine, pe cea care sunt cu adevărat. Nu am de gând să vă las să o faceți, nu am nevoie de voi. Asta e ultima dată când vă accept, de acum încolo suntem simpli străini, iar dacă se va întâmpla să aveți nevoie de mine, mai bine uitați. Nu vă faceți griji, dacă o să am nevoie de voi, o să știu să vă folosesc în așa fel încât să capăt ceea ce vreau.

Ultima editare efectuata de catre Choco :) in Vin 22 Feb 2013, 23:00, editata de 5 ori
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Vin 22 Feb 2013, 22:55

Câte sentimente tumultoase se regăsesc aici şi stau, cuget puţin, mă întreb oare dacă cineva te supără. Oricum reuşeşti foarte bine să accentuezi furia, frustrarea ta. <3 Nu omiţi nici un detaliu, lucru care îl apreciez.
Am văzut două sau trei greşeluţe, dar nu e mare lucru, e din neatenţie. *hug*
Abia aştept şi alte lucrări. Spor!
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Vin 22 Feb 2013, 22:59

Tu, Choco esti un geniu! in love Îmi place cum ai realizat descrierea tuturor sentimentelor prezente în creația de mai sus și ador felul cum ai încheiat această minunată operă. Ai un stil de a scrie care te atrage, te uimește și te face întotdeauna să-ți dorești mai mult și apoi mai mult. Mă bucur că îți expui aici lucrările, chiar merită să fie citite! Bravo!
Să mă anunți că în caz contrar, te mănânc!
Kiss,kiss.
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 23 Feb 2013, 10:33

Ce naiba as mai putea spune? Bine ca m-a binecuvantat Dumnezeu cu niste colegi constiintiosi care nu-mi dau numai mie onoarea de a face un proiect.
Ti-am mai spus ca esti geniala, nu-i asa? Hai ca-ti mai spun odata, sa-ti hranesc orgoliul : Esti geniala! Dar felicitari ti-am spus vreodata? O sa-ti mai spun inca o data, atunci : Felicitari! yeah Mi-ai dovedit deja in nenumarate ori ca temperamentul tau este unul vulcanic si nu ma asteptam ca tu sa fii asa de calma. Acum inteleg de ce. Cu fiecare creatie faci un sacrificiu. Iti lasi o bucatica de suflet la vedere. in love O bucatica ce ma orbeste cateodata.
Te imbratisez cu mult drag. a hug
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 23 Feb 2013, 17:51

OMFG, cata dreptate pot contine cuvintele tale din textul de mai sus. Stiu acest sentiment, l-am incercat de multe ori, insa de fiecare data am reusit sa trec peste si am uitat destul de repede, deci nu a durat mult. Randurile scrise de tine sunt superbe, ai un talent extraordinar, insa cred ca stii deja asta, dar totusi simt nevoia sa ti-o spun. De aceea astept cu nerabdare si alte scrieri de-ale tale. Pupici de la Danielle! kiss
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 23 Feb 2013, 18:20

Scurt si la obiect :) ESTI UN GENIU! Ador felul in care descrii si prezinti. Ti-am mai spus ca esti geniala? Esti geniala si am s-o spun in continuare. Esti un geniu! Abia astept sa mai postezi, ciocolata dulce!
Pa, te pupa Ela! kiss
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 10:35

La cât de impecabil și incredibil scri, până și sentimentul de ură pare ceva frumos atunci când îți citesc creațiile. Acel sentiment de scârbă, ură, dezgust, nu pare ceva rău și negativ, chiar din contră. Întotdeauna ai mult adevăr în tot ce spui, poate chiar prea mult și ne faci să ne dăm seama în ce lume trăim. Mersi că m-ai anunțat, pupici :*.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 11:21

Eu ţi-am zis odată că tu ai înclinaţii spre jurnalism, pentru că descrii foarte bine anumite scene din realitate, dar şi cele ce ţin de imaginaţie. Ai un vocabular bogat şi asta e arma ta principală, alături de sufletul ce ţi-l oferi în fiecare creaţie. Nu ştiu ce să-ţi mai spun, vreau să citeşti comentariile mele şi să zâmbeşti, să te simţi specială şi mândră că eşti tu, indiferent că ai defecte, pentru că eşti specială şi talentată şi meriţi măcar din partea unor persoane laude pentru felul în care eşti, dacă societatea nu te încadrează ca unul de al lor.
Descrii sentimentele perfect şi mereu citindu-ţi creaţiile m-am gândit la mine şi la felul în care reacţionez, aproape la fel ca tine, la tot ce se întâmplă. a hug
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 19:20

Plang.

Plang. Da, poate ca n-am dreptul sa o fac, poate nu am voie, poate nu trebuie, dar acum chiar plang, nu mai pot, m-ati adus la disperare. Vad tastele in ceata si simt ca vreau sa mor, vreau sa ma distantez de voi, vreau sa raman singura, undeva unde nimeni nu ma poate rani, unde nimeni nu imi poate lua libertatea de exprimare libera. Da, este vina mea ca nu va pot spune in fata ceea ce vreau sa va spun, e vina mea ca nu vreau sa va ranesc, desi acum plang din cauza voastra. Nu mai vreau, m-am saturat, parca de fiecare data cand se strica ceva, cand nu merge bine ceva, de fiecare data e vina mea. M-am saturat, de voi, de slabiciunea mea, de neputinta mea. Daca e sa va dau dracu’, atunci asa sa fie.

Daca vreti sa ma transform intr-un monstru, atunci asta se va si intampla. O sa va strivesc.. Ce tot spun aici? Nici macar nu pot sa va spun nu, ce sa mai calc in picioare? Sunt patetica, demna de dispret. In momentul de fata ma urasc, dar stiu ca e vina voastra. Sunt slaba si va invinuiesc pe voi stiu, dar de ce inca plang? Nu ma vreti? Atunci de ce ma apreciati? De ce imi dati sperante? Sunteti rai. Da, sunteti meschini, o stiu, dar lumea e plina de atsfel de oameni.. Eu.. cu cine sa vorbesc? Nu, nu stiu, poate cu nimeni.. Nu o s-o fac, nu o sa mai zic nimic, o sa va las pe voi sa decideti. Daca asa ma scutiti de toata debandada asta, atunci asa sa fie. Eu insa.. plang.

Imi pare rau ca nu are diacritice si tto ce mai era, insa simteam doar nevoia sa scriu.. Argh!!
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Dum 24 Feb 2013, 20:58

Cu sau fără diacritice, ai scris ceva formidabil. Sunt norocoasă că pot citi creațiile unei persoane atât de speciale și plină de talent ca tine, mă faci să simt totul, de parcă sunt o fiară care vrea neapărat să sfâșie pe cineva. Genial, ești genială, mă bucur din tot sufletul că împărtășești aceste lucrări cu noi și ne uimești de fiecare dată, pupici kiss
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Lun 25 Feb 2013, 07:13

I don't know who they are, but i will find them and i will kill them. Numai spune-mi numele si adresa. yeah Cred ca daca i-as avea in fata momentul asta, n-ar mai ramamne nimic de capul lor. Ai uitat sa-mi dai mesaj... waiting Dar te iert, avand in considerare cat de mizerabil te simti. Cica n-ai cu cine sa vorbesti. Helllooooo, eu sunt aici! Si voi fi mereu...
Nu pricep cum oamenii ti-ar putea face rau. CHiar nu pricep. De ce ti-ar face rau tie? Tu esti cea mai buna persoana pe care o cunosc. (da, sigur. yeah ) Bunatatea ta ma omoara. Sa nu vad ca mai plangi ca te >.<
Sterge-ti lacrimile si tasteaza-ne ceva frumos, un horror sau ce vrei tu. a hug
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Lun 25 Feb 2013, 10:08

Nu-i nimic daca nu are diacritice, nu-i o crima. happy Tot ce conteaza este ca ti-ai pus sentimentele undeva, iar astfel te-ai eliberat. Si ai facut-o intr-un mod frumos, prin autenticitatea scrierilor tale. Stiu cum e, cand simti pur si simplu nevoia de a scrie, pentru a te simti mai bine. Nu conteaza cum scrii, ci doar sa scrii. Pentru mine este un mod de a ma calma in situatii critice si de a ma exterioriza, fara a face insa mare tam-tam. Observ ca si tu esti la fel, iar pentru asta te apreciez, draga mea Choco. Ja ne! kiss
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Joi 28 Feb 2013, 11:32

Phantom.

Îl văd, îl simt, știu că este aici. Parfumul său dulce, aroma sa iute, savoarea subtilă. Îi simt străfulgerarea din privire, știu că mă privește, știu că mă vede și că mă vrea moartă. Mă vrea înjunghiată, străpunsă de ale sale gheare reci, înghețate. Mă cutremur și zâmbesc, știu că îi place să mă chinuie. Respir încet, sacadat, ca dintr-un impuls. Este un nu-știu-ce necunoscut, este ceva ce mă înfioara și îmi face plăcere deopotrivă. Este o plăcere erotică, scăldată în trăiri carnale, perverse. Nu știu cum aș putea descrie asta, e de parcă m-ar pătrunde cu toată ființa sa, dar n-ar reuși să mă domine, nu pe mine. Eu îi sunt superioară, îi sunt prada și prădătorul, cea care îl înnebunește, cea care nu îi poate scăpa și cea pe care o vrea moartă și vie în același timp. Am reușit să îi întunec mintea, l-am făcut să-și piardă cugetul.

M-a prins! Îi simt degetele lungi plimbându-se pe pielea gâtului meu dezgolit. Înfășurată într-un șal vaporos, am devenit prada unei creaturi ce nu știe să se oprească devorându-mi trupul și spiritul. Mi-a prins încheieturile în încleștarea sa de fier. Probabil că ar trebui să țip, să strig după ajutor, însă îmi place, mă cutremur toată simțindu-l cum mă adulmecă. Râde periculos de suav, e tandru și totuși brutal, mă sfâșie și mă mângâie deodată. Captivarea este cu atât mai mare, cu cât mă lasă și pe mine să îl rănesc. Îl zgârii și-l lovesc cu pumnii, îl fac să râdă și mai tare. Nu sunt decât o copiliță, așa cum numai el poate să îmi spună și cum numai el poate să înțeleagă. Sunt doar o ființă întrupată în carne, înviată cu suflet. Sunt a lui, deși niciodată nu i-am apaținut și el e al meu, deși m-a dominat întotdeauna.
Mă contrazic de fiecare dată când vorbesc despre el, căci persoana sa nu este altceva decât închipuire, imaginea creată în mintea mea bolnavă. Mă doare să îl văd suferind, știind că tot eu sunt cea care îl face să sufere. Mă doare să știu că el de fapt nu există, că e doar imaginașie și închipuire. Mă doare, dar nu atât cât îl poate durea pe el. Poate.. o să avem cândva ocazia de a ne întâlni cu adevărat, de a ne iubi, de a fi mai presus de această plăcere păgână. Vreau să cred că va fi așa, dar.. îngerii nu pot apărea în fața demonilor, așa cum ziua și noaptea nu se întâlnesc nicicând.

Atunci când crepusculul ne va uni..

Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Joi 28 Feb 2013, 17:00

Doamne, Doamne! in love Cât de interesantă este această creație, nici n-ai idee! happy2 Îmi place groaznic de tare cum scrii, ești genială! Atâtea sentimente și modul în care ai prezentat contradicțiile sufletesti mă fac să vreau să citesc mereu mai mult și mai mult! Mulțumesc pentru anunț și sper să mă anunți și în continuare! a hug
Kiss, kiss.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Joi 28 Feb 2013, 18:19

O lucrare foarte frumoasă, plină de mister şi imaginaţie, iluzie. Ai scris drăguţ de tot şi m-ai prins în vraja poveştii.
Ca să ştii Choco, mereu mi-au plăcut creaţiile tale, scri frumos şi părerea mea pozitivă despre stilul tău nu se va schimba niciodată. *hug*
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Joi 28 Feb 2013, 23:14

Am avut o zi ce o voi ține minte toată viața mea, a fost plină de încărcare emoțională, nu ai idee cât, și acum îți mai citesc și creația..cred că pot exploda. Aș vrea ca pentru un moment să nu mai simt nimic, dar nu se poate. Felicitări pentru creație, este superbă, îmi pare rău că nu pot spune mai multe dar nu am starea necesară, te pup..
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Vin 01 Mar 2013, 09:23

In primul ran, iti multumesc de anunt, draga mea Choco!
"Phantom" - Un titlu misterios pentru o lucrare cu si mai mult mister, fermecatoare totodata. Magia, vraja iubirii aflate la intersectia dintre doua lumi, care lasa un abur de realitate deopotriva, pe mine m-a cuprins total. Iar pentru asta vreau sa te felicit.
"Sunt doar o ființă întrupată în carne, înviată cu suflet." - Aceasta este o fraza superba, preferata mea totodata. Suna atat de misterios, dar si romantic in acelasi timp. Mie mi-a transmis aceste sentimente, caci este foarte profunda, ca multe alte cuvinte si expresii de-ale tale.
Multumesc ca mi-ai facut ziua mai buna! happy Te pupic. kiss

P.S.: O primavara fericita! a hug
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 02 Mar 2013, 10:31

Groaznic. Absolut groaznic. Sa inteleg ca si tu....?! Groaznic. Nu stiu ce altceva as mai putea zice, din moment ce am aflat pentru a mia oara ca n-am un strop de originalitate in viata mea. Nici macar inchipuirile nu-mi mai apartin in totalitate , ci sunt traite si de alta persoana. Groaznic. Absolut groaznic. Si tu vrei sa se infrupte unu din tine? yeah Mhmm, ce placere morbida a pus stapanire pe mine acum. Aproape ca...
Freaks. Freaks everywhere. -.-

Choco :) : Nu Kit, stai linistita, nu mi s-a intamplat asa ceva, nici n-am trait asa ceva. Doar mi-am imaginat toata situatia si ceea ce as simti eu, n-are legatura cu viata mea reala. :)
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Joi 07 Mar 2013, 14:33

Nu inteleg de ce a durat atat sa trec pe la ceva scris de tine, iar asta regret de abia acum. Esti geniallaaa, intelegi?
Ador punctul de vedere din care privesti lucrurile, este interesant si totodata sufocant de adevarat. Esti, fara indoiala, una dintre cele mai talentate scriitoare ale acestui forum. Imi place ca esti realista si nu dai inapoi in a ne impartasi parerea ta despre lumea cruda de afara. Nu stiu daca noi suntem cele defecte prin simplul fapt ca avem parerea asta, ca suntem diferite, dar mai bine as fi ca mine decat ca ei.
Pai, am inceput sa aberez, asa ca o sa inchei aici. Astept urmatoarea ta creatie care sper ca va aparea curand. Te pup!
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 09 Mar 2013, 15:07

Bunătate.

Am intrat în scara blocului. Speram să îți fac o surpriză, așa că am decis să vin și astăzi să te vizitez, să văd ce faci. Deși relația noastră nu era una de zi cu zi, eu te iubeam mai presus decât orice. Eram conștientă de sentimentele mele și speram că și tu. M-am descălțat în fața ușii, așa cum obișnuiam și am pătruns în apartamentul tău. Aerul era închis, însă parfumul tău persista în atmosferă. Știam că ești acasă, fără doar și poate erai aici, altfel de ce-ar fi fost totul atât de haotic aruncat? M-am uitat împrejur căutându-te însă nu am zărit decât măsuța răsturnată, cioburile paharelor sparte și sticla de whiskey pe jumătate plină. Nu, de fapt era pe jumătate goală.

M-am panicat imediat, știam ce fel de persoană ești, știam că te enervezi repede și că orice lucru neînsemnat te-ar fi determinat să izbucnești. Știam că ești în stare să îți faci rău singur și asta mă îngrozea. Te-am căutat înnebunită peste tot, dar nu erai. Nici în sufragerie, nici în dormitor, nicăieri. Mi-a venit atunci ideea de a te căuta în pod, știam că te refugiai acolo când nu mai aveai unde te duce. Am oftat. Speram să nu fie ceva chiar atât de grav încât să fiu iar nevoită să te pansez, ca dățile trecute. Am pășit pe scara instabilă, am urcat treaptă cu treaptă până sus, înăuntrul podului, în semiobscur. Nu te vedeam, înnebuneam de tot. Lacrimile nu voiau să iasă, nu mai voiseră de mult. Inima îmi tresălta dureros în piept în timp ce te căutam disperată. Te-am zărit într-un colț, stând ghemuit, legănându-te înainte și-napoi. Ma întrebam ce se întâmplase. M-am apropiat, însă podeaua scârțâia, așa că mi-ai simțit prezența. Ai făcut ochii mari văzându-mă, nu te așteptai, dar apoi te-ai năpustit asupra mea ca un animal sălbatic.

M-ai trântit la podea, mi-ai imobilizat mâinile. Trebuie că arătam tare bine din moment ce mă priveai atât de doritor, atât de provocator. Ți-am zâmbit, m-am sprijinit pe șolduri și mi-am pus capul pe umărul tău, încercând o îmbrățișare chinuită. Ai tresărit, nu știai cum să reacționezi. Mi-ai dat drumul și te-ai îndreptat către perete. Ai început să îl lovești frenetic cu pumnii, vrând să scapi de toată acea durere sfâșietoare. M-am ridicat și am alergat până la tine, până în dreptul tău. Te-am luat în brațe pe la spate, ți-am strigat numele, am început să plâng cu sughițuri. Da, ai reușit, m-ai făcut să plâng. Dar îți mulțumesc, chiar o fac, aveam nevoie de asta. Te-ai oprit instantaneu și ne-am lăsat amândoi în jos, în genunchi. Nu știam ce aveai de gând, așa că te-am strâns și mai tare în brațe. N-aveam de gând să-ți dau drumul. Te-ai întors spre mine cuprinzându-mi trupul în îmbrățișarea brațelor tale. Erai atât de puternic și eu atât de slabă, încât îmi era frică că te vei sparge încercând să nu mă spargi pe mine. Eram atât de diferiți și parcă atât de asemănători, eram la fel și total opuși.

Te-am îmbrățișat strâns, știam că de asta aveai nevoie. Mi-ai spus că îți pare rău, dar nu mi-am dat seama de ce. Mi-ai spus că nu voiai să se ajungă la asta, din nou nu am înțeles. Nu aveai de ce să îți ceri iertare, nu aveai de ce să te urăști, nu aveai de ce să spui toate acele lucruri. Știam că te iubesc, însă tu nu cred că-ți dădusei seama. M-am sprijinit de umerii tăi și m-am înălțat vrând să te sărut, numai că m-ai oprit. ”Nu acum, nu este timpul...”
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 09 Mar 2013, 15:26

Chiar interesant. Mi-a plăcut ca întotdeauna. <3
Ţi-am spus Choco scrii foarte frumos şi cuprinzi în câteva rânduri o grămadă de sentimente şi trăiri, plus o acţiune care pulsează minunat.
Sper să mai aduci. *hug*
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 09 Mar 2013, 15:46

Mi s-o facut pielea de gaina. Rau de tot. Cum adica n-a vrut s-o sarute?!? Adica, sa te sarute. Pfoooai, in locul lui te luam si te sarutam pana la epuizare.
Stii cum m-a impresionat creatia asta? Nu stiu daca dinadins ai vrut sa ne introduci ideea in cap sau pur si simplu s-a intamplat. Cateodata...Cateodata femeia trebuie sa fie puternica pentru amandoi. Ma refer la momentele de cumpana. ma rog, incep sa fiu absurda.
Mi-a stat inima in loc cand am citit primul paragraf. =)))

" Am intrat în scara blocului. Speram să îți fac o surpriză, așa că am decis să vin și astăzi să te vizitez, să văd ce faci. Deși relația noastră nu era una de zi cu zi, eu te iubeam mai presus decât orice. Eram conștientă de sentimentele mele și speram că și tu. M-am descălțat în fața ușii, așa cum obișnuiam și am pătruns în apartamentul tău. Aerul era închis, însă parfumul tău persista în atmosferă. Știam că ești acasă, fără doar și poate erai aici, altfel de ce-ar fi fost totul atât de haotic aruncat? M-am uitat împrejur căutându-te însă nu am zărit decât măsuța răsturnată, cioburile paharelor sparte și sticla de whiskey pe jumătate plină. Nu, de fapt era pe jumătate goală. "

Cred ca nu ti-ai dat seama de ce. Mai stii cand ti-am lasat un comentariu la o creatie anterioara unde am precizat ca usa blocului meu e deschisa pentru tine? :)) Eram gen : O-O Ai scris asta pentru mine? Si la sfarsit : -.-'' Vise...

Continutul este superb, tu scrii superb, tu esti superba si prin fiecare poveste ne lasi sa invatatam ceva despre tine. a hug
Te astept cu noi cuvinte. jos palaria in fata
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19Sam 09 Mar 2013, 16:11

Sunt foarte încântată de această creaţie. Mulţumesc că ai continuat să mă anunţi chiar dacă eu nu am lăsat un comentariu, cred că ştii foarte bine că nu las întotdeauna comentarii, iar la unele topicuri nu mai ales deloc de la un timp, dar mereu voi citi ce se postează. Aş vrea să-mi spui ori aici, ori în privat dacă acestă poveste este adevărată, bazată pe fapte reale sau o simplă născocire a imaginaţiei tale. Am senzaţia că nu este, poate mă înşel, dar felul în care ai descris şi m-ai făcut să simt totul pare real, este real. Aştept un răspuns să ştii, chiar m-ai lăsat cu întrebarea asta de la bun început.
Ţin să-ţi laud şi talentul care-l ai, ultimile creaţii ale tale au fost foarte profunde şi realiste. Aş dori să văd un fic scris de tine, pur şi simplu sunt curioasă ce idei ai avea. a hug
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Your eyes, my scent.   Your eyes, my scent. - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Your eyes, my scent.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Creațiile voastre :: Proză și Versuri. Un șirag de perle scrise-