| Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Maia Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Zona fara frica ! Nr. mesaje : 36 Puncte : 47 Reputatie : 0 Stare de spirit : :x
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Dum 13 Mar 2011, 20:14 | |
| teee rooog pune nextu repede |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 14 Mar 2011, 17:00 | |
| Eu mor aici Buli Vrem next |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 16 Mar 2011, 09:09 | |
| |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 16 Mar 2011, 12:03 | |
| Bulaneel ! Trezirea! Hai cu nextul cela |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 16 Mar 2011, 14:48 | |
| Next-ul |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mier 16 Mar 2011, 21:57 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 17 Mar 2011, 01:07 | |
| Imi pare rau .. nu v-a mai fii niciun next .
FIC INCHIS !
|
|
| |
Vad Vad sunete Aud culori Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| |
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 21 Mar 2011, 18:27 | |
| Nu mai este inchis |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 21 Mar 2011, 18:44 | |
| Ce bineeeeeeeeee vino k nextu repede bubu te pup :* |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 24 Mar 2011, 18:40 | |
| Haii Bubuuu cu next-ull ca ma omoara suspansul |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 11:28 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 14:40 | |
| Capitolul 7.
Ma privea atat de bland si trist, o lacrima cazand pe obrazu-i fin. Cu o voce ragusita imi sopti sa ma apropii de el pentru ca vrea sa ma stranga in brate. Fara a mai comenta ceva ma indrept spre el. Ajungand in dreptul lui acesta se ridica si ma i-a in brate. Simtindu-i caldura corpului m-am blocat. Lacrimile incepura sa cada in voie pe chipul meu ce exprima tristete si oboseala, lacrimi grele si totodata fierbinti. Inima incepu sa imi bata cu putere parca vrand sa imi iasa din piept, iar corpul incepu sa-mi tremure involuntar. Johny imi da drumul, insa eu tin capul in jos. Il aud cum ma striga iar apoi simt doua degete care imi ridica chipul. - Absolut nimic nu e mai trist decat o lacrima ce ofileste un zambet, ce sfasie inima si o face sa sangereze , te rog surioara nu mai plange. Acum sunt bine si promit ca mereu voi fi langa tine. imi spuse el pe un ton bland, mangaindu-mi parul. Nu puteam sa nu plang, adica el era acum bine insa gandul ca prin ce a trecut era din vina mea nu imi dadea pace. Imi doream sa iesim cat mai curand de aici, desi stiam ca inca nici procesul nu a inceput. Si bineinteles, stim amandoi ca vom fi condamnati la multi ani, insa eu nu am de gand sa stau fara sa fac nimic. Pe usa intra o asistenta ce-i spune fratelui meu ca poate pleca. Acesta doar zambeste apoi ma ia de mana si iesim din incapere. Ma bucur foarte mult ca nu s-a intamplat ceva mai grav, iar cu Gella si Karin rezolv eu. Cele doua mi-o vor plati, le voi face sa sufere exact cum am suferit eu la gandul ca fratele meu poate muri din cauza mea. Ma intreb totusi daca el se simte bine precum imi spune, e cam palid si simt ca nu e in apele lui. Oare ce o fi cu el ? Am fost atat de afundata in ganduri in cat nu am observat ca ne aflam deja in curtea inchisori alaturi de prietenii nostri. Baietii ne spun ca merg sa se plimbe, iar noi ramanem singure. Imi las capul pe spate oftand lung. Eram foarte obosita, cred ca voi ceda psihic. Imi indrept privirea prin curtea inchisori privind imprejurimile. Oh, peste tot unde ma uitam vedeam numai delicventi, halal viata au si ei. Desi nu stiu de ce spun asta. Caci in lumea delicventilor nu conteaza daca esti criminal, hot, traficant sau altceva. Pentru ca pana la urma toti suntem la fel, daca am ales aceasta viata inseamna ca asa trebuie sa fie. Nu am de ce sa ma plang caci imi place ceea ce fac. Poate ca nu e bine insa pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, ma simt bine asa cum sunt si nu am de gand sa schimb nimic la mine. Politisti cred ca daca ne tin inchisi aici ne vin mintea la cap insa nu e asa. Odata ce ai intrat in aceasta lume a tuturor rautatilor nu mai ai cum sa scapi, poate ca uni da insa cu mine nu e asa. Nimic nu ma va schimba, absolut nimic. - Fetelor, unde e Hinata ? intreaba Ino trezindu-ma din ganduri. Abia acum observ si eu ca Hinata nu este aici, oare unde o fi fata asta ? Le spun fetelor ca mai bine am merge sa o cautam, iar acestea dau afirmativ din cap si incepem sa o cautam pe bruneta. Unde o fi ? Nu am mai vazut-o de mult timp si oricum ea nu e genul de fata care sa stea singura, ea mai mult sta langa noi deci nu pot sa imi dau seama unde ar fi. Doua ore bune am cautato si degeaba, nu era de gasit. Deja incepeam sa fiu ingrijorata, Hinata nu e de gasit si habar nu am unde sa o mai caut. Deodata trecem pe langa celula mea si ii observam pe baieti. Ma opresc brusc si intru fara a spune ceva. Nu se poate ! Nici aici nu este, unde poate fi ? Ma uit la baieti care se pare ca ne priveau neintelegand ce se intampla. Oftez scurt apoi imi indrept privirea catre Neji spunand. - Neji, Hinata a disparut ! Nu e de gasit, si nu glumesc. Am cautat-o peste tot si nu e nicaieri . Mai bine am mer...dar nu apuc sa termin propozitia deoarece imi pica fisa . Mai bine ne-am grabi caci am o vaga idee unde poate fi Hinata si nu cred ca e bine sa mai asteptam nici un moment ! tip eu luando la fuga. Ceilalti au stat putin pe ganduri apoi au luato si ei dupa mine. Nu se poate ! Stiu unde e Hinata. In biroul directorului, oh Doamne te rog sa fie bine. Sper sa nu ajungem prea tarziu. Nenorocitul, daca i-a facut ceva, daca s-a atins de Hinata o sa plateasca. Nu pot sa cred cat de aiurita sunt, cum am putut sa nu imi dau seama pana acum ? Daca Hinata a patit ceva e numai vina mea. Directorul e in stare sa o violeze, eu am scapat dar ea nu are nicio sansa. Doamne, te rog ajutane sa nu ajungem prea tarziu. Nu o sa mi-o iert niciodata daca ii se va intampla ceva Hinatei. Cand ajungem vreau sa intru direct insa in fata mea se pune o fata, cred ca nici saisprezece ani nu avea. Satena si cu ochii caprui-verzui, atitudinea ei nu prea imi placea deoarece ne privea superior. Insa nu aveam timp de ea, am impinso cu putere facando sa cada si am intrat val-vartej pe usa. Am ramas blocata, la fel si ceilalti de altfel. Hinata se afla pe birou, in sutien si mosul peste ea....
|
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 15:42 | |
| Oh doamne.Minunaat.. Imi palce si pune continuara repede.Imi place atitudinea lui Jhonny! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 16:00 | |
| o.O Mos inputit .. Auzi la el .. PAi imi place foarte mult capitolul. Acum am vazut ca scrisese-si mai sus ca-l inchizi Ai inebunit femeie? Nici sa nu te mai gandesti la asta Descrierea imi place, naratiunea, dialogul toate la locul lor. Greseli nu am fazut Next-ul :* |
|
| |
ada Genin
Sex : Localizare : Undeva in intuneric Nr. mesaje : 173 Puncte : 182 Reputatie : 5 Stare de spirit : Mda...
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 20:34 | |
| Pff.... Mos prost! Ce tupeu! Daca ii face ceva Hiniatei il omor Mia Placul La Nebunie Capitolul! Foarte frumos. Ai talent credema:X:D Ce pot sa spun Vreau Next-ul! |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 21:15 | |
| AHH! Il urasc pe Mosul ala! Minunat capitolul ca de obicei! Astept next-ul spor la scris scumpo |
|
| |
Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Vin 25 Mar 2011, 21:43 | |
| hey Bubu.Ma bucur ca ai redeschis ficul.deci,vreau nextul. |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Lun 28 Mar 2011, 14:47 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 29 Mar 2011, 01:44 | |
| Deci va multumesc pentru comentari, ma bucur ca va place si o sa incerc sa pun next-ul cat mai repede. Wolfy scumpo..o sa pun si o poza cu Johny..si el este asa de intelegatori si afectuos..doar cu Sakura..pentru ca e sora lui |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 29 Mar 2011, 12:38 | |
| Mersi ca mi.ai raspuns la intrebare!!! Si abia astept sa pui nextu!!! Doamne ce tare e maimutouil asta: Dansam!Dansam!Haide.ti si voi cum mine! Un doi...Chea Chea Chea!!! Scuze!M.a cam luat valu.... Sunt sigura ca acum ganditi ca sunt nebuna,nu?Desigur ca asta ganditi! Si sa stiti ca nu ma supar....Chiar sunt nebuna de legat!! |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Mar 29 Mar 2011, 15:08 | |
| |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 31 Mar 2011, 17:53 | |
| |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune Joi 31 Mar 2011, 18:19 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
| |
|
| |
| Paradis..Infern..Iubire..Amor..si..Pasiune | |
|