Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Prostitution and Love +16 | |
| |
Iti place noul meu fic? | E dragut!:X: | | 91% | [ 103 ] | O pierdere de timp...(O lovitura fix la corazone) | | 9% | [ 10 ] |
| Total voturi : 113 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 23 Iun 2013, 16:03 | |
| Mersi Chocolina acuma ma apuc de scris Te ubesc Pana diseara e complet, insa trebuie sa citesc de la capitolul 1 sa ma pun in tema, caci am cam uitat :)) |
| | | Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 23 Iun 2013, 18:06 | |
| Dupa o pauza lunga va dau un capitol nou, mie rusine de el e bun de aruncat la cosul de gunoi imi pare rau.Lectura placuta!Criticii!Si ma scuzati ca a durat atata, dar...mai e mama prin preajma. Chapter 8 A lonely girl Sasuke P. O. V : Un amalgam de ideei si de ganduri mi se auzeau in mintea mea, creierul meu incerca sa proceseze daca procedasem corecta cu rozalia de mai devreme.Ei bine da i-am dat-o lui Yane nu pot risca sa pierd 100.000 de mii de yeni pentru o catea roz care sa fiu sincer face s** al naibi de bine.Imi intind mana spre paharul de vin care este chiar langa monitorul calculatorului, iar apoi duc la gura mica delicatese , band cate putin doar nu as vrea sa ma inbat si sa fac diverse pe aici.Culoarea vinului era asemenii sangelui inchegat, dar nu avea gustul acela sarat pe care il poseda sangele, ci mai degraba un gust dulceag-amarui.Fara sa vreau mintea mea se duce la fata cu parul roz, greu o uitii nu e ca si cum ai fi avut o blonda, ea nu era o fata, ci cineva special simt asta prin toti pori.Revenind am vorbit cu Sabie, Matahala si cu restul ei bine "doamna" sau "domnisoara" Rose a plecat din tara.A plecat in Coreea de Sus, probabil in Seoul acolo sta familia ei de tarani obositi, maicasa e o alta "parasuta" care a facut-o cand avea 16 ani, iar tacsu unul vitreg, sa fiu sincera mama lui Rose e mai frumoasa decat ea e inalta, slaba, dar nu scheletica cu ochii albastrii asemeni azurului, iar buzele ei sunt niste buze mici, rosii si delicate, asemenii ei deasemenea. Lasand la o parte detalile neinsemnate si neesentiale pentru viata mea, vorbind de Rose a plecat cu unu Gaara parca.Un papagal, un papa-lapte!Tremura daca tine un pistol in mana.Imi dau ochii mei negri ca tastura si mouse-ul si incep sa scriu pe net despre Layla Hamilton, tatal ei conduce lanturile de hotele Hamilton, mama da buna e!Layla era de performanta atleta la circ a lucrat la circul Kaleydo alaturi de o prietena buna Sora, dar s-a lasat in urma unui accident cu umarul...hmm.Interesant, foarte interesant ea poate fi o posibila dama de companie acuma ca Yane mi-a recrutat-o pe rozalie trebuie sa caut pe altcineva, tacsu e actiat dupa bani dal in masa si-ar vinde si familia pentru ei.Ei bine fata are nota 8, 50, dar nu are ...acel ceva, acea sclipire in ochii pe care o avea si rozalia , dar si Rose cand am cunoscut-o.Dau inapoi pe google si scriu Karin Harine, maicasa face trafic de carne vie am avut o colaborare foarte buna in trecut ceva nu doar "strict" profesional daca va-ti prins.Karin era roscata, vopsita se vedea de la o posta, aici scria ca a suferit 18 operatii estetici acelea fiind : silicoane, silicon in buze etc si cate si mai cate pot spune ca arata bine, dar nu era reala era doar mult plastic, iar modelul de ochelarii pe care il purta imi facea greata cu pietre swarosky.Lui Karin i-as da 4,50, de ce ?Nu are nimic!E facuta din plastic... si mai e si grasa!Frate un baiat nu vrea balene langa el!Vrea o fata slaba, poate prea slaba, dar macar nu o Orca. Oftez lung, stiu sunt foarte pretentios si foarte drastic nu pot spune ca rozalia era cine stie ce, dar era altfel si asta imi placea putin, nu pot spune ca imi "placea", dar de la a placea un verb simplu, iar la a iubii e un pas foarte mare.Caci placutul poate fii ca la mine de azi pe maine, dar a iubii, a pune binele lui, inaintea binelui tau, a face sacrificii de dragul persoanei iubite mi se pare un pas foarte mare, dar fiecare cu ideile si parerile lui.Telefonul suna era o melodia mea preferata Evenscence-Bring me to life, vocea tipei mi se parea perfecta, iar ea arata destul de ok.Il mai las putin sa "cante", iar apoi ma uit cine sunt, spre uimirea mea era Yane, ce dracu mai vrea boul asta?Raspund cu in simplu "Da", iar el m intampina cu. -Bai Sasuke, sa mor eu, sa moara mamicuta mea, ce mi-ai dat aici Sas'ke?Carcasa sa mor eu de nu e buna, e buna rau!Da mai bine mi-o trageam cu un caine handicapat!Asa sta in pat, asa!Si nu se misca, nu geme nu nimic!Pai Sas"ke ce facem aici?Mie imi trebuie una sa ma oboseasca dupa nici cinci minute in pat.Apropo stii ce mi-a facut?M-a ZGARIAT!Pai eu in loc sa mi-o trag linistit acolo, intr-un colt de camera, vine t***a asta SI ISI BATE JOC DE MINE?Doamne, cu ce d***u ti-am gresit sa imi dai blestemul pe cap?Inge-inge-ingerasul meu de mic mi te-a dat Dumnezeu, am fost mic mai facut MARE am fost slab mai facut TARE todeauna fii cu mine si ma invata s-o trag bine, si de Yane ma fereste amin.Nu ma intelegeti gresit nu imi era teama ca sa zic asa de el, dar ma stresa la cap, iar eu de asta nu aveam NEVOIE.Un pic prea mult, nu?Ma scuzati de "limbajul" lui, dar e un tigan nu ca as avea probleme cu el, dar noi japonezi nu prea folosim "apelative" si "injurii" de felul asta. -Bai nevertebrata urata si fara creier,asculta aici tipa sa "mor" eu de nu e buna e calitate intaim, dar nu stii tu cum sa procedezi trebuie sa te comporti usor, gentil romantic nu cu apucaturi ca si cand ai face-o cu orice c****, ai inteles, ba smechere?I-o spun eu, ma simt destul de bine nu sunt suparat, probabil ca am jucat o partida de sah in camera de mai sus.Nici nu observ, dar Yane continua sa vorbeasca, iar eu ascult tacut la ceea ce imi indruga acolo.Asa hal de om?Na se mai intampla greseala naturii. -Ba, pispirel!Tu nu intelegi ca asta e salbatica?Crescuta in jungla ia-o naibii de aici ca nu stiu ce ii fac ca am dat si 100.000 de mii de Yeni pe ea, Sasuke pastreaza-ti bani ca eu de ea nu ma mai apropi! Inchid telefonul destul de nervos daca e taran si nu stie cum sa se poarte cu o domnisoara de clasa intai ca rozalia?Ei bine il sun pe Matahala si ii spun sa ia Grand rover-ul si sa ma astepte caci eu voi fi acolo.El ma intreaba daca in fata firmei lui, iar eu ii zic ca sigur ca da si ii inchid fix in nas, lasandu-l probabil sa vorbeasca singur.Ma ridic de pe scaunul din piele de sarpe si imi dau cu parfum puternic, orice domnisoara care simte mirosul acestui parfum, cade la picioarele mele.Ori este din cauza parfumului ori este vorba doar de farmecului meu personal si a charmului meu inascut pe care incep sa cred ca l-am mostenit de la tata.Pe tata nu l-am cunoscut m i am un frate mai mare Itachi, doar ca este un afemeiet nu ca eu nu as fi, dar nu ca el nu se poate abtine. Lasandu-mi familia la o parte cobor scarile foarte rapid si ajung jos unde il astept pe handicapatu ala Matahala are 22 de ani, numele lui adevarat este Ashino si are nevasta si copil, nevasta lui care nu pot spune ca este cine stie ce are 34 de ani, dar nici el nu este cine stie ce are 39, are o fetita de 14 ani care din cate am inteles, si-a pierdut virginitate intr-un motel acum doi ani, tipul era beat si nu a stiut ce face, mda.Are o datorie la mine circa de 30.000 de mii de yeni din care a reusit sa plateasca doar jumatate din pacate.O injuratura frumoasa imi scapa printre dintii mei de un alb aproape perfect, un om se uita la mine si imi zice ca femeile pot fi imprevizibile?WTF?Ce femeie?Ma rog nu imi dau seama cum trece timpul si Matahala a venit reusesc sa ii zic "Ce ti-a luat atat?"Iar el imi raspunde ca a avut o treaba cu fetita lui, nu sunt un tiran fetita lui era chiar draguta.Era blonda cu ochii verzi aproape ca ai rozaliei, doar ca a ei erau mai draguti caci ai rozaliei era spalacititi in plans.Urc in masina si ii zic sa ma duca acasa la Yane, nu statea departe, dar nici aproape cam la jumata de unde suntem noi aici.Il las pe el sa conduca, nu sunt inconstient bausem un pahar de vin rosu, nu eram ametit, dar totusi nu-mi place sa risc.Mai ales daca este vorba de propria-mi viata. Imi palce in masina imi da o senzatie de libertate, chiar daca nu conduc eu nu totul se rezuma in a conduce, ci cum parul iti flutura in vand, aerul te trezeste si injuraturile de dimineata, nimic nu se compara cu asta, nu e asa?Nici nu imi dau seama cand am ajuns, iar Matahala imi spune daca poate sa plece sau sa astepte in masina pana ma intorc.Ii dau 500 de yeni si ii spun sa astepte aici, el se bucura cand vede bani si ii baga rapid in buzunar.Yane are o casa frumoasa, dar daca ma intrebati pe mine e un citch, in casa e numai aur si picturii pe pereti, tablouri si diverse chiesti din cristal.Nici nu ma fac confortabil si ma intreaba Yane cand am ajuns, iar eu ii raspund ca nu de mult.Il intreb unde e rozalia, iar el imi spune ca ultima usa pe stanga, numarul treo.Merg linistit, nu imi era frica, Yane nu e atat de prost sa incerce sa ma asasineze in propria lui casa.Dar inca nu stiu la ce se referea cu numar trei.Merg cu pasi bine apasati, unde vad mai multe camere cu diverse numere cu poze cu fete goale pe usa in capat era camera numarul trei, aham deci la asta se refera Yane.Intru cu grija unde vad cea mai sexy femeie pe care am vazut-o vreodata.Purta un dres negru cu gauri, un sutien negru din piele si o pereche de chilotii din piele.Doamne ia-ma!Parul roz, Sakura. Cand ma vede se sperie de mine, iar eu ii spun un simplu "Nu te teme!"Cand sunt aproape de ea o trantesc in pat si ii spun ce-am crezut si daca inca mai vrea sa fie dama mea de companie, dar ea imi spune ca nu poate sa mai aiba incredere in mine o apuc de par si ma pun peste ea si o mai intreb odata.Iar ea imi spune ca... Huuu!INSFARSIT ma dor degetele si vreau sa stiti ca am abandonat forumul si ficul, pentru-ca...asa am simtit.Simteam ca nu e locul meu, simteam ca nu sunt apreciata suficient pana la urma m-am inscris in 2011, eram mereu on si aveam mai multe ficuri.Chiar daca la multe dintre ele nu activam la asta si inca doua mai puneam next.Aveam foarte multe ideei, a fost a doua oara cand am parasit forumul, prima oara fiind din cauza ca o "desteapta" s-a trezit sa-mi copieze fostul fic in colaborare cu Punk.Girl Love with my brother+16 mda era o idee originala si se putea sa nu mi-a luati?Adica ea ma rog :)HAI COMURI CA NU MAI PUN NEXT 1 LUNA!PRET:10 COMURI
Ultima editare efectuata de catre Capsunika in Dum 23 Iun 2013, 20:27, editata de 2 ori |
| | | Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 23 Iun 2013, 18:38 | |
| Capsunika.... Ai un capitol minunat. Deci dupa cate vad eu, Sakura se comporta ca o salbatica cu Yane, si e de inteles. Hmm se pare ca ea il vrea numai pe Sasuke... Insa si Sasuke asta e cam indecis, pana la urma ce doreste? Sa o vanda sau sa fie a lui? Capsunika, de ce pui asa de rar noi capitole? Povestea ta e minunata, si ai o gramada de cititori inraitii. Te rog pune nextul mai repede, te iubim si te apreciem foarte mult, pentru ceea ce esti |
| | | Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 23 Iun 2013, 18:44 | |
| Hey! Bine ai revenit pintre noi !
Hm... in sfarsit am terminat de citit toata povestea , deoarece nici nu am mai stiut care este ideea ficului . Am asteptat foarte mult nextu-l la ficul tau , dar de la un an de cand l-am citit , nu ai mai dat nici un semn de viata . Din fericire astazi am vazut mesajul privat si m-am pus din nou pe citit . Cred ca ai glumit cand ai spus ca nu este bun de nimic , nu-i asa ? Ai un fic foarte bun dupa parerea mea , iar vad ca si ceilalti te apreciaza faorte mult . Nu trebuie sa te lasi descurajata de faptul ca nu multa lume iti citeste ficul , deoarece trebuie sa scrii din inima si cu placere . Ai fani din cate vad asa ca sa nu te mai aud ca spui asa ceva ! Sa inteles ?
Acum in legatura cu capitolul . A fost frumos , pervers si cat se poate de amuzant . Din cate vad lui Sasuke ii place sa ia lumea peste picior , dar asta il face sa fie mana in mana cu mine . Dar , bine inteles ca nu poate sa faca si o boacana pentru care , il voi bate din minut in minut . Ce naiba a facut cu Sakura ? Brunetule , tu zici ca nu o poti uita si tot tu o dai ! HIhi , se pare ca rozalia este cam dura cu Yane , probabil il vrea doar pe Sasuke , dar mai discutam despre asta . Astia sunt doi nehotarati !
In fine , sper sa ma anunti la next !
|
| | | Aici Ralli! Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt Nr. mesaje : 60 Puncte : 79 Reputatie : 11 Stare de spirit : excelenta
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Dum 23 Iun 2013, 20:36 | |
| Chiar imi era dor de ficul tau, bine ca ai revenit:* |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 24 Iun 2013, 09:36 | |
| Buna! Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Ma bucur ca ai decis sa-ti continui ficul si ai revenit pe forum! Ar trebui sa pui mai des capitolele, te pricepi, si noi te apreciem! :))) Mi-a placut foarte mult capitolul si sunt sigura ca la fel va fi si urmatorul. Au fost cateva faze amuzante, mai ales cand Yane l-a sunat pe Sasuke! Pana la urma Sakura tot cu Sasuke va ramane, dar as vrea ca Sasuke s-o respecte mult mai mult! Spor la scris si la idei! Sa pui nextul repede! Te pwp! :* |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 24 Iun 2013, 12:32 | |
| Descriere: sincer, nu prea exista asa ceva in ficul tau. Incerci sa surprinzi anumite cadre, sa ma faci interesata si curioasa, dar nu iti iese. Anumite expresii sunt trase de par, rau de tot, iar altele sunt exagerate si nu se potriveste deloc in context. Nu inteleg de ce folosesti un limbaj atat de urat, ai niste cuvinte vulgare care nu-si au rostul si care nu ajuta nici estetica, nici fluiditatea, nici orice altceva. Gandeste-te la ce ar face personajul respectiv in situatia data, apoi reactiile si gesturile ce vor urma vor veni de la sine, pentru ca toate astea se leaga. Fa ca personajele tale sa fie cat mai realiste, nu mai aduce in discutie detalii extravagante de genul scaunului din piele de sarpe sau a masinilor care nu fac decat sa scoata la iveala superficialitatea personajelor. Nu imi place cum le conturezi personalitatile, o faci de parca nu ai tine la ele, de parca n-ai scrie din placere si de parca ai crede ca esti mai buna decat esti. Trebuie sa muncesti pentru a capata experienta si pentru a putea sa te autoevaluezi in ceea ce priveste scrisul, iar tu inca n-ai ajuns la acel nivel, mai ai de lucrat. Limbajul tau mi se pare saracacios, ai cateva cuvinte pe care le folosesti destul de des si cuvintele acelea care nu-si su rostul intr-un fic, care probabil iti par interesante si ca mai dau culoare ficului. Citeste mai mult si formeaza-ti un vocabular mai bogat, daca nu vrei sa folosesti un cuvant cauta-i sinonime, fa in asa fel incat sa inveti cate ceva si sa aprofundezi de fiecare data cand mai scrii un capitol.
Actiune & Dialog: actiunea mi se pare grabita, ai goluri pe care nu le umple nimic, nu tu rutina, nu tu gesturi minimaliste, nimic. Incearca sa descrii si sa narezi si alte lucruri decat faptele si intamplarile principale, pe care trebuie sa pui accent. Trebuie sa ma ajuti sa iti inteleg personajele, sa le faci sa apara in cat mai multe cadre si lumini si astfel sa le pot percepe ca pe ceva ce se contureaza incetul cu incetul. Dialogul trebuie lucrat si trebuie lucrat la el mult. Nu ai replici care sa imi placa, care sa-mi atraga interesul. Incearca sa relevi ceva prin cuvintele pe care le spun personajele, nu sa pui liniute de dialog numai de dragul de-a fi si ele acolo. Poti citi ficurile scrise de iPrieten?, RAIN, Hanazawa Rin si Lauren Wandowski, acolo vei gasi dialoguri bune din care poti invata.
Idee & Titlu: ideea nu mi se pare dintre cele mai originale si, cu siguranta, nici modul in care o dezvolti nu este cel mai adecvat. Daca vrei sa abordezi o tema pe care atatia au incercat s-o dezvolte, atunci felul in care o prelucrezi trebuie sa fie foarte bun, fara cusur, astfel incat sa pot spune "Da domnule, chiar stie ce sa faca si cum sa scrie." Ori aici nu e cazul. Trebuie sa aduci aspecte originale, sa intri si pe alte fagase ale ideii, sa gandesti mai incolo de suprafata. Titlul are legatura cu continutul ficului, dar nu ma atrage cine stie ce. De asemenea, acel +16 nu isi are rostul, nu are ce cauta in titlu, fie ca ficul este sau nu pentru aceasta varsta.
Estetica: este ok, desi nu imi place ca scrii ingrisat. Apoi, dupa cum ti-am spus si la corectarea capitolului, nu mai folosi atatea culori, una singura pe langa alb ajunge. In plus, ai putea incerca sa scrii de la capat, cu alineat, ar arata mult mai bine.
Greseli de tastare/ ortografie/ punctuatie:
- Capsunika a scris:
Chapter 8
A lonely girl
Sasuke P. O. V : (nu mai scrie cu atat de multe culori, de obicei totul ar trebui sa fie alb, insa daca vrei sa scoti titlul in evidenta foloseste o singura culoare, este de ajuns)
Un amalgam de ideei (idei) si de ganduri mi (fara "mi")se auzeau in mintea mea, creierul meu incerca sa proceseze daca procedasem corecta cu rozalia de mai devreme.Ei bine da (,) i-am dat-o lui Yane (,) nu pot risca sa pierd 100.000 ("o suta de mii", daca scrii cum ai facut tu este pleonasm, intrucat cifrele deja indica numarul, nu mai era nevoie si de "mii") de mii de yeni pentru o catea (limbajul asta nu ma atrage deloc, foloseste alte cuvinte, dure, care sa evidentieze duritatea si ura acestuia, dar care sa arate bine din punct de vedere estetic) roz care sa fiu sincer face s** (din nou, incearca sa te limitezi, nu cred ca expresia asta face ficul mai interesant, doar mai vulgar) al naibi (al naibii) de bine.Imi intind mana spre paharul de vin care este chiar langa monitorul calculatorului, iar apoi duc la gura mica delicatese ("delicatesa", totusi, nu cred ca "mica delicatesa" e expresia potrivita pentru a descrie vinul, o bautura nobila, care se bucura de un anumit prestigiu), band cate putin (,) doar nu as vrea sa ma inbat (imbat) si sa fac diverse pe aici (aici m-am simtit de parca ai fi vorbit cu noi, cititorii, lucru pe care personajele tale nu trebuie sa-l faca, trebuie sa narezi intr-un mod independent de lumea in care traiesti tu) .Culoarea vinului era asemenii (asemenea) sangelui inchegat, dar nu avea gustul acela sarat pe care il poseda sangele ("poseda" nu este cuvantul bun, un sinonim ar fi fost mai bun in locul sau) , ci mai degraba un gust dulceag-amarui.Fara sa vreau (,) mintea mea se duce la fata cu parul roz, greu o uitii ("uiti", apoi virgula) nu e ca si cum ai fi avut o blonda, ea nu era o fata, ci cineva (in loc de "cineva" puteai scire "o persoana" pentru a evita cacofonia suparatoare) special (,) simt asta prin toti pori (porii) .Revenind (virgula aici; de asemenea, iar vorbesti cu cititorii, nu o mai face) am vorbit cu Sabie, Matahala si cu restul (,) ei bine "doamna" sau "domnisoara" Rose a plecat din tara.A plecat in Coreea de Sus (Coreea de Sud) , probabil in Seoul (,) acolo sta familia ei de tarani obositi, maicasa (maica-sa) e o alta "parasuta" (nu mai folosi astfel de cuvinte, ce vocabular e asta?) care a facut-o cand avea 16 ani, iar tacsu (taica-su) unul vitreg, sa fiu sincera ("sincer" si apoi virgula) mama lui Rose e mai frumoasa decat ea (,) e inalta, slaba, dar nu scheletica (,) cu ochii albastrii (albastri) asemeni (asemenea) azurului, iar buzele ei sunt niste buze mici, rosii si delicate, asemenii ei deasemenea. (Tie cum iti suna "asemeni ei de asemenea"? Serios, un pleonasm ca asta n-am mai intalnit. Ai grija la repetitii si lucruri evidente, macar pe acestea sa le viti pe cat posibil.)
Lasand la o parte detalile neinsemnate si neesentiale pentru viata mea, vorbind de Rose (,) a plecat cu unu ("unul" sau "unu' ", apoi virgula) Gaara parca.Un papagal, un papa-lapte!Tremura daca tine un pistol in mana.Imi dau ochii mei negri ca tastura si mouse-ul (Ce logica si ce comparatie sunt astea? Iti dai ochii... unde? Si sunt negri ca tastatura si mouse-ul? Puteai gasi nspe mii de alte lucruri negre si care sa sune mult mai bine pusi in comparatie cu ochii sai.) si incep sa scriu pe net despre Layla Hamilton, tatal ei conduce lanturile de hotele Hamilton, mama (,) da (da' sau dar) buna e!Layla era de performanta atleta la circ (,) a lucrat la circul Kaleydo alaturi de o prietena buna (,) Sora, dar s-a lasat in urma unui accident cu umarul...hmm.Interesant, foarte interesant (,) ea poate fi o posibila dama de companie acuma (acum) ca Yane mi-a recrutat-o pe rozalie (,) trebuie sa caut pe altcineva, tacsu (taica-su) e actiat (ahtiat) dupa bani (,) dal in masa ("da-l in ma-sa"; nu mai folosi astfel de cuvinte, injuraturi samd, poti face ca ficul tau sa fie frumos si fara ele) si-ar vinde si familia pentru ei.Ei bine (,) fata are nota 8, 50, (8.50) dar nu are ...acel ceva, acea sclipire in ochii (ochi) pe care o avea si rozalia , dar si Rose cand am cunoscut-o.Dau inapoi pe google (Google) si scriu Karin Harine, maicasa (maica-sa) face trafic de carne vie (,) am avut o colaborare foarte buna in trecut (,) ceva nu doar "strict" profesional daca va-ti (v-ati) prins.Karin era roscata, vopsita (,) se vedea de la o posta, aici scria ca a suferit 18 operatii estetici (estetice) acelea fiind : silicoane, silicon in buze etc (nu era nevoie nici sa le enumeri pe toate, nici sa folosesti "etc", era de ajuns sa mentionezi asta...) si cate si mai cate (,) pot spune ca arata bine, dar nu era reala (,) era doar mult plastic, iar modelul de ochelarii (ochelari) pe care il purta imi facea greata cu pietre swarosky (Ii facea greata cu pietre Swarovski? Serios? Vigulele alea au si ele un rol al lor...) .Lui Karin i-as da 4,50, de ce (Propozitie fara rost, fara nicio noima) ?Nu are nimic!E facuta din plastic... si mai e si grasa!Frate (,) un baiat nu vrea balene langa el!Vrea o fata slaba, poate prea slaba, dar macar nu o Orca. (orca cu "o" mic, nu vad de ce l-ai transforma in nume, e doar o specie de balena)
Oftez lung (prelung) , stiu (,) sunt foarte pretentios si foarte drastic (,) nu pot spune ca rozalia era cine stie ce, dar era altfel si asta imi placea putin, nu pot spune ca imi "placea", dar de la a placea un verb simplu (nu stiu cum iti poate placea un verb simplu, dar fie) , iar la a iubii (a iubi) e un pas foarte mare.Caci placutul poate fii (fi) ca la mine de azi pe maine, dar a iubii (a iubi) , a pune binele lui, (fara virgula) inaintea binelui tau, a face sacrificii de dragul persoanei iubite mi se pare un pas foarte mare, dar fiecare cu ideile si parerile lui.Telefonul suna (,) era o melodia mea (era melodia mea preferata, fara "o") preferata Evenscence-Bring me to life (nu prea cred ca are rost sa mai spui si care e melodia, la ce foloseste?) , vocea tipei mi se parea perfecta, iar ea arata destul de ok.Il mai las putin sa "cante"(fara ghilimele) , iar apoi ma uit cine sunt (suna) , spre uimirea mea era Yane, ce dracu mai vrea boul asta?Raspund cu in simplu "Da", iar el m (ma) intampina cu. (doua puncte, nu punct) -Bai Sasuke, sa mor eu, sa moara mamicuta mea, ce mi-ai dat aici Sas'ke (Sasuke, asta-i numele lui) ?Carcasa sa mor eu de nu e buna, e buna rau!Da mai bine mi-o trageam cu un caine handicapat (Ce naiba reprezinta asta? Asta-i limbaj pentru un fic?) !Asa sta in pat, asa!Si nu se misca, nu geme (,) nu nimic!Pai Sas"ke (Sasuke si api virgula) ce facem aici?Mie imi trebuie una sa ma oboseasca dupa nici cinci minute in pat.Apropo (,) stii ce mi-a facut?M-a ZGARIAT (fara CapsLock) !Pai eu in loc sa mi-o trag (Doamne iarta-ma, ce vezi tu interesant la expresiile astea, nu inteleg.) linistit acolo, intr-un colt de camera, vine t***a asta SI ISI BATE JOC DE MINE (fara CapsLock) ?Doamne, cu ce d***u (Imi place la ca "dracu" pui stelute si la celelalte nu.) ti-am gresit sa imi dai blestemul pe cap?Inge-inge-ingerasul (este "Inge-ingerasul meu") meu de mic mi te-a dat Dumnezeu, am fost mic mai facut MARE (care-i treaba cu CapsLock-ul?) am fost slab mai facut TARE (la fel ca mai inainte) todeauna fii cu mine si ma invata s-o trag (Serios? Din nou?) bine, si de Yane ma fereste amin.Nu ma intelegeti gresit (,) nu imi era teama ca sa zic asa de el, dar ma stresa la cap, iar eu de asta nu aveam NEVOIE (fara CapsLock) .Un pic prea mult, nu?Ma scuzati de "limbajul" lui, dar e un tigan (,) nu ca as avea probleme cu el, dar noi japonezi (jeponezii) nu prea folosim "apelative" si "injurii" de felul asta. (Nu, esti sigura?)
-Bai nevertebrata urata si fara creier,asculta aici tipa sa "mor" eu de nu e buna e calitate intaim (intai) , dar nu stii tu cum sa procedezi (,) trebuie sa te comporti usor, gentil (,) romantic (,) nu cu apucaturi ca si cand ai face-o cu orice c****, ai inteles, ba (,) smechere? (N-am inteles nimic.) I-o spun eu, ma simt destul de bine (,) nu sunt suparat, probabil ca am jucat o partida de sah in camera de mai sus.Nici nu observ, dar Yane continua sa vorbeasca, iar eu ascult tacut la ceea ce imi indruga acolo.Asa hal de om?Na (,) se mai intampla (,) greseala naturii. -Ba, pispirel!Tu nu intelegi ca asta e salbatica?Crescuta in jungla (,) ia-o naibii de aici ca nu stiu ce ii fac (,) ca am dat si 100.000 de mii (daca folosesti ciferele nu mai este nevoie si de "de mii", dar te sfatuiesc sa scrii cu litere, arata mult mai bine) de Yeni pe ea, Sasuke pastreaza-ti bani (banii) ca eu de ea nu ma mai apropi! Inchid telefonul destul de nervos (,) daca e taran si nu stie cum sa se poarte cu o domnisoara de clasa intai ca rozalia?Ei bine (,) il sun pe Matahala si ii spun sa ia Grand rover-ul si sa ma astepte caci eu voi fi acolo.El ma intreaba daca in fata firmei lui, iar eu ii zic ca sigur ca da si ii inchid fix in nas, lasandu-l probabil sa vorbeasca singur.Ma ridic de pe scaunul din piele de sarpe si imi dau cu parfum puternic, orice domnisoara care simte mirosul acestui parfum, (fara virgula intre subiect si predicat) cade la picioarele mele.Ori este din cauza parfumului ori este vorba doar de farmecului meu personal si a charmului () meu inascut (innascut) pe care incep sa cred ca l-am mostenit de la tata.Pe tata nu l-am cunoscut (,) m i (mai) am un frate mai mare (,) Itachi, doar ca este un afemeiet (,) nu ca eu nu as fi, dar nu ca el (,) nu se poate abtine.
Lasandu-mi familia la o parte (,) cobor scarile foarte rapid si ajung jos unde il astept pe handicapatu (cu apostrof sau cu "l", insa sunt sigura ca puteai folosi orice alt cuvant in locul acestuia) ala Matahala are 22 de ani, numele lui adevarat este Ashino si are nevasta si copil, nevasta lui care nu pot spune ca este cine stie ce are 34 de ani, dar nici el nu este cine stie ce are 39 (deeeci, el are 22 sau 39 de ani?) , are o fetita de 14 ani care (,) din cate am inteles, si-a pierdut virginitate (virginitatea) intr-un motel acum doi ani, tipul era beat si nu a stiut ce face, mda.Are o datorie la mine circa de 30.000 de mii de yeni din care a reusit sa plateasca doar jumatate (,) din pacate.O injuratura frumoasa imi scapa printre dintii mei de un alb aproape perfect (ce legatura are culoarea dintilor lui cu injuratura?) , un om se uita la mine si imi zice ca femeile pot fi imprevizibile?WTF?Ce femeie? (Nicio logica, din nou.) Ma rog (,) nu imi dau seama cum trece timpul si Matahala a venit (Mai pune si tu punct, ai niste enunturi lungi de ocupa randuri si isi pierd pe parcurs intelesul.) reusesc sa ii zic "Ce ti-a luat atat?"Iar el imi raspunde ca a avut o treaba cu fetita lui, nu sunt un tiran (,) fetita lui era chiar draguta.Era blonda cu ochii verzi aproape ca ai rozaliei, doar ca a (ai) ei erau mai draguti caci ai rozaliei era spalacititi in plans. Urc in masina si ii zic sa ma duca acasa la Yane, nu statea departe, dar nici aproape (,) cam la jumata de unde suntem noi aici (Ce voiai de fapt sa spui aici?) .Il las pe el sa conduca, nu sunt inconstient (,) bausem un pahar de vin rosu, nu eram ametit, dar totusi nu-mi place sa risc.Mai ales daca este vorba de propria-mi viata.
Imi palce in masina (,) imi da o senzatie de libertate, chiar daca nu conduc eu (,) nu totul se rezuma in a conduce, ci cum parul iti flutura in vand (vant) , aerul te trezeste si injuraturile de dimineata, nimic nu se compara cu asta, nu e asa?Nici nu imi dau seama cand am ajuns, iar Matahala imi spune daca poate sa plece sau sa astepte in masina pana ma intorc.Ii dau 500 de yeni si ii spun sa astepte aici, el se bucura cand vede bani (banii) si ii baga rapid in buzunar.Yane are o casa frumoasa, dar daca ma intrebati pe mine e un citch (kitsch) , in casa e numai aur si picturii (picturi) pe pereti, tablouri si diverse chiesti (chestii) din cristal.Nici nu ma fac confortabil si ma intreaba Yane cand am ajuns, iar eu ii raspund ca nu de mult.Il intreb unde e rozalia, iar el imi spune ca ultima usa pe stanga, numarul treo (trei) .Merg linistit, nu imi era frica, Yane nu e atat de prost sa incerce sa ma asasineze in propria lui casa.Dar inca nu stiu la ce se referea cu numar trei.Merg cu pasi bine (fara "bine") apasati, unde vad mai multe camere cu diverse numere cu poze cu fete goale pe usa (punct, cu litera mare in continuare) in capat era camera numarul trei, aham (,) deci la asta se refera Yane.Intru cu grija unde vad cea mai sexy femeie pe care am vazut-o vreodata.Purta un dres negru cu gauri, un sutien negru din piele si o pereche de chilotii (chiloti) din piele.Doamne ia-ma!Parul roz, Sakura. (Poftim?)
Cand ma vede (,) se sperie de mine, iar eu ii spun un simplu "Nu te teme!"Cand sunt aproape de ea (,) o trantesc in pat si ii spun ce-am crezut si daca inca mai vrea sa fie dama mea de companie, dar ea imi spune ca nu poate sa mai aiba incredere in mine (,) o apuc de par si ma pun peste ea si o mai intreb odata (o data) .Iar ea imi spune ca...
|
| | | xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 24 Iun 2013, 13:11 | |
| Uhui!! Ms ca m-ai anuntat! Ce bine ca ai pus Next-ul!! Tocmai am terminat de citit si pot sa spun ca te-ai descurcat foooooaaarte bine!! Tine-o tot asa si hai cu Next! M-ai lasat cu ochii-n soare ... asa se face? In orice caz bafta la scris si la citit!! |
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 24 Iun 2013, 13:43 | |
| Mersi Crystal, dar mie mi se pare ca am descriere, dar nu si in capitolul asta.
Choco :) : Ahm.. Nu Crystal ti-a dat critica asta, eu am facut-o.. |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 24 Iun 2013, 15:17 | |
| Hei... Am ajuns si eu pe la ficul tau si poat spune pentru inceput ca imi place ideea! Sasuke un nemerni! Sakura o dulce, o "fetita" inofensiva.. Oare ce combinatie va iesi de aici?! Glumeam... glumeam... Ideea e interesanta, dar tot nu mi-ai spus se spune ea, vad ca iti place sa ma lasi in suspans!! Offf.... Pai atunci nu imi dai de ales! Trebuie sa te rog frumos de tot sa aduci repejor next-ul si sa ma nanunti si pe mine! Si sa sti ca eu nu ma supar daca faci capitolele mai lungi! Spor la scris! |
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mar 25 Iun 2013, 11:32 | |
| Mi-am schimbat numele de acum Andrska imi ziceti, inteles?Mai multe commuri...
Choco :) : Care-i rostul acestui mesaj? Nu mai faceti off degeaba... |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mar 25 Iun 2013, 19:15 | |
| Andruska!!!!! Nu imi vine sa cred ca ai redeschis acest fic. Am zis ca poate nu vad eu bine. Ai revenit in forta, nu? Nu-mi vine sa cred ca a vandut-o pe Sakura lui Yanis. Omul padurii ce este. Sper ca ai de gand sa vii repede cu nextul, fiindca mie nu-mi place sa astept sa stii. Ai 7 comuri cu al meu- fara critica-. Nu-ti ajung? Hai, pune-te repede pe tastat. Ma supar rau daca nu vad un mesaj de l-a tine. Si mersi mult ca m-ai anuntat si pe mine. Spor l-a scris. |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 28 Iun 2013, 01:28 | |
| Hey ai un fic superb si sper sa nu il mai renunti la el din nou Sincer imi place totul...mai putin nesimtirea lui Sasuke Asa ma enerveaza cum o trateaza pe Sakura...zici ca ea ar fii o jucarie nu o fiinta vie Dar sa lasam asta. Sper sa ma poti anunta si pe mine de next ~Sayonara~ |
| | | lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 28 Iun 2013, 16:25 | |
| Hey ! Am aterizat si eu pe la ficul tau ! Ai un fic superb , adica are tot ce vrei . Felicitari ! Sunt foarte curioasa sa vad ce se va mai intampla in continuare , deci te rog posteaza next-ul mai repede , caci ai o garmada de comentarii . Pana data viitoare te-am pupacit dulce !
P.S sper ca ma vei anunta si pe mine atunci cand vei posta urmatorul capitol . |
| | | Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 01 Iul 2013, 17:58 | |
| |
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 05:17 | |
| Capitolul 9 Nu, nu vroiam sa fac asta din nou!Nu vroiam sa ma culc cu el, marele mafiot al japoniei, Uchiha Sasuke!Isi batuse de prea multe ori joc de mine, nu sunt stana de piatra si eu am sentimente!Si pe mine ma doare cand cineva imi calca sentimentele in picioare.In prezenta lui ma simteam ca praful in bataia vantului.Nici eu nu stiam cum, nu stiam de ce, pentru ce...dar tineam la el, chiar daca ma deranjeaza la el aceasta pofta nemarginita in a face dragoste, eu nu eram o usuratica, dar i-am oferit sau ii voi oferi...dar nu apuc sa spun nimic caci vocea brunetului ma scoate din transa. -Hai Sakura, nu te impotrivi, doar stii ca nu-mi pasa daca vrei sau nu! Inima imi batea din ce in ce mai tare, iar respiratia mea devenea din ce in ce mai alerta.Palmele mele incepeau sa transpire, parul meu era lipit de fata din cauza lacrimilor mele avandule de atunci cand Yane vroia sa profite de mine.Ochii mei de un verde proaspat ii priveau ochii lui negri de onix, stramb din nas, deoarece ma enervase la culme, eu nu sunt o marioneta, sa ii fie clar! Ma uit urat la el si viceversa, nervii puneau stapanire pe mine, incordez pumnul si ii dau un pumn in fata, intorcandui capul la 180 de grade. Ochii lui patrunzatori, isi schimbasera privirea intuna de a dreptul ucigatoare, isi ridica mana deasupra capului meu, iar apoi ma ia de parul meu rozaliu ca florile de nectarin izbindu-ma cu putere de peretele rosu.Iar apoi ma saruta apasat, limba lui cauta cu disperare, limba mea in lacasul meu umed, il musc cu putere de buza inferioare, unde ne despartim.Dar pentru o scurta perioada, vazand ca nici aia nu merge ii trag un sut zdravan intre picioare, efectul fiind cel asteptat.Ma enervez rapid si ii zic cateva lucruri.
[center]-Nu-mi pasa ce vrei tu domnule Uchiha, dar eu n-am chef sa ma culc cu tine! El ranjeste pervers la auzul cuvintelor mele, doamne, dar cine sunt eu aici?Un nimic?Si eu am dreptul in am spune parerea ca doar sunt o fiinta!Nu sunt o jucarie, sunt o femeie!Si am drepturi!Cand spun ca vreau acasa, ei bine ma voi due acasa si probabil voi sta inchisa in casa pentru o luna! Ma smucesc si ii dau un picior in ... deschid usa, iar apoi fug cat ma tin picioarele prin casa.Libertatea o simt in maini nu m-am mai simtit asa de atata timp!Picioarele imi erau grele, iar bratele imi ardeau, parca eram intr-un palat nu gaseam absolut nicio iesire si doar multe femei...care mai de care mai frumoase. Oh da, imi cer scuze ca nu mai imi amintesc pe unde am venit, dar eram mult prea ocupata sa tip si sa urlu, de cand a devenit viata mea asa de complicata?Ma simteam ca intr-un film de actiune. Fara sa mi dau seama gasesc iesirea, oh bravo fetito!Dar spre ghinionul meu Yane era acolo!Cad in genunchi si bat cu pumni pana imi da sngele.De ce?Eram atat de aproape, atat de aproape sa folosesc cuvantul acesta si anume libertate, de ce am crezut in concursul ala de miss, de ce?Mama mi-a zis ca nu trebuie sa plec in Tokyo, eram fericita in Konoha, satul meu, chiar daca eram o fetita de bani gata, parintii mei nu au vrut sa-mi bat joc de viata mea, iar acum...am calcat-o in picioare! -Te rog Yane!Fac orice, iti platesc oricat, lasa-ma sa ma duc acasa!Spun eu printre lacrimi, Sasuke iese din casa, dar se pare ca stia despre ce se intampla in discutie..."Si de ce ma rog?" Ei bine trebuia sa spun, am luat o gura mare de aer si m-am dus sa ii soptesc la ureche brunetului, pasesc cu pasi mici, iar apoi raman ca o stana de piatra, iau o gura mare de aer si ma hotarasc sa spun. -Pentru-ca...sunt insarcinata! Mda 03.07.2013 la 05:17:02 ma inebuit foamea si na :)) |
| | | Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 08:58 | |
| prima Hey!!! Ce nesimtit poate fi , nu are inima de loc Saku ce minciuna mai este si asta, sau e adevar ? un capitol minunat dar scurt cand e mai drag se termina astept nextul spor la idei
|
| | | Alyson Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : De prin zona... Nr. mesaje : 51 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ma plimb, petrecerile etc. Stare de spirit : Intotdeauna vad partea buna a lucrurilor...SMILE:)
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 14:25 | |
| ce reprede ai schimbat cursul actiunii dragutz capitolul!!
R∆IN: Un comentariu la sectiunea fan-fiction trebuie sa aiba minimum 10 cuvinte conform regulamentului. Mai treci pe acolo. |
| | | Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 14:34 | |
| |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 17:02 | |
| |
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 18:12 | |
| Nu, nu a mintit dragelor, ea chiar e insarcinata scuze, am 9 cuvinte si saku_ra da am lucrat...9 minute :)) R∆IN: Daca doreai sa lamuresti cititorii cu privire la capitolul recent, trebuia sa o faci printr-un mesaj privat. Apare off-topicul. De asemenea, orice comentariu la sectiunea Fan-fiction trebuie sa aiba minimum 10 cuvinte, altfel apare SPAM-ul. Mai treci pe la regulament; poate ai uitat regulile.
Ultima editare efectuata de catre Andrușka in Mier 03 Iul 2013, 21:14, editata de 1 ori |
| | | Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 20:11 | |
| wow... wow... wow... Ce?!!! Ea e insarcinata!!!! Nu cred... si banuiesc ca e copilul lui Sasuke? Sau nu?! Aaaaaaaa... Un singul lucru vreau sa aflu in acest moment... Si anume... ce fata a facut Sasuke cand a auzit ca e insarcinata Capitolul a fost frumos, se vede ca ai lucrat la el... Sau cel putin asta vad eu, o evolutie... Mersi de mesaj, astept sa pui repejor next-ul si sper sa ma anunti in continuare! Spor la scris! |
| | | Aici Ralli! Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : unde ma cauti tu acolo sunt Nr. mesaje : 60 Puncte : 79 Reputatie : 11 Stare de spirit : excelenta
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mier 03 Iul 2013, 23:41 | |
| InsarciCEEE? La asta nu ma asteptam:O Haidi rapid cu nextu:* |
| | | Anelise Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Acasa acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 80 Puncte : 82 Reputatie : 2 Hobby-uri : Leneveala.^.^ Stare de spirit : Plictisita. x_X
| | | | Andrușka Special Jōnin
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 04 Iul 2013, 14:34 | |
| Chapter 10 You are a pig! Eram mai nelinistita ca oricand, palmele imi transpirau neinceta, parul meu era peste fata. Blocandu-mi privirea, nedorind sa vad pe nimeni, nici macar Sasuke.Vroiam sa fiu singura, doar eu insami si cu mine.Ma aflam in continua miscare, deoarece eram intr-o masina sport rosie, iar Yane conducea, eu cu brunetul stateam in spate, aveam o directie fixa, spitalul mai exact medicul ginecolog, Yane spunea ca mint, dar Sasuke a zis ca e posibil, respiram din ce in ce mai greu, ma imteam in plus, era o liniste deplorabila. Marele Sasuke statea langa mine si ma privea insistent, mda mai degraba sani mei deoarece purtam o bluza rosie decoltata, o fusta cu doua sub fund si niste sandale rosi, nu era genul meu, dar ceva mai decent la Yane in casa nu gaseai."Inceteaza!" murmur, eu, iar apoi imi mut privirea inspre geam, nu era nimic interesant, doar oameni fericiti, nu ca mine.Imi ling buzele, pentru-ca erau extrem de uscate, aveau un gust sarat de la lacrimi probabil.Cum stiu ca sunt insarcinata?Simplu!In camera erau un test si l-am "dat", a iesit doua liniute rosii, pozitiv de altfel. Ritmul meu cardiac a crescut atunci cand Yane a pus o frana brusca, desteptul!Imi scap o injuratura printre dintii la adresa lui.Yane iese din masina, urmat de Sasuke, iar el mi se fac ochii cat cepele cand Sasuke imi deschide usa, ce "gentelman"!Yane ii da cheile lui Sasuke, iar apoi isi cheama un taxi.Priveam cladirea inalta si alb, urasc culoarea aia!Pasesc in urma brunetului in cele din urma un barbat iese si spune ca pot intra, intra si Sasuke in urma mea, doctor?Categoric, NU!Sasuke ma pune pe masa, iar doctorul tragea de cureaua mea, dar eu nu renunt! [/font:0e33"> Sasuke ma ia de mana si mergem afara, merge foarte rapid, de ce se grabeste?Intru in masina mai exact pe scaunul din dreapta soferului, Sakura mai proasta puteai fi?Accelereaza si conduce foarte repede, de ce naiba se grabeste?Franeaza la semafor, unde imi mangaie coapsa si-mi spune. -Doctorul a spus ca ai niste mici complicatii, deoarece ai doar 18 ani, deci facem dragoste in seara asta pana dimineata, iar dupa n-o sa mai am voie sa ma ating de tine!Oh, Doamne, cu ce dracu ti-am gresit de ma chinui?O data, numai o data, iar apoi imi voi distruge viata, voi naste... El franeaza brusc si iese rapid din masina, ahh casa asta e mai aproape decat ceea a lui Yane.Ma ia de mana si urcam pana la a doua camera, ma ia in brate si ma saruta apsat, iar apoi facandu-si loc prin lacasul meu umed, sincer saruta excelent!Ma aruncat usor pe patul cu baltachin cu asternuturi roz, imi saruta orice parte a corpului, iar eu tremuram, mi-a rupt bluza si ma lasat intr-un sutien negu, mi-a dat destul de repede fusta jos, cand si-a pus mana pe chilotei mei, m-am sucit jos, rapid doua brate puternice mau cuprins, rasuflarea lui o simteam in ceafa. Isi plimba mainle in voie pe corpul meu, si-a strecurat mana in chilotei mei, firar!Trebuia sa recunosc vroiam, vroiam mai mult ca oricand, ma intorc si il sarut pasional, el ramane surprins de reactia mea.Sunetul vocii lui ma scos din transa. -Asa c***a buna ca tine n-am vazut!Spune el fara tragere de inima.Te URASC!Ma arunc la pamant si incep sa plang, de ce?De ce nu mai lasat sa fiu fericita? -Sakura, iarta-ma n-am vrut!Spune el apropiinduse de mine, iar eu il zgarri pe fata. Sa spunem doar ca a trimis niste "salutari mamei", iar apoi a plecat.Te urasc din toata inima, ca ti-ai batut joc de mine, ca mai violat, dar cel mai mult te urasc, pentru-ca te iubesc!Raman pe podea cateva minute bune, usa se izbeste puternic de perete, iar apoi intra impreuna cu o femeie blonda cu ochii albastri. -Sakura, ea e Ino noua mea dama de companie! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 | |
| |
| | | | Prostitution and Love +16 | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|