| Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 06:35 | |
| Mi-a placut mult, Bubu! Vreau sa vad e se intampla in continuare! NEXT! |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 07:56 | |
| shi mie mia plk foarte moolt aly:X:X:X:deci vreau sa vad nextu cat mai repede cum ar fi azi!!! |
|
| |
Vad Vad sunete Aud culori Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 11:25 | |
| Te rog next.... Cat mai repede.....:o3 Doamne atata suspans.... Hai cu nextul ala o dat.... Si saracul Jhony:'( Oare se va face bine?.... Ce se va mai intampla?... Atatea intrbari... Si niki un raspuns... Ba da o sa fie.... Dupa e o sa citesc Fik'ul ala o data.... Hai cu next... Please,please..... .......Next..... Te rog :o3 |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 14:49 | |
| BuBu ! Unde-i next-ul ? Vreau next .. Afurisitele alea de ... mai bn ma abtin of of of .. Next-ul Pupici |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 15:42 | |
| Aolo Bulinel cat de frumos e! dar scurt asa ca pune continuareeaa te roooggg!! |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 17:56 | |
| |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 18:42 | |
| Este incredibil....merita 10 cu + |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 19:11 | |
| Aolo Bulanell hai mai repede ca nextul ala ca simt cum fierbe sangele in mine! |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 19:36 | |
| Cand vine nextu??? Hai te rugam! Nu ne face sa cersim ca nu-i frumos! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 23:41 | |
| Capitolul 6 .
Ma tranteste pe pat si se apropie de mine . Vazand asta eu ma ridic si ies din celula . Le caut pe fete in disperare si pana la urma le gasesc alaturi de baietii , afara . Erau cam abatuti cu toti insa eu eram si mai si . Ma asez pe jos langa Temari si aceasta ma i-a in brate soptindumi cuvinte linistitoare insa degeaba . Eu nu ma puteam calma . Adica cum sa ma calmez cand nu stiu absolut nimic de fratele meu ? Oftez dupa care il vad pe Sasuke care avea si el o fata de lasama sa te las . Acesta se indreapta spre noi si se aseaza langa Naruto si Neji care priveau in gol . Hm , se pare ca Johny s-a integrat repede aici si ca si-a facut destui prieteni . Ma uit la Hinata care ma privea trista apoi las capul in jos . Daca o ascultam probabil ca Johny acum ar fii bine si nu sar mai fii intamplat nimic . Timp de cateva ore nimeni nu a mai scos niciun cuvant . Asteptam cu nerabdare sa aflu in ce stare este Johny , numai suportam . Eram asa de nelinistita si tremuram oata incat le-am speriat si pe fete . Dar cum sa fiu linistita ? Trebuie sa aflu ceva de fratele meu , trebuie sa stiu in ce stare se afla . Numai suport sa stau asa nefacand nimic . In fond este vina mea , of daca eu mi-as fii vazut de treaba.. Da nuuu ! Cum sa stau eu locului ? Din cauza mea Johny a intrat in Inchisoare si tot din cauza mea a fost ranit . Ce ranit , vorbesc numai prostii . Este mai mult decat ranit si e numai si numai vina mea ! Nu o sa mio iert niciodata daca fratele meu v-a muri . Dintro data ii observ pe mama si tata care se indreapta spre mine . Vai , am incurcato . Parca tata era plecat , vai de mine ce o sa-mi faca acum . Nici nu vreau sa ma gandesc la asta . Insa , spre uimirea mea cand tata ajunge in dreptul meu , ma ajuta sa ma ridic si ma i-a in brate . Raman socata cand imi dau seama de ce se intampla . Stai putin , tata ma tine in brate ? Dar cum e posibil ? El nu m-a mai tinut in brate de ani buni , iar acum dintro data vine aici si ma i-a in brate . E foarte ciudat tot ce se intampla , nu pot sa cred asa ceva . Se pare ca lucrurile se intampla atunci cand te astepti mai putin . Ce ciudata mai este si viata asta . Cand imi revin din soc il strang si eu in brate , facand-ul sa zambeasca . O fi el un ticalos , insa este tatal meu . Si vreau sa-i arat ca inca il mai respect si sunt asa cum m-a invatat el . Presupun ca acum toata lumea ne priveste ciudat . Bineinteles , in afara de mama care ne priveste bland si zambind . Stai , mama zambeste ? Ok , ce se intampla aici ? Adica pana acum ar fii trebuit sa ma aleg deja cu o lovitura . Oare inca nu au aflat de Johny ? Sau ce se intampla , nu inteleg absolut nimic . - Sakura ? Cum se simte fratele tau ? Stii ceva ? ma intreaba tata dandumi drumul . Aha ! Deci e defapt stie de Johny , amandoi stiu . Dar de ce nu au tipat la mine ? Bine , mama ca mama . Ea este umpic mai blanda . Insa tata de ce nu ? Doamne cum mai sunt si eu , in loc sa-i multumesc lui Dumnezeu ca m-a scapat de o bataie , o cearta si o morala fiindca acum chiar nu ma simt in stare de asa ceva , eu ma gandesc de ce oare nu-mi reproseaza nimic . Dau din cap negativ dupa care fara sa vreau o lacrima mi se iveste pe chip . Mama vine la mine si imi i-a fata in maini privinduma bland . Parca spunandumi din priviri sa numai fiu trista caci totul v-a fii bine . Insa degeaba , eu raman la ale mele . Pana nu mi se confirma sau nu mi se spune ceva despre Johny eu nu voi putea sa stau linistita . Doamne , ce am facut sa merit asta ? Oho , stiu ce am facut . Oricum , degeaba ma rog la tine . Eu de mult mi-am vandut sufletul celui rau . Numai e cale de intoarcere , si poate ca tot ce se intampla acum este pentru tot raul pe care lam facut altor copii nevinovati . Insa nu inteleg de ce trebuie sa plateasca Johny pentru asta , mai mult eu sunt de vina pentru toate . Eu am comis mai multe crime , am vandut mai multe droguri , am vandut mai multi copii si alte chestii . Dar asta este viata , nu e cum ne dormi noi . Nu este dupa vointa noastra , se pare ca este dupa..ei bine.. dupa.. Dumnezeu . Un gardian se apropie de noi spunandune ca Johny se afla intr-o stare mai buna si ca vrea sa ma vada . Cum aud asta sar ghiulea cu gura pe saracul gardian pentru a ma conduce la fratele meu . Plec alaturi de el ganditoare . Oare ce vrea sa-mi spuna ? Oare ma uraste ? In fond tot ce pateste e din cauza mea , nu am sa mio iert niciodata daca imi v-a spune ca nu vrea sa ma mai vada sau ca ma uraste . Defapt , sigur asta imi v-a spune . Adica .. sa fim seriosi , numai probleme ii cauzez ... - Domnisoara..am ajuns..puteti intra ! .. imi spune Gardianul trezindu-ma din ganduri Intru incet in incapere , inchid usa si ma apropii de fratele meu care ma privea...
Mna , sper ca v-a placut . Am atatea pe cap incat nici cum ma cheama numai stiu ,
Oare exista greseli de tastare ?
Normal ca da..
Imi pare rau daca vedeti vreuna
Insa nu am stat sa mai corectez
Sper sa va placa si acest capitol .
Pupici !
Mrr
Ah da.. multumesc pentru comentari .. |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 03 Mar 2011, 23:51 | |
| Dau edit dupa
Uite si edit-ul Ce cuvant ciudat. MAi bine scriu doar .. Edit : Imi place foarte , foarte mult . Imi place cum scrii , dialogul nu e mult , nici sec . Naratiunea este .. Totul e perfect Imi place fic-ul .. ce zic eu aici .. Il ador . BuBu .. Uite ca nu am stat degeaba ... am prins next-ul Cat lam alergat ,... pardon asteptat He he ... Ma .. glume fara sens .. ora e de vina . Desi nu e foarte tarziu .. Azi nu am dormit si daca mai stau .. Sa te astepti la ce e mai rau . PAi ..................................................................................................... HAi cu next-ul ! Pupici |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 04 Mar 2011, 09:02 | |
| BUlanel este minunat! Nu am sa-ti las ditamai comentariul pentru ca nu isi are rostul! Extraodinar este de ajuns! |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| |
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 04 Mar 2011, 14:10 | |
| Ah cat de frumos!! Bulinel continuareaaa!! |
|
| |
Maia Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Zona fara frica ! Nr. mesaje : 36 Puncte : 47 Reputatie : 0 Stare de spirit : :x
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 05 Mar 2011, 21:46 | |
| Ce fic ! Auch il ador ! Ma bucur ca Jhony e bine.si o sa ma bucur mai tare cand o sa pui nextu |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 05 Mar 2011, 21:54 | |
| Ma bucur a iti place ficul Maria scumpo . Pai tocmai am pus next-ul la Black and White , sa vedem daca ma simt in stare sa pun si la acesta .
Raceala te termina.. |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 05 Mar 2011, 22:05 | |
| Vai Bubu tu vrei sa ma termini nu? Vreau nextuuuuuu Mor dupa ficurile tale Pwp si Next Felina |
|
| |
Maia Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Zona fara frica ! Nr. mesaje : 36 Puncte : 47 Reputatie : 0 Stare de spirit : :x
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 05 Mar 2011, 22:08 | |
| Eu nu am timp de Black and White acum citesc Capcana Dragostei... dar o sa ma apuc de el cat mai curand. |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 07 Mar 2011, 20:42 | |
| Hey Bubu.Interesant fic.Imi place mult de tot.Deci,vreau nextul. |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 08 Mar 2011, 18:27 | |
| e ce mai tare fic ! next-ul cand vine? |
|
| |
Renésmee Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 08 Mar 2011, 20:11 | |
| BUBu >>> Next-ul Please Pupici |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 12 Mar 2011, 18:07 | |
| buna eu sunt noua pe aici !!!! :) si am citit tot ficul tau , imi place si mai vreau ceva..... nextttttttttttttttttt! |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 12 Mar 2011, 20:12 | |
| buna am citit si ficul asta al tau imi place foarte foarte foarte MULT vreau next...plsss nu mai am rabdare
te pupacesc:*bye |
|
| |
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Sam 12 Mar 2011, 21:46 | |
| Hai Bulanel mai repede cu nextu ala! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
| |
|
| |
| Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
|