| Prostitution and Love +16 | |
|
|
Iti place noul meu fic? | E dragut!:X: | | 91% | [ 103 ] | O pierdere de timp...(O lovitura fix la corazone) | | 9% | [ 10 ] |
| Total voturi : 113 | | Sondaj inchis |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 04 Iul 2013, 14:52 | |
| |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 04 Iul 2013, 16:13 | |
| Andrusca, sa stii ca nu am ratat capitolul 9. L-am citit de pe telefon iar apoi am cam uitat sa las com. :D Sorry. In fine, sa revenm l-a oile noastre. Eu cred ca Sasuke ar trebui sa fie mai rau, ca doar este cine este. Parca isi permite prea multe Sakura. Nu ca as tine cu el, dar ca idee. Suunt curioasa acum ce o sa fie, mai ales cu acel copil si cu Ino, care se pare ca nu are un loc bbun in acest fic. Eu doar te rog sa ma anunti si sa pui repede capitolul. |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 04 Iul 2013, 21:08 | |
| Serios... Sasuke mai nesimtit de atat puteai fi?! Stai... Nu raspunde ca stiu ca esti cu mult mult mult mult mai nesimtit... S-a vazut asta foarte clar!!! Mama ce bataie meriti!!! Oficial sunt numai de partea Sakurei.. Bine am fost de la inceput se partea ei, dar acum pot spune sigur ca pe ea o sustin si pe tine... Ei bine pe tine vreau sa te omor!!!!!! Mda... revenind la capitol, tot ce pot spune este ca mi-ai adus sorele in casa... De ce?! Ei bine pentru ca imi place ficul tau, si asteptam next-ul chiar ai pus capitolul 9 ieri... Ca sa nu mai lungesc povestea... Astept next-ul si sper sa ma anunti si pe mine!!! BaiBai |
|
| |
Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 05 Iul 2013, 00:26 | |
| |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Vin 05 Iul 2013, 10:43 | |
| Hey !
In primul rand as vrea sa-ti multumesc ca m-ai anuntat ! Capitolul a fost frumos si interesant , ca de obicei . Nu pot sa cred ca Sakura este insarcinata , dar acum ma intreb daca Sasuke va renunta la ea in favoarea lui Ino , oricum chiestia asta o voi afla in capitolul urmator , deci hai cu next-ul ! Pana data viitoare te-am pupacit dulce !
P.S sper ca ma vei anunta la next . |
|
| |
Anelise Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Acasa acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 80 Puncte : 82 Reputatie : 2 Hobby-uri : Leneveala.^.^ Stare de spirit : Plictisita. x_X
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Sam 06 Iul 2013, 00:33 | |
| |
|
| |
georgiana_ana_criss Academy Student
Sex : Localizare : bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Lun 08 Iul 2013, 17:21 | |
| wooooooooooooooow esti geniala R∆IN: Ai mai trecut pe la regulament? Nu cred. Fuguta acolo si vei afla ca un comentariu la aceasta sectiune, trebuie sa aiba minimum 10 cuvinte. |
|
| |
xCalliopeXx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Calarind bateria Duracel Nr. mesaje : 180 Puncte : 201 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Mar 09 Iul 2013, 10:29 | |
| What? Parca Sakura era dama lui de companie ... Ok gata m-am prins. Ms ca m-ai anuntat! Spor la scris si la citit!! |
|
| |
dc? Academy Student
Sex : Localizare : ... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1 Puncte : -1 Reputatie : -2
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 11 Iul 2013, 19:19 | |
| Vreau sa stiti ca ficurile astea sunt de domeniul trecutului, GATA!Mi-a ajuns stau 24/24 pe forumul asta, ca sa ce?Sa ma acuzati de conturi multiple?Da asta l-am facut sa va anunt ca nu mai am nevoie de forumul asta si apropo sunt alti care fac o TONA de spamuri, mersi Arcade, frumos, bara warn?De ce?Pt ca mi-a niciodata n-am plagiat, ca n-am facut cearta, deaia, ca mi-am scris next-urile cu one screen keyboard?GATA FICURI INCHISE!
Editat de R∆IN: Nimeni nu te-a pus sa iti scrii capitolele cu One Screen Keybord, clar? Nimeni nu ti-a promis ceva daca stateai 24 din 24 pe forum, nimeni nu te-a tinut aici, ok? Ai revenit cu pretentii si majoritatea membrilor s-au plans in legatura cu tine. Ban-ul nu l-ai primit degeaba. Si totusi, daca aveai putin bun simt, asteptai sa iti expire perioada de ban si discutai atunci. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 Joi 11 Iul 2013, 20:24 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prostitution and Love +16 | |
| |
|
| |
| Prostitution and Love +16 | |
|