| Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 13:42 | |
| bubu iti place sa ne tii in suspans pune nextu repde vreau sa stiu cine intra pe usa |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 13:56 | |
| BUBu Aolo .. iar intra in peisaj suspansul .. a .. si acum am inteles si eu de la ce vine " Felina " He he Next-ul Pupici |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 17:28 | |
| Poezie pt Bubu : Buna ziua!Buna seara! Ficu asta e ca vara Bubu e scriitoare de nota 10 Si sakura se fereste De sasuke cel pervers De printu super misto Nu mai imi iese rima Bubu e ficu misto Vreau Next Pwp |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 20:08 | |
| e tare capitolul Bubu cat l-am asteptat. imi place foarte mult fiku tau si abea astept sa vad ce se intampla cred ca am o vaga idee despre persoana care intra..... dar este doar o banuiala! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 20:33 | |
| Pai , tot ce pot spune este ca ma bucur ..fiindca va place .. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 20:49 | |
| Tu mai bine te-ai pune pe acul next! Bulanel vin cu lopata la tine! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 20:56 | |
| |
|
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Ade Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau :X Nr. mesaje : 77 Puncte : 92 Reputatie : 11 Hobby-uri : Multe. Stare de spirit : Momentan buna ;)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 21:19 | |
| Ce mi-a placuut capitolul. Enervante rau Karin si Gella :wal: Hai cu nextu' Ca ia last in suspans |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 22:08 | |
| Surubelnita o am eu :>: Tu vino cu lopata copanel :>
Ma bucur ca-ti place..Ade ..:D |
|
| |
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 22:28 | |
| Stai ca vin!Sa-mi aduca Kira papucul |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 22:28 | |
| Ti-am zis ca mergem noi dupa el ..:X |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Feb 2011, 23:48 | |
| Next-ul Hai BuBu ... Prind radacini pupici |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 01 Mar 2011, 10:26 | |
| Bubu!!!! Pune nextul ca alfel vin la tine Acasa cu toporu:)) |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 01 Mar 2011, 19:52 | |
| Pai ma bucur ca va place asa de mult . Am sa incerc sa pun in seara asta continuarea . Daca nu reusesc , o pun maine . Va pup.. |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 01 Mar 2011, 21:11 | |
| Ok, nu te grabesc. Bn, bn te grabesk Da sa nu te prinda radaru:)) |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 01 Mar 2011, 21:20 | |
| bubu draga imi place ficul tau la nebunie.....si tias cere nextul doar ca sunt foarte euforica....de ce ?....poi tocmai am descoperit ca nu sunt singura care poasteaza next-urile ”once in a blue moon„ |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 01 Mar 2011, 23:22 | |
| Bubu te rog sa vi repede cu nextul pentru ca imi place ficul ta mult Sper sa rausesti sa-l pui in seara asta Deci te rog , hai c nextul Ficul e super |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 00:57 | |
| Mna , pai nu am reusit Il pun maine |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 17:28 | |
| BUBUUU NEXTUUUU MORRRRRRRRRRRRR |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 19:19 | |
| Pune nextu ala odata!!! Nu mai suportam atata asteptare!!! |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 23:25 | |
| Capitolul 5 . Pe usa intra baietii alaturi de fete . Ha , insfarsit au observat si ei ca lipsim ? Mama ce le fac , Doamne ce neispraviti . Insa acum nu am de gand sa fac scandal fiindca nu vreau sa o sperii si mai rau pe Hinata . Si asa tremura din toate incheieturile si mai ales ca acum a venit Naruto a inceput sa roseasca . Oh Doamne , ce ma fac eu cu ea ? Ma ridic nervoasa si ma indrept catre usa vrand sa ies , insa in fata mea se pune Sasuke . Incepe sa ma calce rau pe nervi , nu am timp de el . Il imping si ies val-vartej din incapere luando la fuga . Ma indrept cu viteza si imediat ajung in curtea inchisori . Ma uit imprejur si le observ pe Gella si Karin care rad cu inca trei mimoze langa ele . Hm , arata cam rau celelalte trei . Cred ca sunt aici pentru crime , imi pot da seama dupa felul cum arata insa nu-mi pasa . Pe mine nu ma sperie nimic si mai ales nimeni ! Vreau sa ma duc la ele insa Hinata ma opreste spunandu-mi ca nu v-a iesi deloc bine si mai bine sa las de la mine . Ma stramb cand aud ce zice si-mi retrag mana din a ei indreptandu-ma cu viteza catre mimozele alea . Cand ajung in dreptul lor ii dau o palma Gellei apoi una lui Karin . Celelalte ma privesc ciudat in timp ce una vrea sa-mi dea o palma . Insa eu io prind si io duc la spate . - Ce crezi ca faci ? Nu ma calcati pe ace fetelor , nu stiti de ce sunt in stare ! tip eu la ele uimindui pe toti Ea ma impinge si scoate un cutit . Raman socata cand vad , cum fac sa scap acum ? Oh la naiba , lasa asta . Nu ma v-a atinge , doar de asta ma numesc felina . Nu ? Numai apuc sa ma feresc ca alta imi da o palma de ma tranteste la pamant . Apoi cealalta se indreapta cu cutitul spre mine . Inchid ochii incercand sa ma calmez si sa-i aud pasi pentru a stii unde sa ma duc . Deodata toata lumea tipa si nu stiu de ce . Un val de tacere se lasa peste toti si aud un scrancet de durere cred . Deschid ochii speriata si raman socata cand il vad pe Johny in fata mea . Nu se poate , la injunghiat pe el ? Dar cum ? De ce s-a bagat , stia ca ma pot feri . Nu se poate , te rog Doamne spunemi ca e un cosmar . Johny cade la pamant iar eu ma ridic speriata si ma apropi de el - Johny ? Johny raspunde ! Johny ? . spun eu incercand sa-l fac sa vorbeasca Le observ pe alea cum fug iar apoi imi indrept privirea catre Johny si vad cum ochii lui se inchid dupa care spune " Esti o proasta , sa ai grija pe viitor " asta a fost tot , dupa care ochii lui sau inchis. Gardianca mea preferata vine repede cu niste infirmieri si alti gardieni care il iau pe Johny . Lacrimile nu ezita sa-mi apare pe chip . Ma simt vinovata . De ce mie mi se intampla asta ? De ce s-a bagat ? Trebuia sa-si vada de treaba lui , ma descurcam singura . Temari ma ajuta sa ma ridic si ma duce in celula . Ma pune pe pat apoi se aseaza si ea langa mine incercand sa ma calmeze , insa in zadar . Observ cum si ceilalti isi fac aparitia si ma afund si mai mult in perna lasand lacrimile sa cada in voie . - Sakura , numai plange . Johny v-a fii bine , credema ! imi spune TenTen - Nu , nu v-a fii deloc bine . Nu ai vazut cum arata ? Nu ? Ei bine iti garantez ca nu v-a fi bine . De ce s-a bagat ? Stia ca ma pot feri , e numai vina mea . Daca o ascultam pe Hinata nu se intampla asa ceva . spun eu tipand . Dar lasa , o sa vada ele . Chiar acum ma duc , stati numa putin . continui eu ridicandu-ma si vrand sa ies din celula Insa Sasuke ma prinde de mana si ma intoarce catre el , le face semn celorlati apoi ei se ridica si pleaca dupa care el ma tranteste pe pat si.. Imi pare rau fiindca este scurt . Trebuie sa pun si la Black si Amandoi Sper ca v-a placut Mrr
Ultima editare efectuata de catre BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ in Joi 03 Mar 2011, 23:15, editata de 1 ori |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 23:44 | |
| E foarte frumos! M-ai facut foarte curioasa! Te rog spune-mi cat de repede poti pune nextu! |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 23:48 | |
| E foarte frumos! M-ai facut foarte curioasa! Te rog spune-mi cat de repede poti pune nextu! |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 02 Mar 2011, 23:50 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
| |
|
| |
| Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
|