| Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 24 Iul 2013, 20:51 | |
| |
|
| |
Amélie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Orşova Nr. mesaje : 60 Puncte : 84 Reputatie : 20
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 04 Sept 2013, 17:26 | |
| |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Lun 16 Sept 2013, 21:58 | |
| |
|
| |
Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 01 Oct 2013, 08:14 | |
| |
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 03 Noi 2013, 11:26 | |
| |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Joi 21 Noi 2013, 18:50 | |
| |
|
| |
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 23 Noi 2013, 21:19 | |
| |
|
| |
Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 03 Dec 2013, 12:47 | |
| |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 08 Dec 2013, 14:56 | |
| |
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Joi 12 Dec 2013, 18:59 | |
| |
|
| |
Cinderella Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Adânc în propriile gânduri . acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 122 Puncte : 163 Reputatie : 11 Stare de spirit : O adevărată femeie calcă în picioare nimicurile cu tocurile sale !
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 21 Dec 2013, 20:34 | |
| |
|
| |
anonim Academy Student
Sex : Localizare : iasi Nr. mesaje : 29 Puncte : 37 Reputatie : 2 Stare de spirit : Nebunatica k a lui Naarutooo :))
| Subiect: Fanfic Blocat Vin 27 Dec 2013, 21:05 | |
| Buna . As vrea sa-mi redeschid ficul va rog frumos . Nu l-am mai continuat deoarece calculatorul mi-a fost stricat , si abea acuma mi-am luat unul nou . Va implor . Va rog din tot sufletul .
Yang: Chill, nu omorâm pe nimeni. Data viitoare să postezi şi link-ul de la fic. :) |
|
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 01 Ian 2014, 19:26 | |
| Buna! As vrea sa imi redeschideti ficul Visul meu, realitatea ta, daca se poate. Multumesc anticipat! Link: Visul meu, realitatea taYang: Done. |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Joi 02 Ian 2014, 15:30 | |
| |
|
| |
Léa. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Does not matter. Nr. mesaje : 242 Puncte : 304 Reputatie : 42
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Lun 10 Feb 2014, 20:36 | |
| |
|
| |
Inferno Genin
Sex : Varsta : 94 Localizare : Nu. Nr. mesaje : 114 Puncte : 137 Reputatie : 15
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 14 Feb 2014, 20:01 | |
| |
|
| |
ღ♥Sakura♥ღ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Craiova acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 14 Puncte : 18 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul,desenatul,scrisul şi.. anime-urile <3 Stare de spirit : Prietenoasă, înţelegătoare, şi.. cam atât
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 22 Feb 2014, 16:39 | |
| |
|
| |
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 07 Mar 2014, 23:48 | |
| Hei. Dacă se poate, aș vrea să redeschid ficul acesta https://sasu.forumgratuit.ro/t11506-fanfic-sasukesakura . Practic, el este finalizat , dar eu vreau să șterg conținutul pentru că nu-mi mai place. Mulțumesc anticipat! :)
Choco: Rezolvat. |
|
| |
NaTy nAtY EvIl Genin
Sex : Localizare : PESTE TOT SI NICAIERI acebook : https://www.facebook.com/sabou.natalia?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 160 Puncte : 188 Reputatie : 8 Hobby-uri : imi place sa citesc , sa scriu si sa traiesc Stare de spirit : In love
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mar 11 Mar 2014, 07:57 | |
| |
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Sam 15 Mar 2014, 23:59 | |
| Buna ! As vrea sa-mi redeschid ficul " Not Children " si ficul " Deci , pleci ? Link : https://sasu.forumgratuit.ro/t10565-not-children?highlight=Not+Children Link : https://sasu.forumgratuit.ro/t10565-not-children?highlight=Not+Children
Multumesc anticipat !
Kakashi: Done. Pe viitor sa fii mai atenta la linkuri, daca s-au copiat sau nu. |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Lun 17 Mar 2014, 22:17 | |
| |
|
| |
Just A Dream Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 38 Puncte : 57 Reputatie : 13
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Mier 23 Apr 2014, 21:43 | |
| |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Dum 27 Apr 2014, 11:29 | |
| |
|
| |
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Vin 27 Iun 2014, 12:28 | |
| Daca puteti, va rog, sa-mi redeschideti "Vegheaza-ma din umbra". Mi-e foarte dor sa scriu si chiar nu vreau sa-i dezamagesc pe fani mai tare decat am facut-o deja deci vreau sa-l termin pe cat posibil. Multumesc
Kakashi: Fic redeschis.
|
|
| |
andreead Academy Student
Sex : Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 9 Puncte : 13 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! Lun 11 Aug 2014, 22:35 | |
| Daca se poate as dori sa mi se redeschida fan ficul "Starstruck(posibil +16)" . Multumesc anticipat ! Link : https://sasu.forumgratuit.ro/t8898-starstruck-posibil-16?highlight=starstruck
Verwandlung: Done. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
| |
|
| |
| Cititi si cereti aici pentru a Redeschide un Fic! | |
|