| Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 03 Mai 2011, 14:17 | |
| In aceasta categorie se vor tine toate ficurile ce nu au fost continuate de cateva luni sau cele ce se vor bloca la cererea unor membri ce le detin sau daca sunt plagiate. Acum cei ce vor sa redeschida aceste ficuri blocate si vor sa le continue trebuie doar sa spuna in acest topic. Cereti aici ficul ce vreti sa il continuati si il veti primi succes EDIT: Să menționați dacă ficul este Original sau Sasuke&Sakura. |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 12 Iul 2011, 13:10 | |
| Buna! As vrea , daca se poate , sa mi se redeschida ficul "De la rivalitate la iubire-SasuSaku" . Acum ca am reintrat in vacanta si s-a terminat cu temele si invatatul as dori sa ma apuc de scris in continuare la el, sa il finalizez . Multumesc anticipat .
|
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 15 Iul 2011, 12:24 | |
| Heiiiii, as vrea sa imi redeschid ficul Another Cindrella Story daca se poate |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 09 Sept 2011, 20:49 | |
| Buna. Deci, as vrea sa-mi redeschideti ficul " Witch and Vampire" Done fic-ul e redeschis. Spor la idei si la scris |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 18 Mai 2012, 16:25 | |
| Buna !
Daca se poate puteti sa-mi redeschideti ficul "Viata m-a schimbat dupa plecarea ta "? Acum ca mi-au venit ideile trebuie sa-l continui
Multumesc anticipat
Edit Bella: Ti l-am mutat eu. Spor la scris si la idei!^^ |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 03 Iun 2012, 12:20 | |
| |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 01 Iul 2012, 10:42 | |
| Buna , as dori sa-mi redeschideti ficul "Going Down" , cum a venit vara , ideile s-au pus in miscare si chiar as vrea sa finalizez ficul impreuna cu Alle . Uita-ti link-ul https://sasu.forumgratuit.ro/t1544-going-downVa rog frumos , cat de frumos pot :D Multumesc Anticipat |
|
| |
Deddy<3 Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 86 Puncte : 93 Reputatie : 1 Hobby-uri : Sa Dansez si Sa Desenez Stare de spirit : Vesela
| |
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 06 Iul 2012, 19:42 | |
| Buna as putea sa continui si eu un fic se numeste : Cheetah Girl's ,aventuri in Spania si mai e unu se numeste: Dragoste de adolescent |
|
| |
voltura16 Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : in fata calculatorului Nr. mesaje : 143 Puncte : 227 Reputatie : 70 Hobby-uri : liceu , teatru ,desen ,designe si mai nou scriu paci:P Stare de spirit : a dracu de buna!
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 22 Iul 2012, 23:53 | |
| Va rog redeschideti-mi si mie ficul " O POVESTE INCITANTA" ca mai am putin si o sa ma trezesc in toiul noptii cu oameni la mine in dormitori care cer un final :))
Edit de Ema Guillotine: Ti-am redeschis ficul. O sa-ti trimit un PM ca sa afli. |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 29 Iul 2012, 21:28 | |
| As vrea sa imi redeschid ficul. ~Dragoste adevarata sau obsesie bolnava~ Multumesc: Anna~Anitta : Ti l-am redeschis eu, dupa cum bine stii :) |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 01 Aug 2012, 15:47 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 01 Aug 2012, 16:16 | |
| Acum mă ocup.
Rezolvat. |
|
| |
rozzeh Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 31 Puncte : 50 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 03 Aug 2012, 17:50 | |
| |
|
| |
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 15 Sept 2012, 11:07 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 15 Sept 2012, 13:42 | |
| |
|
| |
Denii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : alba Nr. mesaje : 467 Puncte : 546 Reputatie : 45 Hobby-uri : Fotografia :) Stare de spirit : ca a ta :)
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 31 Oct 2012, 17:27 | |
| Bunaa doresc sa imi redeschid ficul : Lacrimile unui inger... , am ceva idei :3 Merciii:*
Edit Anna Dynamitte: Gata. Spor la treabă! |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 10 Noi 2012, 09:04 | |
| Doresc redeschiderea ficului "Lumea de cosmar".
Lumea de cosmar
Ficul este Original. Multumesc mult :) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 10 Noi 2012, 10:15 | |
| Mă ocup eu :)
Edit: Gata! Spor la treabă! |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 20 Noi 2012, 08:49 | |
| Bunăă .. Aş dori să mi se redeschidă un fic, dacă se poate. Love in Photos [+16]Mulţumesc anticipat. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 20 Noi 2012, 19:29 | |
| L-am redeschis eu.
De acum încolo vă rog frumos să specificaţi si categoria din care face parte.
Exemplu:
- Numele ficului: X
Link: * aici vine link-ul * Categoria: Y
Mulţumesc de înţelegere. |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Joi 22 Noi 2012, 16:53 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Joi 22 Noi 2012, 21:40 | |
| Le-am redeschis eu. Spor la scris şi sper să te ţi de ele. |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 24 Noi 2012, 21:05 | |
| |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 08 Dec 2012, 22:58 | |
| M-am ocupat eu de cererea ta. Spor la scris si la idei! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
| |
|
| |
| Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
|