Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Prostitution and Love +16  - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Prostitution and Love +16  - Pagina 7 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Prostitution and Love +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Iti place noul meu fic?
E dragut!:X:
Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_vote_lcap91%Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_vote_rcap
 91% [ 103 ]
O pierdere de timp...(O lovitura fix la corazone)
Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_vote_lcap9%Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_vote_rcap
 9% [ 10 ]
Total voturi : 113

Sondaj inchis

AutorMesaj
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

Prostitution and Love +16  - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 13:38

Voi stiti ca eu mi-am intrerupt vacanta sa il continui?Voi stiti ca n-am plecat in Turcia?Stiti?
Nu, nu stiti acuma familia mea e in Turcia, iar eu ma gandeam la voi care va doare fix undeva de mine si adevarul era ca mai bine o ascultam pe mama sa ma duc cu ei nu sa stau cu o bona....
Oricum pentru faza asta chiar m-am suparat nu voi mai posta o perioada
Sus In jos
Max
Chūnin
Chūnin
Max

Sex : feminin Localizare Localizare : Some day I'll know better than me
Nr. mesaje Nr. mesaje : 754
Puncte : 858
Reputatie Reputatie : 58
Stare de spirit Stare de spirit : Hoppless

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 13:51

Nici macar nu ai zis aa te duci in turcia :| hmm...?! Si dai vina pe noi? :( scot coasa :)))
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Prostitution and Love +16  - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 17:25

Sti ce? :))) Prima data ai dat un mesaj ca iti pare rau si ca a fost o gluma, iar acum l-ai sters si ai postat altul in care zici ca te superi pe noi? Serios? Cat joc de teatru! =))))
Eu una nu ma supar, pentru ca pot trai bine merci fara ficurile tale, pot sa le fac un sfarsit in mintea mea si dorm linistita. Si sincer, nu cred ca ai fi renuntat cu la o vacanta in Turcia :| Doamne iarta-ma.. in fine.. fiecare dupa cat de mult il duce :))))
Insa, urasc minciuna. yeah
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 17:48

Diavola a scris:
Sti ce? :))) Prima data ai dat un mesaj ca iti pare rau si ca a fost o gluma, iar acum l-ai sters si ai postat altul in care zici ca te superi pe noi? Serios? Cat joc de teatru! =))))
Eu una nu ma supar, pentru ca pot trai bine merci fara ficurile tale, pot sa le fac un sfarsit in mintea mea si dorm linistita. Si sincer, nu cred ca ai fi renuntat cu la o vacanta in Turcia :| Doamne iarta-ma.. in fine.. fiecare dupa cat de mult il duce :))))
Insa, urasc minciuna. yeah
Mda pentru ca am ales sa spun cu adevarat adevarul uite daca nu ma crezi stii ceva nu mai are rost sa tin si sa tin deschis ficul asta ce vrei sa te pun la curent cu prieteni mei, sa iti formez numarul sa vb cu tata?Asta vrei stii ceva n-am vrut sa recunosc pentru ca am crezut ca o sa ma credeti o smiorcaita, dar acuma imi pare rau ca am recunoscut oricum mi s-a ars de purtarea ta.
Si draga mea stii de ce imi parea mie rau de vacanta tata si mama care stau cu voi 24 din 24 la mine sunt mai mult lipsa tata e petrolist iar mama lucreaza la o firma care sta mereu plecata, iar eu pana la 7 ani am crescut cu bunica mea, tu nu stii ce inseamna cuvantul dor, tu nu stii cum e sa stai cu o icoana in mana sa plangi toata noaptea si sa te rogi ca tati si mami sa vina acasa, vara este singurul anotimp in care noi stam impreuna (si iarna) asa ca nu imi indruga mie vorbe de 2lei si 25 de bani, pentru ca nu am de ce sa le ascult.
Nimeni nu te-a obligat sa le citesti cum nici eu nu iti las com desi le citesc nimeni, dar absolut nimeni nu te-a obligaat sa le citesti recunosc intradevar ca te-am rugat s-o faci sa iti stiu parerea, pentru ca poate conteaza pentru mine.
Tu asculta ma pe mine, doar eu si dienuta stim ce inseamna adevaratul inteles al cuvantului dor, recunosc am defectele mele, mananc prea multa ciocolata, beau cate o gura de whisky pe luna (un varf de capac) pentru ca asa vad la tata, iar tata este modelul meu.
Si sti de ce am spus ca imi pare rau?Pentru ca recunosc nu am citit tot mesajul dienutei si imi pare rau pentru asta, iar dupa ce le-am citit si pe-al tau si pe-al ei am scris mesajul de mai sus.
Oricum am vorbit cu tata, iar poimaine plec, pentru ca oricum nu o sa ii fie dor de mine nimanui oricum stau 1 sapt.
Ficul nu va fi inchis, ci va continua Diavola usa e acolo.Pot sa traiesc fara tine si fara id-ul tau, deci ...
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Prostitution and Love +16  - Pagina 7 Asss10Prostitution and Love +16  - Pagina 7 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 23 Iul 2012, 17:55

Mda..pe langa faptul ca ati facut Offtopic dand vina unii pe altii, creatoarea acestui fic doreste sa-l inchida.
Draga mea, cand vrei sa-l deschizi sa-mi spui.
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Prostitution and Love +16  - Pagina 7 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Vin 24 Aug 2012, 18:13

Fic deschis la cererea autoarei.
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Sam 25 Aug 2012, 02:33

dragutza ideea ficului tau
chiar ma atras si titlul si ideea mi se parre destul de originala
actiunea schimbata
alt sasuke si alta sakura in cateva cuvinte;))
succes in continuare la idei
Sus In jos
Iuli30
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 7
Puncte : 8
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa asculr muzica sa imi pertec timpul cu prietenele si sa citesc ficurile minunate pe care voi toti la faceti
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Dum 26 Aug 2012, 14:13

[i][b]E un fic super. Imi pare rau ca nu ai plecat in turcia si ca nu ai petrecut prea mult timp cu parinti tai eu inteleg cum e. Cand eram mai mica mama mea era plecata la servici si tatal meu il ajuta pe un vecin care este inginer la o lucrare in oras si toti verisori mei erau plecati la bunici lor si eu stateam tot singura intram pe net, ma uitam la tv sau ma plimban pe campul de afara dar tot singura situ ca ai vrea sa petreci timp cu parinti tai dar eu te sfatuiesc sa termini ficul este supet si foarte tare eu chiar vreau sa vad ce se intampla cu Sasuke si Sakura si sa vad care varianta alege Sakura si vreau sa vad daca v-or fii impreuna vreau sa stiu daca Sakura este insarcinata si daca Sasuke este tatal copilului cu toti vrem sa stim astsa si doar tu ne poti dezvalui raspunurile la aceste intrebari. te rog din suflet pune NEXT-ul si termina ficul pentru toti care iubesc ficul tau a hug in love please
Sus In jos
† Sakku †
Genin
Genin
† Sakku †

Localizare Localizare : Infern.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 186
Puncte : 203
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : NARUTO.
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica >:)

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Dum 26 Aug 2012, 15:08

Hei !
Imi place ficul , e chiar tare. Ma bucur mult ca l-ai redeschis !
Hai cu next !
Ja Ne !
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Dum 26 Aug 2012, 15:43

,,Sa o..." ce can\'t see !!!
Of haide te rog cu continuarea ca deja mor in suspans puppy eyes
E cel mai tare fic al anului 2012 rock
Bafta la scris
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 27 Aug 2012, 12:32

ce?haide... cand era mai interesant tu te opresti.
eh... soarta. astept sa vina nextu si sa ma anunti si pe mine.
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 27 Aug 2012, 18:20

Hei!Hei!Hei! Am aterizat in sfarsit!!!
Deci te rog posteaza capitolul!!!
Next!!!
Si te rog frumos sa ma anunti si pe mine cand pui next!!

Kiss $ Hug
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Mar 28 Aug 2012, 00:24

Hello scumpoo:*:*! Ai un fic grozav:>:X . Cu multe comm-uri sau nu, eu nu ma pot abtine!! what?lol! E grozav. Si din moment ce vezi atatea cereri ku NEXT...poate te imbunezi si ne aduci si noua next-ulll!!! please Te pupicesteee dedde:*kiss*:!!! dance2
Sus In jos
Daenerys Targaryen
Genin
Genin
Daenerys Targaryen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 199
Puncte : 263
Reputatie Reputatie : 8
Hobby-uri Hobby-uri : Nimic.
Stare de spirit Stare de spirit : Unidentified.

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Sam 08 Sept 2012, 13:55

sal capsu.Fara suparare,da asta ești,o zmiorcaita.Vrei mai multe commuri,ba nu c il închid,nu stai așa.
Deci fii atenta,faci ce vrei da nu ne enerva pe noi ca ai tu fitse.Ori pui nextu ori ba.degeaba ne enervezi pe noi.papa
Sus In jos
♥Ada♥
Chūnin
Chūnin
♥Ada♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 762
Puncte : 807
Reputatie Reputatie : 35

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 10 Sept 2012, 14:37

Buna. Sorry ca nu am mai dat comm de atata timp puppy eyes puppy eyes puppy eyes puppy eyes

Ca de obicei capitolul a fost genial.
Acum gandul imi sta numai la ce va alege ea, si din ce am citit la final tind sa cred ca va alege prima varianta.
Sper sa nu fie asa.

Te-am pupat si spor la scris ♥♥♥
Sus In jos
Aici Ralli!
Genin
Genin
Aici Ralli!

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt
Nr. mesaje Nr. mesaje : 60
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Mier 12 Sept 2012, 20:25

scuzeeee stiu ca comentez tarziu..dar oricum ai evoluat superrr:Ximi place mult si chiar sunt nerabdatoare sa citesc urmatorul capitol:Xdeci grabeste-te..sincer si pe asta l-am citit de cand l-ai pus dar cred ca am uitat sa comentez..upsik:*pupici:*
Sus In jos
♀Look in the dark♀
Genin
Genin
♀Look in the dark♀

Localizare Localizare : Heaven
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 218
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : You.
Stare de spirit Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Joi 13 Sept 2012, 00:13

Fic-ul este absolut super, ideea este minunata! Imi place foarte mult estetica, ma face sa citesc usor si felul in care descrii este unic pentru mine. Ma face sa doresc mult mai mult, sa devin curioasa. Sakura era acea fitoasa care credea ca nu se poate intampla nimic dar dupa ce a trecut prin atatea s-a schimbat... multe persoane dupa greutati se schimba in bine sau rau.

Astept next-ul si daca vrei sa ma anunti bine... daca nu tot bine! happy2

Spor la idei si inspiratie!

P.S : Capsunica, inteleg ca-ti vezi foarte rar parintii si te plangi atat de mult, dar eu care nu mi-am vazut parintii de 5 ani ce sa mai spun? Am renuntat la 5 vacante pentru forum-uri, pentru creatiile mele si de buna voie ca si tine... de ce sunt vinovati fanii fic-ului pentru deciziile tale? yeah
Oricum, nu ma lua in nume de rau. Doar am spus adevaraul, fic-ul merita continuat si nu trebuie sa te superi atat de mult. Noi citim fic-uri din placere, le facem din placere si trebuia sa te duci dupa parerea mea, cu putin timp inainte puneai next-ul si totul se rezolva... nu murea lumea pe aici pentru un next!
Imi pare sincer rau daca am suparat pe cineva si va rog sa ma iertati pentru spam, dar chiar am dorit sa-mi spun parerea. Este o tara libera, nu? dap !
Sus In jos
Andreea^^
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : La pc:3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6
Puncte : 6
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Joi 13 Sept 2012, 02:00

Acum am citit si eu fic'ul tauuuu. E fooooarte dragut , imi palce mult , mult de tot . Astept cu nerabdare next'ul , care sper sa vina cat mai curand . Nu mai am rabdareeeeeee. Vreau sa vad cum evolueaza personajele , cum o sa apara scantei pe'acolo 8-> . love love
Deciiii , Next Please? please please
Spor la scris a hug a hug a hug
Sus In jos
Rocket
Genin
Genin
Rocket

Localizare Localizare : In imaginatia mea ^^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 287
Puncte : 346
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica... desenul... si cam atat...

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Sam 22 Sept 2012, 14:40

NEXT!!!
Te rog mult,mult sa pui nextu!
Imi pare rau ca nu ai plecat in Turcia!
Si eu stiu cum e sa nu stai cu partinti ...in cazul meu cu mama!
Nu am mai vazuto de cand aveam 4 ani pentru ca a plecat in Spania!
Dar nu conteaza...
Pune nextu repede ca te pap!!
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 24 Sept 2012, 08:22

Mor de curiozitata.Pune NEXTUL!!!!!!!!
Sus In jos
Be Unicorn.
Genin
Genin
Be Unicorn.

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Japonia
acebook acebook : Nekko
Nr. mesaje Nr. mesaje : 366
Puncte : 467
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 24 Sept 2012, 17:04

Next-uul! E atat de frumos!! Pariu ca daca l-a uimit inseamna ca ramane well? awesome right?
Eh, surprize, surprize! Iubesc ficul asta !!! Next ca dau NaNa! lough

Poze facute de mine:

https://sasu.forumgratuit.ro/t4880-my-creations#223597

Ficurle mele:

https://sasu.forumgratuit.ro/t7381-fetele-sunt-speciale-vampires-have-the-power

Sus In jos
Lucya
Genin
Genin
Lucya

Localizare Localizare : ici, colo unde vreau eu si atat :D
acebook acebook : Lucya Pitika
Nr. mesaje Nr. mesaje : 209
Puncte : 242
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : muzica, statul pe net si atletismul
Stare de spirit Stare de spirit : bucuroasa si totusi furioasa :))

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 24 Sept 2012, 20:17

hey hey hey scumpa.... al noualea cer
Imi place ficul tau enorm de mult lol! i lol\'d
Si vreau sa vad ce decide Sakura.... what?lol!
Sunt sigura ca Sakura ori nu va decide nimic sau va fi cu el.... love
Acuma cum iti vrea tie inimioara.... in love
Oricum te-as ruga sa ma anunti si pe mine daca se poate cand pui next.... ;;)
Mersi si imi pare rau ca ai pierdut vacanta in turcia..... dar trebuia sa ne spui.... happy
Sunt sigura ca toti ti-ar fi zis sa te duci sa te distrezi si cand vii in tara pute-ai posta:D:
Daca vrei , vino pe la ficul meu se numeste: O iubire inainte sau dupa razbunare happy2

Si sa sti ca nu esti singura care nu a stat cu parinti, stiu ce este ala dor pentru ca eu si acuma il mai duc, cand aveam 6 ani taicameu a luat-o razna si a inceput certurile in familie. Atunci a vrut sa o omoare pe mama si chesti deasta. Norok ca "fostul meu tata".... ma stia pe mine nebuna pentru ca a treia oara cand i-a bagat mana in gat mamei sa o omoare, i-am smuls mana din gatul ei si i-am zis ca daca mai face chestia asta o data eu il omor..... mama este ce am mai de pret si de cand m-am nascut i-am salvat viata.... si pe a mea si pe a iei....
Oricum am inceput sa il urasc si chesti deasta, in momentul de fata nu stiu nmic de tata iar mama este plecata, plus ca eu stau cu sormea care tre sa inasca.... iar mama este plecata de mult timp deci.... ganditi-va ca mai sunt copii care sufera mai mult decat voi.... eu asa zic Acuma ziceti-mi daca am dreptate sau nu.....
Scuzati, scuzati ca va bag in problemele mele dar vreu sa va zic ca nu sunteti singuri care sufera.... poate uni mai mult decat alti,

S.L.S Te pupaceste kiss kiss
Sus In jos
superaura
Academy Student
Academy Student
superaura

Sex : feminin Varsta : 21
Localizare Localizare : prin romania
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5
Puncte : 5
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Dansez /Desenez /Citesc ficuri/
Stare de spirit Stare de spirit : Happyy

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Dum 30 Sept 2012, 20:41

Buna scumpo!!! Vreau sa spun ca ficul tau e SOOPER BETON!!
Cu NEXT-UL !! Mai repede te rog !!!
N-am ce zice alceva .
Sor la scris!!:D happy
Sus In jos
† LoRy †
Genin
Genin
† LoRy †

Localizare Localizare : ღ In hell ღ
Nr. mesaje Nr. mesaje : 426
Puncte : 476
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : Să'l plimb pe Cerber
Stare de spirit Stare de spirit : Sadică ψ

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Lun 01 Oct 2012, 00:15

Draga mea,îmi pare extrem de rău kă dabea acum am ajuns pe la fic-ul tău.Îl ador,este superb și eu apreciez foarte mult faptul că uh n-ai plecat în Turcia când trebuia,pentru a pune next-uri. Nu trebuia să faci chestia asta,dar este aleagerea ta...Acum întrebarea care mă roade:
"roșie sau albastră?" mă eu am impresia că Sasuke vrea să moară mai repede și nu știe cum,să mă sune dakă vrea o moarte lentă și dureroasă xD.Iar Gaara dragul meu ți-am făcut o programare la cimitir...MHAHAHA.
Aștept next-ul cu mare nerăbdare.te pwp dulce.
P.S.: S.L.S.are dreptate,nu ești singura care suferă draga mea,înțeleg mai bine ca oricine prin ce treci,iar tu ar trebui să te bucuri că makar îi ai aproape...vezi uh...tata a murit akm 2 luni și am fost devastată până să fiu aktivă pe forum,mama lukrează toată dar toată ziua pentru kă e director la o firmă de avocatură,iar fratele meu mai mare de 16 ani nici nu mai zic,totă ziua bătăi,insulte și foarte grave.Înainte de a spune ceva trebuie să te gândești mai bine,deoarece poate să-i afecteze pe cei din jur.Și cnd spun "cei din jur" nu mă refer la mne deoarece m-am obișnuit cu chesti din astea.Nu ți-am spus-o cu răutate și sper să nu te superi,akm sper doar să închidem acest subiect deoarece poate există membri cărora aceste discuții le este ca sarea pe rană. Sper să mă înțelegi...te pwp dulce
Sus In jos
allecsutza
Genin
Genin
allecsutza

Nr. mesaje Nr. mesaje : 182
Puncte : 196
Reputatie Reputatie : 15

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19Mar 02 Oct 2012, 21:56

like this fic ...love it ...hai cu nestul , pt ca merita :X <3
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 7 I_icon19

Sus In jos

Prostitution and Love +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 7 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-