Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Prostitution and Love +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Iti place noul meu fic?
E dragut!:X:
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_vote_lcap91%Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_vote_rcap
 91% [ 103 ]
O pierdere de timp...(O lovitura fix la corazone)
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_vote_lcap9%Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_vote_rcap
 9% [ 10 ]
Total voturi : 113

Sondaj inchis

AutorMesaj
dDeiia
Academy Student
Academy Student
dDeiia

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Nicaieri
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica si Dansul
Stare de spirit Stare de spirit : Happy :))

Prostitution and Love +16  - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 09 Oct 2012, 15:44

Cand pui nextul?????? Mor de curiozitate!! Anunta-ma si pe mine cand il pui! Plizz!!!
Sus In jos
Ciresica^o^
Academy Student
Academy Student
Ciresica^o^

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 28
Hobby-uri Hobby-uri : Deseeen :o3!
Stare de spirit Stare de spirit : mereu Happy (:

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 09 Oct 2012, 19:17

Heiii :) Imi place mult mult mult mult mult ficul tau! Dabea astept sa vad nextu` , te rog anuta-ma ♥
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Joi 11 Oct 2012, 16:45

Intr-un sfarsit ma decid si eu sa iti las un comentariu. Eu sunt mai lenesa, de obicei, si na ^^. Intelegi tu =]
Mie, personal, imi place.
Are si drama, si actiune, si ceva iubire. Ideea e una destul de intalnita, insa ai dezoltat-o frumos.
Abia astept sa vad ce se mai intampla. Te rog frumos sa aduci continuarea. Am observat ca nu ai mai scris de ceva timp puppy eyes.
exista aici atatea persoane care iti iubesc ficul, de ce nu le dai ce isi doresc, si anume: continuarea? ^^
Am citit mai sus ca nu ai plecat in Turcia pentru ca ai vrut sa scrii la fic. Ei bine, nu stiu ce sa zic. Eu cred ca
ai exagerat si ai dramatizat putin cam tare. Insa nu am de unde sa stiu ce probleme ai avut, asa ca nu comentez.
P.S: Anunta-ma de next, daca vrei, si daca nu e prea mare deranjul ^^.
-Zbyee-
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In your heart
acebook acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))

Nr. mesaje Nr. mesaje : 1833
Puncte : 2090
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : MULTE!

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Lun 26 Noi 2012, 22:33

Nu e o vedenie e NEXT mi-am iesit din mana total e un dezastru de capitol, dar ca sa nu va las in cosmos m-am decis sa il postez.Stiu ca nu am mai postat de mult, stiu....

Capitolul 7

Sasuke :

Ma uit cu atentie la specimenele din fata mea, dar cu toate astea raman inmarmurit pe scaunul din lemn.Cu cine am ajuns eu sa impart aerul?Stiam ca exista intrebari grele, dar niciodata nu m-as fi asteptat sa ma gandesc la o asemenea intrebare, toate au un inceput, dar sper ca vor avea si un sfarsit.
Ce s-a intamplat?Ei bine acesti doi natangi caci alfel din pacate nu le pot spune, trist nu e asa?Se cearta si a dat randamentul mai mare si citez : "Asculta sabie nimic nu se compara cu atingerile mele placute, fine!Ma ridic de pe scaun si ma duc fix la bestie, iar el se uita cu o fata gen "WTF" nu ma rezum la cuvinte asa ca ma decid sa ii dau un pumn fix in gura.
Ma intorc inapoi pe scaun savurand linistea imi scot din buzunar un pachet de tigari Pall Mall negru si imi iau o tigara pe care o duc fix in "bot" iau brigheta mi-o aprind, iar apoi dau cu ea de pamant pentru a spune intr-un mod mai placut "am o suta de draci, taceti dracului din gura".

Ma gandesc la nenorocita aia ordinara de Rose, astazi am aflat cu cine ma insela cu un jegos numit, ah suna telefonul il las sa sune, findca imi placea melodia, dar intr-un sfarsit raspund."Sasuke, omule!Ia sa iti zic o afacere, te bagi?Ce dracului mai vrea si jegosul asta?Ehh exista doar un mod pentru a afla."Da, ma bag, despre ce e vorba?Crime, rapiri, dat in cap am o mare varietate daca imi permiti.
"Nu e ma cu dastea am nevoie urgent de o fata, sanatoasa, vaccinata cu ph in ordine ma intelegi tu mi-o trimiti maine pe la ora patru, vezi sa aiba si fundita, hai pa te pup, sa-mi scrii!Inchide telefonul ca un nespalat care se grabeste, pentru ca e una in dormitor.Un jegos, Yane e dator vandut la mine, nu mai zic ficasa, dar ea "plateste" arata ce poate si ea in dormitor, e criza.Ma intorc la gandurile si la idiotii mei , iar apoi observ ca tigara era pe jumatate, dar era oricum buna, trag din ea cu putere si scuip fumul inspre Matahala care era langa mine, imi fura aerul, ce mama lu Stefan Cel Mare cauta langa mine.

Sakura :

Stau ghemuita pe asfaltul rece care mi-a invaluit corpul intr-o cub mantie de gheata..N-am stiut niciodata ca va veni o zi in care voi fi in starea asta, dar totusi stiam ca ziua in care teama in care tot ce credeam a doua zi se va risipii.Speram ca tu ma vei salva, am inteles nu voi cauta miracule, ar trebui sa-mi fac singura "minuniile", am inteles ca viata nu e ceea ce pare, nu tot ce zboara se mananca, nu inca.In visurile mele pot zbura dincolo de nori, dar visele nu pot deveni realitatea, asemeni liberatii credeam ca o am, ca este in mainile mele, dar nu sunt prinsa, intr-o colivie.Timpul trece altfel cand esti singur secundele sunt minute, minutele sunt ore, iar orele ani, ma mir ca nu am barba alba.Eram studenta in primul an si uite am ajuns sa fiu o (iertati-ma nu stiu ce vorbesc).Trebuie Sakura, dar ti-o jur Sasuke voi fi cel mai mare dusman al tau ma voi razbuna, cand te astepti mai putin dragule, cand te astepti mai putin.Scuzati-ma, nici macar eu nu stiu ce tot indrug, cand am devenit eu asa de "inteleapta"?Incerc sa imi dau parul lipit de pe fata mea din cauza lacrimilor care acum cateva ore curgeau neeincetat de pe fata mea rosiatica.

Sasuke :

Pana la urma ma gandesc ca am lasat-o pe rozalie sa reflecteze suficient asupra afirmatiei mele, n-ar fi o dama rea de companie, chiar de loc cred ca ea va sta juma de an, de ce doar atat?Ei bine nu e din cauza mea, eu nu voi gresi probabil ea cand se va vedea plina de bani va incerca sa imi faca ce mi-a facut si Rose.Merg cu pasi repezi si ma indrept spre ea, ajung la usa, iar apoi pun mana pe clanta si trag usor de ea.Ma uit prin camera, iar apoi o observ avea parul lipit de fata din cauza lacrimilor care curgeau neincetat de pe chipul ei.Ma indrept catre ea, iar apoi cobor usor si ii dau la oparte parul rozaliu.Doi ochii mari verzi se uita la mine, o iau in brate si vreau sa o pun pe masa, ea se sperie si crede ca vreau sa ... ma uit pret de cateva secunde la ea, e frumoasa, foarte frumoasa.Ma indrept cu buzele mele asupra ei pentru a mi le lipi cu ale ei pret de cateva clipe, iar apoi usor, usor ne despartim.O intreb scurt, dar la obiect "Ce alegi?" Ea sopteste usor "cu tine"."Buna Alegere, nu vei regreta!"O iau usor de mana, iar apoi iesim pe usa si dam ochii cu sobolani astia, la vederea lor Sakura se ascunde dupa mine mergem incet, dar usa se deschide si apare Yane.
-Ou, Sasuke mi-au facut o surpriza, asta e fata?Unde e funda?Si ce frumoasa si ce timida e, ce ai, esti speriata de bombe, ce dracu ai?A Sasuke uite cei 50.000 de yeni pe care ti datorez + inca ceva din afacerea asta.Ou, banuti!Ei ma mai intreaba odata daca ea e, iar eu raspund cu "Da, ea e!".

-Mama da e facuta pe masura mea, nu e asa Sabie?Se uita lung la frumoasa mea rozalie."Hai vino tu la tata sa te probeze putin".Rozalia se sperie de reactia lui la vederea ei.Yane era din fire mai nesimtit, iar "latine-lover-il" se uita pofticios la ea, am uitat sa va zic pana acum el este un tip cu parul rosu ca focul, ochii albastri ca marea.Partenerul meu se mai da putin la ea, iar apoi Yane ma intreaba daca am venit cu masina, eu ii zic ca da, am venit cu masina ca dasta am cumparat-o ii conduc pana la masina, dar in tot drumul o "curta" pe rozalie, iar apoi roscatul o invita pe capota, ea nu vroia sa accepte, dar i-am zis "Sakura, e doar un joc!" se aproprie incet de ea, iar apoi o intinde pe capota si incepe sa o sarute pe gat coborand tot mai mult pana ajunge la sani in care se opreste.
-Te rog, nu!Spunei Sasuke nu sunt a luim sunt a ta, spunei!Te rog, lasa-ma!Ma mai gandesc odata la bani pe care mi a dat, iar apoi ii zic rautacios.
-Iarta-ma papusica, dar asa e viata daca te las sa pleci de unde mai am garantia ca imi va da datoria + ceva in avans?
Dupa o ora, Yane a terminat "treaba", iar apoi m-a invitat sa vorbim in particular, iar apoi l-am intrebat ce dracu vrea.
-Sa zbor, Sasuke!Ce dracu sa vreau papusa, papusilor, amazoana, amazoanelor, muza mea, cum ziceai ca o cheama?Ii raspund cu Sakura, iar el continua asa vreau sa mi-o vinzi pentru-ca inca 50.000, te bagi?

Dapz stiu n-am postat de mult, dar sper sa va placa stiu mi-am iesit din mana total.

Ultima editare efectuata de catre Capsunika in Mar 27 Noi 2012, 22:34, editata de 1 ori
Sus In jos
xCalliopeXx
Genin
Genin
xCalliopeXx

Localizare Localizare : Calarind bateria Duracel
Nr. mesaje Nr. mesaje : 180
Puncte : 201
Reputatie Reputatie : 17

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Lun 26 Noi 2012, 22:50

Ce ... nesimtit, porc,bou, magar am o lista lunga dar imi este prea lene sa o scriu.
Cum sa o vanda pe Sakura dupa ce i-a zis ca este a lui si ca v-a avea grija de ea??
Nesimtit!!
Anunta-ma si pe mine data viitoare cand pui next!
Ms

Kiss & Hug
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Lun 26 Noi 2012, 22:55

Dupa o mie de ani, insfarsit mamicuta mea isi face aparitia! a hug Multumesc frumos de anunt. kiss Acum, revenind la capitol. In primul rand as vrea sa zic ca semnele de punctuatie sunt puse gresit. Mi-ar fi placut sa povestesti doar din perspectiva lui Sasuke, cred ca ar fi dat o mica urma de mister capitolului. Ai avut cam multe repetitii si cateva greseli de tastare, insa se rezolva cu un edit.
Ohh, Sasuke pui mic si pervers, daca ai stii ce ti-as face pentru ca i-ai dat-o o partida lui Yane ala pe Sakura, sigur n-ai mai fi in viata. :roll Fata l-a rugat si ea frumos sa o scape, iar el i-a zis ca asta e viata?! evil devil mua ha ha Ce as vrea sa fie si el femeie si sa vada cum e.
Sa stii ca nu prea ti-ai iesit din mana, insa trebuie doar sa fi putin mai atenta. Mi-a placut capitolul, a fost frumos si m-a facut sa vreau sa-l bat pe Sasuke. dap ! Sa vi repejor cu nextul, bafta la tastat si multa inspiratie. kiss

Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Lun 26 Noi 2012, 23:53

Hei, Capsunik!!
Ce dor imi era de fic-ul tau. Chiar am ramas in suspans. Si nu e bine. Cand am vazut la mesaje ca next-ul e la fic-ul asta, mai, ma ca incepeam sa sar prin camera de bucurie. lough
Deci.. Cu ce sa incep? Logica ar fi cu inceputul, dar nu stiu care-i. Asa ca hai, imi incerc norocul si eu.
Greseli gramaticale sau de tastare nu am vazut, dar nu am fost nici prea atenta. De fapt de ce zic nici prea? Nu am fost deloc atenta. Imi pasa doar ce scrie, nu si cum. happy2 Poti sa crezi ca sunt o opsedata dupa fic, dar asa-i. Imi place, ce pot spune?
La altceva nu m-am uitat, nici macar nu am avut intentia. Dar totusi am observat ceva... Ceva care strica putin calitatea fic-ului. Pe la sfarsit, cam cand ai inceput sa vorbesti despre Yane, tot repetai anumite cuvinte.
Citat :
Yane era din fire mai nesimtit, iar Yane se uita pofticios
Aici ai repetat ''Yane'' si chiar e neplacut auzlui repetarea cuvintelor. Si au mai fost cateva dati pana la sfarsit, dar nu conteaza. Mai bine asa, decat sa nu postezi. Am vrut doar sa-ti zic. Sper ca nu te superi.
Si acum, sa imi incep dscursul. lough Nesimtitul ala de Sasuke de ce a dat-o lu' ala? Putea sa-i zica sa astepte. Ii putea da alta. Ce nerusinat. Si sincer. Chiar pe capota? CAPOTA???!!! Ce Dumnezeu? Nu era un pat, ceva? Doamne Sfinte. Poate gresesc, dar e prea ciudat. Sincer. :|
Eram sigura ca o sa aleaga ''pastila'' albastra. Sau cred. Oricum, pe el. Acum te las ca eu o sa scriu cat caitolul tau daca nu ma opresc.
P.S.: Nu m-am putut abtine sa nu mai scriu si asta. lough Ma bucur ca ai postat next-ul si nu ai inchis fic-ul. Chiar merita continuat si mersi de anunt. Sper sa imi trimiti mereu un pm, chiar daca nu-ti zic. dap ! Sa stii ca nu e nevoie sa te superi chiar mereu. Uneori e mai bine sa nu bagi in seama. Sper ca nu te-ai suparat. Pa, te pup si spor la scris!
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 27 Noi 2012, 20:47

Heii. Prostitution and Love +16  - Pagina 8 78717

Mersi de anunt. Well, well in sfarsit capitolul 7. Ce pot sa zic... a fost ok.. se putea si mai bine.
Sper sa-ti revii cat mai repede.
In rest.. sunt de acord cu @ Angelus sine alas , Smile for You .

Succes in continuare ! Si spor la scris !
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 78717
Sus In jos
Aici Ralli!
Genin
Genin
Aici Ralli!

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt
Nr. mesaje Nr. mesaje : 60
Puncte : 79
Reputatie Reputatie : 11
Stare de spirit Stare de spirit : excelenta

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 27 Noi 2012, 20:53

Frumos capitol>:D<
biata Sakura:(
uite m-ai intristat:((
pune nextu ca sa ma inveselesc:X
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 27 Noi 2012, 22:29

Multumesc, dar doar atatea comuri am anuntat atatea persoane, ce s-a intamplat?
Pun nextul peste 6 comuri am scris si eu putin la el :)))
Abea acuma am vazut ce am scris la sfarsit "papusa papusilor, amazoana, amazoanelor, muza mea, cum ziceai ca o cheama?"=)))Nu stiu de unde mi-a venit oricum HAI CU COMU!
=)))
Sus In jos
*Jellyfish*
Genin
Genin
*Jellyfish*

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Far from you
Nr. mesaje Nr. mesaje : 233
Puncte : 285
Stare de spirit Stare de spirit : Mai stata meglio

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 27 Noi 2012, 22:52

Buna, am ajuns si eu pe la ficul tau happy2 !
Imi place foarte mult, mai ales ultimul capitol !
Titlul m-a atras cel mai mult.
Il citisem deja de ceva timp doar ca am uitat sa las un comentariu ... lough
Sasuke, hmm think ...nu pot sa cred ca nu a facut nimic sad ...pentru niste amarati de bani !
Dar daca o si vinde acum este chiar culmea ...
Astept next-ul si te rog sa ma anunti si pe mine cand il pui dap ! !
Spor la scris si te pup kiss
Sus In jos
Alyson
Genin
Genin
Alyson

Localizare Localizare : De prin zona...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 51
Puncte : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc.
Stare de spirit Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mier 28 Noi 2012, 08:27

interesant capitolul
si poate de data asta nu ne mai faci sa asteptam biciuitor
dragutza ultima replica:))))
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mier 28 Noi 2012, 11:45

Hey Capsunikaaaa a hug ! Mersii frumoos ca m-ai anuntat ! :-* ..NU ai mai postat de mult....dar ce mai conteazaaa acum ca ai venit cu next-ul ! dance2 Un capitol supperr , darlig ! Cam nesimtit Sasuke dar tu hotarasti cum decurg lucrurilee ! Hai cu next-ulets mmai repedeeeeee !!! dance 2 Poate ma anunti si pe mne de next :d . Bft la scris !!!! Te pupicesteeeeeee dedde kiss*kiss*kiss*kiss:**kiss*kiss*::
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mier 28 Noi 2012, 21:26

Nu pot sa cred , ce nesimtit ! Imi place capitolul si te rog anunta- mă când pui nextul ! P.S. : Săracă Sakura ! Cum a put sa -i facă asta Sasuke !
Sus In jos
Just4You
Genin
Genin
Just4You

Sex : feminin Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 87
Puncte : 99
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : n-am chef sa le enumar
Stare de spirit Stare de spirit : happy_*_*

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mier 28 Noi 2012, 22:19

Cum a putut Sasuke sa-i faca asta Sakurei.Saraca,numai sufera din cauza celui pe care in ca il iubeste.Sper ca Sasuke sasi dea seama de sentimentele lui fata de Sakura.P.S:Sa ma anunti cand pui Nextul.
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 10:56

Aui primit 6 comuri , unde este nextul ?
Sus In jos
Theona Theo
Genin
Genin
Theona Theo

Localizare Localizare : Oare....?!La PC....:))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 207
Puncte : 233
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : My entire life it's an entertainment....
Stare de spirit Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 18:16

Hey... happy2!

Iertare ca ajung atat de tarziu puppy eyes ... insa a fost perioada tezelor la scoala... crying , asa ca m-am hotarat se profit de acesta minunata ZII LIBERA DE LA SCOALA we party !! !!! Traiasca Sf. Andrei nr1 !
Oricum... as vrea sa incep prin a-ti spune ca AM ASTEPTAT O VESNICIE biciuitor!
Asa... capitolul asta a fost foarte bun what?lol!! Chiar nu ma asteptam ca Sakura sa fie vanduta pentru cativa yeni :| . Totusi, as vrea sa te avertizez ca ai avut cam multe greseli de data asta... crying Dar le poti rezolva cu un smplu edit happy2 . [Sper sa nu te superi ca am zis asta... puppy eyes ]
Ce porc e Sasuke! angry Nemernicul nervi! ! A mintit-o atat de usor down ... Dupa ce ca ia spus sa aleaga, a amagit-o in halul asta sad ... E demn de mila :>.<: ... Totusi, sper sa nu fie adevarat puppy eyes , si Sasuke sa o salveze pe Sakura din mainile lui Yane dance2 . Adica, eu cred ca s-a indragostit de ea ;;) , chiar daca e prea devreme sa trag concluzii... rusinos
Insa think ... de cand a disparut Sakura, familia ei nu o cauta :| !? N-a mers la politie, sau chestii de genu waiting ...? Biata de ea crying ... Nu mi-as putea imagina o viata fara prieteni :| , familie, sau dragoste sad . Tre' sa fie tare nasol can\'t see !!! ...! Sunt sigura ca Sakura se simte foarte singura very sad ... imi pare atat de rau pentru ea... crying
Stii... as vrea sa mai spun si ca sunt o mare fana a ficului tau... Iubesc felul in care descrii, povestea, TOT in love ! Sper sa continui ficul cu mai mult "spor" de acum in colo ;;) . Iti urez tot succesul din lume rainbow :\ si iti doresc se devii o scriitoare pentru ca esti extraordinara good job ! Ai de toate in fic... drama, comedie, actiune, iubire... they see me trollin\ Cine si-ar putea dorii mai mult de atat confuz !?
Mersi de anunt happy ! Te pupacesc dolche si abia astept sa vad continuarea hi! !
P.S.: te astept si pe la ficul meu good
Sus In jos
Aly Shine
Chūnin
Chūnin
Aly Shine

Sex : feminin Localizare Localizare : Bucharest
Nr. mesaje Nr. mesaje : 746
Puncte : 917
Reputatie Reputatie : 63
Stare de spirit Stare de spirit : Fericita

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 21:42

My dear Capsunika, mi-a lipsit atat de mult ficul tau.
Cand am vazut ca l-ai inchis atunci, am simtit cum imi cade cerul in cap. Insa acum cum am trecut peste aceeasta etapa, sa vorbim despre capitol.
A fost superb, la fel cum ne-ai obisnuit tu:))
Cel mai mult insa m-a amuzat faza de la final care mi-a smuls un zambet de pe buze, in ciuda faptului ca este negativa.
Ar fii bine ca brunetului sa ii vina mintea la cap, si sa nu o vanda, sa o pastreze pentru sine. Scumpa mea, ma bucur ca ai revenit, si ca o sa ne incanti din nou cu, capitolele tale superbe de care toti ne-am indragostit.
Spor la scris si ai un pupic dulce din partea mea, dulce precum o capsunica :)) in love
Sus In jos
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Vin 30 Noi 2012, 23:28

Vai ce un id***, un ....cum poate sa fie Sasuke asa angry imi vine sa-l arunc pe geam sa-l lovesc cu masina si sa-l arunc in Dunare :>happy
Mersi ca m-ai anuntat sper ca sa vine capitolul curand...
Spor la scris we party !!
Sus In jos
Andrușka
Special Jōnin
Special Jōnin
Andrușka

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Sam 01 Dec 2012, 11:01

E ultima oara cand mai raspund, dar mi s-a stricat tastatura :(
Scriu cu On Screen Keybord am apuat sa scriu un sfert de capitol pana saptamana vitoare...wait please kiss
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 04 Dec 2012, 20:50

Nesimtitul de Sasuke.Cum poate sa se mai priveasca in oglinda?Doar pentru bani a vandut-o pe Sakura.Daca se poate pot sa-l omor pe Sasuke?Spor la scris si sa ma anunti cand pui next.
Sus In jos
katherina14
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Joi 06 Dec 2012, 09:22

hey...hai cu nextul e prea tare ficul ar fi pacat sa nu mai scrii la el
Sus In jos
SasukeLoveSakura
Genin
Genin
SasukeLoveSakura

Localizare Localizare : -_-&quot;
acebook acebook : AbyssalEye
Nr. mesaje Nr. mesaje : 148
Puncte : 204
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : -_-&quot;
Stare de spirit Stare de spirit : Keep calm and listen

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 00:25

O doamne.. da ce fic superb avem aici :x
Pai.... scumpiii cand aduci next...
Jur ca l.as strange pe Sasuke de gat cu o funie facuta din bani
>:) ASA...sa vada si el cum e cand banii "rezolva" totul.
Te-am pupat si sa ma anunti iubiii:*
Bye si spor la scriiis:X
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 Asss10Prostitution and Love +16  - Pagina 8 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Mar 02 Apr 2013, 20:59

Fanfic inchis din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Prostitution and Love +16  - Pagina 8 Asss10Prostitution and Love +16  - Pagina 8 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19Dum 23 Iun 2013, 15:59

FanFic redeschis la cererea autoarei.
Spor la scris. ^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Prostitution and Love +16    Prostitution and Love +16  - Pagina 8 I_icon19

Sus In jos

Prostitution and Love +16

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 8 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-