| Prostitution and Love +16 | |
|
|
Iti place noul meu fic? | E dragut!:X: | | 91% | [ 103 ] | O pierdere de timp...(O lovitura fix la corazone) | | 9% | [ 10 ] |
| Total voturi : 113 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vanity Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva... Nr. mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Hobby-uri : <3 Stare de spirit : Zambiliciii
| |
| |
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 24 Mai 2012, 21:14 | |
| Prima la capitolul 4. Decii de unde sa o iau. Ceee ?Fetita , inel , femeie , inima ? Ceee ? Ai avut dreptate acum chiar il urasc mai mult ca oricand pe Sasuke De ce ?? Cine e femeia aia ? Continuarea |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 24 Mai 2012, 21:16 | |
| nam ce comenta , tot ce vroiam sa zic eu a zis Itsaku deci adu next aha stai acuma ca m-am luat dupa un com , Yuri ? Eh las , vad la next , repede repde:D:D
Ultima editare efectuata de catre Max in Joi 24 Mai 2012, 21:22, editata de 2 ori |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 24 Mai 2012, 21:21 | |
| Asa de trist M-ai facut sa plang Nu am cuvinte pentru acest capitol!!! Este prea trist!!! Totul pare imposibil pentru Sakura. Pare ca a ajuns intr-o situatie fara scapare. E asa de trist, prea trist!!! Asta e singurul cuvant, sentiment, gand care imi vine in minte "tristete" . Biata Sakura. Nu pot sa cred prin ce trece. Si Sasuke cu bruneta aia?????? Adica e logodit!!!! Si isi mai aduce si logodnica intr-un loc ca ala!! Si s-a mai culcat si cu Sakura. Asta e asa de....de...de nici nu gasesc cuvantul!! Sasuke e un pervers si jumatate!!! E mai rau de atat!!! Imi vine sa-l omor cu mana mea!!!! Fac crima !!! Te-am pupat, spor la scris si repejor cu nextul ca inebunesc daca mai citesc multe capitole care ma lasa intr-un suspans ca asta |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 24 Mai 2012, 21:32 | |
| Super tare , frate !Desi...e atat de putin , si mai redai si din capitolul trecut... Ai o imaginatie...nu stiu !si , tot nu pot sa cred ca Sakura sufera atat de mult din cauza unuia pe care l-a iubit !Adica , WTF !?ea e prea credula , ar trebui sa se mai schimbe... Deci , e prea tare ! Cam atat am avut de spus , spor la scris in continuare , si poate mai treci si pe la ficu meu .Pupicei !!!! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 24 Mai 2012, 22:10 | |
| mama inima mea. sa dus la 21 tensiunea. clar ca eu mor cu voi. cum ? FETITA? FEMEIE BRUNETA? INEL LOGODNA? cred ca styu cn e dar vreau sa ma insel. doamne cred ca pana acu am vazut moartea de vreo 6 ori. next |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 24 Mai 2012, 23:16 | |
| Mama ce capitol ! Sasuke este casatorit ? Ce se va intampla cand acea femeia va afla ca a inselat-o ? Deci nu pot sa cred , fiecare capitol devine din ce in ce mai interesant . Descrierea este buna , insa tot pui semnele de ortografie gresit . Astept sa ma anunti si de urmatorul capitol mami . Kiss you . |
|
| |
Honey B Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Tokyo Nr. mesaje : 656 Puncte : 784 Reputatie : 77 Hobby-uri : Dance. Naruto. Music. Fashion.
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 16:31 | |
| Un capitol....... MAGNIFIC, BESTIAL , SUPERB !!! Nu stiu ce sa ma zic Iubesc ficul asta si abia astoet next-ul! |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 18:37 | |
| Hey, am venit si au pe aici, iti iubesc FICUL, cel mai original dintre originale:)) Sasuke e casatorit???? de unde pana unde, oricum de ce ?:(((te rog eu frumos nu pune nextul marti:((( vrei sa ma vezi plangand( fac urat rau de tot) te rog din tot sufletelul meu pune-l in week-end te impor |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 20:16 | |
| O sa il pun, insa as dori mai multe COMURI! |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 20:20 | |
| iti dau eu si 45663273 de comuri numai te rog eu pune nextul |
|
| |
♥Ada♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Unde te astepti mai putin.... :D Nr. mesaje : 762 Puncte : 807 Reputatie : 35
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 20:45 | |
| Sper ca vei pune nextul weekend-ul asta. Nu lua in seama voturile alea 2 negative. Ficul tau e uimitor si nu merita sa iti bati capul pentru cineva care a pus acele voturi cel mai probabil fara sa gandeasca. Fara suparare, dar intr-un mod mai dragut de atat nu o pot zice (asa ca sorry daca am jignit pe cineva). Tu ai muncit mult la acele capitole si noi asteptam in continuare sa ne uimesti cu ideile tale, asa ca te rog multttttt de tot cu o ciresica in varf sa pui nextul zilele astea Te-am pupat si spor la scris!!!! Sper sa ti cont de parerile noastre, pentru ca fanii stiu cel mai bine cat de frumos e ficul tau |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 21:44 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 22:06 | |
| Hey. >:D< Un comm de al meu face cat cinci, so.. te poti pune pe tastat. :)) Oricum mi-a placut foarte mult acest capitol.. Insa credeam ca Naruto e.. :'( Mai blandd.. Sasuke. =p~~~ Di ce are c8il? =)) Hai mah... Vreau actiune, vreau drama, vreau.. sa-si piarda femeia aia copilul. :)))) Suna cam criminal, da' eu vreau SasuSaku. rock Haide repejor cu next-ul. Spor la scris. |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 25 Mai 2012, 23:01 | |
| |
|
| |
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Sam 26 Mai 2012, 01:17 | |
| Vaiii o sa ma omori cu ficul asta minunat:x:x
Astept nextuul cat mai repede:x |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Sam 26 Mai 2012, 11:47 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Sam 26 Mai 2012, 22:37 | |
| Off..nenorocitii, cum au putut sa faca asta, mai ales ochilor angelici ai Sakurei? Nu au inima! Pana si gara e nesimtit. Ohh astept nextu'l si sper sa ma anunti si pe mine pentru ca mi-a placut mult. |
|
| |
.Chris.. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj Nr. mesaje : 270 Puncte : 286 Reputatie : 12 Hobby-uri : Muuulteee<3<3 Stare de spirit : Schimbatoare si pretentioasa
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 27 Mai 2012, 13:49 | |
| Heey! Scuze ca ajung ataat de tarziu, dar deabea am apucat si eu sa-mi postez next-ul la fic si sa dau doua comm-uri. Sper sa nu te superi pe mine.
Am sa-ti spun parerea pe in ansamblu despre toate capitolele pe care le-ai postat, scumpo. Mi-a placut reactia pe care a avut-o Sasuke atunci cand trebuia sa o impuste. De fapt a iumpuscat-o pe fata din spatele sau, nu pe Sakura, asta fiind un lucru bun. Apoi, Sakura a fost nevoita sa se culce cu Sasuke pentru a nu intra in randul prostituatelor? Hmm, ciudata chestie. Ma intreb oare de ce Sasuke a ales-o pe ea... . Totusi, un lucru nu mi-a placut: reactia Hinatei. Poate ca in acest fic Hinata si Sakura nu vor fi prietene, un lucru nou, sincer. La venirea lui Gaara am inmarmurit! . Adica cum? Ea saraca sta violata de atatia nenorociti( ma rog, pe jumatatea, pentru ca noaptea langa Sasuke i-a placut, nu gluma!)si se invinovateste pentru toate cate le-a suferit, si el vine la o tura de "distractie"?Si mai mult, o si violeaza pe Sakura, logodnica lui iubita? Wow! Nu-mi pot imagina ce simtea saraca fata cand a ramas goala in fata celor doi. Totus, sunt curioasa ce i-a spus Sasuke la ureche. Mi-au placu capitolele tale, dar asa cum a spus si Crystal, te-ai cam repetat si a trebuit sa reiau fraza de cateva ori pentru a intelege ce vrei sa spui. Dar e ok. . Cu totii gresim si singura solutie de a scapa de greseli este sa continui sa scrii si sa-ti recitesti capitolele cu mare atentie. Iti multumesc pentru anunt si sper ca ma vei anunta din nou cand vei posta nextul!
Spor la scris si multa inspiratie!
Love ya'!
~Edit~
Scuza-mi zapaceala, dar am uitat sa-ti citesc ultimul capitol. In fine. Ia stai putin....Sakuraq a avortat un copil? A lui Gaara? Si lui nici macar nu i-a pasat? Nerusinatul! Ahh! L-as bate de l-as omori! Naruto o violeaza si el pe biata Sakura? Off! Fata asta devine din ce in ce mai mult jucaria lor si asta nu-i deloc bine! Sasuke logodit? Copil de 9 luni?WTF?! . Ce interesant! Sunt curioasa cine e tipa de langa el. Totusi, imi e mila de sentimentele Sakurei. Dar mai am o nelamurire... Daca Sasuke isi iubeste atat de mult logodnica, de ce a facut-o pe Sakura sa se simta total diferit fata de cum au facut-o ceilalti? Pentru ca, din moment ce ea s-a simtit bine, inseamna ca si el ar fi trebuit sa puna macar un strop de suflet. Acum astept next-ul cu si mai multa nerabdare! |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 27 Mai 2012, 18:30 | |
| Multumesc dragilor, nextul va veni saptamana vitoare, cred...adica nu mi-a venit pana acuma nici-o idee cu care sa va SURPRIND!Dar sunt sigura ca la romana imi va veni mie ceva, sa speram... So, bye! Mi-am luat Google Chrome, merge super , de ce nu am facut-o de la inceput? Foloseam mozilla firefox era bun, dar asta e MAI BUN!Bine ca prima oara aveam explorer... |
|
| |
Max Chūnin
Sex : Localizare : Some day I'll know better than me Nr. mesaje : 754 Puncte : 858 Reputatie : 58 Stare de spirit : Hoppless
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 27 Mai 2012, 18:42 | |
| Capsunica , am si eu o intrebare , doar sper sa nu te superi: - Citat :
- Ce?Eu, eu nu am mai facut-o doar o data cand am fost violate de “namilele” astea, atat, dar ce sperante am eu sa fiu eliberata
era scris in capitolul 2 , iar: - Citat :
- e-am iubit ca o catea, am renuntat la multe pentru tine, am ramas insarcinata, iar apoi tu ai spus ca nu-ti doresti un copil, iar eu am facut cel mai mare sacrificiu pe are l-am putut face.Am ales sa fac un avort, a
Parca nu a facut-o doar o data in viata ei? Ca eu is confuza , sper ca nu te-ai suparat pe mine de observatie:D |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 27 Mai 2012, 20:14 | |
| Crede-ma totul e aranjat iubito nu e nimic pus in neinregula!;): Asteapta si-o sa vezi... |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 28 Mai 2012, 01:07 | |
| Aish!!! Am venit ultima sa citesc next.ul??? Scuze pentru asta!! Imi place atat de mult next.ul!!:x Sasuke are deja o sotie? huh, ce urat!! Eu am crezut ca el o va salva din infernul asta! Sunt inca curioasa cine va fi acel erou. Sper sa aduci cat mai repede next.ul si sa ma anunti:*
HanazawaRin:) |
|
| |
NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mar 29 Mai 2012, 21:43 | |
| super tare astept nextu scumpo sasuke e logodit ? nu-i corect el trebue sa fie cu sakura sunt foarte curioasa ce o sa se intample spor la scris si sper sa vii cat mai repede cu nextul |
|
| |
Aly Shine Chūnin
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 30 Mai 2012, 08:43 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 | |
| |
|
| |
| Prostitution and Love +16 | |
|